E-mail/Hotmail account geblokkeerd/gehackt: wat te doen?

E-mail/Hotmail account geblokkeerd/gehackt: wat te doen? Wat te doen wanneer je e-mail of Hotmail- of Gmail-account is geblokkeerd of gehackt? Wanneer er via jouw e-mailaccount spam wordt verstuurd naar de mensen in je adressenlijst is de kans groot dat jouw e-mail of Hotmail geblokkeerd wordt. Wat kun je er aan doen en hoe kun je deze problemen met spam en hacken in de toekomst voorkomen? Informatie over contact, telefoonnummers, sms, mobiel nummer, spam en wachtwoord om het 'hotmail geblokkeerd'-probleem op te lossen.

Hotmail geblokkeerd! Waarom is mijn Hotmail account geblokkeerd?

Een groot aantal mensen is het slachtoffer van hackers. Op steeds meer fora staat de vraag: Hotmail geblokkeerd, wat nu? Hier kun je vinden hoe het zit. Het betekent vaak niet meteen dat al je gegevens op straat liggen of dat de hackers daadwerkelijk toegang hebben tot jouw account. Wat het wel betekent is dat ze op een bepaalde manier jouw e-mailverkeer onder controle hebben. In de meeste gevallen zal dit er toe leiden dat er via jouw account allemaal spam naar jouw contactpersonen wordt gestuurd. Dit kan zijn in de vorm van plaatjes, links of andere onzin. Vervolgens merkt jouw e-mail provider dat er van jouw account spam afkomstig is. Hierop besluit bijvoorbeeld het Windows live team jouw account te blokkeren.

Jij of iemand anders heeft te vaak onsuccesvol op de e-mailaccount proberen in te loggen. Dit kan puur door een foutje komen of doordat iemand anders met kwaad in zin herhaalde pogingen heeft gedaan.

Wat gebeurt er dan met mijn account?

Om het zekere voor het onzekere te nemen gaat de e-mail provider onmiddellijk over tot het opschonen van jouw e-mail account. Het haalt als het ware de kwade bestandjes weg waardoor jouw e-mail niet meer automatisch spam mailtjes verzend. Vervolgens wordt iedereen de toegang tot het account ontzegd. Hierop moet jij bewijzen dat het account van jou is om hem daarna weer te kunnen gebruiken.

E-mail geblokkeerdE-mail geblokkeerd

Hoe weet ik dat mijn e-mailaccount geblokkeerd of gehackt is?

Heel simpel. Je zult niet meer in kunnen inloggen. Waarschijnlijk geeft Hotmail de volgende melding die hiernaast staat. Dit bericht zou moeten volgen waarna je probeert in te loggen. Als je dit bericht niet krijgt, is er iets anders aan de hand. Sommige mensen krijgen ook dit bericht als het een MSN-account zelf betreft:

Dit account is momenteel geblokkeerd en je kunt geen berichten verzenden. Als je van mening bent dat je de gebruiksrechtovereenkomst, niet hebt geschonden, neem dan contact op met de klantondersteuning.

De blokkering opheffen: Wat moet ik nu doen om het e-mailaccount te deblokkeren?

Hotmail geeft je een aantal opties. In de praktijk werken deze niet alle even goed. Daarnaast is het in contact komen met de Microsoft Service ook niet bepaald gemakkelijk. Het kan wel, maar dit gebruiken we eerst als laatste redmiddel voor als niets anders werkt.

1. Nieuw wachtwoord

Dit zou in de meeste gevallen moeten werken. Zeker als je voordat je Hotmail geblokkeerd werd al je gegevens hebt doorgegeven. Je kunt dit helaas later niet meer toevoegen. Als je al een tweede e-mailadres hebt, kun je bij Hotmail aangeven dat je het wachtwoord wilt veranderen. Vervolgens stuurt het Windows Live team een link naar het tweede e-mailadres. Ook kun je er voor kiezen om een code naar je mobiele nummer te sturen per sms. Je verandert het wachtwoord en voilà, het is geregeld. Hier bij is het wel cruciaal dat je van te voren hebt aangegeven wat je mobiel nummer en tweede e-mailadres zijn. Als zelfs bij het Windows Live team je vertrouwde computer bekend is, wordt het nog een stuk makkelijker. Beschikken ze niet over jouw gegevens dan moet je voor de volgende optie kiezen kiezen voor de optie: klantondersteuning (lees verder bij stap 2)

De link voor wachtwoordherstel vind je op de 'Wachtwoord herstellen'-pagina.

2. Gegevens invullen

Je moet hier verschillende gegevens invullen om aan te tonen dat het account van jou is. Zoals recente contactpersonen aan wie je een e-mail gestuurd hebt, geheime vragen, 06-nummers etc. Het probleem is vaak dat mensen al jaren dezelfde account hebben en veel gegevens zijn vergeten of hebben veranderd. Binnen 24 uur zul je een mailtje krijgen met een bevestigingcode. In de praktijk krijgen maar bar weinig mensen dit terug en het zal mij niet verbazen als er helemaal niet naar gekeken wordt. Toch kun je dit altijd proberen. Onthoud wel dat je maar drie keer je gegevens opnieuw mag invullen.

