Outlook Express - e-mail account instellen

Outlook Express - e-mail account instellen Outlook Express wordt standaard meegeleverd bij Windows. Dit handige programma is een simpelere versie van het uitgebreide Microsoft Outlook en wordt voornamelijk gebruikt voor het ophalen en verzenden van e-mail berichten. Wanneer je al een e-mail adres hebt, bijvoorbeeld van je internetprovider, dan kun je dit adres instellen in Outlook Express en in het vervolg je mailberichten op je eigen computer binnenhalen. Je kunt Outlook Express vinden via Start - Alle Programma's.

Wat heb je nodig?

Om een account in te kunnen stellen heb je de volgende gegevens nodig:
 • e-mailadres
 • wachtwoord van je e-mail adres
 • naam van de server voor inkomende e-mail (pop3)
 • naam van de server voor uitgaande e-mail (smtp)

Dit lijkt ingewikkelder dan het is. Toen je een internetaansluiting nam heb je deze gegevens gekregen van je internetprovider (Hetnet, Orange, XS4all, Tele2 of een andere aanbieder). Als je deze gegevens kwijt bent dan kun je ze terugvinden op de website van je provider. Een uitzondering is het wachtwoord. Als je dat kwijt bent dan moet je even contact opnemen met je provider voor een nieuw wachtwoord. Het telefoonnummer vind je op de website van je provider.

Invoeren van de instellingen

Wanneer je Outlook Express voor de eerste keer opstart dan kom je gelijk in het juiste scherm terecht waar je de instellingen kunt invoeren. En anders kom je er als volgt:
 • open Outlook Express en kies bovenin voor Extra en daarna voor Accounts
 • klik op de knop Toevoegen en kies voor E-mail

Er verschijnt nu een schermpje waarin je "weergegeven naam" kunt intypen. Wanneer mensen een e-mail van jou krijgen zullen ze als afzender de naam zien die jij hier intypt. De meeste mensen typen hier hun voor- en achternaam in. Maar je mag ook iets anders invullen.
 • typ je naam in en klik op Volgende

Daarna verschijnt er een schermpje waarin wordt gevraagd om je e-mail adres. Let erop dat je het hele e-mailadres intypt.
 • typ je e-mail adres in en klik op Volgende

Als eerste moet er komen te staan: Het servertype voor inkomende e-mail is een POP3-server.
Daaronder wordt gevraagd naar de server voor inkomende en uitgaande e-mail.
 • vul de naam van de server voor inkomende e-mail in (vaak is dit iets in de trant van pop3.provider.nl
 • vul de naam van de server voor uitgaande e-mail in (lijkt vaak op smtp.provider.nl of mailhost.provider.nl)
 • klik op Volgende

Je komt nu in een scherm terecht waar je je accountnaam kunt invullen. Als het goed is staat die al ingevuld. Het is het eerste gedeelte van je e-mail adres, voor het @-teken.
 • vul je wachtwoord in

Dan zijn er nog twee hokjes, als het goed is hoef je daar niets te veranderen. In het eerste hokje, wachtwoord onthouden, moet een vinkje staan. Het tweede hokje, aanmelden met beveiligd wachtwoordverificatie, mag leeg blijven.
 • klik op Volgende

Je krijgt een melding dat je alle informatie hebt gegeven die nodig is.
 • klik op voltooien
 • klik op sluiten

Om je post op te halen klik je bovenin op de knop Verzenden en Ontvangen.

Als je geen foutmeldingen krijgt is je account goed ingesteld. Mocht je problemen tegenkomen, vul dan in het formulier onderaan dit artikel in wat voor foutmelding je krijgt.
© 2008 - 2020 Artistik, het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.
Gerelateerde artikelen
Outlook Express - briefpapier achtergrondOutlook Express - briefpapier achtergrondOutlook Express is een veel gebruikt programma voor het verzenden en ontvangen van e-mail. Wat veel mensen niet weten is…
Windows Vista heeft Windows Mail, een stuk veiligerWindows Vista heeft Windows Mail, een stuk veiligerOutlook Express heet in Windows Vista nu Windows Mail. Ondanks de vergelijkbare basis zijn er nogal wat nuttige verbeter…
Email uit ander account importeren met POP: tutorialEmail uit ander account importeren met POP: tutorialHet is niet moeilijk om emails van het ene account over te zetten naar het andere. Je kunt je mails door middel van een…
Microsoft Outlook – meer dan alleen email!Microsoft Outlook – meer dan alleen email!Veel particulieren en bedrijven werken met Windows en gebruiken Microsoft Office. Dit onder andere voor email beheer dat…

Problemen en oplossingen bij het schrijven van artikelenProblemen en oplossingen bij het schrijven van artikelenJe zult merken dat je er steeds meer plezier in krijgt naarmate je meer artikelen schrijft en dus ook meer gaat verdiene…
Outlook Express - sneltoetsenOutlook Express - sneltoetsenNu er in de meeste huishoudens een pc aanwezig is kunnen veel mensen aardig handig met de muis overweg. Toch zijn er bij…

Reageer op het artikel "Outlook Express - e-mail account instellen"

Plaats een reactie, vraag of opmerking bij dit artikel. Reacties moeten voldoen aan de huisregels van InfoNu.
Meld mij aan voor de tweewekelijkse InfoNu nieuwsbrief
Ik ga akkoord met de privacyverklaring en ben bekend met de inhoud hiervan
Reacties

Tony Heymans, 02-12-2016 17:07 #221
Dit lijkt me tot nog toe het enige bruikbare advies voor als je deze tekst op het scherm te zien krijgt "voor het account ttttt.fffffff@… enz kunnen er geen berichten ontvangen of verzonden worden". En m'n zoekwerk was uitgebreid, geloof me.
Dank jullie wel redactie om dit vervelende onderwerp te willen uitpitten te samen met de oplossing. Ik wilde het afdrukken maar nu geeft dit blijkbaar problemen.

K. Baltes, 06-10-2016 17:19 #220
Controleer of de naam en het adres is voor de server.

Fam Stevens, 03-10-2016 22:39 #219
Een poging om geheugen toe te wijzen is mislukt. Het systeem heeft onvoldoende geheugen. Account: 'pop.kpnmail.nl', Server: 'pop.kpnmail.nl', Protocol: POP3, Poort: 110, Beveiligd(SSL): Nee, Foutnummer: 0x8007000E Ik kan mijn emails niet binnen halen.

Glenn Vandorpe, 01-07-2016 16:57 #218
#216 ik heb dezelfde vraag, ivm uuraanpassing van de mails. enig idee waar ik het antwoord vind?
met dank!

Edith Robben, 01-07-2016 16:49 #217
Sorry, maar ik krijg steeds de melding : gebruik een andere versleutelingsmethode.
wat moet ik hiermee doen, want ik kan geen emails ontvangen

De Wever Annemie, 17-06-2016 00:24 #216
Hoe kan ik het uur van mijn ontvangen e-mails juist zetten, mails zijn mij bij voorbeeld rond 10.00u verzonden en krijg een melding dat deze rond 23.00u verzonden zijn.

Mga Heijmans, 19-01-2016 22:02 #215
Bij het versturen van een maill, krijg ik bij elk adres de volgende melding
de volgende adres(sen) zijn niet bereikt:
550 Message refused by spam filter.

Mettepenningen, 07-12-2015 22:44 #214
Beste,
Ik krijg de melding: nog niet gesynchroniseerd.

Diana Kuijpers, 22-10-2015 12:55 #213
Onlangs is op mijn pc Office 2010 geïnstalleerd. Ik heb ook weer Outlook erop staan. Nu het volgende: als ik een mail verstuur komt er in plaats van mijn eigen naam Ziggo mail te staan. Bij de accountinstellingen van Outlook kan ik dit niet veranderen. Wie heeft een goed advies?

Connie, 21-10-2015 16:45 #212
Onderstaand FOUTmenu krijg ik steeds te zien als ik het postvak open, er is wel inkomende en uitgaande mail.

Kan de host POP3.tele2.nl niet vinden. Controleer of u de naam van de server juist hebt opgegeven. Account: 'POP3.tele2.nl (1)', Server: 'POP3.tele2.nl', Protocol: POP3, Poort: 110, Beveiligd(SSL): Nee, Socket-fout: 11001, Foutnummer: 0x800CCC0D

Ik heb vlgs bovenstaand artikel account aangemaakt, maar het foutmenu blijft komen. Wat doe ik fout?

Anja Uijl, 31-05-2015 20:07 #211
Weet iemand wat ik aan deze foutmelding kan doen?

Er is een probleem opgetreden tijdens het aanmelden bij de e-mailserver. Uw wachtwoord is geweigerd. Account: 'pop.online.nl', Server: 'pop.online.nl', Protocol: POP3, Reactie van server: '-ERR LOGIN failed', Poort: 110, Beveiligd(SSL): Nee, Serverfout: 0x800CCC90, Foutnummer: 0x800CCC92

Maria Roodenburg, 08-04-2015 21:55 #210
Ik heb 2 email accounts. Het verzenden van de testmail gaat goed.
Gewone mail kan ik niet versturen. Ik krijg de volgende melding:
Serverfout: 554 5.7.1
Weet u een oplossing?

E. de Graaf, 03-12-2014 14:41 #209
Heb samsung tablet 2 10.1 geeft aan wachtwoord geaccepteerd maar als ik het wachtwoord in wil typen zegt fout met SSL ben al weken aan het zoeken ben bij glasvezeltelfort maar kan geen tv kijken en andere dingen bekijken hij zegt dan web is naar toe verhuisd.naar ding samsung 2 10.1
hulp aub

Ad, 03-12-2014 09:47 #208
Wat te doen met deze foutmelding? Mail kan desondanks wel verstuurd en ontvangen worden…

Server: 'pop.ziggo.nl'
Windows Live Mail-fout-id: 0x800CCC0D
Protocol: POP3
Poort: 110
Beveiligd(SSL): Nee
Socket-fout: 11004

P. Koelewijn, 10-10-2014 11:37 #207
Ik ben overgestapt naar een andere provider. Probeer al dagen een e-mail account in te stellen en dat lukt niet. De procedure eindigt in een melding : gevarendriehoek/opgegeven bewerking is mislukt. Alle instellingen zijn goed en bij de test verschijnen groene vinkjes en er komt ook een melding dat de instellingen goed zijn. Toch de melding mislukt. Niemand weet een oplossing hiervoor, u wellicht wel?

Bart, 16-09-2014 14:17 #206
Er is niets aan de instellingen gewijzigd en krijg nu de onder staande meldingen.
Ik krijg rapporteurfout (0x80042108)
Kan geen verbinding maken met de server voor inkomende e-mail (POP3)
Wat moet ik doen of wat is er gebeurd?

Pietrik Elzinga -. Postma, 14-09-2014 20:55 #205
Nadat mijn pc traag werd, alles opgeschoond en Outlook 2013 er op gezet… accounts ingesteld… niets aan de hand :) Wat ik wel graag zou willen veranderen is dat mijn mail voorheen op mijn pc binnenkwam en dan van automatisch niet meer op de pc van mijn man binnen werd gehaald en opgeschoond werd vanuit mijn smartphone. Nu blijven de mails in mijn smartphone staan en laad hij ze ook nog eens in op de pc van mijn man, terwijl ik ze dan al binnen heb gehaald op mijn pc. Hoe kan ik dit wijzigen bij de account instellingen?

Daarnaast heb ik drie e-mail accounts, die voorheen allemaal in 1 map binnen werden gehaald. Nu staan ze in drie verschillende mappen en moet ik eerst de mappen door om te zien welke mails ik heb ontvangen en moet ik ook drie postmappen opruimen (verwijderde items). Een idee hoe ik dit weer naar 1 mapje kan zetten?

Alvast heel hartelijk dank!

Kim Hermans, 02-09-2014 12:54 #204
Hallo,

Ik krijg als foutmelding bij het instellen van mijn mailaccount; De server ondersteunt de door u opgegeven versleuteling voor de verbinding niet. Gebruik een andere versleutelingsmethode

Hoe kom ik aan een versleutelingsmethode, heb jl geen idee wat dit is…
Groet, Kim Hermans

Monika, 12-08-2014 15:12 #203
@Willem: onder tabblad bestanden: opties, accountinstellingen, nogmaals accountinstellingen, tabblad email klik op wijzigen. Nu zie je naam: ziggomail en die wijzig je klik op volgende en tot slot voltooien.

Willem, 19-06-2014 19:12 #202
Onlangs is op mijn pc Office 2010 geïnstalleerd. Ik heb ook weer Outlook erop staan. Nu het volgende: als ik een mail verstuur komt er in plaats van mijn eigen naam Ziggo mail te staan. Bij de accountinstellingen van Outlook kan ik dit niet veranderen. Wie heeft een goed advies?

Peter, 14-06-2014 17:53 #201
Tot vorige week ontving ik probleemloos e-mails. Nu treedt telkens volgende fout op: Er is een onbekende fout opgetreden. Account: 'Peter', Server: 'pop.skynet.be', Protocol: POP3, Poort: 110, Beveiligd(SSL): Nee, Foutnummer: 0x800C0133. Wie kan mij helpen?

Theo, 25-04-2014 14:26 #200
Heb net outlook 2000 geconfigureerd voor ontvangst van email vanuit gmail. Lees ook het e.e.a. over poort en beveiligingstype, maar zie nergens een plaats waar je dit moet invullen during the process van het configureren. De computer is via een modemkabel verbonden met een modem. Weet ook niet goed hoe je verbindingstype moet instellen maar heb gekozen voor LAN. Ik het vakje verbinden via modem als LAN niet beschikbaar is niet aangevinkt. Wat gaat er nu fout als ik bij bij verzenden/ontvangen de volgende boodschap krijg:
kan geen verbinding maken met de server (account: pop.gmail.com, POP3-server:'pop.gmail.com',foutnummer: 0x800ccc0e).

Heb in historie van U deze fout meerdere malen gemeld gezien, Ik kan niet echt constateren dat er een antwoord is gegeven op concreet deze foutboodschap, tenzij ik niet goed lees. Ik zou U zeer erkentelijk zijn als ik een antwoord van U op mijn vraag mag vernemen.

tevens krijg ik na verloop van tijd, als het venster van verzenden/ontvangen met de fout-boodschap verdwijnt, een pop-up van microsoft outlook: kan openbare gegevens over vrije/bezette tijden niet bijwerken, Er is een fout opgetreden bij een poging het Windows-adresboek te openen. Kan de WAB_DLL niet vinden.

Wat betekent dat dan weer, Heeft e.e.a. met elkaar te maken of staan deze boodschappen los van elkaar?

Sill, 15-03-2014 09:41 #199
Hoi,

Heb alles goed ingevuld. Kreeg in het begin wel mail maar kon niet versturen. Kan nu niets. Krijg steeds de foutmelding aanmelden bij server voor inkomende e-mail(pop3): er is een time-out opgetreden bij bewerking voordat een antwoord van de pop- server voor inkomende berichten is ontvangen, neem u contact op met serverbeheerder of internetprovider(ISP). Het zelde antwoord krijg ik ook voor uitgaande email.

Mjbeetsma, 28-01-2014 13:54 #198
Uitgaande post werkt niet. Socketfout: 10060, Foutnummer: 0x8000CCC0E

Marian, 16-01-2014 12:05 #197
Het verbinding maken met de server is mislukt.

Onderwerp 'Re: wim'
Server: 'mail.planet.nl'
Windows Live Mail-fout-id: 0x800CCC0E
Protocol: SMTP
Poort: 75
Beveiligd(SSL): Nee
Socket-fout: 10061

Harry, 17-12-2013 12:18 #196
Dit blijft maar in beeld komen, alles goed ingevuld…
Kan de host POP3 niet vinden. Controleer of u de naam van de server juist hebt opgegeven.
Account: 'POP3.casema.nl', Server: 'POP3', Protocol: POP3, Poort: 110, Beveiligd(SSL): Nee, Socket-fout: 11001, Foutnummer: 0x800CCC0D

Joseph Lauwaert, 11-12-2013 15:28 #195
Heb reeds verscheidene tfs naar de klantendienst van telenet gebeld om mij te helpen, maar zonder resultaat. Ik kan wel met mijn OUTLOOK EXPRES 6 mails verzenden maar kan geen ontvangen, ondanks het in vullen van pop3telenet Er verschijnt dan dat er een sockerfout 11001.

Ingrid Tijdhof, 16-10-2013 23:05 #194
Test-e-mailbericht verzenden: Er is een interne fout opgetreden op de server voor uitgaande e-mail (SMTP). Als u dit bericht blijft ontvangen, neemt u contact op met de serverbeheerder of internetprovider (ISP). De reactie van de server was: 503 Valid RCPT command must precede DATA

Wendy Kruisweg, 02-10-2013 11:15 #193
De server heeft de verbinding onverwachts afgebroken. Mogelijke oorzaken zijn problemen met de server, netwerkproblemen of te lange inactiviteit. Account: 'pop3.casema.nl', Server: 'pop3.casema.nl', Protocol: POP3, Poort: 110, Beveiligd(SSL): Nee, Socketsfout: 10053, Foutnummer: 0x800CCC0F

en met ander mail adres

De server heeft de verbinding onverwachts afgebroken. Mogelijke oorzaken zijn problemen met de server, netwerkproblemen of te lange inactiviteit. Account: 'pop.ziggo.nl', Server: 'pop.ziggo.nl', Protocol: POP3, Poort: 110, Beveiligd(SSL): Nee, Socketsfout: 10053, Foutnummer: 0x800CCC0F

Jan, 27-09-2013 13:10 #192
Het verbinding maken met de server is mislukt. Account: 'ziggo.nl', Server: 'ziggo.nl', Protocol: POP3, Poort: 110, Beveiligd(SSL): Nee, Socket-fout: 10060, Foutnummer: 0x800CCC0E

Sw van Diemen, 15-09-2013 05:12 #191
Vraagje?
Mijn vader van 83 had outlook, maar werkt niet zei hij al een poos.
Dus ik wil kijken, hoe en wat… maar hij weet niet eens zijn eigen mailadres nl. meer, kan ik nu een niuwe aan maken, of kan ik zijn mailadres achterhalen?
Ik weet het dus niet helaas, en hij wil graag mailen, want ik woon inhet buitenland, het is het enige contact eigenlijk wat we hebben, want ik kom masr ene keer per jasr, nasr ned. toe.
Dus hoor het graag, hoe ik dit kan oplossen…
Met vriendelijke groet,
S.W.van Diemen

J. Voskamo, 27-08-2013 14:28 #190
Internet OK, email verzenden OK, maar bij email ontvangen volgende melding:

De server heeft de verbinding onverwachts verbroken. Mogelijke oorzaken zijn problemen met de server, netwerkproblemen of te lange inactiviteit. Account: 'Kpn-Planet Email', Server: 'pop.kpnmail.nl', Protocol: POP3, Poort: 110, Beveiligd(SSL): Nee, Foutnummer: 0x800CCC0F

Ik heb wel vanochtend nieuwe versie van Java geladen. Heeft het een iets met het ander te maken?

E. de Boer, 19-07-2013 01:29 #189
Heb al 15 keer m'n wachtwoord ingevuld omdat dat mij steeds gevraagd wordt maar hij komt steeds terug. ook al vink ik op opslaan. Wat moet ik doen? En waarom wordt dat steeds gevraagd en is er geen uitleg bij?

