Zylom: online spelletjes spelen

Zylom: online spelletjes spelen Zylom is een Nederlandse website waar je online spelletjes kunt spelen en (meestal tegen betaling) downloaden.

Wat is Zylom?

Zylom is een, inmiddels bij velen, bekende website waar je gratis online spelletjes kunt spelen. Verder kun je er spellen downloaden om uit te proberen en spellen kopen. Zylom is één van de grootste leveranciers van online games.

Wat voor spellen biedt Zylom

Zylom heeft een uitgebreid assortiment aan spellen die je gratis online kunt spelen. Deze spellen zijn een vereenvoudigde of verkorte versie van de spellen die tegen betaling worden aangeboden, maar bieden nog voldoende speelplezier om er uren mee bezig te zijn. De scores van je spellen worden opgeslagen, en je kunt ook de highscores van andere spelers bekijken.
De volgende soorten spellen worden aangeboden:
  • Puzzelspellen
  • Actiespellen
  • Kaart- & Bordspellen
  • Woordspellen
  • Speel&Win spellen

Puzzelspellen

Onder de puzzelspellen vind je onder andere spellen waar je drie of meer items moet matchen (b.v. Bejeweled), Drie op een rij spellen, Sudoku, Hidden Object Games.

Actiespellen

De actiespellen zijn spellen zoals Diner Dash (bedienen in een restaurant), Delicious, Feeding Frenzy (vissen voeren), Brickgames etc.

Kaart- & Bordspellen

Onder de kaart- & Bordspellen vind je o.a. diverse Majongg spellen, diverse Solitair spellen, meerdere Triviant spellen en Yahtzee.

Speel & Win Spellen

Met de speel & Win spellen speel je om geld, je dient je hier apart voor aan te melden. Je kunt de diverse spellen uit de voorgenoemde categorieën spelen als Speel & Win spel

Wat is gratis?

Zylom biedt een groot assortiment aan gratis spellen, die je online kunt spelen. Dit zijn vereenvoudigde versies, die je vaak niet geheel kunt uitspelen. Verder krijg je, wanneer je je aanmeldt bij Zylom als speler (je kunt ook als gast spelen) een gratis volledig De Luxe spel. Ook is er een aantal De Luxe spellen die je gratis kunt downloaden en spelen, je krijgt dan wel tussendoor steeds een Zylom reclame te zien.

Wat wordt tegen betaling aangeboden?

Complete spellen (De Luxe) worden tegen betaling van een bedrag van 19,95 voor de oudere spellen en 29,95 voor de recentere spellen. Verder kun je ook een abonnement nemen, een zgn. Fun Pass. Dan kun je voor een bedrag van 9,95 per maand de volledige versies van de De Luxe spellen spelen.

Kies je voor gratis of voor betaling?

Wil je je beperken tot de gratis spellen, dan zul je alleen de online spellen kunnen spelen. Dat geeft beperkingen, soms is het jammer dat je wanneer je net lekker in een spel zit, het spel stopt omdat je het aantal gratis levels hebt gespeeld. Voordat je overgaat tot aankoop van één van van de spellen kan je iedere De Luxe versie gratis downloaden en gedurende een uur uitproberen. Na dat uur kun je kiezen of je overgaat tot aanschaf van het spel. Wanneer je heel veel spellen speelt en helemaal weg bent van de spellen van Zylom, dan is het wellicht goedkoper om de Fun Pass af te sluiten.
© 2008 - 2024 Ceetee, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Mi2 spelcomputer: Prijs, downloaden games en specificatiesMi2 spelcomputer: Prijs, downloaden games en specificatiesDe Mi2 is een leuke, nieuwe en voordelige spelcomputer, die de strijd aangaat met populaire handheld spelconsoles als de…
Nederlandse wet Downloaden en UploadenNederlandse wet Downloaden en UploadenHet is vaak onduidelijk wat wel en niet mag met het uploaden en downloaden van muziek, films en games. We zochten er het…
Gratis Playstation (PS3) games downloaden en spelen op de PCGratis Playstation (PS3) games downloaden en spelen op de PCHet kan allemaal. Gratis Playstation, waaronder PS3 games, op de PC downloaden en spelen. Met een Playstation emulator k…
Nintendo spellen downloaden en de wetNintendo spellen downloaden en de wetNintendo spel downloaden en de wet hierop: Nintendo is een populaire spelcomputer. We onderscheiden de DS, de DSI en de…

Kopen en verkopen via MarktplaatsAlles wat je zoekt of kwijt wilt slechts een klik bij je vandaan. Marktplaats is niet voor niets de meestgebruikte koop-…
Verkopen via je eigen webwinkel: aandachtspuntenVerkopen via je eigen webwinkel: aandachtspuntenSteeds meer mensen doen het: hun artikelen verkopen via het internet, oftewel online winkelen. Van tweedehandsboeken tot…
Bronnen en referenties
  • www.Zylom.nl
Ceetee (242 artikelen)
Gepubliceerd: 10-07-2008
Rubriek: Pc en Internet
Subrubriek: Diversen
Bronnen en referenties: 1
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.