3. Contact opnemen met Hotmail

Er is een telefoonnummer dat je kunt bellen via algemene vragen. Hotmail telefoonnummer: 020 - 500 1500. Omdat je account is geblokkeerd, kan het ook zo zijn dat je niet in kunt loggen op het forum. Dit is gemakkelijk op te lossen door een nieuwe Hotmail-account aan te maken waarmee je vervolgens inlogt op het forum van Microsoft om je vraag te stellen.

Het is en blijft lastig en soms zijn er door ondoorgrondelijke redenen blijvende problemen.

Wat kun je doen om het te voorkomen?

Eigenlijk maar heel weinig. Uiteindelijke kan het iedere actieve internet gebruiker overkomen. Toch kun je wel enkele maatregelen nemen. Ten eerste kan een sterk wachtwoord geen kwaad. (Minimum van 6 tekens met een combinatie van kleine letters, hoofdletters en cijfers. Ten tweede kan het ook geen kwaad om een goede firewall, anti-virus programma en anti-spyware/malware software aan te schaffen. Ten derde moet je voorzichtig zijn met het klikken op verdachte links, ook links die je toegestuurd krijgt door vrienden. Daarnaast moet je ook oppassen bij het klikken op verdachte links of applicaties op websites. Dit zijn allemaal maatregelen die wellicht kunnen voorkomen dat je Hotmail geblokkeerd wordt. Helaas kun je zelfs dan nog pech hebben. Het risico wordt echter wel aanzienlijk verkleind.

Tip!

Geef je gegevens goed door bij je e-mailaccount. Als de geassocieerde e-mailacounts en mobiele nummers kloppen, maak je het jezelf al een stuk makkelijker. Het is dus ook een goed idee om voor de zekerheid alvast een tweede e-mail aan te maken.

Lees verder

© 2012 - 2020 Euromark, het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.
Gerelateerde artikelen
Zelf een e-mailadres aanmaken met GmailZelf een e-mailadres aanmaken met GmailIn deze tijd heeft bijna ieder huishouden minstens een computer of laptop in huis. Deze is niet meer weg te denken uit d…
Zimbra desktop, complete e-mail suite!Zimbra desktop, complete e-mail suite!Zimbra desktop suite is een emailprogramma waarmee meer kan dan enkel emailen. Een kalender, een takenlijst en een adres…
Snapchat account gehackt? Zo kom je erachternieuws uitgelichtSnapchat account gehackt? Zo kom je erachterEind december 2013 maakte Snapchat bekend dat circa 4.6 miljoen Snapchat accounts gehackt zijn. Op Nieuwjaarsdag werd de…
Sociale Media, overheid en de gevarenSociale Media, overheid en de gevarenOnder social media of wel sociale media wordt een online platform verstaan, waarop je met elkaar kunt communiceren. Het…

Reageer op het artikel "E-mail/Hotmail account geblokkeerd/gehackt: wat te doen?"

Plaats een reactie, vraag of opmerking bij dit artikel. Reacties moeten voldoen aan de huisregels van InfoNu.
Meld mij aan voor de tweewekelijkse InfoNu nieuwsbrief
Ik ga akkoord met de privacyverklaring en ben bekend met de inhoud hiervan
Reacties

Mark van Oers, 30-03-2020 14:16 #153
Geachte dames en heren,

Mijn hotmail is vandaag geblokkeerd nadat "men" vreemde dingen had geconstateerd en ik moet bewijzen dat ik eigenaar ben van mijn eigen hotmailadres, waar ook de tekst van mijn boek staat. Van groot belang dat de blokkade wordt opgeheven. Al dagen doe ik pogingen om Microsoft hiervan te overtuigen, maar mij wordt medegedeeld dat ze niet voldoende gegevens hebben gekregen om tot deblokkade over te gaan. Hoe meer gegevens ik geef: niets helpt. Weet iemand een oplossing?

T. K., 25-11-2019 12:46 #152
Sinds enkele dagen kan ik niet meer inloggen op mijn Hotmail account en als ik men wachtwoord wil resetten krijg ik telkens de melding dat er onvoldoende info is doorgestuurd. Ik heb heel erg dringend toegang nodig tot mijn e-mail. Wie kan me hierbij helpen?

Walter Schepens, 07-10-2019 19:49 #151
Sinds een week kan ik niet meer op mijn account om veiligheidsredenen. Hoe kan ik dit oplossen? Ondertussen mis ik veel belangrijke e-mails. Waar kan ik terecht met mijn vragen om een oplossing te vinden.

Peter Terra, 26-07-2019 15:18 #150
Geachte dames en heren,

Mijn hotmail is vandaag geblokkeerd nadat "men" vreemde dingen had geconstateerd en ik moet bewijzen dat ik eigenaar ben van mijn eigen hotmailadres, waar ook de tekst van mijn boek staat. Van groot belang dat de blokkade wordt opgeheven. Al dagen doe ik pogingen om Microsoft hiervan te overtuigen, maar mij wordt medegedeeld dat ze niet voldoende gegevens hebben gekregen om tot deblokkade over te gaan. Hoe meer gegevens ik geef: niets helpt. Weet iemand een oplossing?