Peter Eggen, 07-07-2013 12:28 #188
Ik heb volgens mij alles juist ingesteld. Toch krijg ik bij mijn uitgaande mail de volgende foutmelding.
Kan de host mail.mailhost.hetnet.nl niet vinden. Controleer of u de naam van de server juist hebt opgegeven. Account: 'pop.hetnet.nl', Server: 'mail.mailhost.hetnet.nl', Protocol: SMTP, Poort: 25, Beveiligd(SSL): Nee, Socketsfout: 11004, Foutnummer: 0x800CCC0D
Volgens mij heeft het iets te maken met de poort van de uitgaande mail. Dit is nu 25.
Kan iemand me even helpen?
Bedankt!
Mvg,

Peter E

G. H. Jansen, 16-06-2013 11:50 #187
Kan e-mail niet ontvangen en dus niet openen. Ik krijg enkel een grootte envelop.

Fennie, 15-06-2013 14:14 #186
Heb de naam gewijzigd van ons mailadres, maar kan nu geen mail versturen of ontvangen, wat heb ik fout gedaan? Alvast dank voor uw reactie.

Kan niet bij de server aanmelden met verificatie van veilige wachtwoorden. Account: 'pop.hetnet.nl', Server: 'pop.hetnet.nl', Protocol: POP3, Reactie van server: '.', Poort: 110, Beveiligd(SSL): Nee, Foutnummer: 0x800CCC18

Sm Blaauw, 04-06-2013 16:19 #185
Kan niet bij de server aanmelden met verificatie van veilige wachtwoorden. Account: 'pop.kpnmail.nl', Server: 'pop.kpnmail.nl', Protocol: POP3, Reactie van server: '.', Poort: 110, Beveiligd(SSL): Nee, Foutnummer: 0x800CCC18

Breuker, 27-05-2013 23:15 #184
Ik krijg deze foutmelding:
Voor het account Upcmail kunnen geen berichten verzonden of ontvangen worden. De host pop3.upcmail.nl kan niet worden gevonden. Controleer of de naam van de server correct is ingevoerd.

Server: 'pop3.upcmail.nl'
Windows Live Mail-fout-id: 0x800CCC0D
Protocol: POP3
Poort: 995
Beveiligd(SSL): Ja

Genieter, 24-04-2013 11:16 #183
Joke Eisma, 19-04-2013 19:24. Waarschijnlijk heb je het vinkje niet geplaatst bij wachtwoord onthouden!

Joke Eisma, 19-04-2013 19:24 #182
Ik heb mijn wachtwoord voor mijn wifi veranderd. Alleen nu moet ik elke keer als ik mail binnen haal of verzend mijn wachtwoord intikken. Hij geeft dan pop3.upcmail.nl en ddar moet ik mijn wachtwoord intikken. Dit was voor die tijd niet. Hoe kan ik dit veranderen/

M.v.G. Joke

M. Nieuwland, 07-04-2013 22:33 #181
Wat te doen, ik krijg geen mails meer binnen!

Er is een onbekende fout opgetreden. Account: 'pop.planet.nl', Server: 'pop.planet.nl', Protocol: POP3, Poort: 110, Beveiligd(SSL): Nee, Foutnummer: 0x800C0133

A. Jolink, 07-04-2013 14:49 #180
Ik heb alle gegevens ingevuld zoals gevraagd, maar krijg steeds de melding dat dit niet herkend wordt, hoe kan dit nu, heb alle gegevens van het originele papier van de provider gehaald. Wat doe ik niet goed?

F. Slaets, 19-03-2013 20:20 #179
Ik heb een nieuwe identiteit aangemaakt in outlook express, maar wanneer ik terug wil naar de hoofd identiteit, wordt mij een wachtwoord voor deze hoofd identiteit gevraagd. Ik kan me niet herinneren dat ik dat toen heb ingesteld, laat staan welk wachtwoord ik heb gebruikt. Hoe kan ik dit mbt wachtwoord ongedaan krijgen?

Frans Schults, 19-03-2013 00:50 #178
Krijg een melding dat de pc bezig is met verifiëren. Hij accepteert mijn inlog gegevens niet. Bedankt alvast voor Uw antwoord.

J. van Munster, 07-03-2013 16:30 #177
Hoe los ik de volgende fout op: Socketsfout 11004, foutnummer: 0x800CCC0D?
Bij voorbaat dank.

Tinnie, 04-02-2013 17:27 #176
Ik kan plotseling geen post meer ontvangen onderstaande foutmelding wordt gegeven.
wat kan ik doen?

Account: 'pop.hetnet.nl', Server: 'pop.hetnet.nl', Protocol: POP3, Reactie van server: '.', Poort: 110, Beveiligd(SSL): Nee, Foutnummer: 0x800CCC18

Hennie, 14-01-2013 10:32 #175
Mijn vroegere email adres krijg ik niet uit de computer en blijft maar terug keren bij beantwoording van een gestuurde mail. Dan springt het oude email adres in plaats van het huidige email adres.

Oldenhuis, 03-01-2013 14:46 #174
Ik krijg de melding van verkeerde combinatie van wachtwoord en gebruikersnaam, hoe kan dat?

Zo van de een op de andere dag kan ik geen mail meer ontvangen.

C. Koersvelt, 19-11-2012 13:20 #173
Heb in Nederland hccnet als inkomende provider en smtp.zakelijkmail.nl van KPN.
Ben momenteel voor langere tijd in Duitsland en heb een internetverbinding van Alice (onderdeel O2) Heb mijn SMTP aangepast naar alice.de, maar uitgaande mail werkt niet. Foutmelding: 454.5.7.3 Client does not have permission to submit mail to thiis server. Fout ID: 0x800ccc78. Wat gaat hier fout?

Mathieu van Etten, 13-11-2012 09:26 #172
Ik heb nu Windows Live mail als email account en heb nu ook outlook 2007 geïnstalleerd in mijn laptop window7. Ik krijg telkens de melding bij het verzenden van uit outlook de bewerking is mislukt kan het object niet vinden. Ik heb outlook dan ook ingesteld als standaard. Als ik een tekstbericht van outlook verzend komt die aan in mijn Windows live mail terecht.

Wat is er fout? Moet ik eerst Windows livemail verwijderen of zo? Help me aub. Ik ben visueel gehandicapt en ik heb mijn training gehad op outlook daar kan ik alles mee doen met mijn sneltoetsen.
Groetjes Mathieu

H. Megens, 08-11-2012 08:49 #171
Ik kan niet in- en uitgaan met mijn mail. Krijg steeds "Een poging om geheugen toe te wijzen is mislukt. Het systeem heeft onvoldoende geheugen. Account: 'Harry Megens', Server: 'pop3.versatel.nl', Protocol: POP3, Poort: 110, Beveiligd(SSL): Nee, Foutnummer: 0x8007000E
Wat kan ik nou doen?
Harry

Corrie, 25-10-2012 03:41 #170
Ik heb een tablet, waarop ik mijn e-mail wil installeren, maar ik ben mijn wachtwoord kwijt. Hoe doe ik dat nu? Reactie infoteur, 27-10-2012
Gaat het om een e-mail adres van uw internetprovider? Neem dan telefonisch contact op met uw internetprovider om het wachtwoord opnieuw in te stellen. Wanneer het gaat om een webmail adres (zoals bijvoorbeeld Hotmail) dan vindt u via de website van de aanbieder vaak een linkje waarop u kunt klikken wanneer u uw wachtwoord bent vergeten.

Alex Bogaerts, 19-10-2012 14:56 #169
De server heeft de verbinding onverwachts verbroken. Mogelijke oorzaken zijn problemen met de server, netwerkproblemen of te lange inactiviteit. Account: 'in.telenet.be', Server: 'in.telenet.be', Protocol: POP3, Poort: 110, Beveiligd(SSL): Nee, Foutnummer: 0x800CCC0F

Wat moet ik doen? Alex Reactie infoteur, 27-10-2012
Vaak wordt dit probleem door een virusscanner veroorzaakt of door een e-mail bericht met een grote bijlage. Schakel uw virusscanner (tijdelijk) uit en probeer opnieuw de mail te ontvangen. Lukt dat niet? Log dan in via de webmail op uw e-mail account en verwijder daar het bericht met de bijlage (na deze gelezen te hebben uiteraard).

Freddie Te Walvaart, 08-10-2012 14:19 #168
Goedemiddag.

Ik heb een nieuw e mail account toegevoegd in outlook 2003´. Ik heb alle instellingen goed gedaan, zelfs nog een keer met behulp van upc. Ik krijg de foutmelding dat de server de mail niet kan ontvangen. Foutmelding is 0x800ccc92. de reactie van de server is -ERR invalid username or pasword Reactie infoteur, 27-10-2012
Uit de foutmelding blijkt dat de gebruikersnaam of het wachtwoord niet worden geaccepteerd. Controleer of u als gebruikersnaam alleen het gedeelte voor het @-teken dient in te vullen of het gehele e-mail adres. Controleer verder of de Caps-lock toets (hoofdletters) is uitgeschakeld.

Mocht het daarna nog niet werken, neem dan contact op met uw e-mailprovider voor het controleren van de gegevens.

Liesbeth van de Beek, 04-10-2012 06:57 #167
Beste redactie,

ik heb outlook 2010 geïnstalleerd, heb naar mijn weten alles goed ingevuld, maar ik kan geen email naar mezelf sturen om te testen. Zie wel in verzonden items verzonden mail staan, maar bij postvak in staat niets. Bij account test krijg ik geen foutmelding.

Ik kan wel van ontvangen als een vriendin een mail naar mij stuurt.

Met vriendelijke groet

Linda, 25-09-2012 14:18 #166
Wie kan mij helpen? Sinds enige tijd zijn wij bij Tele2. Onze vorige provider was KPN. Ik heb een poos beide providers op mijn Outlook gehad maar nu is de KPN niet meer actief. Ik heb dus die account verwijderd. Kan hem nergens meer vinden en toch als ik nu Outlook op start blijft hij met de popup komen, hij blijft vragen om een netwerkwachtwoord. Ik snap er niets van. Onder de accounts staan alleen de 2 van Tele2 en verder niets. Heb ook via conf. en dan email gekeken, daar staat ook niets meer. Wie kan mij helpen, want ik word er een beetje gek van!
hoop op een antwoord

Cees Muysson, 14-09-2012 17:10 #165
Het is mij onmogelijk om een e-mail-account in te stellen via Outlook Express, er komen wel berichten binnen maar ik kan ze niet beantwoorden…
Mijn wachtwoord wordt niet herkend, ook niet bij wijzigingen,

Cees

Tonnie, 14-09-2012 02:17 #164
Kan niet bij de server aanmelden met verificatie van veilige wachtwoorden. Account: 'pop3.telfort.nl', Server: 'pop3.telfort.nl', Protocol: POP3, Reactie van server: '.', Poort: 110, Beveiligd(SSL): Nee, Foutnummer: 0x800CCC18

Wat ik ook doe het blijft hetzelfde ik kan geen post ontvangen ik heb het al een paar keer opnieuw geinstalleerd het helpt niks. Wat kan ik doen?

gelukkig heb ik hotmail nog

gr T

Ludo van Halderen, 07-09-2012 12:32 #163
Ik wil graag mijn live account in de inbox uitlezen van mijn wxs-account, dus niet alleen in mijn live inbox. kunt u aangeven hoe ik dat kan laten gebeuren?
gr, Ludo

J. Souren, 07-08-2012 20:06 #162
Ik ben van pc naar laptop gegaan en krijg nu mijn outlook expres niet meer aan de gang
hoe los ik dat op? Reactie infoteur, 01-09-2012
Wat gaat er precies mis, krijgt u ook een foutmelding en zo ja: welke foutmelding is dat?

Bouyeure, 03-08-2012 10:56 #161
Ik krijg telkens een venster netwerkwachtwoord, waarbij me gevraagd wordt om mijn wachtwoord in te vullen, nadat ik mijn e-mailaccount opnieuw heb ingesteld omdat ik geen e-mail kon ontvangen wel verzenden via outlook express. Dit lukt nu wel maar dat ik telkens een wachtwoord in moet vullen lijkt me niet normaal, wat kan je hier aan doen?
Met vriendelijke groet, Reactie infoteur, 01-09-2012
Zet een vinkje bij "Dit wachtwoord onthouden". Zo hoeft u het wachtwoord niet telkens in te typen.

Bert Maas, 28-06-2012 22:02 #160
Er is een probleem opgetreden tijdens het aanmelden bij de e-mailserver. Uw wachtwoord is geweigerd. Account: 'pop3.telfort.nl', Server: 'pop3.telfort.nl', Protocol: POP3, Reactie van server: '-ERR [AUTH] invalid user or password', Poort: 110, Beveiligd(SSL): Nee, Serverfout: 0x800CCC90, Foutnummer: 0x800CCC92
Wat moet ik doen? Bert

Keijzer, 11-06-2012 15:05 #159
Laatste paar maanden veel problemen gehad met dit account. Nu werkt het opeens weer niet en er is niets veranderd.
Wordt er wel een beetje moe van

De melding:
Het maken van een verbinding met de server is mislukt. Account: 'pop3.versatel.nl', Server: 'pop3.versatel.nl', Protocol: POP3, Poort: 110, Beveiligd(SSL): Nee, Socketsfout: 10060, Foutnummer: 0x800CCC0E

Groet

Henk, 02-06-2012 01:13 #158
Bij veel email krijg ik geen beeld meer. ik moet dan bovenin de balk op beeld klikken en dan op html berichten.en dat elke keer. Moet ik ergens iets aanvinken zodat dit blijvend is?

Wilbert, 16-05-2012 16:01 #157
Ik heb Outlook 2010 draaien, waarin 2 accounts.
1 prive account vanuit Tele2, pop van Tele2, SMTP van Tele2 (aangevinkt als 1e).
1 zakelijk account, pop via extern/andere partij, SMTP van Tele2.
Gek genoeg werkt alles perfect, zowel versturen als ophalen bij beide accounts.
Echter, hij blijft om de zoveel tijd een hinderlijke popup geven bij het zakelijk account met de melding "ERROR: Username and password do not match. You provided, info@zakelijkblabla.nl. Please enter your full email address (including @domain.com)."
Het gekke is dus, alles werkt volledig, alles lijkt ook goed ingesteld, maar die irritante popup blijft maar terugkomen - hoe krijg ik die weg?

Avanbedaf, 15-05-2012 01:07 #156
Hoop op een goed bericht. Ik hoop dat de foutmelding, die ik ineens had, hiermee verholpen kan worden. Bij voorbaat bedankt.

Von, 14-05-2012 20:02 #155
Hallo, ik werk al jaren met outlook express en heb zelfs 2 gmail accounts die ik door laat sturen naar outlook hartstikke makkelijk en overzichtelijk. Nu wil ik dus een webwinkel openen en mijn webmail in mijn outlook express binnen laten komen maar ik kan wel verzenden met mijn webadres en als ik die naar mezelf stuur komt dat ook netjes binnen alleen als ik naar mijn webmail wil sturen komt het niet binnen en het maakt niet uit met welk email adres ik dan verstuur heb meerdere mensen gevraagd maar het komt niet binnen. Ik krijg deze foutmelding De reactie van de server was een fout. Account: 'Rachelleonlinestore.nl', Server: 'pop.rachelleonlinestore.nl', Protocol: POP3, Reactie van server: '-ERR Cannot connect to POP server 84.246.4.156 (84.246.4.156:110), connect timeout', Poort: 110, Beveiligd(SSL): Nee, Serverfout: 0x800CCC90, Foutnummer: 0x800CCC90.
Heb de hele foutmelding maar even gegeven want kom er echt niet uit niemand kan mij verder helpen dus hoop jullie wel?

Henriette, 10-05-2012 09:39 #154
Ik gebruik Windows live mail al een tijd. Krijg nu bij het opstarten ineens een aanmeldingsschermpje: geeft gebruikersnaam en wachtwoord op voor de volgende server. Is dat wel goed of kan het kwaad? Ik moet dat aanklikken anders krijg ik geen mail binnen.

Hans, 08-05-2012 16:08 #153
Volgende fout bij ophalen:
Poort: 110, Beveiligd(SSL): Nee, Foutnummer: 0x800CCC18
Verzenden gaat wel.

Wim Wilde, 20-04-2012 14:55 #152
Ik ben al dagen bezig om een tweede account aan te maken via tele2.nl doch het lukt me steeds niet. Waar ga ik de mist in? Ik heb wel windows live mail, maar geen windows mail. B.v.d. voor uw antwoord. Reactie infoteur, 26-05-2012
Deze uitleg gaat over Outlook Express. Zodra u een tweede account heeft aangemaakt bij Tele2 kunt u deze instellen in Outlook Express. Voor problemen met het aanmaken van een nieuw adres bij Tele2 kunt u het beste even contact opnemen met Tele2.

Kees, 30-03-2012 16:31 #151
Foutnummer 0x800ccc92.

Mark, 29-03-2012 01:06 #150
Het maken van een verbinding met de server is mislukt. Account: 'pop3.versatel.nl', Server: 'smtp.versatel.nl', Protocol: SMTP, Poort: 25, Beveiligd(SSL): Nee, Socketsfout: 10060, Foutnummer: 0x800CCC0E

Yves Mannaerts, 26-03-2012 10:40 #149
Kan de host SMTP niet vinden. Controleer of u de naam van de server juist hebt opgegeven. Account: 'POP3', Server: 'SMTP', Protocol: SMTP, Poort: 25, Beveiligd(SSL): Nee, Socketsfout: 11001, Foutnummer: 0x800CCC0D

Kan de host POP3 niet vinden. Controleer of u de naam van de server juist hebt opgegeven. Account: 'POP3', Server: 'POP3', Protocol: POP3, Poort: 110, Beveiligd(SSL): Nee, Socketsfout: 11001, Foutnummer: 0x800CCC0D

Kan de host pop3.provider.nl niet vinden. Controleer of u de naam van de server juist hebt opgegeven. Account: 'pop3.provider.nl', Server: 'pop3.provider.nl', Protocol: POP3, Poort: 110, Beveiligd(SSL): Nee, Socketsfout: 11004, Foutnummer: 0x800CCC0D Reactie infoteur, 26-05-2012
U heeft bij de server voor uitgaande e-mail enkel de tekst SMTP opgegeven. Meestal ziet dit adres er ongeveer uit als smtp.uwprovider.nl.

Jan, 13-03-2012 18:37 #148
Vanmiddag kreeg ik ineens een verbinding meer met mijn mail (outlook express), terwijl even daarvoor de verbinding vlekkeloos werkte. Hieronder de volledige foutmelding.
Het maken van een verbinding met de server is mislukt. Account: 'pop.tele2.nl', Server: 'pop.tele2.nl', Protocol: POP3, Poort: 110, Beveiligd(SSL): Nee, Socketsfout: 10060, Foutnummer: 0x800CCC0E

Danielle, 13-03-2012 13:27 #147
Kan je ook outloox express gebruiken met @msn.com?

Anne, 12-03-2012 20:33 #146
Ik heb van TransIP een hosting pakket afgenomen, incl. een aantal mailboxen (POP3).
Nu heb ik in Outlook een e-mail adres ingesteld, gelinkt aan mijn website.
Echter, de uitgaande server die ik bij mijn hostingpakket kreeg van TransIP, doet het niet.
Ik heb UPC gebeld en vervolgens hun SMTP server ingesteld (smtp.upcmail.nl).
Nu werkt mijn e-mail prima BEHALVE als ik ergens ben waar geen UPC internet is, maar bijvoorbeeld KPN. Dan kan ik wel e-mails ontvangen via de server gelinkt aan mijn website, maar geen mail versturen.
UPC geeft aan dat ik in dat geval elke keer als ik ergens anders ben, de uitgaande server moet wijzigen (eh… lijkt me nogal wat gedoe?). Daarnaast werkt mijn webmail ook niet meer.
Wie kan mij helpen? Reactie infoteur, 26-05-2012
Het klopt dat de server voor uitgaande e-mail steeds dient te worden aangepast aan dat van de provider waarmee u verbinding maakt via het internet. Wanneer u op meerdere locaties uw mail gebruikt kan het handig zijn om een mobiel internetabonnement te overwegen voor uw laptop.

De webmail bij Transip zou het gewoon moeten doen met de instellingen die u destijds toegemaild heeft gekregen. Voor problemen hiermee kunt het beste even contact opnemen met Transip.

Karin, 09-03-2012 23:23 #145
Alles werkte goed tot ik deze foutmelding kreeg
Account: 'pop.kpnmail.nl', Server: 'pop.kpnmail.nl', Protocol: POP3, Reactie van server: '.', Poort: 110, Beveiligd(SSL): Nee, Foutnummer: 0x800CCC18
Heb al diverse malen account opnieuw ingesteld, maar niets helpt. Reactie infoteur, 26-05-2012
Zou u de volledige tekst van de foutmelding op willen geven? Daaruit valt vaak de oorzaak te halen. Achter "Reactie van de server" zou nog een tekst moeten staan waaruit (hopelijk) valt af te leiden waar het probleem zit.

Hermien van Sloten, 06-03-2012 12:09 #144
De testberichten komen naar mijn oude computer en ik krijg de mededeling dat er geen serverinstellingen (niet versleuteld) worden gevonden en dat het programma niet kan worden aangemeld bij de server.

Marietje Jasnsen, 05-03-2012 19:40 #143
Ik krijg steeds een foutmelding als ik een e-mail verzend.Ik kan ook geen E-mails ontvangen? ik ben er zelf mee bezig geweest. Wat is er fout gegaan? Onderin staat Lan verbinding:Een van de netwerkkabels ii niet aangesloten.Wat moet ik doen? Draadloze netverbinding; geen verbinding. Wat moet ik doen? Ik heb wel internet. Reactie infoteur, 06-03-2012
Wanneer u wel internetpagina's kunt openen dan hoeft u zich geen zorgen te maken over de berichten met betrekking tot de internetverbinding. De fout zit 'm waarschijnlijk in de e-mail instellingen. Welke foutmelding ontvangt u bij het verzenden/ontvangen van e-mail?

Frank, 12-02-2012 14:54 #142
Voor mijn te openen webwinkel is er een mailadres gekoppeld aan mijn website. Dit is nu alleen nog te openen via de webmail en moet dus gekoppeld worden aan een server. Nu heb ik geprobeerd dit te koppelen aan mijn outlook. Email binnenhalen gaat prima, maar ik kan geen mail verzenden. Bij accountinstellingen testen krijg ik de volgende melding:
Test-e-mailbericht verzenden: Er kan geen verbinding worden gemaakt met de server voor uitgaande e-mail (SMTP). Als u dit bericht blijft ontvangen, neemt u contact op met de serverbeheerder of internetprovider (ISP).

Hoe krijg ik dit opgelost?

Mvg, Frank Reactie infoteur, 04-03-2012
U dient de smtp-server te gebruiken van de internetprovider waarmee u verbinding maakt met het internet. Deze gegevens heeft u bij aanvang van uw internetabonnement ontvangen. Wanneer u deze gegevens kwijt bent kunt u deze opvragen bij uw internetprovider.

Creatief Wonen, 11-02-2012 15:09 #141
Steeds als ik de IN Post wil openen geeft hij de foutmelding bij terugkerende foutmelding waarschuw de server, kom er niet uit Reactie infoteur, 04-03-2012
Kunt u aangeven wat de precieze foutmelding is?

Louisawillems, 05-02-2012 14:39 #140
Ik heb al bijna 10 jr een computer ben 5 jr klant van Tele 2 en gebruik altijd outlook expre
Op 07 Jan 2012 komt een mijnheer naar mijn computer kijken en de dag erna kan ik
geen uitgaande mails weg krijgen.die mijnheer komt terug en gaat uren met Tele2 bellen
uiteindelijk blijkt dat er een blokkade is maar zegt Tele 2 dat wordt deze week verholpen
ik heb nog contact met de klantenservice gehad maar! wat zij allemaal zeggen is voor
mij chinees.ik ben nu één maand verder en het probleem is nog altijd niet opgelost.
MvG louisa Reactie infoteur, 04-03-2012
Heeft u een virusscanner draaien? Deze kan ervoor zorgen dat mails niet goed verzonden kunnen worden. Schakel de virusscanner tijdelijk uit en probeer dan opnieuw een mail te verzenden.

Mocht dit niet lukken, neem dan telefonisch contact op met Tele2. Zij kunnen stap voor stap samen met u het e-mailaccount opnieuw instellen met de juiste instellingen.

Joke Vermeir, 24-01-2012 19:57 #139
Ik wil een bestaand werkmailaccount kunnen openen bij mij thuis. Ik doe alle stappen en wil het account aanmaken. Wanneer ik wil voltooien krijg ik de melding bij inkomende mail dat de mailserver de aanmelding afwijst. De reactie van de server was -ERR invalid username/password… Reactie infoteur, 04-03-2012
Controleer de gebruikersnaam en het wachtwoord. Staat de CAPS-lock toets aan? Soms dient het hele e-mailadres ingevoerd te worden als gebruikersnaam, een andere keer alleen het gedeelte voor het @-teken.

Michel van Rooij, 21-01-2012 12:35 #138
Hoi,
ik heb 2 accounts aangemaakt voor mijn dochters. De mails worden wel verstuurd, maar de inkomende mails ontvang ik niet. Alle instellingen, voor zover ik het kan zien, staan hetzelfde als het e mail adres wat welk werkt.
Wie kan me helpen? Reactie infoteur, 04-03-2012
Heeft u deze e-mailadressen aangemaakt bij uw internetprovider of bij een webmailservice (zoals Gmail of Hotmail)?

Resi, 12-01-2012 00:46 #137
Wij zijn overgestapt van ziggo naar KPN en alle gegevens zijn goed ingevuld maar we kunnen geen mail ontvangen. Wel verzenden. Ís het mogenlijk dat we de oude berichten die via het oude adres binnen zijn gekomen eerst moeten worden verwijderd? Reactie infoteur, 04-03-2012
U hoeft de oude berichten niet te verwijderen. Wilt u uw oude mailadres blijven gebruiken of wilt u mailen met het nieuwe mailadres?

Wanneer u met uw nieuwe adres wilt mailen dan kunt u de instellingen gebruiken die u van Ziggo heeft ontvangen. Wilt u uw oude mailadres blijven gebruiken, dan dient u de gegevens van uw oude provider te gebruiken bij het instellen. Het enige dat u moet veranderen is het adres van de smtp-server, hier moet u die van Ziggo invullen. Vraag in dat geval wel even na bij KPN of uw oude adres nog wel actief is.

Matwo de Gregorio, 11-12-2011 12:44 #136
Ik heb een nieuwe laptop en wil daar mijn account m.de.gregorio@hetnet instellen. Ik heb bovenstaande stappen uitgevoerd, echter bij het aanmelden van de server geef ik mijn gebruikersnaam en wachtwoord op en de pop up blijft staan? Ik kan me blijkbaar niet aanmelden? Reactie infoteur, 04-03-2012
Controleer de gebruikersnaam en het wachtwoord. Staat de CAPS-lock toets aan? Soms dient het hele e-mailadres ingevoerd te worden als gebruikersnaam, een andere keer alleen het gedeelte voor het @-teken.

Rob Peeters, 07-12-2011 12:28 #135
Ik heb windows Xp media center opnieuw geinstalleerd voorheen werkten alle mail instellingen goed
Nu krijg ik wel alle mail binnen maar als ik bv een mail aan mijn eigen adres stuur verzend hij hem wel althans dat geeft hij aan maar als ik vervolgens weer op verzenden/ontvangen druk krijg ik hem niet terug wat kan daar van de oorzaak zijn?
ik heb ook de virusscanner al uitgeschakeld maar dat helpt niet

Graag reactie

Lies, 14-11-2011 19:07 #134
Ik heb mijn computer opnieuw geinstalleerd volgens de gegevens van mijn provider, maar toch kan ik geen mails ontvangen/vrzendn, krijg de volgende melding, snap het niet want heb alles exact overgenomen en al 10x nagekeken.
Er is een probleem opgetreden tijdens het aanmelden bij de e-mailserver. Uw wachtwoord is geweigerd. Account: 'pop.hetnet.nl', Server: 'pop.hetnet.nl', Protocol: POP3, Reactie van server: '-ERR Logon failure: unknown user name or bad password.', Poort: 110, Beveiligd(SSL): Nee, Serverfout: 0x800CCC90, Foutnummer: 0x800CCC92 Reactie infoteur, 04-03-2012
Controleer de gebruikersnaam en het wachtwoord. Staat de CAPS-lock toets aan? Soms dient het hele e-mailadres ingevoerd te worden als gebruikersnaam, een andere keer alleen het gedeelte voor het @-teken.

Marcel, 09-11-2011 12:02 #133
Ik ben in bezit van Outlook express en heb mijn computer de afgelopen dagen opnieuw geinstalleerd. Nu kan ik via oulook alleen mails verzenden, maar niet ontvangen.
Ik krijg dan de volgende foutmelding:

Kan de host POP3 niet vinden. Controleer of u de naam van de server juist hebt opgegeven. Account: 'POP3', Server: 'POP3', Protocol: POP3, Poort: 110, Beveiligd(SSL): Nee, Socketsfout: 11001, Foutnummer: 0x800CCC0D

Weet iemand hier een oplossing voor? Reactie infoteur, 06-03-2012
Wanneer u deze melding krijgt dan heeft u onjuiste gegevens ingevoerd bij de server voor inkomende e-mail. Hier dient u de volledige servernaam in te vullen, meestal iets in de trant van pop3.denaamvanuwmailprovider.nl.

Nicolette, 04-11-2011 10:17 #132
Test-e-mailbericht verzenden: Kan het bericht niet verzenden. Controleer het e-mailadres in de accounteigenschappen. De reactie van de server was: 530 Je moet eerst inloggen als je poort 587 gebruikt

Petra, 17-10-2011 17:24 #131
Ik lees al jaren mijn mail via outlook express. Vandaag krijg ik ineens de melding dat ik mijn gebruikersnaam en wachtwoord moet invoeren. Ik heb op enter gedrukt, mijn wachtwoord opnieuw getypt en bovenstaande informatie gecontroleerd. Ik blijf echter geen post kunnen ontvangen of verzenden. Het lukt wel via internet, dus met mijn mailaccount is niets mis. Nog oplossingen, ideeen? Reactie infoteur, 01-09-2012
U kunt hiervoor het beste het e-mail account in zijn geheel verwijderen en opnieuw installeren. Als het goed is zou het probleem daarmee verholpen moeten zijn.

Xavier, 19-09-2011 19:36 #130
Ik heb een probleem in outlook 2007. Ik kan namelijk geen mails meer versturen. Ontvangen gaat echter wel. Telkens ik wil versturen, krijg ik volgende foutmelding: fout (0x8000CCC78): Kan het bericht niet verzenden. Controleer het e-mailadres in de accounteigenschappen. De reactie van de server was: 530 Authentication required

Ik had echter nooit iets verandert in mijn mail instellingen. Ben ze wel gaan controleren en heringevoerd, en alles klopt. Weten jullie wat er aan de hand is? Reactie infoteur, 01-09-2012
Nee hiervoor contact op met uw internetprovider. Het kan zijn dat er een wachtwoord nodig is om gebruik te mogen maken van hun server voor uitgaande e-mail.

Gerben, 29-08-2011 16:08 #129
Geachte heer/mevrouw,

Ik heb met outlook 2010 een probleem.
Ik kan geen mail ontvangen, kleine kanttekening hij laat wel zien dat er mail binnenkomt maar deze verschijnen niet in beeld(postvak In)

Mvg,

Gerben Oude Oosterik Reactie infoteur, 01-09-2011
Krijgt u ook een foutmelding te zien?

Bert, 21-08-2011 12:43 #128
Ik kan al weken geen e-mail meer verzenden, niet met outlook maar ook niet met windows live mail. Ik heb aan beide programma's niets veranderd, van de ene op de andere dag kreeg ik de volgende foutmelding: Kan de host smpt.ziggo.nl niet vinden. Controleer of je de naam van de server juist hebt opgegeven.

Onderwerp ''
Server: 'smpt.ziggo.nl'
Windows Live Mail-fout-id: 0x800CCC0D
Protocol: SMTP
Poort: 25
Beveiligd(SSL): Nee
Socket-fout: 11001 Reactie infoteur, 01-09-2011
Beste Bert,

Op de één of andere manier is er toch iets aan de instellingen veranderd. Bij de server voor uitgaande mail staat namelijk smpt.ziggo.nl en dat moet smtp.ziggo.nl zijn (de p en de t omgedraaid).

Dit kunt u als volgt wijzigen:

- Ga in Outlook Express naar Extra en dan naar Accounts.
- Selecteer het tabblad E-mail.
- Selecteer uw e-mailaccount en klik op Eigenschappen.
- Selecteer het tabblad Servers.
- Wijzig de naam van de server voor uitgaande e-mail.
- Klik achtereenvolgens op Toepassen, Ok en Sluiten

Helma Souren, 21-08-2011 11:19 #127
Er is geen versleutelde verbinding geeft t aan als probleem fout.
( upcmail werkt dus bij mij niet goed )
Denk dat ik dan toch maar bij hotmail blijf…
Is daar ook een outlook voor?

met vriendelijke groet
Helma Souren Reactie infoteur, 01-09-2011
- Ga in Outlook Express naar Extra en dan naar Accounts.
- Selecteer het tabblad E-mail.
- Selecteer uw e-mailaccount en klik op Eigenschappen.
- Selecteer het tabblad Servers.
- Haal het vinkje weg bij Aanmelden met beveiligd-wachtwoordverificatie.
- Klik achtereenvolgens op Toepassen, Ok en Sluiten

Bernaer, 19-08-2011 23:25 #126
Ik werk onder windows vista met microsoft outlook 2007 en met skynet e-mail adres. als ik op de actie verzenden/ontvangen druk in outlook dan werkt de optie verzenden (dus ik kan mails verzenden) maar bij ontvangen krijg ik steeds opnieuw een pop-up scherm "netwerk wachtwoord opgeven geef gebruikersnaam en wachtwoord op" dit schermt toont hij tellkens opnieuw zonder bijbehorende foutboodschap en ik ben er zeker van dat gebruikersnaam en wachtwoord juist zijn. (inkomende server mail gaat langs pop.skynet.be poort : 110). dus mails versturen werkt perfect ; mails ontvangen werkt niet. wie kan mij hiermee helpen? Reactie infoteur, 01-09-2011
De melding geeft aan dat er toch iets niet juist is in de gebruikersnaam en/of het wachtwoord. Soms dien je het hele e-mailadres op te geven als gebruikersnaam en soms alleen het gedeelte voor het @-teken.

Ook kan soms een virusscanner of firewall problemen geven. Schakel deze (tijdelijk) uit om te kijken of het probleem daarmee verholpen is. Lukt dit niet, dan dient u contact op te nemen met uw provider.

Arnold, 26-07-2011 20:58 #125
Als er in een mail een link staat kan ik deze niet openen, hoe kan dit. mijn instellingen staan volgens mij allemaal goed Reactie infoteur, 01-09-2011
Misschien heb je iets aan de informatie op deze website:
http://www.timeatlas.com/5_minute_tips/annoyances/outlook_hyperlinks_fail_to_work

Yvonne, 19-07-2011 11:44 #124
Ik kan geen email ontvangen maar wel verzenden!

Er is een probleem opgetreden tijdens het aanmelden bij de e-mailserver. Uw wachtwoord is geweigerd. Account: 'mail', Server: 'mail', Protocol: POP3, Reactie van server: '-ERR [AUTH] Authentication failed', Poort: 110, Beveiligd(SSL): Nee, Serverfout: 0x800CCC90, Foutnummer: 0x800CCC92 Reactie infoteur, 01-09-2011
De foutmelding geeft aan dat het wachtwoord onjuist is. Controleer het wachtwoord. Indien u het niet meer weet dan kunt u contact opnemen met uw internetprovider om een nieuw wachtwoord aan te vragen.

Claudy, 13-04-2011 15:03 #123
Hallo geachte. Ik heb sinds een week een nieuwe provider (telfort) en kan nog steeds geen e-mail verzenden. Bij de serverspage moet ik toch de accountnaam en wachtwoord invullen die ik van mijn provider heb gekregen? Of maak ik hier nu een fout.
Hoop snel antwoord te krijgen op mijn vraag, want ik raak een beetje gefrustreerd.

Claudy, 13-04-2011 14:46 #122
Ik kan absoluut geen post via de outlook verzenden want die komt iedere keer in mijn webmail terecht. Wat doe ik nu verkeerd? Bij de serverspage moet ik toch mijn e-mail adres en wachtwoord invullen die ik van telfort heb gekregen of niet?

Y. Heemskerk, 22-03-2011 12:09 #121
Ik heb windows 7 hoe kan ik mijn outlook express instellen
bvd

Maartje, 12-03-2011 23:20 #120
Ik heb al een jaar lang 2 email adressen die gekoppeld zijn aan mijn outlook. van de een op de andere dag kan ik niets meer versturen vanaf een van mijn emailadressen. Het @home emailadres werkt nog prima. maar het info@… adres werkt dus niet meer qua versturen. Kan iemand mij misschien verder helpen?

C. J. Jonk, 09-03-2011 13:57 #119
Geachte Heren, ik moet een nieuw e-mail adres invoeren, heb alle gegevens. Ik kan alleen maar Outlook Express tonen waar emaisl in verschijnen. Daar staat geen EXTRA vermeld waar mee ik moet beginnen. Ik schijn iets te missen, hoe en waar kan ik het juiste Outlook Express blad met dit EXTRA vermeld oproepen, creëren? Sorry, ik ben een oudere gebruiker, niet met PC geboren!

M v g en bij voorbaat dank,

Case J Jonk

E. Otte, 20-02-2011 14:40 #118
Hoi,

kan al enkele weken geen mail versturen, want krijg dan onderstaande foutmelding. Ook ik ben er al tijden mee bezig en zag vandaag dat dhr. Grosfeld hetzelfde probleem heeft. OP site van Tele2 is niets te vinden.
Wie kan ons helpen?


De server heeft de verbinding onverwachts afgebroken. Mogelijke oorzaken zijn problemen met de server, netwerkproblemen of te lange inactiviteit. Account: 'pop.tele2.nl', Server: 'smtp.tele2.nl', Protocol: SMTP, Poort: 587, Beveiligd(SSL): Ja, Socketsfout: 10053, Foutnummer: 0x800CCC0F

P. Grosfeld, 16-02-2011 20:55 #117
Kan geen mails zenden, wel ontvangen. Ben er al dagen mee bezig, tele2 kan mij niet helpen. met de vogende foutmeldingen:

Kan het bericht niet verzenden omdat de server het e-mailadres van de afzender heeft geweigerd. Het e-mailadres van de afzender is p.grosfeld@tele2.nl. Onderwerp 'test don 1', Account: 'Fairly Liquide', Server: 'smtp.tele2.nl', Protocol: SMTP, Reactie van server: '530 p.grosfeld@tele2.nl There is an error in your configuration. More info at www.tele2mail.com', Poort: 587, Beveiligd(SSL): Nee, Serverfout: 530, Foutnummer: 0x800CCC78

De server heeft de verbinding onverwachts afgebroken. Mogelijke oorzaken zijn problemen met de server, netwerkproblemen of te lange inactiviteit. Account: 'Paul Grosfeld', Server: 'pop.tele2.nl', Protocol: POP3, Poort: 110, Beveiligd(SSL): Ja, Foutnummer: 0x800CCC0F

Gradus van Geest, 09-02-2011 15:33 #116
Ik heb in outlook 2007 een nieuw acount aangemaakt, voor een mail adres voor mijn vrouw. De testmail komt wel binnen bij haar kpnmail, maar ik krijg haar acount niet aan de linkerkant van outlook persoonlijke mappen te zien. Kunnen jullie mij helpen.
Met vriendelijke groet Gradus

Samantha, 07-02-2011 11:12 #115
Ik kan met mijnn outlook wel email verzenden maar niet ontvangen.
Heb alles goed ingevuld maar krijg de foutmelding:
Bij taak3 upcmail.nl - bezig met ontvangen is een fout (0x800CCC92) opgetreden. De emailserver heeft uw inlognaam afgewezen. Controleer de gebruikersnaam en het wachtwoord inde accounteigenschappen. Klik op emailaccount onder extra. De reactie van de server was: -ERR invalid user name or password.