Vriendelijke groet,

Peter Terra

Maria, 26-07-2019 10:30 #149
Geachte heer, mevrouw,

Mijn account is om een onbekende reden geblokkeerd. IK heb nu al meerdere malen mijn gegevens ingevuld, maar tot op heden is het nog steeds niet om mijn account te activeren. Kan ik niet contact opnemen met een medewerker zodat mijn account alsnog wordt gedeactiveerd.

Groet,
T.Maria

David Yen, 15-07-2019 11:26 #148
Geachte heer, mevrouw,

Sinds een week geleden is mijn outlook account geblokkeerd wegens veiligheidsredenen, ik heb al meerdere keren mijn gegevens ingevuld met ook mijn backup account ingevuld maar ik krijg telkens een mail terug dat het niet is gelukt op mijn account op te hebben. Wat zou ik kunnen doen?

Groetjes
David Yen

Vandammem Yolande, 27-06-2019 13:14 #147
Mijn mailaccount werd gehackt. Ik heb mijn paswoord gewijzigd. Ik vind geen items bij de verzonden berichten dus kan niet weten wie gecontacteerd werd. Kan ik nog iets meer doen?
Mvg,

Yolande

Croux Jostine, 27-05-2019 11:02 #146
27 mei 2019
Mijn e-mailaccount is sinds 23 mei 2019 geblokkeerd. Wij hebben reeds een herstelverzoek ingediend doch kregen melding dat dit aan de hand van de verstrekte gegevens niet gelukt. Kan u ons meedelen wat er juist dient te gebeuren om de blokkering op te heffen? Het is van belang dat alle opgeslagen gegevens intact blijven. Wat dien ik te doen?
Groetjes
Jostine Croux

Dirk, 24-09-2018 15:30 #145
Verschillende vrienden en familie kregen van mij een mail of ik zou vastzitten in Oekraïne en geld nodig hebt. Vermoedelijk is m'n mailaccount gehackt.
Ik heb ondertussen m'n wachtwoord veranderd, moet ik nog iets doen?
Maar gans mijn postvak in en concepten is plots verdwenen? Hoe kan deze terugvinden?
Groetjes,
Dirk

Alja, 17-09-2018 22:56 #144
Ik kan niet meer in mijn e-mail komen, nadat ik in Duitsland ben geweest. Ik heb herhaaldelijk de regels gevolgd, ook met een nieuw wachtwoord, maar helaas zonder resultaat. Ik weet niet meer wat ik moet doen. Kunt u mij zeggen wat te doen?

Kim Steels, 02-09-2018 11:56 #143
Iemand heeft ingelogd op mijn account van hotmail. Wat kan ik doen om te zien wie het is?

Hans, 08-08-2018 09:44 #142
Telkens als ik Hotmail open dan verschijnt in een kader de tekst "hoe groot is de kans dat u Outlook.com aanbeveelt aan een vriend of collega". het beeld bevriest daarna en ik kan geen gebruik maken van mijn account. Wachtwoord veranderd, helpt niet. vraag in het kader beantwoord (keuze tussen een schaal van 0-10). Helpt ook niet.

Theo Winters, 29-12-2017 12:16 #141
Ik raak niet meer binnen op mijn e-mail adres. Ik kom er ook niet uit hoe ik er terug in kan geraken. Alles schijnt te maken te hebben met veiligheidsprocedures. Ik moet dringend mijn mails kunnen lezen (zakelijk) en wil ook graag snel terug mailen. Wat kan ik doen?

Al Ruim 300 Zelfde Mails Gekregen, 01-10-2017 13:16 #140
Heb vanochtend een e-mail naar de woningbouw vereniging gestuurd waarop ik een noreply mail terug kreeg dat de vraag in behandeling wordt genomen. Nu is het geval dat ik de mail nu ruim 300 keer heb gekregen en ze blijven komen. Weet iemand hier raad mee.

G. Haazebroek, 31-08-2017 11:46 #139
Omdat mijn emailadres gehackt was heb ik z.s.m. het wachtwoord van mijn Hotmail veranderd.
Nu zijn al mijn contactgegevens weg, mijn mail is verdwenen, kan geen mail ontvangen, wel reclames, mijn mappen met bewaarde mails zijn leeg. Dit betreft niet bovenstaand adres.
Zeer belangrijke gegevens ben ik nu kwijt, Hoe krijg ik deze terug?

Met vriendelijke groet,

G. Haazebroek

Vg, 08-07-2017 09:04 #138
Potverdikkie ik kan ook niet inloggen. Heb dit mail meer dan 17 jr en ineens bent ik alles kwijt. Nu kan ik ook niet op mijn skype inloggen… echt onzin terwijl ik op andere site hetzelfde email gebruikt en die doen het wel. Maar skype is zeker gekoppeld aan hotmail/outlook. Ik ga niks meer koppelen dat weet ik nu al, want dan heb je grote kans dat alles in een keer geblokt wordt en is echt belachelijk.