Ik heb alle gegevens goed ingevuld maar ik blijf deze reactie houden. Help! Ik snap er niks meer van. Ik krijg ook continue in beeld dat ik me wachtwoord in moet vullen.
Kunnen jullie me helpen?

Gr Samantha

Annemarie, 06-02-2011 18:53 #114
Ik ben met mijn laptop steeds veranderend van plek en maak altijd gebruik van andermans computersysteem.
Is het dan toch mogelijk me aan te melden voor microsoft outlook express?
Vriendelijke groet Annemarie

Erwin H., 19-01-2011 12:04 #113
Hoe kan ik, als ik wens over te stappen van Gmail naar Microsoft Outlook, m'n emailadressen eveneens overzetten?
Want ik vind Gmail niet prettig, mn het tonen van afbeeldingen, wil niet lukken.
dankjewel Er.

Edh, 13-01-2011 11:29 #112
Na het instellen op een andere computer, start outlook exp. steeds spontaan op. Dat is zeer hinderlijk. Ik heb van alles geprobeerd, maar het lukt mij niet om dit probleem op te lossen. Wie kan mij helpen met dit probleem?

Cj van Eden, 08-01-2011 14:57 #111
Ik heb outlook expres 6 op mijn pc staan, maar met binnenkomende mails moet ik altijd op de knop verzenden/ontvangen drukken, voor dat de mails binnenkomen, dus ze gaan niet direct naar postvak inkomende berichten, wie kan mij daar mee helpen.:-(

C. de Vos, 07-01-2011 15:16 #110
Ik heb een nieuwe windows7 geinstalleert Nu krijg wel mail binnen maar kan niet meer verzenden?

Josee Neven, 28-12-2010 23:53 #109
Ik krijg bij mn postvak in van outlook espress een foutmeldin: er is een onbekende fout opgetreden.
Account in telenet.be, server in telenet.be. Protocol pop 3 poort 1110.beveiligd SSL, nee
foutnummer 0x800C0133. Ik kan post verzenden, maar niet ontvangen, wat kan ik nu doen. Van harte dank. Josee

Maarten Hopman, 25-12-2010 10:27 #108
Socketsfout: 11004, Foutnummer: 0x800CCC0D krijg ik op mijn andere e-mailadres hoe kan ik het oplossen.

Geraldine de Vreede, 19-12-2010 21:58 #107
Ik heb sinds kort een nieuwe laptop, deze draait op windows 7. Ik kan wel mail ontvangen echter niet verzenden, de melding die ik krijg is:

De server heeft de verbinding onverwachts verbroken. Mogelijke oorzaken zijn problemen met de server, netwerkproblemen of te lange inactiviteit.

Onderwerp 'test'
Server: 'smtp.versatel.nl'
Windows Live Mail-fout-id: 0x800CCC0F
Protocol: SMTP
Poort: 25

Zag dat er meer mensen dit probleem hebben, wat is hier de oplossing voor? Ik heb al met mijn provider het een en ander geprobeerd, maar ook zij komen er niet uit. Nu moet ik elke keer mijn oude en tergend trage computer aanzetten om mijn mail te verzenden. Hopelijk is er een eenvoudige oplossing en ook ik bied mijn excuses aan voor het plaatsen van mijn bericht bij outlook expres, maar dit is de enige site die ik kreeg bij mijn foumelding.

M.v.g,

Geraldine de Vreede
Beveiligd(SSL): Nee

Henk Kok, 08-12-2010 16:02 #106
Heb mijn goeie emaildres ingevoerd maar toch krijg ik steeds deze melding. Waar kom dat t4t6h5y vandaan?
Kan het bericht niet verzenden omdat de server het e-mailadres van de afzender heeft geweigerd. Het e-mailadres van de afzender is t4t6h5y. Onderwerp 'test', Account: 'pop3.upcmail.nl', Server: 'smtp.upcmail.nl', Protocol: SMTP, Reactie van server: '550 5.1.0 domain name required', Poort: 25, Beveiligd(SSL): Nee, Serverfout: 550, Foutnummer: 0x800CCC78

D. Kooi, 08-12-2010 10:59 #105
Plotseling veranderde bij mij de indeling van de Outlookvelden. Ik wil weer gewoon mijn postvak-in aan de linkerkant hebben en ze in het middenveld kunnen lezen. Hoe stel ik dat weer in?

K. Rijks, 05-12-2010 22:47 #104
Kan de host mail niet vinden. Controleer of u de naam van de server juist hebt opgegeven. Account: 'mail', Server: 'mail', Protocol: POP3, Poort: 110, Beveiligd(SSL): Nee, Socketsfout: 11001, Foutnummer: 0x800CCC0D dit kregen we na dat wij een router hebben geplaatst en als ik de kabel weer terug doet in de modem dan doet hij het wel en via de router niet met de kabel hoe kan dat en de instelling van outlook express daar hebben we niks aan veranderd

John, 04-12-2010 10:44 #103
Voor kennis gisteren Ziggo ingesteld. TV werkt, internet werkt, outlook express werkte ongeveer 10 minuten, vervolgens steeds weer popup met userid en wachtwoord en weet zeker dat wachtwoord correct is. Heb zeker 3 mails verstuurd en toen er een naar fout adres ging stopte het. Maar ziggo webmail (met zelfde userid/wachtwoord werkt wel!). Waar kan dit aan liggen?

Marian Weenink, 01-12-2010 14:26 #102
Ik heb niet zo zeer een foutmelding maar elke keer als ik probeer mijn post op probeer te halen vraagt outlook steeds weer om mijn wachtwoord en gebruikersnaam in te voeren terwijl ik dit correct heb ingevoerd. Ik kan nu dus nog steeds niet mijn mail ophalen en ook niet verzenden.
Het lijkt er dus op dat outlook niet door de verificatie heen komt.
Hoe kan ik dit oplossen?

Marit, 26-10-2010 00:02 #101
Ik kan mijn zonnet mail wel activeren op de Microsoft Office Outlook maar wanneer ik mijn hotmail en mijn zonnet account op windows live mail wil activeren, lukt dit alleen met mijn hotmail account.

Voor het account zonnet (marit.mail) kunnen geen berichten verzonden of ontvangen worden. De server heeft de verbinding onverwachts verbroken. Mogelijke oorzaken zijn problemen met de server, netwerkproblemen of te lange inactiviteit.

Server: 'pop3.zonnet.nl'
Windows Live Mail-fout-id: 0x800CCC0F
Protocol: POP3
Poort: 110
Beveiligd(SSL): Nee


Hoe zorg ik ervoor dat ik mijn mail wel gewoon kan zenden en ontvangen in windows live mail. Sorry dit artikel gaat over outlook.

De Jong, 18-10-2010 14:37 #100
Het maken van een verbinding met de server is mislukt. Account: 'pop.tele2.nl', Server: 'smtp.tele2.nl', Protocol: SMTP, Poort: 25, Beveiligd(SSL): Nee, Socketsfout: 10060, Foutnummer: 0x800CCC0E

Ferry, 05-10-2010 19:03 #99
Ik heb ook dat ik mijn mail niet kan verzenden met Outllook maar mijn berichten komen wel binnen. En bij de foutmelding als ik Outlook afsluit en weer opent krijg het zelfde mail twee keer binnen. Had vorig week het zelfde en toen had ik UPC gebeld en die zeiden dat het met 24 uur weg moet zijn, dat was ook zo maar nu heb ik het weer het zelfde en baal dat ik niet met Outlook kan mailen want dat ben ik ben toch gewend. En overigens via webmail doet het wel prima.

de foutmeldingen:
Kan het bericht niet verzenden omdat één van de geadresseerden door de server is geweigerd. Het geweigerde e-mailadres is senrbandenservice@upcmail.nl. Onderwerp 'TEST!', Account: 'mail.chello.nl', Server: 'mail.chello.nl', Protocol: SMTP, Reactie van server: '550 5.1.1 recipient rejected 77.251.253.39 is in RBL', Poort: 25, Beveiligd(SSL): Nee, Serverfout: 550, Foutnummer: 0x800CCC79

De server heeft de verbinding onverwachts afgebroken. Mogelijke oorzaken zijn problemen met de server, netwerkproblemen of te lange inactiviteit. Account: 'mail.chello.nl', Server: 'mail.chello.nl', Protocol: SMTP, Poort: 25, Beveiligd(SSL): Nee, Foutnummer: 0x800CCC0F

Ik hoop dat iemand snel me kan helpen en dat ik van dit probleem af ben?

Thuy Nguyen, 14-09-2010 15:38 #98
Dit zijn de meldingen die ik krijg. Hopelijk kunt u me helpen.

Het maken van een verbinding met de server is mislukt. Account: 'pop.tele2.nl', Server: 'smtp.tele2.nl', Protocol: SMTP, Poort: 25, Beveiligd(SSL): Nee, Socketsfout: 10060, Foutnummer: 0x800CCC0E

mvg, Thuy Nguyen

G. Gerritsen, 08-09-2010 10:45 #97
Il kan outlook express niet openen, heb alles gedaan wat mogelijk was. alle informatie nagekeken.
ik krijg toch steeds de foutmelding, 0x800ccc0d
b.v.d. g.gerritsen

Raymond, 04-09-2010 14:56 #96
Ik ben regelmatig op verschillende plekken aan het werk, waar ik vervolgens op het daar aanwezige netwerk kan emailen. De providers zijn van die werkplekken verschillend. De een is bijv. online, kpn, ziggo en casema. Is het mogelijk om één uitgaande smtp server in te voeren, zodat ik niet iedere keer de uitgaande servernaam hoef te veranderen. Ter informatie. Mijn inkomende mail komt via mijn eigen eigen domeinnaam wel overal binnen. Is hier geen instelling voor? Bij voorbaat mijn dank.
Groet, Raymond

Ita van der Ploeg, 28-08-2010 13:49 #95
"Voor deze server is verificatie vereist" is aangevinkt. En onder instellingen is "instellingen van der server voor inkomende e-mail gebruiken" aangevinkt.
Met vriendelijke groet,
Ita

Ita van der Ploeg, 24-08-2010 14:17 #94
Ik heb dit extra emailadres gekregen van de provider Denit.nl waar ik een domeinnaam heb geregistreerd en een website heb. Volgens hun gegevens klopt alles bij Denit. Ze hebben mij de emailinstellingen gegeven: bij uitgaande smtp server staat: de SMTP server van uw access provider. Dat betekent dus SMTP.wanadoo.es. Op de website van wanadoo (orange) kan ik wel een extra emailaccount aanmaken, maar alleen met… @orange.es. Mijn nieuwe, extra emailaccount heeft de domeinnaam als uitgang. Ja, dus de gegevens die ik van Denit heb gekregen heb ik ingevoerd in Outlook.
Ik weet niet wat u bedoeld met: "Welke server wordt vermeld in het venster dat verschijnt?" Reactie infoteur, 27-08-2010
Nu begrijp ik hoe het zit. Wanneer u probleemloos kunt ontvangen dan zijn de instellingen van uw domeinnaam bij Denit inderdaad goed en hoeft u aan de instellingen voor de inkomende mail (POP3) niets te wijzigen.

U geeft aan dat de instellingen voor uitgaande mail bij uw andere account wel probleemloos werken. Ga eens naar Extra - Accounts - E-mail, selecteer uw eerste account en klik op Eigenschappen. Ga dan naar het tabblad Servers.

Staat er onderaan bij "Server voor uitgaande e-mail" een vinkje bij "Voor deze server is verificatie vereist"?

Indien ja, klik op de knop "Instellingen". Welke optie staat daar aangevinkt, "instellingen van de server voor inkomende e-mail gebruiken" of "aanmelden met"?

Nav uw antwoorden op deze vragen kan ik u misschien verder helpen

Hennie Michorius, 21-08-2010 14:54 #93
Dit zijn de meldingen die ik krijg. Hopelijk kunt u me helpen.

Account: 'kpn', Server: 'pop.kpnmail.nl', Protocol: POP3, Reactie van server: '-ERR Logon failure: unknown user name or bad password.', Poort: 110, Beveiligd(SSL): Nee, Serverfout: 0x800CCC90, Foutnummer: 0x800CCC92

Account: 'pop.kpnmail.nl', Server: 'pop.kpnmail.nl', Protocol: POP3, Reactie van server: '-ERR Protocol error.', Poort: 110, Beveiligd(SSL): Nee, Serverfout: 0x800CCC90, Foutnummer: 0x800CCC91

Met vriendelijke groet,

Hennie Michorius Reactie infoteur, 27-08-2010
De foutmelding geeft aan dat u een verkeerde gebruikersnaam of wachtwoord ingevoerd zou hebben. Let er bij het invoeren van de gebruikernaam op of dit het hele e-mailadres moet zijn of alleen het gedeelte voor het @-teken. Dit verschilt per provider.

Komt u er niet uit, dan kunt u het beste even contact opnemen met uw provider om te controleren of u de juiste gegevens gebruikt.

Irene, 19-08-2010 11:29 #92
Ik kan in outlook geen emails meer ontvangen (ophalen via webmail kan wel), wel verzenden. ik krijg de volgende foutmelding;
Your server has unexpectedly terminated the connection. Possible causes for this include server problems, network problems, or a long period of inactivity. Account: 'irenethomas', Server: 'POP3.zonnet.nl', Protocol: POP3, Port: 110, Secure(SSL): No, Error Number: 0x800CCC0F Reactie infoteur, 27-08-2010
Meestal wordt deze melding door Outlook Express gegeven wanneer er een groot mailbericht binnengehaald moet worden. Dit duurt dan te lang en daardoor wordt de verbinding verbroken.

Om dit op te lossen logt u in via de webmail en verwijdert u het grote mailbericht.

Ita van der Ploeg, 03-08-2010 15:23 #91
Ik kan geen email verzenden, wel ontvangen met een nieuwe toegevoegde emailaccount.Ik heb in Outlook een nieuw emailaccount toegevoegd. Als uitgaande server SMTP.wanadoo.es ingevuld (dezelfde als bij mijn eerste account, dus ook SMTP met hoofdletters). Verificatie aangevinkt en "dezelfde instellingen gebruiken… enz. Steeds als ik wil verzenden krijg ik het venster "aanmelden met… " Als ik ok zeg blijft het venster terugkomen.Zonder aanvinken verificatie krijg ik de foutmelding dat er verificatievereist is. Reactie infoteur, 19-08-2010
Heeft u dit extra mailadres bij uw provider aangemaakt of enkel in Outlook ingesteld? Een mailadres moet eerst aangemaakt worden bij de provider voordat u er iets mee kunt in Outlook.

Welke server wordt vermeld in het venster dat verschijnt?

S., 19-07-2010 17:02 #90
Ik krijg telkens foutnummer 530. Kan het bericht niet verzenden. De verificatie-instelling is mogelijk niet juist voor de server voor uitgaande e-mail [SMTP]. U vindt informatie over dit probleem in de Help. Zoek naar 'Problemen oplossen in Windows Mail' en raadpleeg de sectie 'Ik heb problemen met het verzenden van e-mail'. Als u hulp nodig hebt bij het vaststellen van de juiste serverinstellingen, neemt u contact op met de serviceprovider voor e-mail.

Het geweigerde e-mailadres was service@babylon-it.nl. Onderwerp '', Account: 'service@babylon-it.nl', Server: 'smtp.tele2.nl', Protocol: SMTP, Reactie van server: '530 service@babylon-it.nl There is an error in your configuration. More info at www.tele2mail.com', Poort: 587, Beveiligd(SSL): Nee, Serverfout: 530, Foutnummer: 0x800CCC78 Reactie infoteur, 19-08-2010
In de foutmelding wordt aangegeven dat de verificatie instelling voor de uitgaande mailserver mogelijk niet juist is. Dit kunt u als volgt wijzigen:

- Ga naar Extra en klik op Accounts
- Kies het tabblad E-mail en selecteer uw mailaccount
- Klik op Eigenschappen en ga naar het tabblad Servers

Onderaan bij de server voor uitgaande e-mail kunt u een vinkje plaatsen of verwijderen.

- Klik achtereenvolgens op Toepassen, Ok en Sluiten

R. Richards, 03-07-2010 16:28 #89
Goedemiddag,
Kunt u helpen met volgend probleem: sinds paar dagen kan ik geen mail versturen, noch ontvangen. Als ik in Outlook Express 6 op "verzenden / ontvangen" klik, verschijnt volgende melding: Er zijn fouten opgetreden bij het verwerken van de taakverzoeken. Raadpleeg de onderstaande lijst met fouten voor meer details.
Fouten:
---------------------------------------
Kan de host smtp.zdsl.be niet vinden. Controleer of u de naam van de server juist hebt opgegeven. Account: 'pop.zdsl.be', Server: 'smtp.zdsl.be', Protocol: SMTP, Poort: 25, Beveiligd(SSL): Nee, Socketsfout: 11001, Foutnummer: 0x800CCC0D
----------------------------------------------------------------------
en:
-------------------------------------------------------------------------
Kan de host pop.zdsl.be niet vinden. Controleer of u de naam van de server juist hebt opgegeven. Account: 'pop.zdsl.be', Server: 'pop.zdsl.be', Protocol: POP3, Poort: 110, Beveiligd(SSL): Nee, Socketsfout: 11001, Foutnummer: 0x800CCC0D
-----------------------------------------------------------------------------

Ik heb het volgende geprobeerd:
1. de gegevens v.d. provider opnieuw ingevoerd (dus een tweede account aangemaakt met dezelfde naam, daar kwam automatisch "1" bij te staan).
2. de gegevens van deze account verwijderd en vervangen door het backupbestand te importeren,
3. de gegevens van deze account gewoon overgetypt.
4. de gegevens van deze account verwijderd en opnieuw ingevuld.
5. antivirusprogramma tijdelijk uitgeschakeld.
Helaas hebben deze stappen niets geholpen.

Het gaat om een Belgische provider: zdsl.be (die helaas ook per telefoon slecht te bereiken is)
Ik heb een desktop pc met vaste verbinding, niet draadloos.
Surfen is geen probleem, emailen dus wel.
Ik heb via webmail gekeken, daar zat 1 email in de inbox map (44 kb). Om te voorkomen dat daar misschien iets mee was, heb ik dat bericht verwijderd maar ook dat maakt geen verschil.

Bij inkomend staat: pop.zdsl.be
Bij uitgaand staat: smtp.zdsl.be (dus niet omgekeerd zoals in 1 v.d. berichten op de site)

Ik heb ong. een uur geleden via mijn gmailaccount een mail gestuurd naar mijn emailadres bij zdsl.be maar dat bericht komt kennelijk niet aan want via webmail is het niet te zien. Het bericht is ook (nog?) niet terug gekomen naar de gmailaccount met een melding dat er iets verkeerd is gegaan…

Ook als ik probeer om via webmail een bericht te versturen, verschijnt er een foutmelding:
"SMTP Fout (451): kon afzender "(mijn emailadres bij zdsl.be)" niet instellen"
Heeft u nog suggesties wat ik kan proberen om dit probleem op te lossen?

Bij voorbaat dank,
R. Richards Reactie infoteur, 19-08-2010
U heeft eigenlijk al elke stap ondernomen die ik had willen adviseren.

Wanneer er ook in de webmail fouten optreden bij het verzenden en ontvangen dan ligt het probleem hoogstwaarschijnlijk bij de provider zelf. Ik wil u dan ook adviseren om met hen contact op te nemen voor een oplossing.

Nien, 18-06-2010 21:13 #88
Sinds vanochtend kon ik geen email verzenden via outlookexpress. Met tele2 contact gehad, tot 3! keer toe. Alles gedaan wat zij zeiden. Gevolg is dat ik nu ook geen mail meer kan versturen. Heb antivirusprogramma verwijderd, nieuw account aangemaakt, ed. Tja dan is microsoft niet hun pakkie an en laten zij het los. Terwijl door hun opdrachten uit te voeren ik nu ook geen mail meer kan ontvangen. Ja via de webmail, maar das niets als je outlook gewent bent. Reactie infoteur, 19-08-2010
Let erop dat u bij het instellen van het mailaccount bij de smtp-server de naam van de server invoert die hoort bij uw internetverbinding. Dit kan een andere provider zijn dan die van uw mailaccount!

Heeft u bijvoorbeeld een mailaccount van Zonnet maar een internetverbinding van Ziggo, vul dan bij de server voor uitgaande e-mail de smtp-server van Ziggo in.

Komt u er niet uit? Post dan hier de foutmelding, misschien kan ik u verder helpen.

F. van der Hoek, 16-06-2010 15:04 #87
Gl, heb outlook express 2003 maar ben mijn wachtwoord en mijn gebruikers naam kwijt hoe kan ik deze terug krijgen het gaat om mijn laptop op de camping kan ook niet ontvangen en verzenden graag een antwoord van u bvd f v d hoek Reactie infoteur, 19-08-2010
Voor het opvragen van uw gebruikersnaam en wachtwoord kunt u contact opnemen met uw provider.

Ilse, 13-06-2010 12:36 #86
Bij mij gaat t allemaal weer anders.ik kan gewoon mail ontvangen en verzenden.maar zend iemand iets naar mij krijgen hun een of andere foutmelding.en denken ze dat ik mijn mail niet krijg, terwijl dat wel zo is.Wie weet wat ik eraan kan doen?heb ik ergens iets verkeerd gedaan?heb al jaren mijn email via de outlook en sinds een jaar krijgen de afzenders een foutmelding als ze een mailtje naar mij sturen.gr Ilse Reactie infoteur, 19-08-2010
Wanneer u de mail wel ontvangt en de afzenders een toch foutmelding ontvangen dan komt dit vaak doordat er bij de provider in de webmail een doorstuuradres is ingesteld naar een niet meer bestaand mailadres of een mailadres waarvan de mailbox vol zit.

Uit de foutmelding kunt u wellicht opmaken om welk mailadres dit gaat. Vervolgens kunt u de doorstuuroptie uitzetten zodat afzenders deze foutmelding niet meer ontvangen.

Mocht dit niet de oplossing voor uw probleem zijn dan kunt u het beste de foutmelding hier posten (met de mailadressen onherkenbaar gemaakt) dan kan ik u wellicht verder helpen.

Ton Lemmens, 08-06-2010 15:25 #85
Goede middag
Er is een fout opgetreden bij het openen van dit bericht.
Dit verschijnt als ik een nieuwe E-mail wil maken/ versturen, of als ik een gekregen e-mail wil openen, of het adresboek wil opnenen. En ik kan de oorzaak niet vinden.

Met vriendelijke groet,
Ton Lemmens Reactie infoteur, 19-08-2010
Wanneer dit probleem zich blijft voordoen kunt u het beste het programma Outlook Express opnieuw installeren.

Peter van der Hart, 08-06-2010 10:58 #84
Ik vul mijn gegevens in bij acount van outlook express, zoals aangegeven bij de website van tele2. Ik krijg echter onderstaande meldingen als ik op verzend/ontvang druk:
Het maken van een verbinding met de server is mislukt. Account: 'pop3.tele2.nl', Server: 'smtp.tele2.nl', Protocol: SMTP, Poort: 25, Beveiligd(SSL): Nee, Socketsfout: 10060, Foutnummer: 0x800CCC0E

Kan niet bij de server aanmelden met verificatie van veilige wachtwoorden. Account: 'pop3.tele2.nl', Server: 'pop.tele2.nl', Protocol: POP3, Reactie van server: '.', Poort: 110, Beveiligd(SSL): Nee, Foutnummer: 0x800CCC18 Reactie infoteur, 19-08-2010
U heeft de optie voor beveiligde wachtwoordverificatie aangevinkt. Deze optie kunt u als volgt uitschakelen:

- Ga bovenin naar Extra en naar Accounts
- Selecteer het tabblad E-mail en kies uw mailaccount
- Klik op Eigenschappen en ga naar het tabblad Servers
- Verwijder het vinkje bij "Aanmelden met beveiligd-wachtwoordverificatie
- Klik achtereenvolgens op Toepassen, Ok en Sluiten

Het probleem zou hiermee opgelost moeten zijn.

Michel, 31-05-2010 22:17 #83
Bij taak pop.kpnmail.nl - Bezig met verzenden en ontvangen is een fout (0x80042108) opgetreden: Outlook kan geen verbinding maken met de server voor inkomende e-mail (POP3). Als u dit bericht blijft ontvangen, neemt u contact op met de serverbeheerder of Internet-provider (ISP). Reactie infoteur, 19-08-2010
Dergelijke berichten kunnen af en toe voorkomen. Wanneer u het bericht blijft ontvangen kunt u het best even contact opnemen met uw provider.

Ruud, 13-05-2010 19:58 #82
Voor het account pop.hetnet.nl (1) kunnen geen berichten verzonden of ontvangen worden. Er is een onjuist wachtwoord ingevoerd. De volgende keer dat je berichten verzendt of ontvangt, moet je je gebruikersnaam en wachtwoord voor dit account invoeren.

Serverfout: 0x800CCC90
Reactie van server: -ERR Logon failure: unknown user name or bad password.
Server: 'pop.hetnet.nl'
Windows Live Mail-fout-id: 0x800CCC92
Protocol: POP3
Poort: 110
Beveiligd(SSL): Nee
WAT MOET IK DOEN HOOR VAN U IK GEBRUIK AL JAAR EN DAG DE ZELFDE WACHTWORD Reactie infoteur, 30-05-2010
Op de een of andere manier wordt het wachtwoord toch niet herkend. U kunt het beste uw gebruikersnaam en wachtwoord opnieuw invoeren.

P. Snelders, 12-05-2010 12:24 #81
Steeds als ik naar Outlook Express ga krijg ik de foutmelding Socketsfout 11001, Foutnummer 0x800CCC0D. Ik kan echter wel berichten ontvangen en verzenden. Wat moet ik hiermee?
Vriendelijke groet,
P. Snelders. Reactie infoteur, 30-05-2010
Zou u de volledige foutmelding willen posten? Dan kan ik u wellicht verder helpen. Als het goed is zou er meer informatie in de foutmelding moeten staan.

Ruud, 11-05-2010 13:56 #80
Voor het account windowslive kunnen geen berichten verzonden of ontvangen worden. Er is een onjuist wachtwoord ingevoerd. De volgende keer dat je berichten verzendt of ontvangt, moet je je gebruikersnaam en wachtwoord voor dit account invoeren.

Serverfout: 0x800CCC90
Reactie van server: -ERR Logon failure: unknown user name or bad password.
Server: 'pop.hetnet.nl'
Windows Live Mail-fout-id: 0x800CCC92
Protocol: POP3
Poort: 110
Beveiligd(SSL): Nee Reactie infoteur, 30-05-2010
Zie antwoord hierboven.

Lars Ebus, 22-04-2010 12:51 #79
Gisteren was verzenden van mail geen probleem, vandaag krijg ik de volgenden foutmelding:
Kan de host smarthost.direct-adsl.nl niet vinden. Controleer of u de naam van de server juist hebt opgegeven. Account: 'Peters & Peters', Server: 'smarthost.direct-adsl.nl', Protocol: SMTP, Poort: 25, Beveiligd(SSL): Nee, Socketsfout: 11004, Foutnummer: 0x800CCC0D.

Hoe los ik dit op Reactie infoteur, 30-05-2010
Maakt u verbinding met het internet via KPN of via een andere internetprovider? Dit is ook belangrijk om voor de zekerheid te checken indien u gebruik maakt van een draadloze verbinding. Verder kunt u proberen om een eventueel aanwezige virusscanner (tijdelijk) uit te schakelen.

Annie Herzig, 15-04-2010 12:01 #78
Kan het bericht niet verzenden omdat één van de geadresseerden door de server is geweigerd. Het geweigerde e-mailadres is annieherzig@home.nl. Onderwerp 'test', Account: 'mail.home.nl (1)', Server: 'mail.home.nl', Protocol: SMTP, Reactie van server: '550 B002 Recipient e-mail address invalid / Ontvanger e-mail adres bestaat niet', Poort: 25, Beveiligd(SSL): Nee, Serverfout: 550, Foutnummer: 0x800CCC79 Reactie infoteur, 30-05-2010
Kunt u wel naar anderen een bericht verzenden of krijgt u dan dezelfde foutmelding?

Maarek, 06-04-2010 14:43 #77
Onlangs was ik bezig met het instellen van een paar email accounts alleen loop ik tegen het volgende probleem aan: Persoon 'x' & 'z' hebben de beschikking over de mailbox van persoon 'y'. Als ik via 'x' een bericht verstuur, komt dat dus in de verzonden emails van x. Maar hoe krijg ik voor elkaar dat ik het in de verzonden items van 'y', zodat 'z' het ook kan lezen. Mvg, Maarek Reactie infoteur, 30-05-2010
Het is helaas niet mogelijk om, via Outlook Express, een verzonden mail in beide accounts te tonen. Een mogelijke oplossing is om gebruik te maken van de webmail. Op die manier hebben beide personen toegang tot dezelfde map "verzonden items".

Erika van Prattenburg, 01-04-2010 14:30 #76
Dag,

Wij gebruiken al heel lang outlook express. Onze accounts zijn van Tele 2. Nu kunnen we wel ontvangen maar niet verzenden van onze account. Toen we dat nog wel konden is er volgens mij niets veranderd waarom het ineens niet meer kon. we krijgen deze foutmelding:Kan het bericht niet verzenden omdat de server het e-mailadres van de afzender heeft geweigerd. Het e-mailadres van de afzender is ericenerika@vanprattenburg.nl. Onderwerp '', Account: 'Eric en Erika', Server: 'smtp.versatel.nl', Protocol: SMTP, Reactie van server: '553 sorry, your mail was administratively denied. (#5.7.1)', Poort: 25, Beveiligd(SSL): Nee, Serverfout: 553, Foutnummer: 0x800CCC78

ik zie van alles staan over verificatie en beveiliging maa dat heb ik allemaal al geprobeerd. We hebben al met tele2 gebeld maar die zeggen alleen maar: account verwijderen en opnieuw instellen, ook gedaan uiteraard maar zonder resultaat. Ik vind het zowat belachelijk worden…

iemand een oplossing? Reactie infoteur, 30-05-2010
Via welke internetprovider maakt u thuis verbinding met het internet? Voor het verzenden van e-mail dient u de smtp-server te wijzigen in die van uw internetprovider. Dit kunt u als volgt wijzigen:

- Ga in Outlook Express naar Extra en dan naar Accounts.
- Selecteer het tabblad E-mail.
- Selecteer uw e-mailaccount en klik op Eigenschappen.
- Selecteer het tabblad Servers.
- Wijzig de naam van de server voor uitgaande e-mail.
- Klik achtereenvolgens op Toepassen, Ok en Sluiten

Liedewij, 28-03-2010 21:23 #75
Goedendag, ik kon vanochtend gewoon mail ontvangen en verzenden maar heb vanmiddag een MacFee beveiliging aangevraagd en sindsdien kan ik niets meer ontvangen of verzenden: ik krijg de volgende meldingen: Het verbinding maken met de server is mislukt. Account: 'pop3.wanadoo.nl', Server: 'pop3.wanadoo.nl', Protocol: POP3, Poort: 995, Beveiligd(SSL): Ja, Socket-fout: 10060, Foutnummer: 0x800CCC0E
volgens mij ligt het aan t beveiligingsprogramma die ik heb laten activeren: klopt dit en wat zou ik er aan kunnen doen om dit te verhelpen? alvast bedankt! vr gr Liedewij Reactie infoteur, 30-05-2010
Deze foutmelding wordt inderdaad waarschijnlijk veroorzaakt door de MacAfee beveiliging. U kunt het beste de instellingen van de beveiliging nalopen.

Mirres, 13-03-2010 10:32 #74
Goedemorgen,

Voorheen had ik outlook express op mijn pc staan en sinds gisteren outlook 2003.
Bij outlook express werkten beide emailadressen. NU bij outlook krijg ik geen mails binnen (kan wel versturen) van mijn 2de account. Hoofdaccount werkt overigens wel (zowel verzenden als ontvangen) IK krijg geen foutmelding.
Wat is er fout gegaan? Reactie infoteur, 13-03-2010
Heeft u al geprobeerd om op verzenden/ontvangen te klikken? F9 geeft hetzelfde resultaat.

En heeft u al via de webmail gecontroleerd of er wel nieuwe berichten zijn? Het kan namelijk zijn dat uw webmailbox vol zit en u daardoor geen berichten meer ontvangt.

Bart, 10-03-2010 17:53 #73
Hartelijke dank voor de info, het probleem is opgelost en het zat inderdaad in het feit dat ze een andere provider heeft voor internet dan voor haar e-mail. Reactie infoteur, 10-03-2010
Graag gedaan!

B. Doedens, 09-03-2010 16:02 #72
Ik heb contact gehad met Ziggo en ben niet veel verder gekomen. Volgens Ziggo zou het aan het wachtwoord kunnen liggen, dat vond ik al direct vreemd maar goed. Ik heb gisteravond alles nagelopen adv mijn instellingen en die kwamen overheen met die van mijn dochter en toch kan zij geen email verzenden vanuit Outlook Express
Heeft u nog een andere suggestie Reactie infoteur, 10-03-2010
Dat is inderdaad vreemd want voor het verzenden van mail is geen wachtwoord nodig. Loopt de internetverbinding van uw dochter ook via Ziggo of heeft zij alleen e-mail van Ziggo en internet via een andere provider? U dient het adres van de inkomende mailserver in te vullen van de e-mail provider en het adres van de uitgaande mailserver van de internetprovider. Wanneer zij dus een mailadres heeft van quicknet en een internetverbinding via ziggo dan dient zij bij de server voor inkomende e-mail pop.quicknet.nl in te vullen en bij de server voor uitgaande e-mal smtp.ziggo.nl

Mocht het hierna nog niet lukken laat dan even weten welke foutmelding u krijgt.

Gea, 08-03-2010 19:33 #71
Er is een probleem opgetreden tijdens het aanmelden bij de e-mailserver. Uw wachtwoord is geweigerd. Account: 'pop3.telfort.nl', Server: 'pop3.telfort.nl', Protocol: POP3, Reactie van server: '-ERR [SYS/TEMP] mailbox locked by other server', Poort: 110, Beveiligd(SSL): Nee, Serverfout: 0x800CCC90, Foutnummer: 0x800CCC92
Ik krijg steeds deze melding. Ik heb volgens mij alles goed ingevuld maar hij blijft steeds die fout vinden.
Er verschijnt ook steeds een venster in beeld als ik outlook op start Reactie infoteur, 10-03-2010
Maakt u gebruik van de webmail van Telfort? Dan kan het zijn dat u niet op de juiste manier bent uitgelogd. Dit kunt u verhelpen door in te loggen op de webmail en vervolgens op Uitloggen te klikken. Als het goed is zou u daarna uw mail weer op moeten kunnen halen via Outlook Express. Om de melding in de toekomst te voorkomen dient u de webmail af te sluiten door op Uitloggen te klikken. Wanneer u het venster sluit met het kruisje dan blijft u ingelogd. Hierdoor "denkt" de mailserver dat er al een verbinding is en daarom krijgt Outlook Express geen toegang tot uw mailaccount.

B. Doedens, 07-03-2010 12:16 #70
Internetprovider is Ziggo en ik heb zowel de POP als de SMTP ingevuld maar krijg toch deze melding.
Of bedoeld u nog iets anders?
mvg Reactie infoteur, 07-03-2010
Waarschijnlijk dient u een ander adres als smtp-server in te voeren. Hiervoor kunt u het beste even contact opnemen met de helpdesk van Ziggo. Doordat verschillende internetproviders elkaars e-mail adressen hebben overgenomen is het vaak onduidelijk welke serverinstellingen er gebruikt moeten worden. Dit zou bij Ziggo bekend moeten zijn. Succes!

B. Doedens, 06-03-2010 12:42 #69
De volgende melding krijg ik als ik mail probeer te verzenden, wie heeft een antwoord
Het verbinding maken met de server is mislukt. Onderwerp 'test', Account: 'pop.quicknet.nl', Server: 'smtp.quicknet.nl', Protocol: SMTP, Poort: 25, Beveiligd(SSL): Nee, Socket-fout: 10060, Foutnummer: 0x800CCC0E Reactie infoteur, 06-03-2010
Via welke internetprovider maakt u verbinding met het internet? U dient het adres van de smtp-server in te voeren van uw internetprovider.

Hans Flikweert, 03-03-2010 20:21 #68
Heb volgens mij alles goed ingevuld en krijg wel mail binnen maar kan niet verzenden. Kan de host smpt.ziggo.nl niet vinden. Controleer of u de naam van de server juist hebt opgegeven. Account: 'pop.ziggo.nl', Server: 'smpt.ziggo.nl', Protocol: SMTP, Poort: 25, Beveiligd(SSL): Nee, Socketsfout: 11001, Foutnummer: 0x800CCC0Dail krijg deze melding Reactie infoteur, 03-03-2010
Zie mijn antwoord op 12-2-2010 hieronder.

Ronald Band, 03-03-2010 10:20 #67
Wij zijn van Orange (voorheen Wanadoo) overgegaan op sfr. Vanaf dat moment hoop problemen met Outlook Express. We kunnen wel ontvangen, maar niet verzenden en geeft steeds dezelfde foutmelding 0x800ccc0d. Alles is goed ingesteld, maar waar kan nu toch de fout zitten. McFee hebben we niet meer het is nu AVG. Reactie infoteur, 03-03-2010
Via welke internetprovider maakt u thuis verbinding met het internet? Voor het verzenden van e-mail dient u de smtp-server te wijzigen in die van uw internetprovider. Dit kunt u als volgt wijzigen:

- Ga in Outlook Express naar Extra en dan naar Accounts.
- Selecteer het tabblad E-mail.
- Selecteer uw e-mailaccount en klik op Eigenschappen.
- Selecteer het tabblad Servers.
- Wijzig de naam van de server voor uitgaande e-mail.
- Klik achtereenvolgens op Toepassen, Ok en Sluiten

Lianne, 02-03-2010 16:57 #66
Ik moet via mijn laptop mails kunnen ontvangen en kunnen versturen van mijn ouders tele2-account. Nu heb ik zelf een account van ziggo. Hoe moet ik outlook instellen zodat ik hun mails kan ontvangen en via hun tele2-adres mails kan versturen? Wel moeten alle mails op beide adressen binnenkomen! Is dit in te stellen op mijn laptop, of gaat dit uberhaupt niet? Reactie infoteur, 03-03-2010
U kunt in Outlook Express gewoon een tweede mailaccount instellen op dezelfde manier zoals in het artikel wordt beschreven.