Dennis, 07-07-2017 09:08 #137
Ik krijg geen toegang meer tot mijn account, dit zou zeer snel opgelost moeten geraken, want dit is het e-mailadres dat ik gebruik voor mijn zaak.

Mvg

Luca, 20-06-2017 15:05 #136
Hallo,

Mijn hotmail is ook geblokkeerd en ik heb meerdere keren geprobeerd om mijn account te herstellen en zonder succes.
Schijnbaar is het dus zo als iemand je account heeft gehackt of geblokkeerd dat je gewoon pech hebt. voor een leerling die het examen in gaat erg vervelend omdat er belangrijke informatie in de mail staat.
Ik ben er eerlijk gezegd helemaal zat en ik vind dat ze er meer aan moeten doen.

Riba, 03-03-2017 14:27 #135
Goedemiddag,

Ook mijn hotmail is geblokkeerd. Hotmail gegevens zijn zo verouderd dat ik de vragen van Microsoft niet meer kan beantwoorden. Ik heb geprobeerd te bellen met het Microsoft nummer maar door de keuzemenu word ik niet goed doorgeschakeld.

Jamal, 06-02-2017 20:55 #134
Hallo,

Mijn hotmail is helaas nu ook geblokkeerd. Ik moest verifiëren dat ik de echte eigenaar ben. Mijn telefoonnummer dat ik ooit eens heb gebruikt voor hotmail gebruik ik nu niet meer. Ik weet niet meer precies welke postcode ik destijds heb gebruikt. Ik heb al meer dan 3 pogingen gedaan om het te herstellen. Nu stelt microsoft voor om een nieuwe aan te maken… Ik ben best ongerust omdat ik heel veel belangrijke emails heb bewaard denk maar certificaten, medische dossiers, inloggegevens enzovoort. Wat baal ik nu als stekker. Ik zal morgen het 020 nummer proberen te bellen.

An, 18-01-2017 20:52 #133
Beste,
Ik kan niet meer inloggen op mijn hotmail-adres. Ik denk dat het is omdat ik té lang niet meer mijn mails heb nagezien. Ik volgde de stappen om te kunnen opnieuw inloggen, maar ze vragen dan om recente mails of e-mailadressen van recente ontvangers op te geven maar het is té lang geleden, dus kan ik dat niet weten. Ik weet nochthans heel goed mijn hotmail-adres én paswoord en ik kan niet inloggen… Hoe kan dit opgelost worden? Of ben ik geblokkeerd of gehackt? Wie kan mij helpen?

Vera, 27-12-2016 23:23 #132
Hallo ik heb een probleem ik kan niet meer inloggen op mijn Gmail er staat een streep door het plaatje heen wat moet ik doen het wordt over 3 dagen verwijderd en daar staat alles op HELP!

Francis, 29-11-2016 11:07 #131
Beste,
Ik krijg dit bericht. Ik heb helemaal niet gevraagd mijn emailadres te stoppen. Is dit weer eens gevaarlijke spam? Of loop ik effectief het risico dat ze mijn email adres blokkeren? Wat hiertegen te doen? Gewoon blijven negeren en hopen dat de officiële beheerder dit ook negeert en mijn emailadres gewoon verder laat bestaan zoals reeds jaren?

FINAL WARNING: Microsoft Services Agreement Improving the Privacy Statement for consumers

MT
microsoft account team

Beantwoorden|
di 29/11/2016 0:52
Aan:
no_reply@outlook.com

Hello Hotmail User
We received a message, requested to terminate your Hotmail account, we will process your request shortly.

To cancel request, click the button below to re-login your Hotmail account to enable you cancel the request.

Cancel Request

If you actually request to terminate your account, please ignore this email.

Thank you for using Microsoft products and services!
[https://%20%20http//www.barterdown.com/forumx/images/avatars/gallery/gfggfffhfjjfjfjfhfhfhfhfhfhfh.html]

Microsoft respects your privacy. Please read our online [https://%20%20%20%20http//www.barterdown.com/forumx/images/avatars/gallery/gfggfffhfjjfjfjfhfhfhfhfhfhfh.html?http://email.microsoft.com/Key-9850901.C.9PyD.J.KK.CLSWGy]Privacy Statement.

Alfred Vierling, 29-11-2016 10:08 #130
Mijn hotmail.com is gehackt, volgens bericht van microsoft vanuit Nigeria. Ik kan er wel in, maar alle uitgaande post is geleegd. Ik kan wel post versturen, maar niet ontvangen! Alle ingaande post krijgt wel bedelberieven, in zo'n goed Nederlands dat mijn broer bijna 3000 euro zond maar western union waarschuwde hem op tijd. Het is mijn belangrijkste emailadres. Via een duur 900 telnr (10 euro kwijt aan wachttijd) kwam ik op 0205001500 en in een onbegrijpelijk menudoolhof terecht. Een keer spraak ik er met een levend wezen, mevr. Rexon, die het euvel met me doornam en zou herstellen. Niet gebeurd, ondanks belofte niet teruggebeld. De politie zegt niets te kunnen doen, terwijl er toch een heel crimineel netwerk achter schuilt. Ook de politie zegt 'meneer hotmail' niet te kunnen bereiken. De bedelbrieven blijven echter wel toegestuurd worden, honderden mensen en via fb heb ik al gewaarschuwd, maar er zijn ook nog andere bijna geldovermakingen geschied. Waar woont 'meneer hotmail'?