Wat bedoelt u met "Wel moeten alle mails op beide adressen binnenkomen"? Bedoelt u dat een mail, verzonden aan het tele2-mailadres van uw ouders, ook moet binnenkomen op uw ziggo account? Of bedoelt u dat de mail op zowel uw laptop als op de computer van uw ouders moet worden binnengehaald?

Y. Zaabout, 28-02-2010 00:33 #65
IVM het vervangen van harddisk, PC opniuw geïnstaleerd + updates, opnieuw mijn gebruikersnaam en password ingevuld. (account: pop.hetnet.nl, server: pop.hetnet.nl).
Helaas kan ik niet meer via mijn e-mail account (van hetnet.nl), berichten verzenden en ontvangen.

Weet iemand de oplossing?

Alvast bedankt. Reactie infoteur, 28-02-2010
Kunt u aangeven welke foutmelding Outlook Express geeft bij het verzenden en/of ontvangen van de mail? Hierin staat waarschijnlijk voldoende informatie om een oplossing aan te kunnen bieden.

Jacqueline, 20-02-2010 00:02 #64
Hallo, sinds deze ochtend (19 februari 2010) kunnen we geen emails meer ontvangen, echter nog wel versturen. Als ik via webmail kijk en mijn gebruikersnaam invul en password, dan krijg ik de melding dat mijn account geblokkeerd is. neem contact op met de helpdesk. de foutmelding die ik krijg is de volgende: Account: 'pop.hetnet.nl', Server: 'pop.hetnet.nl', Protocol: POP3, Reactie van server: '-ERR Logon failure: account currently disabled.', Poort: 110, Beveiligd(SSL): Nee, Serverfout: 0x800CCC90, Foutnummer: 0x800CCC92
Wij zijn overgestapt naar Alice en anders werkte tot nu toe.

Wie oh wie kan hier helpen?

Alvast bedankt. Reactie infoteur, 20-02-2010
Op de een of andere manier heeft u geen toegang meer tot uw HetNet mailaccount. Misschien is uw HetNet mailaccount opgeheven nadat u overgestapt bent van HetNet naar Alice? U kunt hiervoor inderdaad het beste even contact opnemen met de helpdesk van HetNet.

Maarten, 15-02-2010 13:15 #63
Wanneer ik probeer te verzenden of ontvangen op outlook krijg ik deze foutmelding: Kan de host mail niet vinden. Controleer of u de naam van de server juist hebt opgegeven. Account: 'pop3', Server: 'mail', Protocol: SMTP, Poort: 25, Beveiligd(SSL): Nee, Socketsfout: 11001, Foutnummer: 0x800CCC0D

Kan de host mail niet vinden. Controleer of u de naam van de server juist hebt opgegeven. Account: 'pop3', Server: 'mail', Protocol: POP3, Poort: 110, Beveiligd(SSL): Nee, Socketsfout: 11001, Foutnummer: 0x800CCC0D Reactie infoteur, 17-02-2010
Bij het instellen van het mailaccount zijn ongeldige servernamen ingevoerd. Ik adviseer u het account te verwijderen en het opnieuw in te stellen. Gebruik hiervoor de gegevens die u destijds van uw internetprovider heeft gekregen.

Manon, 13-02-2010 22:01 #62
Dit is de foutmelding die ik krijg bij het verzenden van berichten via outlook expres:
"Het maken van een verbinding met de server is mislukt. Account: 'Hotmail', Server: 'pop3.live.com', Protocol: SMTP, Poort: 578, Beveiligd(SSL): Ja, Socketsfout: 10060, Foutnummer: 0x800CCC0E" Reactie infoteur, 18-02-2010
Het is niet meer mogelijk om een Hotmail account in te stellen in Outlook Express. Er zijn twee mogelijkheden om Hotmail op je vaste computer te bekijken: via Outlook en via Windows Live Mail. Ik zal alleen de mogelijkeid van het instellen van Hotmail in Outlook bespreken.

Hiervoor heb je het onderdeel MS Office Outlook Connector nodig. Dit onderdeel is te downloaden vanaf de volgende website: http://download.live.com/wlmail
De complete download bestaat uit het programma Windows Live Mail en nog allerlei extra programma's en tools. Maar het is ook mogelijk om alleen de MS Office Outlook Connector te downloaden.

Wanneer je na het installeren Outlook opent wordt er gevraagd om je hotmail adres en je wachtwoord. Daarna worden automatisch alle mappen en mails opgehaald. Vanaf nu kun je je Hotmail ook via Outlook bekijken.

Hans, 11-02-2010 15:35 #61
Op mijn laptop kan ik wel mail verzenden en op mijn com niet krijg de volgende melding:
Kan de host smpt.ziggo.nl niet vinden. Controleer of u de naam van de server juist hebt opgegeven. Account: 'pop.ziggo.nl', Server: 'smpt.ziggo.nl', Protocol: SMTP, Poort: 25, Beveiligd(SSL): Nee, Socketsfout: 11001, Foutnummer: 0x800CCC0D Reactie infoteur, 12-02-2010
Uit de foutmelding blijkt dat de naam van de server voor uitgaande mail onjuist is. Dit moet zijn smtp.ziggo.nl (de t en de p omgewisseld). Dit kunt u als volgt wijzigent:

- Ga in Outlook Express naar Extra en dan naar Accounts.
- Selecteer het tabblad E-mail.
- Selecteer uw e-mailaccount en klik op de knop Eigenschappen.
- Selecteer het tabblad Servers.
- Wijzig de naam van de server voor uitgaande e-mail.
- Klik achtereenvolgens op Toepassen, Ok en Sluiten

Jan, 09-02-2010 15:23 #60
Ik heb geprobeerd om mijn email van mijn werk in OUtlook te ontvangen. Een account aangemaakt in Outlook volgens de handleiding, maar krijg de volgende foutmelding:Kan geen nieuwe headers naar Postvak in ophalen voor https://mailcentral.hhs.nl. Er is een onbekende fout opgetreden.Sla de gegevens op waaraan u momenteel werkt en start het programma opnieuw. Dat laatste helpt dus niet. Mijn email van mijn Ziggo emailadres komt wel binnen.
Mogelijk dat het te maken heeft met het IMAPservertype? Reactie infoteur, 10-02-2010
U dient inderdaad hiervoor als servertype IMAP te kiezen in plaats van POP3. Verder adviseer ik u contact op te nemen met de systeembeheerder van uw werk voor het nakijken van de juiste instellingen voor het account.

Paul, 04-02-2010 23:35 #59
Kan geen e-mails stuuren en ook niet meer krijgen er onstaat steet een fout krijg hem er niet uit fout server550 nummer0x800ccc79 weet niet wat ik doen nu zegt een vriend dat alles er uit moet gehaalt worden, en dan alles op nieuw weer er in gezet moet worden ik heb steets meer probleemen ik weet het niet weer Reactie infoteur, 06-02-2010
Deze fout in Outlook Express kan verschillende oorzaken hebben. Wanneer u de volledige tekst van de foutmelding hier post dan kan ik u verder helpen.

Hilda Hilbrands, 04-02-2010 15:32 #58
Wij kunnen de emails wel verzenden, maar als iemand ons een email stuurt, krijgen ze bericht over een foutmelding, terwijl de mail (niet allemaal) wel bij ons aankomt. Hoe kan dit? Reactie infoteur, 06-02-2010
Meestal gebeurt dit doordat er een doorstuuradres staat ingesteld dat niet meer bestaat of waarvan de mailbox vol is. Zou u de foutmelding die zij krijgen hier willen posten? Dan kan ik u wellicht verder helpen.

Wim Kooistra, 28-01-2010 14:13 #57
Ik heb geprobeerd een nieuw account aan te maken voor mijn vrouw. Dat ging niet goed en uiteindelijk heb ik ze weer verwijderd. Nu krijg ik zelf steeds onderstaande foutmelding als ik mijn e-mail outlook open. Tot nu toe heb ik geen problemen met het verzenden en ontvangen van mijn mail. Wat betekent deze foutmelding en hoe krijg ik hem weg van het scherm.
Kan de host pop3 niet vinden. Controleer of u de naam van de server juist hebt opgegeven. Account: 'pop3', Server: 'pop3', Protocol: POP3, Poort: 110, Beveiligd(SSL): Nee, Socketsfout: 11001, Foutnummer: 0x800CCC0D Reactie infoteur, 29-01-2010
Waarschijnlijk is het account van uw vrouw niet geheel verwijderd en staat het er nog in Outlook Express met onvolledige gegevens. U kunt het mailaccount als volgt verwijderen:

- Ga in Outlook Express naar Extra en dan naar Accounts
- Selecteer het tabblad e-mail
- Selecteer het mailaccount van uw vrouw en klik op Verwijderen

Om een mailaccount voor uw vrouw aan te maken dient zij wel te beschikken over een eigen e-mail adres. Dit kunt u niet zelf aanmaken in Outlook Express maar dient u aan te vragen bij uw internet provider.

Het account van uw vrouw zou na het invoeren van de juiste gegevens prima moeten werken. Laat even weten welke foutmelding u krijgt na het volgen van de stappen in dit artikel, misschien kan ik u verder helpen.

Kuipers, 27-01-2010 13:09 #56
Aanvulling op mijn onderstaande bericht van 26-01-2010:
Vandaag heb ik bij mijn vader met mijn laptop de instellingen voor mijn outlook veranderd en is mijn laptop dus aan anders draadloos internet gekoppeld. We hebben outlook voor elkaar gekregen, uitgaande mail werd weer verzonden. Nu ik weer thuis ben wordt mijn uitgaande mail niet meer verzonden. Kan ik hieruit de conclusie trekken dat het aan het verschil in internet ligt? Hoe krijg ik mijn outlook zo ver dat ik met mijn draadloze internet mail kan verzenden? B.v.d.! Reactie infoteur, 28-01-2010
Via welke internetprovider maakt u thuis verbinding met het internet? Voor het verzenden van e-mail dient u de smtp-server te wijzigen in die van uw internetprovider. Dit kunt u als volgt wijzigen:

- Ga in Outlook Express naar Extra en dan naar Accounts.
- Selecteer het tabblad E-mail.
- Selecteer uw e-mailaccount en klik op Eigenschappen.
- Selecteer het tabblad Servers.
- Wijzig de naam van de server voor uitgaande e-mail.
- Klik achtereenvolgens op Toepassen, Ok en Sluiten

Kuipers, 26-01-2010 22:46 #55
Ik gebruik al een ruime tijd microsoft office outlook 2007 op mijn laptop. Sinds ongeveer een week kan ik geen e-mail meer verzenden, onderstaande fout verschijnt dan.
fout (0x800CCC0F): De verbinding met de server is onderbroken. Als het probleem blijft bestaan, neemt u contact op met de serverbeheerder of internetprovider (ISP).
Mijn instellingen lijken goed te zijn: inkomende mail: pop.ziggo.nl, uitgaande mail: smtp.ziggo.nl
Iemand een idee? B.v.d.!

Gebr Mulder, 25-01-2010 15:52 #54
Ik heb op mijn computer een eigen e-mailadres voor mezelf aangemaakt. Op de computer van mijn collega heb ik dat ook voor hem gedaan. Hij kan wel naar mij mailen maar ik kan niet naar hem mailen. Als ik naar hem mail krijg ik mijn bericht op mijn computer terug. Wat kan ik hier aan doen? Reactie infoteur, 28-01-2010
Zijn beide mailadressen bestaande mailadressen die bij een provider zijn aangemaakt? Welke foutmelding staat er bij het retour gestuurde bericht?

Kaatje2, 22-01-2010 14:15 #53
Ik heb een zonnet account welke ik in windows live mail binnen haal. Het ontvangen van mail gaat prima, maar verzenden geeft problemen. Ik krijg deze melding:
Het verbinding maken met de server is mislukt.

Onderwerp 'test mail'
Server: 'smtp.zonnet.nl'
Fout bij Windows Live Mail, fout-id: 0x800CCC0E
Protocol: SMTP
Poort: 25
Beveiligd(SSL): Nee
Socket-fout: 10060
Wie o wie kan me helpen? Ik heb kpn als provider. Reactie infoteur, 28-01-2010
Dit artikel behandeld het instellen van een account in Outlook Express en niet in Live Mail. Maar het antwoord op deze vraag is voor beide mailprogramma's gelijk.

U heeft bij de server voor uitgaande mail de smtp-server van zonnet ingevuld. Deze dient u te veranderen in de smtp-server van uw internet provider (KPN). Daarna zult u weer mail kunnen verzenden.

Ilse, 18-01-2010 15:34 #52
Wij hebben ziggo en als ik iemand met hetnet een bericht wil sturen, krijg ik het onderstaande bericht:

This is a multi-part message in MIME format. ------=_NextPart_000_0076_01CA984F.4DB9C8E0 Content-Type: multipart/alternative; boundary="----=_NextPart_001_0077_01CA984F.4DB9C8E0" ------=_NextPart_001_0077_01CA984F.4DB9C8E0 Content-Type: text/plain; charset="UTF-8" Content-Transfer-Encoding: quo

Hoe los ik dit probleem op, zodat ik wel weer mail aan hen kan versturen?

Verder staat er:

SMTP error from remote mail server after end of data:
host mailin.hetnet.nl [213.75.3.30]: 550 5.0.0 Mail rejected.


Graag een oplossing. Reactie infoteur, 28-01-2010
Het lijkt erop dat mail van uw ziggo e-mailadres niet geaccepteerd wordt door het Hetnet mailadres van de ontvanger. U kunt hiervoor het beste contact opnemen met uw provider (Ziggo). Mogelijk staat Ziggo op een blacklist.

Jos Boersen, 06-01-2010 22:07 #51
Sinds ca 3 dagen kan ik geen mail meer ontvangen, maar wel verzenden. Krijg dan de volgende foutmelding:

Er is een probleem opgetreden tijdens het aanmelden bij de e-mailserver. Uw wachtwoord is geweigerd. Account: 'pop.hetnet.nl', Server: 'pop.kpnmail.nl', Protocol: POP3, Reactie van server: '-ERR Logon failure: account currently disabled.', Poort: 110, Beveiligd(SSL): Nee, Serverfout: 0x800CCC90, Foutnummer: 0x800CCC92

Wat te doen om weer mail te kunnen ontvangen? Reactie infoteur, 08-01-2010
Controleer of u het juiste wachtwoord heeft ingevuld. Kunt u met dit wachtwoord nog wel bij de webmail?

Wanneer u wel het juiste wachtwoord gebruikt maar toch deze foutmelding blijft raad ik u aan even contact op te nemen met uw provider.

Yvonneschipper, 05-01-2010 18:31 #50
Ik heb mijn outlook goed ingesteld.maar ik krijg steeds foutmelding.Socket fout 10060. Fouymeldin ox800ccc0 met deze foutmelding kan ik niet meer Ontvangen/verzenden.Ik hoop dat u me kan helpen.Mijn dank alvast.YESchipper Reactie infoteur, 06-01-2010
Dit is geen volledige foutmelding. Wanneer u de volledige foutmelding post kan ik u misschien verder helpen.

C. Kostermans, 02-01-2010 12:03 #49
Ik kan mijn account niet instellen, ik heb gedaan wat hier boven staat en het gaat nog niet, hij vraagt nog steeds om een wachtwoord en dat heb ik niet. Reactie infoteur, 02-01-2010
Zonder wachtwoord kunt u inderdaad geen mailaccount instellen. Als het goed is staat dit wachtwoord vermeld bij de gegevens die u van uw internetprovider heeft gekregen bij het afsluiten van het abonnement. Het wachtwoord voor Outlook Express is hetzelfde wachtwoord als dat u gebruikt voor de webmail.

Mocht u niet meer beschikken over dit wachtwoord dan kunt u contact opnemen met uw internetprovider voor een nieuw wachtwoord.

Mara, 27-12-2009 22:56 #48
Hallo, ik heb mijn harde schijf moeten laten vervangen en nu ben ik mijn outlook gegevens kwijt, is er een manier om deze op te vragen? want bij ziggo schijnen de inloggegevens van mijn webmail daar anders te zijn dan mijn outlook

alvast bedankt voor antwoord terug Reactie infoteur, 31-12-2009
Om het mailaccount weer in te kunnen stellen heb je de volgende gegevens nodig:

- Je e-mail adres
- Je wachtwoord
- Naam van de server voor inkomende e-mail (pop3)
- Naam van de server voor uitgaande e-mail (smtp)

Wanneer je nog gebruik kunt maken van de webmail van Ziggo dan zouden de eerste twee gegevens bekend moeten zijn. Voor de twee servernamen kun je het beste even contact opnemen met Ziggo, aangezien deze per gebruiker verschillend kunnen zijn.

Met deze gegevens kun je je mailaccount opnieuw instellen met behulp van het artikel hierboven.

Robbie, 22-12-2009 13:20 #47
Vraagje ik heb hetzelfde probleem als de meeste maar wat voor nr moet er staan bij inkomende mail(poort) nu 995 en uitgaand is 25?hij geeft hij ook aan van 11001 fout, ik heb alles wel een paar x opnieuw gedaan maar steeds hetzelfde probleem en moet lan uit of ingeschakeld zijn?ik heb ziggo als provider, bijvoorbaat mijn dank Reactie infoteur, 22-12-2009
De poortnummer-instellingen hoeft u normaal gesproken niet te wijzigen. Deze staan standaard op 25 (uitgaande mail/smtp) en 110 (inkomende mail/pop3). Deze instellingen kunt u als volgt wijzigen:

- Ga bovenin naar Extra, kies Accounts en ga naar het tabblad E-mail
- Selecteer het mailaccount en klik op Eigenschappen

Op het tabblad Geavanceerd kunt u deze instellingen wijzigen. Klik daarna op Toepassen.

Voor de LAN-instelling geldt precies hetzelfde. U hoeft hier normaal gesproken niks te wijzigen. Standaard hoort het hokje op het tabblad Verbinding met de tekst "Voor deze account altijd deze verbinding gebruiken" NIET aangevinkt te zijn.

Probeert u deze instellingen eens aan te passen naar de standaardwaarden zoals ik deze heb opgegeven. Krijgt u na het wijzigen van deze instellingen nog steeds een foutmelding? Post deze foutmelding dan hier en ik zal kijken of ik u verder kan helpen.

André Hellinga, 16-12-2009 11:45 #46
Server vraagt telkens aanmelden geeft gebruikersnaam en wachtwoord op. Dit hebben wij nooit eerder hoeven doen. Als gegevens worden ingevoerd accepteert de sever se niet. Nieuwe accounts invoeren/wijzigen helpen schijnbaar niet. Op dit moment niet mogelijk e-mails te ontvangen of te verzenden. Reactie infoteur, 20-12-2009
Hallo André, waarschijnlijk is je wachtwoord niet juist. Probeer ter controle eens in te loggen met dezelfde gegevens op de webmail van je provider.

Roel Tukker, 15-12-2009 18:16 #45
Al zeker een jaar krijg ik, als ik e-mail instel, het bericht:Kan de host POP3 quicknet niet vinden. Controleer of U de naam
van de server juist hebt opgegeven. Account: POP3, server POP3 quicknet.nl Protocol:POP3, Poort 110, Beveiligd(SSL)Nee, Socket-fout 11001, Foutnr: 0 x 800CCCOD.
Dit bericht heeft verder geen invloed op het ontvangen of versturen van e-mail, maar het is vreselijk irritant.Mogelijk is er destijds iets fout gegaan bij wisseling van "Multikabel"naar "Ziggo".Serv. ink.:pop.ziggo.nl.Uitg.:smtp.ziggo.nl Reactie infoteur, 20-12-2009
Wanneer u een foutmelding krijgt maar verder wel probleemloos uw mail kunt verzenden en ontvangen dan staat uw oude account waarschijnlijk nog in Outlook Express ingesteld. Dit kunt u als volgt controleren:

- Ga in Outlook Express naar Extra en dan naar Accounts
- selecteer het tabblad e-mail

Hier zou naast uw ziggo account nog het oude quicknet account vermeld moeten staan. Selecteer het account en klik op Eigenschappen. Ga vervolgens naar het tabblad Algemeen en verwijder het vinkje bij "Account opnemen bij berichtverzending en synchronisatie". Kies vervolgens voor Toepassen, Ok en Sluiten.

Werkt alles hierna nog steeds naar behoren? Dan kunt u het account probleemloos verwijderen. Dit doet u door te gaan naar Extra, Accounts, selecteer het tabblad E-mail. Selecteer het account en kies voor Verwijderen.

Melle Oosterhof, 15-12-2009 17:01 #44
Ik heb kpn. Inkomende is pop.kpnmail.nl en uitgaande is mail.kpnmail.nl. Alles goed ingevuld. Kan wel verzenden naar mensen, maar ik kan niks ontvangen. Ook krijg ik niks binnen als ik naar me zelf stuur. Heb al gekeken bij opties en dan tabblad verbinding, dat staat goed. Ik heb me oude account van me vorige provider verwijderd, maar die blijft 3 maanden actief. Zou het kunnen dat het oude email adres dwars zit? Reactie infoteur, 20-12-2009
Dit probleem kan meerdere oorzaken hebben. Krijgt u ook een foutmelding te zien wanneer u op verzenden/ontvangen klikt?

Karin, 11-12-2009 22:38 #43
Kan al weken geen mail via outlook verzenden.Ontvangen gaat prima… bij verzenden krijg ik ook de foutmelding die vermeld staat bij Margrie op 10-12-09. heb al diverse oplossingen geprobeerd (netstat, poortnummers wijzigen etc) maar niets hielp… kan wel via webmail verzenden overigens. Provider is jawel… ziggo! Reactie infoteur, 13-12-2009
Zie antwoord hieronder

Margriet, 10-12-2009 17:29 #42
Kan de host SMPT.ziggo.nl niet vinden. Controleer of u de naam van de server juist hebt opgegeven. Account: 'pop.ziggo.nl', Server: 'SMPT.ziggo.nl', Protocol: SMTP, Poort: 25, Beveiligd(SSL): Nee, Socketsfout: 11001, Foutnummer: 0x800CCC0D Reactie infoteur, 13-12-2009
Uit de foutmelding blijkt dat de naam van de server voor uitgaande mail onjuist is. Dit moet zijn smtp.ziggo.nl (de t en de p omgewisseld). Dit kunt u als volgt wijzigent:

- Ga in Outlook Express naar Extra en dan naar Accounts.
- Selecteer het tabblad E-mail.
- Selecteer uw e-mailaccount en klik op de knop Eigenschappen.
- Selecteer het tabblad Servers.
- Wijzig de naam van de server voor uitgaande e-mail.
- Klik achtereenvolgens op Toepassen, Ok en Sluiten

Miranda, 06-12-2009 20:59 #41
Kan de host mail niet vinden. Controleer of u de naam van de server juist hebt opgegeven.
Account: 'mail', Server: 'mail', Protocol: POP3, Poort: 110, Beveiligd(SSL): Nee, Socket-fout: 11001, Foutnummer: 0x800CCC0D Reactie infoteur, 13-12-2009
Wanneer u deze foutmelding krijgt dan betekent dit dat er onjuiste gegevens zijn ingevoerd bij het aanmaken van het e-mail account.

U kunt het account als volgt verwijderen:
- ga naar Extra en klik op Accounts
- kies het tabblad E-mail
- Klik op uw e-mail account en kies voor Verwijderen

Vervolgens dient u het account opnieuw in te stellen. De uitleg hiervan vindt u in het artikel hierboven. Hierbij heeft u de gegevens nodig die u van uw provider heeft gekregen bij het afsluiten van uw internet abonnement.

Gerard, 29-11-2009 22:37 #40
Kan geen emails meer ontvangen. Heb de instellingen goed staan, nl pop.ziggo.nl en smtp.ziggo.nl. Bij testen lijkt alles goed te gaan. Als ik dan email wil opvragen verbreekt de verbinding na een paar seconden, dit zonder dat er een foutmelding gegeven wordt. Kan ook geen emails naar mezelf verzenden. Deze komen wel in de verzonden items te staan. Reactie infoteur, 13-12-2009
Wanneer u een bericht naar uzelf verzendt dan komt deze meteen in de verzonden items te staan. Het kan daarna even duren voordat u het bericht daadwerkelijk ontvangt. Meestal lukt dit binnen 10 minuten, maar soms is een mail ook langer onderweg.

Wat bedoelt u met "de verbinding verbreekt na een paar seconden"? Wanneer u Outlook Express opdracht geeft tot verzenden en ontvangen van e-mail dan ziet u enkele seconden een scherm waarin de voortgang wordt aangegeven. Dit is normaal. Het scherm verdwijnt namelijk wanneer Outlook Express klaar is met het verzenden en ontvangen van e-mail.

Wanneer uw hele internetverbinding verbroken wordt na de opdracht Verzenden/Ontvangen dan adviseer ik u de volgende instelling te controleren:

- Ga in Outlook Express naar Extra en kies hier voor Opties
- Kies het tabblad Verbinding
- Staat er een vinkje bij "Ophangen na verzenden en ontvangen"? Haal dat dat weg en klik op toepassen
- Klik op Ok

Mocht het probleem zich hierna nog steeds voordoen dan adviseer ik u het mailaccount te verwijderen en opnieuw in te stellen.

U verwijdert uw account door te gaan naar Extra, Accounts en te klikken op het tabblad E-mail. Hier selecteert u uw e-mail account en klikt u op Verwijderen.

Hoe u het account opnieuw moet instellen staat in het artikel hierboven te lezen.

Succes!

Rene, 19-11-2009 22:47 #39
Sinds een paar dagen kan ik geen post meer ontvangen op mijn extra outlook accounts. Het extra account heb ik inmiddels verwijderd en daarna opnieuw aangemaakt etc. maar ik krijg nog steeds alleen maar email op het hoofdaccount binnen terwijl ik kan zien dat op de extra account ook nog 13 mailtjes moeten binnenkomen. Wat moet ik doen? Reactie infoteur, 13-12-2009
Waar ziet u dat op het extra account 13 mails binnen moeten komen?

Jason, 26-10-2009 12:54 #38
Ik heb outlook en alles netjes ingesteld maar ik kan nogsteeds geen mail verzenden ik krijg steeds the erron:
Bij taak mail.home.nl - Bezig met verzenden is een fout (0x800CCC78) opgetreden: Kan het bericht niet verzenden. Controleer het e-mailadres in de accounteigenschappen. De reactie van de server was: 550 B002 Sender e-mail address invalid / Afzender e-mail adres bestaat niet Reactie infoteur, 13-12-2009
Waarschijnlijk heeft u een ongeldig afzender adres ingevoerd. Dit kunt u als volgt wijzigen:

- Ga in Outlook Express naar Extra en dan naar Accounts.
- Selecteer het tabblad E-mail.
- Selecteer uw e-mailaccount en klik op de knop Eigenschappen.
- Selecteer het tabblad Algemeen.
- Vul opnieuw uw e-mail adres in bij E-mailadres
- Klik achtereenvolgens op Toepassen, Ok en Sluiten

Jacco, 05-10-2009 17:18 #37
Ik wil mijn hotmail account als standaard instellen via outlook op mijn eigen laptop. Nu is alles gelukt, krijg ik mail binnen maar kan ik niet verzenden. De fout wirdt als volgt omschreven;
Postvak in bezig met synchroniseren van headers. Is een fout (0x800CCC33)opgetreden:De toegang tot de account is geweigerd. Controleer uw gebruikersnaam en wachtwoord.De server antwoord, forbidden.

IK heb al mailtjes ontvangen en nu is mijn toegang geweigerd?
Hopelijk heeft iemand de oplossing voor mij. Het gaat dus om een hotmail adres, niet het huisadres zegma. Reactie infoteur, 08-10-2009
De benodigde instellingen voor het gebruik van Hotmail via Outlook zijn onlangs gewijzigd. De juiste instellingen zijn te vinden op:

http://www.howto-outlook.com/howto/accountsettings.htm

Sofia Sas, 14-09-2009 15:48 #36
Voor het account pop.quicknet.nl kunnen geen berichten verzonden of ontvangen worden. Er is een onjuist wachtwoord ingevoerd. De volgende keer dat je berichten verzendt of ontvangt, moet je je gebruikersnaam en wachtwoord voor dit account invoeren.

Serverfout: 0x800CCC90
Reactie van server: -ERR Could not determine server
Server: 'pop.quicknet.nl'
Windows Live Mail-fout-id: 0x800CCC92
Protocol: POP3
Poort: 110
Beveiligd(SSL): Nee Reactie infoteur, 08-10-2009
Beste Sofia,
U kunt dit mailaccount het best verwijderen en opnieuw aanmaken. Controleer eventueel de juistheid van het wachtwoord bij uw provider.

Mary, 06-09-2009 00:51 #35
Ik wil mijn email account opnieuw instellen omdat ik een nieuwe computer heb met Vista, ik had voorheen XP maar dit lukt niet ik kriijg de foutmelding Account: 'pop.kpnmail.nl', Server: 'pop.kpnmail.nl', Protocol: POP3, Reactie van server: '-ERR Logon failure: unknown user name or bad password.', Poort: 110, Beveiligd(SSL): Nee, Serverfout: 0x800CCC90, Foutnummer: 0x800CCC92.
Heeft iemand een idee wat er mis is? Reactie infoteur, 06-09-2009
Volgens de foutmelding zou de combinatie gebruikersnaam/wachtwoord niet juist zijn. Ik adviseer u contact op te nemen met uw provider om na te gaan of de juiste gebruikersnaam en wachtwoord worden gebruikt.

Saskia, 13-08-2009 14:45 #34
Hallo, Wij zijn aangesloten bij tele2 maar nu kunnen we wel versturen maar niet ontvangen. Alle boven genoemde gegevens hebben wij toegepast maar krijgen een fout melding met nummer 591. Kan iemand ons helpen tele 2 zegt dat het een instellings fout is maar ja welke? Reactie infoteur, 15-08-2009
Zou u de volledige foutmelding willen posten? Aan de hand hiervan is meestal te zien waar het probleem zit.

Ed Ten Wolde, 11-08-2009 15:07 #33
Iedere keer als ik outlook open wil outlook mijn gebruikersnaam en wachtwoord weten. Hoe krijg ik dit ongedaan? Reactie infoteur, 15-08-2009
U kunt bij het invullen van de gebruikersnaam en het wachtwoord aangeven dat de computer deze dient te onthouden. Wanneer dit niet werkt kunt u het best het account verwijderen en opnieuw instellen.

Bert, 10-08-2009 19:22 #32
De instellingen voor outlookexpres lijken goed. Ook als ik de account test geeft hij geen foutmelding. Toch lijkt hij alleen e-mails te versturen en niets op te halen? Als ik op alles versturen en ophalen klik dan lijkt hij een paar seconden te werken en dan te stoppen. Wie heeft er een oplosssing voor dit probleem? Reactie infoteur, 15-08-2009
Het lijkt erop dat er geen mails zijn om op te halen. Heeft u al geprobeerd een mail naar uzelf te sturen om te kijken of deze aankomt?

Max, 03-08-2009 22:23 #31
Ik zit met het volgende probleem:
Vanuit mijn OE-account kan ik wel mails versturen naar andere adressen. Deze komen goed aan. Ontvangen gaat echter niet goed: de ontvangen mails komen alleen op mijn webmail van online binnen en niet in de inbox van mijn OE-account. Tevens worden de mails die ik vanuit Outlook Express naar een ander adres verstuur niet weergegeven in mijn webmail. Ik wil dat zowel de verzonden als ontvangen mails op beide verschijnen en niet alleen op mijn webmail of alleen in Outlook Express; hoe doe ik dat? Reactie infoteur, 15-08-2009
Het is helaas niet mogelijk om mails, die u verzendt vanuit Outlook Express, tevens te tonen bij de verzonden items van uw webmail.

Over het niet ontvangen van mails in Outlook Express: Het kan zijn dat Outlook Express alleen de ongelezen berichten ophaalt. Probeer eens de berichten in uw webmail te markeren als "ongelezen". Als het goed is zouden de mails nu wel binnengehaald moeten worden.

Linda Vriens, 31-07-2009 12:18 #30
Kan de host smtp:ziggo.nl niet vinden. Controleer of u de naam van de server juist hebt opgegeven. Account: 'pop.ziggo.nl', Server: 'smtp:ziggo.nl', Protocol: SMTP, Poort: 25, Beveiligd(SSL): Nee, Socketsfout: 11001, Foutnummer: 0x800CCC0D Reactie infoteur, 01-08-2009
Beste Linda,

De naam van de server voor uitgaande e-mail moet ingesteld worden als smtp.ziggo.nl, dus met een punt tussen 'smtp' en 'ziggo' en niet een dubbele punt.

Zie mijn reactie op John Albrecht enkele berichten hieronder voor een korte uitleg hoe je dit kunt wijzigen.

Rachel, 13-07-2009 20:32 #29
Kan het bericht niet verzenden omdat de server het e-mailadres van de afzender heeft geweigerd. Het e-mailadres van de afzender is… @… nl. Onderwerp 'test', Account: '(pop server)', Server: 'smtp.tele2.nl', Protocol: SMTP, Reactie van server: '530… @… nl There is an error in your configuration. More info at www.tele2mail.com', Poort: 587, Beveiligd(SSL): Nee, Serverfout: 530, Foutnummer: 0x800CCC78

Onlangs ben ik overgestapt van UPC naar tele2 en sindsdien kan ik niet meer met outlook express meer mails versturen, ontvangen lukt wel. Bij inkomende mail (pop3) staat de pop van de email account (niet van tele2) en bij uitgaande (smtp) heb ik 'smtp.tele2.nl' staan. En uitgaande poortnr is 587, inkomende op 110 staan.

Heb ook al naar tele2 gebeld, maar die zeiden dat ze het niet weten en ik het zelf maar moet uitzoeken. Kan iemand mij helpen? Ik irriteer me er zo erg aan dat ik geen mail meer kan versturen met mijn school email account via outlook! Reactie infoteur, 01-08-2009
Beste Rachel,

Probeer de stappen uit te voeren die staan beschreven op de volgende website:
http://www.tele2mail.com/manual/outlookexpress/

Johan, 10-07-2009 08:59 #28
Ik heb thuis een draadloos netwerk. Op dat netwerk hangen 3 PC's. Bij het instellen van de outlook express is alles goed gegaan. Ik heb op al die aparte PC's outlook geinstalleerd. 2 PC's hebben een andere gebruiker. Maar de inkomende mails komen willekeurig aan op een PC. Nochtans heb ik bij de outlook wizzard telkens een andere gebruiker met zijn eigen e-mail adres ingegeven. En toch komen alle berichten binnen bij degene die op zijn pc eerst outlook opent. Waar kan dit aan liggen aub?:-( Reactie infoteur, 01-08-2009
Dit probleem kan verschillende oorzaken hebben. Het zou niet moeten kunnen dat een gebruiker toegang heeft tot de mails die gericht zijn aan andere mailadressen. Heeft elke gebruiker wel een unieke gebruikersnaam en wachtwoord voor de pop3-server? En om wat voor mailaccounts gaat het, zijn het echt aparte mailaccounts of zijn het aliassen?

John Albrecht, 17-06-2009 20:29 #27
Heb mijn e-mal account opnieuw ingevuld maar krijg steeds de zelfde melding. Kan de host pop3.ziggo.nl niet vinden. Controleer of u de naam van de server juist hebt opgegeven. Account: 'pop3.ziggo.nl', Server: 'pop3.ziggo.nl', Protocol: POP3, Poort: 110, Beveiligd(SSL): Nee, Socketsfout: 11001, Foutnummer: 0x800CCC0D Reactie infoteur, 21-06-2009
Volgens Ziggo zou het adres van de server voor inkomende e-mail pop.ziggo.nl moeten zijn (dus zonder het cijfer 3). Dit is als volgt te wijzigen:

- Ga in Outlook Express naar Extra en dan naar Accounts.
- Selecteer het tabblad E-mail.
- Selecteer uw e-mailaccount en klik op de knop Eigenschappen.
- Selecteer het tabblad Servers.
- Wijzig de naam van de server voor inkomende e-mail.
- Klik achtereenvolgens op Toepassen, Ok en Sluiten

Marc, 15-06-2009 15:46 #26
Ik krijg de volgende foutmelding zodra ik een emailbericht wil verzenden:
Kan de host smpt.ziggo.nl niet vinden. Controleer of u de naam van de server juist hebt opgegeven. Account: 'pop.ziggo.nl', Server: 'smpt.ziggo.nl', Protocol: SMTP, Poort: 25, Beveiligd(SSL): Nee, Socketsfout: 11001, Foutnummer: 0x800CCC0D

Ik heb al op internet gezocht, maar ik kan niet vinden wat ik moet doen.Kunnen jullie me helpen? Reactie infoteur, 17-06-2009
Beste Marc, uit de foutmelding blijkt dat de naam van de server voor uitgaande mail onjuist is opgegeven. Dit moet zijn smtp.ziggo.nl (de t en de p omgewisseld). Het wijzigen van het adres van de smtp-server gaat als volgt:

- Ga in Outlook Express naar Extra en dan naar Accounts.
- Selecteer het tabblad E-mail.
- Selecteer uw e-mailaccount en klik op de knop Eigenschappen.
- Selecteer het tabblad Servers.
- Wijzig de naam van de server voor uitgaande e-mail.
- Klik achtereenvolgens op Toepassen, Ok en Sluiten

Erik, 03-06-2009 15:23 #25
Ik gebruik Outlook Express 6.0. Gaat al heel lang heel goed. Sinds zondag krijg ik echter bij ieder verzonden maitje een foutmelding. Het detailscherm is echter leeg. De mail blijft in de outbox staan, maar bij navraag blijkt dat iedereen mijn mail wel ontvangt, zij het met enige vertraging. Ik heb mijn pc helemaal gescand met zowel Microsoft Live One Care als Hitman Pro 3.0, maar nks te vinden. Iemand een oplossing? Reactie infoteur, 17-06-2009
Dit probleem kan verschillende oorzaken hebben. Controleer allereerst de opties voor het verzenden van e-mail. Deze zijn te vinden via Extra - Opties en dan het tabblad Verzenden. Hier moet de optie "Berichten direct verzenden" aangevinkt staan. Kies vervolgens voor Toepassen en klik op Ok.

Helpt dat niet, controleer dan of hetzelfde e-mail adres tweemaal is ingesteld in Outlook Express. Dit kunt u controleren doen door te gaan naar Extra - Accounts en dan naar het tabblad E-mail. Mocht dit het geval zijn, verwijder dan een van deze accounts.

Mochten bovenstaande tips niet werken dan kan het nog zijn dat de.dbx file corrupt is. Controleert u alstublieft eerst de twee bovenstaande opties. Werkt dat niet, laat dat dan weten middels een reactie op dit bericht. Dan zal ik uitleggen hoe een corrupte.dbx file verholpen kan worden.