Saskia, 25-11-2016 10:55 #129
Mijn aanmeldings id op de playstation is gemaakt met een Hotmail adres. Als ik probeer in te loggen de playstion, zegt hij aanmelding id of wachtwoord is niet goed. Ik heb geprobeerd in te loggen bij Hotmail, met hetzelfde adres en wachtwoord, dit lukt ook niet. Ik krijg de melding 'U hebt te vaak geprobeerd u aan te melden met een onjuist account of wachtwoord'. Als ik naar wachtwoord vergeten ga, wil hij de beveiligingscode sturen naar een emailadres en telefoonnummer dat ik niet herken. Ben ik gehacked? Dit is echt balen, want doordat ik niet meer in mijn Hotmail kan komen, kan ik ook niet meer op mijn playstation master account.

Roel, 18-11-2016 17:36 #128
Ik kom met geen mogelijkheid mijn mail meer in, omdat er een melding kwam met dat iemand mijn account probeerde te gebruiken. Ik heb echt belangrijke dingen in mijn hotmail en ik heb echt alles geprobeerd. De vragenlijst weet ik niet juist in te vullen volgens het systeem en nu ben ik geblokkeerd omdat ik het te vaak probeer. Zelfs gechat met een chatservice en die komt ook niet met een alternatieve oplossing. Ik vind dit echt uitermate belachelijk dat ik niet eens kan bellen naar een servicepunt om dat op te heffen als ik zelf de eigenaar van mijn eigen hotmail ben. Ik hoor hier vaker mensen over en ben echt niet tevreden. Kan iemand mij hierbij helpen?!

Tonia Schuerman, 03-10-2016 10:31 #127
Ik heb net het zelfde. En draai continu dezelfde procedure die steeds opnieuw aanvangt om alles te deblokkeren. Mijn ganse mailadres zit vast sinds 30.9.2016. Weet iemand hoe dit kan oplossen? Bestaan er telefonische contactmogelijkheden?

Felicia, 01-10-2016 22:44 #126
Beste,

Ik kom met geen mogelijkheid mijn mail meer in, omdat er een melding kwam met dat iemand mijn account probeerde te gebruiken. Ik heb echt belangrijke dingen in mijn hotmail en ik heb echt alles geprobeerd. De vragenlijst weet ik niet juist in te vullen volgens het systeem en nu ben ik geblokkeerd omdat ik het te vaak probeer. Zelfs gechat met een chatservice en die komt ook niet met een alternatieve oplossing. Ik vind dit echt uitermate belachelijk dat ik niet eens kan bellen naar een servicepunt om dat op te heffen als ik zelf de eigenaar van mijn eigen hotmail ben. Ik hoor hier vaker mensen over en ben echt niet tevreden. Kan iemand mij hierbij helpen?!
Dank.

Groet,
Felicia

Nelly Nijs, 08-09-2016 11:03 #125
Hallo, er is iets mis met mijn hotmail. Ik zie hier altijd dat ze willen aanmelden op mijn mailadres, het is al van gisteren bezig. Toen heb in een mail gekregen om mijn wachtwoord te wijzigen en heb ik het ook gedaan, als ik nu mijn mails opendoe krijg ik mails van maanden geleden en allemaal dezelfde afzender onderelkaar… wat moet ik doen om het op te lossen? Groetjes Nelly

Daniëlle, 17-08-2016 02:13 #124
Ik kreeg een mail dat mogelijk mijn account gehackt was. Ik heb meerdere pogingen gedaan om mijn wachtwoord te veranderen. Kreeg steeds netjes een code verstuurd naar het "veilige" email adres wat ik opgegeven had. Code in gevoerd, nieuw wachtwoord aan gemaakt maar nee hoor mocht niet meer op mijn eigen account. Wat moet ik nu doen. Ik heb 4x deze stappen gemaakt.

Sylvia, 04-08-2016 14:39 #123
Mijn wachtwoord is veranderd door iemand anders, kom dus niet meer in mijn hotmail, heb een poging gedaan, nieuw email aangemaakt, om daarmee het wachtwoord te kunnen veranderen maar dat lukt mij niet! Wat nu? Op hotmail staat informatie op die ik straks mee moet nemen naar de politie.

Rianne, 23-05-2016 12:53 #122
Er werden een hele tijd terug allemaal rare mails vanaf mijn account / met mijn accountnaam (live.nl) verstuurd. Ik heb toen mijn account geblokkeerd. En deze is nu ook niet meer actief. Des ondanks krijg ik van derden regelmatig te horen dat er namens mijn geblokkeerde account weer mails worden verstuurd. Het is lastig om met live.nl/hotmail contact te krijgen. Weet niet goed waar ik met deze klacht terecht moet. Kan iemand zeggen hoe dit op te lossen. Vind het nl erg vervelend voor al mijn contacten.