Nicole Hesselberth, 30-05-2009 22:47 #24
Ik heb mijn email instellingen opnieuw ingevoerd omdat ik een nieuwe laptop heb. ik krijg geen foutmeldingen bij het versturen van emails. als test heb ik emails naar mijzelf gestuurd. echter, die komen aan op mijn oude laptop (met dezelfde gegevens en niet op mijn nieuwe laptop.Hoe kan dat… ra ra politiepet. volgens mij zijn alle instellingen correct ingevoerd… graag uw hulp. Reactie infoteur, 17-06-2009
Beste Nicole. Wanneer iemand een mail naar u stuurt wordt deze eerst opgeslagen op de mailserver. Het programma Outlook Express zoekt regelmatig contact met deze mailserver. Wanneer er een bericht voor u op de server staat dan haalt Outlook Express dit bericht naar uw computer en verwijdert het bericht op de mailserver.

Waarschijnlijk is in uw geval is het volgende aan de hand: u stuurt op uw nieuwe laptop een mail naar uzelf. Deze komt aan op de mailserver. Het programma Outlook Express op uw oude laptop controleert bij de mailserver of er e-mails zijn, haalt het bericht van de server op en verwijdert het van de server. Wanneer uw nieuwe laptop nu contact zoekt met de server zal het bericht daar niet meer te vinden zijn.

Het is in Outlook Express mogelijk om in te stellen dat de berichten na het binnenhalen niet van de server verwijderd dienen te worden. Zo kunt u later via een andere laptop nogmaals de berichten binnenhalen. Deze instelling gaat als volgt:

- Ga naar Extra - Accounts en kies het tabblad E-mail
- Selecteer het account waar het om gaat en kies Eigenschappen
- Ga naar het tabblad Geavanceerd en plaats een vinkje bij "Een kopie van berichten op de server achterlaten"
- Klik op Toepassen en op Ok

M. Joosten, 27-05-2009 07:17 #23
IK Krijg een foutmelding kan host pop 3 niet vinden
socket fot 11001
foutnummer 0x800CCC0D
Ik hoop dat u mij zo snel mogelijk kan helpen. B.V.D. M. Joosten Reactie infoteur, 30-05-2009
Dit betekent dat het adres van de pop3 server (inkomende mail) niet volledig is ingevuld. Dit is als volgt te wijzigen:

- Ga in Outlook Express naar Extra en dan naar Accounts.
- Selecteer het tabblad E-mail.
- Selecteer uw e-mailaccount en klik op de knop Eigenschappen.
- Selecteer het tabblad Servers.
- Wijzig de naam van de server voor inkomende e-mail.
- Klik achtereenvolgens op Toepassen, Ok en Sluiten

Odilia, 07-05-2009 23:56 #22
He computerdudes!
ik heb net een outlook account aan gemaakt, en alles is top gegaan met voltooien en dat soort dingen, MAAR als ik nu een berichtje wil versturen blijft hij gewoon in mijn uitbox, en staat er als k hem open: Bericht is niet verzonden. Hoev aak ik het ook probeer; niks helpt… Wat te doen? Reactie infoteur, 30-05-2009
Beste Odilia,
Controleer of er verbinding is met het internet (kunt u een internetpagina openen?). Druk dan op verzenden en ontvangen.

Wanneer het bericht niet verzonden kan worden dan zou er een foutmelding weergegeven moeten worden. Deze geeft meer informatie over de oorzaak.

Bart, 27-04-2009 16:40 #21
Kan het bericht niet verzenden omdat één van de geadresseerden door de server is geweigerd. Het geweigerde e-mailadres is (mod edit, e-mailadres verwijderd ivm spam). Onderwerp 'Ja', Account: 'pop.online.nl', Server: 'smtp.online.nl', Protocol: SMTP, Reactie van server: '554 5.7.1 : Relay access denied', Poort: 25, Beveiligd(SSL): Nee, Serverfout: 554, Foutnummer: 0x800CCC79

Ik krijg steeds dit te zien als ik een mail wil verzenden via OUTLOOK EXPRESS.
De mails ontvangen gaat prima!
Ik heb een account van ONLINE.nl en ik gebruik een Sony VAIO met Windows XP

Met vriendelijke groet Reactie infoteur, 30-05-2009
Deze melding wordt gegeven wanneer u mail wilt versturen via een smtp-server die niet van dezelfde provider is als waarbij u uw internetabonnement heeft.

De instellingen voor de pop3 server (inkomende mail) staan goed. U dient alleen de naam van de smtp-server te wijzigen. Deze kunt u opvragen bij uw internetprovider.

Het wijzigen van het adres van de smtp-server gaat als volgt:

- Ga in Outlook Express naar Extra en dan naar Accounts.
- Selecteer het tabblad E-mail.
- Selecteer uw e-mailaccount en klik op de knop Eigenschappen.
- Selecteer het tabblad Servers.
- Wijzig de naam van de server voor uitgaande e-mail.
- Klik achtereenvolgens op Toepassen, Ok en Sluiten

Amenda, 25-04-2009 14:50 #20
Hoi, op de outlook mail van thuis kunnen wij geen mail meer ontvangen maar we weten niet wat de oorzaak is, ik heb al geprobeerd om een neiuwe account te maken maar ook bij de nieuwe account zegt hij dat mijn wachtwoord/gebruikersnaam onjuist is. ik heb echt alles nagekeken.
ik hoop dat je kan helpen want het is echt vervelend.

Groetjes, Amenda Reactie infoteur, 25-04-2009
U kunt controleren of de combinatie gebruikersnaam/wachtwoord juist is door te proberen in te loggen op de webmail van uw provider.

Let bij het instellen van het mailaccount erop dat sommige providers vereisen dat u bij uw gebruikersnaam niet alleen uw gebruikersnaam invult, maar ook "@provider.nl"

Mocht deze melding zich blijven voordoen dan kunt u het beste even contact opnemen met uw provider om te controleren waar de fout zit.

Laylah, 17-04-2009 14:41 #19
Ook ik krijg steeds de melding dat het wachtwoord van mijn pop3 account niet geaccepteerd word door mijn provider. Herhaaldelijk heb ik alle gegevens van kpn gecontroleerd op juistheid. Ik kan wel ontvangen, maar niet verzenden. De webmail levert geen problemen op. Wat staat mij te doen? Reactie infoteur, 21-04-2009
Zie mijn antwoord op het bericht van "Co" van 16-4-2009

Arjo, 17-04-2009 12:04 #18
Probeer eens relay.versatel.net

Co, 16-04-2009 19:25 #17
Ik krijg ook een foutmelding bij het verzenden/ontvangen van e-mail in Outlook Express. Ontvangen lukt wel, verzenden niet. Ik heb meermaals naam, wachtwoord en pop3 en smtp gecontroleerd. E.e.a. komt exact overeen met de handleiding van zonnet (pop3.versatel.nl en smtp.versatel.nl), maar toch werkt het niet. Waar kan dit aan liggen? Reactie infoteur, 21-04-2009
Wanneer u wel mail kunt ontvangen zijn de instellingen voor de pop3-server en de combinatie gebruikersnaam/wachtwoord juist.

Voor het verzenden van e-mail dient u de smtp-server op te geven van de internetprovider waarbij u uw internetverbinding heeft. Dit kan dus een andere provider zijn dan die van uw e-mail adres.

A. Nieuweboer, 16-04-2009 15:31 #16
Wat te doen als je onder het tablad extra geen "Account" meer hebt staan en je dus ook niets meer kan aanpassen? Reactie infoteur, 21-04-2009
Welke opties staan er nog wel vermeld onder Extra?

P. Tawaang, 13-04-2009 22:33 #15
Ik Draai op windows vista

Kan de host pop3.ziggo.nl niet vinden. Controleer of u de naam van de server juist hebt opgegeven.
Account: 'Windows Mail', Server: 'pop3.ziggo.nl', Protocol: POP3, Poort: 110, Beveiligd(SSL): Nee, Socket-fout: 11001, Foutnummer: 0x800CCC0D Reactie infoteur, 14-04-2009
Volgens Ziggo zou het adres van de server voor inkomende e-mail pop.ziggo.nl moeten zijn (dus zonder het cijfer 3). Dit is als volgt te wijzigen:

- Ga in Outlook Express naar Extra en dan naar Accounts.
- Selecteer het tabblad E-mail.
- Selecteer uw e-mailaccount en klik op de knop Eigenschappen.
- Selecteer het tabblad Servers.
- Wijzig de naam van de server voor inkomende e-mail.
- Klik achtereenvolgens op Toepassen, Ok en Sluiten

Lisa, 22-02-2009 14:16 #14
Ik krijg de heletijd dit: Kan de host POP3 niet vinden. Controleer of u de naam van de server juist hebt opgegeven. Account: 'POP3', Server: 'POP3', Protocol: POP3, Poort: 110, Beveiligd(SSL): Nee, Socketsfout: 11001, Foutnummer: 0x800CCC0D
En dat snap ik niet want ik kan wel gewoon versturen maar ik kan niet ontvangen raar toch? Reactie infoteur, 05-03-2009
Wanneer u deze foutmelding ontvangt dan betekent dit dat Outlook Express onvoldoende gegevens heeft om de mail op te halen. Dit kunt u als volgt instellen:

- Ga bovenin Outlook Express naar Extra en klik vervolgens op Accounts
- klik het tabblad E-mail aan
- selecteer uw e-mail account en klik op Eigenschappen
- klik het tabblad Servers aan

Hier dient u de juiste gegevens in te vullen in het vakje bij de de server voor inkomende e-mail. Wanneer u deze gegevens niet meer weet dan kunt u deze terugvinden op de website van uw provider.

Vergeet niet daarna op Toepassen te klikken.

Janet Jongejan, 19-02-2009 09:59 #13
Ik krijg steeds deze melding. Heb vervolgens de instellingen opnieuw ingevoerd. maar krijg nog steeds deze melding als ik de post wil ophalen.:
Kan de host pop.hetnet.nl niet vinden. Controleer of u de naam van de server juist hebt opgegeven. Account: 'pop.hetnet.nl', Server: 'pop.hetnet.nl', Protocol: POP3, Poort: 110, Beveiligd(SSL): Nee, Socketsfout: 11001, Foutnummer: 0x800CCC0D Reactie infoteur, 05-03-2009
Deze foutmelding kan verschillende oorzaken hebben:

- Internetverbinding: controleer of u wel verbonden bent met het internet.

- Firewall/virusscanner: deze software kan problemen veroorzaken. Schakel deze (tijdeljk) uit om te kijken of een van deze programma's de oorzaak is van het probleem.

Herman, 07-02-2009 16:04 #12
Na het invullen van het wachtwoord ontvang ik wel de nieuwe mail. Het hokje met de tekst "wachtwoord onthouden" is al aangevinkt desondanks moet ik toch telkens het wachtwoord invullen. Dat is juist het vreemde. Reactie infoteur, 10-02-2009
Dat is vreemd, wat ook wil helpen is het betreffende account verwijderen. Daarna Outlook Express afsluiten en opnieuw opstarten en daarna het account weer instellen.

Artistik (infoteur), 06-02-2009 17:23 #11
Beste Herman,

Wanneer u het wachtwoord invult, kunt u dan vervolgens wel uw mail ontvangen? In dat geval dient u het hokje met de tekst "wachtwoord onthouden" aan te vinken.

Herman, 01-02-2009 10:37 #10
Ook ik moet telkens het wachtwoord invoeren alvorens ik in mijn mail kan. Ondanks de reeds vermelde adviezen moet ik toch telkens het wachtwoord vermelden. Bij de instellingen voer ik de gegevens in die precies vermeld staan op de informatiebrief van de provider. Hoe moet ik verder zodat ik niet telkens het wachtwoord moet vermelden.

Bartje, 16-12-2008 19:56 #9
Heb hetzelfde probleem gehad, dat-ie telkens om wachtwoord vroeg. In het menu'tje van je account, tabblad 'servers', bij account moet je niet je e-mail adres invullen, maar je account. In mijn geval heb ik meerdere adressen bij dezelfde provider. Voor mijn 2e e-mail adres moet ik de accountnaam opgeven, en in geval van mijn provider is die gelijk aan het eerste e-mail adres, maar dan zonder @provider.nl. Bij wachtwoord moet je dan ook het wachtwoord van je ACCOUNT opgeven, niet het wachtwoord van je 2e e-mail adres.

succes, Bart

Tsirikidis, 29-11-2008 08:44 #8
Ik heb sinds kort een tele2 email account. voor mijn werk heb ik een ander email adres. toen ik nog bij quicknet zat kon ik zonder moeite ht werk-adres toevoegen met een eigen pop3 server en smtp van quicknet. nu lukt dat niet, zijn tips en trucs om met tele2 het wel mogelijk te maken? gr chris Reactie infoteur, 30-11-2008
Beste Chris,

Dat zou bij Tele2 ook moeten werken. Vul bij de server voor inkomende e-mail het pop3-adres in dat u eerder ook invulde.

Bij de server voor uitgaande e-mail vult u smtp.tele2.nl in.

Thieu Schreurs, 02-11-2008 15:42 #7
Als ik op "Verzenden en Ontvangen" klik, moet ik mijn Gebruikersnaam en Wachtwoord invoeren. Als ik dit heb gedaan (ik heb het al een paar keer nagekenen, of ik het juiste wachtwoord en de juiste instellingen had, klik ik op Ok. Het venstertje springt dan 0.5 seconden weg en komt er opnieuw te staan, zonder een of andere melding. Als ik dan op Annuleren klik, zegt het scherm dat hij het wachtwoord niet accepteerd. Ik kan trouwens wel verzenden, daar heeft hij geen moeite mee. Ik kom er niet uit! Ik hoop dat jullie kunnen helpen. Reactie infoteur, 11-11-2008
Wanneer u wel probleemloos e-mails kunt verzenden betekent dit dat de instellingen voor de smtp-server (uitgaande e-mail) goed zijn.

Het probleem dat u omschrijft kan verschillende oorzaken hebben:

- gebruikersnaam/wachtwoord: u heeft aangegeven deze te hebben gecontroleerd. Kijk nog even na of u alleen het gedeelte voor het @-teken moet invullen of dat het hele e-mail adres als gebruikersnaam moet worden ingevuld. Dit verschilt namelijk per provider.

- virusscanner/firewall: een virusscanner of firewall kan ook voor problemen zorgen. Schakel deze software (tijdelijk) uit om te kijken of het probleem hiermee is verholpen.

Wanneer bovenstaande opties niet werken dan kan het ook nog helpen om het e-mail account te verwijderen (Extra - Accounts - tabblad E-mail - selecteer het account en klik op Verwijderen). Voeg het account daarna weer toe.

S. Baarda, 29-08-2008 17:58 #6
Kan de host pop3.tele2.nl niet vinden. Controleer of u de naam van de server juist hebt opgegeven. Account: 'pop3.tele2.nl', Server: 'pop3.tele2.nl', Protocol: POP3, Poort: 110, Beveiligd(SSL): Nee, Socketsfout: 11001, Foutnummer: 0x800CCC0D Reactie infoteur, 31-08-2008
Volgens de website van Tele2 zou het adres van de server voor inkomende e-mail pop.tele2.nl moeten zijn (dus zonder het cijfer 3). Dit is als volgt te wijzigen:

Ga in Outlook Express naar Extra en dan naar Accounts.
Selecteer het tabblad E-mail.
Selecteer uw e-mailaccount en klik op de knop Eigenschappen.
Selecteer het tabblad Servers.
Wijzig de naam van de server voor inkomende e-mail.
Klik achtereenvolgens op Toepassen, Ok en Sluiten

H. Schrale, 20-08-2008 21:18 #5
Outlook ingesteld zoals voorgeschreven. Wachtwoord onthouden aangevinkt. Moet toch steeds weer wachtwoord intikken. Wil dit niet Graag een advies. Reactie infoteur, 26-08-2008
Ga in Outlook Express naar Extra en dan naar Accounts.
Selecteer het tabblad E-mail.
Selecteer uw e-mailaccount en klik op de knop Eigenschappen.
Selecteer het tabblad Servers.
Typ het wachtwoord en vink de optie "Wachtwoord Onthouden" aan.
Klik op OK om het dialoogvenster te sluiten.

Hans Jacobs, 06-08-2008 20:52 #4
Ondanks het feit dat ik wachtwoord onthouden heb aangevinkt, moet ik elke keer als ik outlook opstart opnieuw mijn wachtwoord invoeren. Ik wil dat echter liever niet. Hoe kan ik dat voorkomen? Reactie infoteur, 26-08-2008
Zie reactie hierboven op H. Schrale

Koen, 19-05-2008 11:14 #3
Ik heb het gedaan zoals de instellingen hierboven er stonden, alleen ik krijg deze 2 foutmeldingen:
Kan de host pop3.provider.nl niet vinden. Controleer of u de naam van de server juist hebt opgegeven. Account: 'pop3.provider.nl', Server: 'pop3.provider.nl', Protocol: POP3, Poort: 110, Beveiligd(SSL): Nee, Socketsfout: 11004, Foutnummer: 0x800CCC0D

Kan de host smtp.provider.nl niet vinden. Controleer of u de naam van de server juist hebt opgegeven. Account: 'pop3.provider.nl', Server: 'smtp.provider.nl', Protocol: SMTP, Poort: 25, Beveiligd(SSL): Nee, Socketsfout: 11004, Foutnummer: 0x800CCC0D

Wat kan ik hier nu aan doen? Reactie infoteur, 26-08-2008
Het is niet de bedoeling dat je bij de servers voor inkomende en uitgaande e-mail letterlijk "pop3.provider.nl" invoert.

Bij het afsluiten van het internetabonnement krijg je een lijst van je provider met de juiste gegevens. Je moet dus iets invullen in de trant van pop3.hetnet.nl (als je provider hetnet is).

Ben je deze gegevens kwijt dan kun je deze vinden op de website van je provider. Om de juiste gegevens in te vullen ga je in Outlook Express naar Extra en naar Accounts en selecteer je het tabblad E-mail.

Vervolgens selecteer je je e-mail account en klik je op Eigenschappen. Ga naar het tabblad Servers en voer de juiste gegevens in. Klik achtereenvolgens op Toepassen, Ok en Sluiten. De juiste gegevens staan nu ingesteld.

Pm Dorresteijn, 13-05-2008 23:12 #2
Ik heb Vista op mijn computer, soms als ik een document krijg toegestuurd via mijn e-mail dan is het document niet te lezen. Dan zijn het allemaal lettertjes door elkaar. Ik krijg de berichten vanaf een computer met Windos XP. Kunt u mij misschien helpen?

Capoen Katia, 08-03-2008 08:41 #1
Hallo,

ik kan mijn outlook niet meer op maken
geeft de foutmelding 0x800ccc92 en nogthans is mijn wachtwoord juist.
kan u mehelpen

dank u Reactie infoteur, 26-03-2008
Beste,

Wanneer dit probleem zich blijft voordoen kunt u het beste het mailaccount verwijderen en deze weer opnieuw instellen.

Dit gaat als volgt:
- Open Outlook Express.
- Ga bovenin naar Extra en klik op Accounts
- Selecteer het tabblad E-mail
- selecteer het mailaccount en kies Verwijderen
- nu kunt u weer via Toevoegen - e-mail etc. het account opnieuw instellen zoals in dit artikel staat beschreven.

Veel succes

Infoteur: Artistik
Gepubliceerd: 12-02-2008
Rubriek: Pc en Internet
Subrubriek: Tutorials
Reacties: 221
Schrijf mee!