Michael van Hamersveld, 20-04-2016 17:37 #121
Mijn hotmail account werk niet meer hij geeft aan dat er iemand op mijn account is geweest en nu moet ik een hele vragenlijst beantwoorden. Heb ik gedaan is alleen niet genoeg, kan iemand mij helpen al mijn belangrijke gegevens staan op mijn hotmail?

Matthijs Marie-Elise, 12-02-2016 22:18 #120
Mijn account werd gehackt en heb toen onmiddellijk een nieuw wachtwoord gemaakt nu het probleem is dat die persoon ondertussen al meerdere mails verstuurd heeft naar mijn contacten, ik zelf kan wel inloggen met mijn nieuwe wachtwoord maar het is onmogelijk om eender wat uit te voeren omdat het een onleesbare taal is in het perzish en ik heb alles geprobeerd om te vertalen maar niets lukte tot hier toe. Dus had ik graag deze account willen verwijderen maar zelfs dat lukt niet door die onleesbare taal. Wat moet ik nu doen?

Gerard Vorselen, 18-12-2015 17:28 #119
HELP AUB! Mijn ex heeft mijn wachtwoord veranderd! ik kom niet in mijn mail die ik nu dringend nodig heb. het is wel zo dat echt niet meer weet waar ik toen woonden. het mobiele nummer wat ik toen heb ingevuld heb ik ook niet meer? er staat een belangrijke mail in die ik terug moet kijken. anders had ik wel een nieuwe mail aangemaakt. aub help.

Jeroentje, 19-11-2015 21:26 #118
Mijn laptop is vrijdag gestolen bij een woning inbraak, nu probeert er steeds iemand in t e loggen.
Ik krijg steeds een melding op mijn foon : inloggen mislukt.
Wie kan me zeggen wat ik moet doen, wachtwoord heb ik al verandert.
Kan hotmail er ook achter komen van waar er word ingelogd?

Alicia Rinsma, 26-10-2015 14:06 #117
Ik ben een week geleden in Engeland geweest, op visite bij mijn oom en tante die daar wonen. Ik moest de een na laatste dag daar mijn vliegticket uitprinten die ik via de mail van mijn vader had binnengekregen. Ik probeerde op mijn ooms computer die aangesloten is op de printer in te loggen op hotmail. Hij zei dat er iemand op mijn account probeerde te komen en ik mijn gegevens opnieuw moest invullen om verder te kunnen dus dat heb ik toen gedaan voor zover ik alles wist. Mijn oom (waar ik de code heen heb laten sturen) heeft toen een mail gekregen dat de gegevens niet genoeg inhielden om mijn account te herstellen, ik heb nu alles al geprobeerd maar ik kom er nog steeds niet op en ik weet nu echt niet meer wat ik moet doen… Iemand een idee? Help

Anne, 24-10-2015 10:49 #116
Sinds gisteren kan ik mijn account ineens niet meer openen. Krijg onderstaande melding.
Wat kan ik hier nu aan doen?

:-(

Er is iets misgegaan


Er doet zich een probleem voor met de webbrowser. Klik op Vernieuwen, sluit de browser en open deze weer. Probeer het vervolgens opnieuw.


Meer details…

Antoinette, 09-10-2015 11:50 #115
Mijn hotmail account werkt nog, ik kan mail versturen en ontvangen, dit account heb ik op een iPad app. Vanaf een andere computer, kan ik via internet mijn hotmail account niet openen of veranderen, het e-mailadres van mij veranderd in een ander email adres waar mijn gebruikelijke wachtwoord in verwerkt is, en het wachtwoord dat ik heb werkt niet. Heb alles geprobeerd maar vind geen antwoord op dit probleem. Als ik mijn app zal verwijderen kan ik geen mail meer ontvangen hierdoor.

Rita, 19-09-2015 15:13 #114
Mozilla Firefox heeft rare fratsen en kan ook zo moeilijk mee werken… Kan nu totaal niet meer in mijn e-mail… Wordt niet aangegeven waarom deze niet meer werkt… Bij internet Explorer totaal geen problemen met dezelfde e-mailadres… Betere eenvoudige uitleg en geen ellenlange epistel…

W. Degens@chello Nl, 16-09-2015 23:00 #113
Ik kan vandaag ook plotseling niet meer op mijn chello mailadres en mijn hotmail adres. Wat te doen?

Pimpernel Arbydsloos, 25-07-2015 11:00 #112
Dit account is momenteel geblokkeerd, heb al diverse keren aanvraag gedaan voor nieuwe code, maar helaas krijg geen berichtje op mijn GSM
Wat dient er nu te gebeuren?

Rienk van der Molen, 08-07-2015 07:53 #111
Ik kom niet in mijn Hotmail. Dwz niet in mijn Hotmail van een laptop, op de pc doet het nog prima. En beide zijn gekoppeld aan hetzelfde systeem van Ziggo.

Tom Onrust, 11-06-2015 18:35 #110
Kan iemand mij vertellen wat ik nu kan doen?

Ik lees onder deze berichten elke keer hetzelfde maar er komt geen hulp antwoord. Ik kan niet meer in mijn hotmail en dat is een groot probleem ik ben nu alles kwijt en kan weer vanuit niets beginnen. Weet iemand wat ik kan doen of kan ik iemand bellen want blijkbaar helpt niks hier.

Mvg tom

Tuitjer Lars, 07-05-2015 20:07 #109
Mijn jonge heeft al heel lang zijn email en nou komt hij niet meer in zijn Email dat is lastig da hij het nodig heeft voor de andere school en werk.Ik heb op mij email welke bij hotmail bekend is en code an ge vraagt maar wij krijgen geen code het word wel ge zegt dat hij en nieuwe account kan doen maar dan is hij toch alles kwijt dat helpen ons ook niet.Wat kunnen wij nou doen om zijn account weer te gebruiken.Kom met Hotmail niet veder en had zo en situatie niet Gr Lars

Catharina Debats, 07-05-2015 09:30 #108
Beste mensen, ik heb grote problemen, ik woon in Tunesie, en ik kan niet meer op mijn hotmail geraken, ik ben pcycologe, en al mijn mails komen binnen op hotmail, ik weet mijn wachtwoord, maar ik geraak er sinds een week niet meer op, ik verwacht ieder moment mijn ticket vanuit Belgie voor mijn vliegtuig, daar ik de 2 juni naar mijn familie in Belgie ga, ze laten mij mijn 4 laatste nummers van mijn gsm intikken om een code te bekomen, ben dit nu al een week aan het proberen, maar ik krijg gewoon geen code toegestuurd, wat ingodsnaam moet ik doen, ik heb al 5 jaar dit zelfde emailadres, aub hoe geraak ik op mijn mails bij hotmail, dank U Catharina Debats.

Ronald, 24-04-2015 14:33 #107
Hartelijk bedankt, ik kan weer op mijn email. Hoelang duurt het dat je weer mail erop kan ontvangen. Ik stuur verschillende test mailtjes naar mijn account, maar deze komen niet binnen.

Jadey, 03-04-2015 03:18 #106
Vragen mijn bankgegevens met invullen van formulier om een code te krijgen? Ik ben ineens geblokkeerd! En willen ze code sturen na m'n telefoon, maar ik zit half jaar in buitenland… Hoe kan ik dit oplossen?

Goethals Geert, 29-03-2015 12:46 #105
Beste,
al enkele dagen kan ik niet meer op mijn E-mail.
Daar ik zelfstandige ben, is dat een groot probleem voor mij.
Ik heb al van alle soorten lijsten ingevuld, maar helaas zonder resultaat.
Er word op het einde van de vragenlijst naar cijfers gevraagd van een X-box kaart?
Kan er mij iemand helpen?
Dit is heeeeeel belangrijk voor mij.
Ergens stond ook een tel.nr. van Microsoft, "voor al uw problemen" (kendet?)
helaas is die niet meer bestaande.
Bij voorbaat dank voor de reacties

Willy Kampinga, 15-03-2015 13:52 #104
Al een hele tijd verschijnt er bij het opstarten van mijn account een balk met daarin "Er zijn problemen met verzenden, neem contact op met de provider". Het verzenden geeft echter geen problemen. Wat is dat en hoe krijg ik het weg?

Anoniem, 27-01-2015 18:56 #103
Ik ben hier helemaal niet blij mee. Ik gebruik geen telefoon. En er staat alleen bij mij een telefoonnummer invoeren. Dus ik kan niks met mijn account en moet ik een nieuw account maken. Ik vind dit nutteloos.

Anoniem, 22-11-2014 17:56 #102
Tijdens het validatieproces van mijn oude email account blijft hij zeggen dat er te weinig gegevens zijn om te valideren. de code te laten versturen naar het gelinkte email is ook geen optie omdat dat account niet meer bestaat. Microsoft maakt er een groot potje van. Dit is te belachelijk voor woorden.

Angela, 15-10-2014 23:49 #101
Mijn Hotmail doet het al voor 5 dagen niet en het irriteert me heel erg. Want dit is abnormaal. Ik ben een persoon die alleen maar mailtjes krijgt over belangrijke dingen. Ik krijg geen code via sms. En ook niet via iemand anders zijn mail. Er staat wel "op 18/10/2014 wordt de code vervangen". Betekend dit dat ik nog 3 dagen moet wachten? Komt de code dan zeker? Ik vind dit niet kunnen.

Willy de Vet Gmail, 11-08-2014 22:58 #100
Mijn Gmail was vanmorgen gehackt. Ik kon er zelf niet meer in. Alternatief mailadres was ook veranderd evenals mijn tel nr wat was ingevoerd bij instellingen. Vrienden berichtte mij over een vreemde mail (door mij verstuurd?!) dat ik op vakantie was beroofd en maar 1600 EUR nodig had om weer naar huis te kunnen. Of de lezer dit wilde overmaken naar West Union bank. Toen ik uiteindelijk weet on mijn mail kon… Waren al mijn contactgegevens weg. Geen e-mailadressen meer aanwezig. Mijn mail stond verplaatst in de prullenbak en was niet compleet. De laatste 2 jaar van de mail is gewoon verdwenen. Wie weet hoe en waar ik die weer kan vinden? Ik hoor graag wat ik moet doen. Alvast reuze bedankt.

Betty, 11-08-2014 18:45 #99
Ik heb een live.nl adres maar die is nu voor de 3de x binnen de 30 dagen "beveiligd" en er wordt een mail gestuurd naar een niet bestaand hotmail-adres voor de code! Ik vraag niet om beveiliging maar ik wil gewoon mijn email adres gebruiken wie o wie heeft een oplossing? Ik word er niet goed van. Ik loop in de WW en heb daar een ander live.nl adres aangemaakt waar ik alleen sollicitaties doe, die is nu ook beveiligd. pffffffffffff! En die beveiliging code wordt gestuurd naar het 3x beveiligde adres gestuurd. Ik hoop dat iemand mijn verhaal snapt?!

Jolanda, 10-08-2014 13:42 #98
Na het wijzigen van het wachtwoord kan ik nog steeds niet op iedere pc of mobiele telefoon inloggen. Wat nu?

Karel, 09-08-2014 09:43 #97
Hotmail is onbruikbaar geworden. Microsoft gaat naar een niet meer bestaand nr een sms sturen en jij kan /mag het niet veranderen. Het zoveelste rotzooi die ze creëren rond om beveiliging. Zodra je een maal je gegevens gekoppeld is wordt deze bestanden verkocht aan allerlei organisaties zoals ruby casino. Deze hacken websites zetten hun link daar op en sturen spam mail naar je toe zo'n 10 tot 20 x per dag. Dit is dus legale criminaliteit. Itunes heeft dit een paar jaar eerder gedaan je account wordt gehackt je bent alles kwijt. Als je creditcard gekoppeld is wordt deze leeg gehaald. Daarna wordt er niets meer voor je gedaan je geld ben je kwijt net zo als je aankopen. Maar zodra jij een illegale download doet wordt je gestraft wand dat schijnt niet te mogen. Het is ongelooflijk de criminele en dit zijn veelal grote bedrijven hebben op internet vrij spel. En wij zijn de dupe.

Jolanda, 07-08-2014 20:08 #96
Ik heb precies hetzelfde, bij het aanmelden krijg ik een melding dat ik een code in moet voeren, hoe kan ik die code zien als ik niet in mijn mail kan, echt heeeeeeeel irritant, ik heb het mailadres van mijn dochter opgegeven zodat ze daar de code naartoe kunnen mailen en wat denkje, krijg je een reactie dat ze er mee bezig zijn en dat de code over een maand word toegestuurd! dus ik kan al die tijd niet in mijn mail, echt belachelijk wat is dit!

Daniel, 05-08-2014 15:42 #95
Ik was op vakantie gegaan en moest omdat ik niet actief was een beveiligingscode invullen. Die code gaat naar een e-mail die niet meer is gebruikt/verwijderd voor een paar jaar. nu kan ik dus niet in mijn e-mail komen omdat ik per se die code moet hebben. Belachelijk gewoon. Bel ik dan hotmail zelf, maar krijg ik een automatisch antwoord apparaat aan de lijn die me verwijst naar een site die niet bestaat en hangt vervolgens op. Misschien wel tijd om weg te gaan bij hotmail want dit kan echt niet.

Gilbert, 31-07-2014 13:59 #94
Mijn hotmail is geblokkeerd wat kan ik er aan doen? ik heb al van alles gedaan en niks helpt, ik kan er niet meer op, ik zie dat het veel gebeurt bij mensen, ik vind het een schande want zo spelen wij belangrijke info en adressen kwijt.Ik wil het deblokeren en het gaat niet wat ken ik er aan doen, kan iemand mij helpen?

Maati, 26-07-2014 13:53 #93
Beste


Blijkbaar is er een virus geplaatst op mijn mail adres en de telefoon nummer die er destijds bij was gelinked heb ik niet meer, nu vragen ze me om een paswoord in te toetsen die ik altijd intoetste maar die werkt nu niet en als ik het aanvraag om te deblokkeren dan krijg ik negatief. kan iemand mij hiermee helpen?


grt

Peter, 08-07-2014 09:15 #92
Beste

Ik wil het e-mailadres van mijn zakelijke hotmailadres aanpassen. Het opgegeven alternatieve e-mailadres is dat van mijn ex.
Hoe kan ik er toch voor zorgen dat ik het paswoord direct kan veranderen? Nu moet ik 30 dagen wachten vooraleer ik iets kan wijzigen, met het risico dat mijn ex eerst bericht krijgt, en wederom alles blokkeert.

Bedankt alvast
Groeten,
Peter

Dianasavels, 21-06-2014 19:06 #91
Ik ben mijn wachtwoord vergeten, heb geen 2de mailadres opgegeven en ook geen gsm nummer. Ik heb al 3 formulieren ingevuld met al de gegevens die ik weet, maar ik krijg altijd negatieve respons terug. Is er nog een manier om deze te herstellen?

Bianca Sonneville, 05-06-2014 13:37 #90
Ik moet een beveiligingscode invoeren anders kom ik mijn mail niet meer op. Nu sta ik gekoppeld aan een tweede mailadres, die ik nooit gebruikt heb en waar ik dus niet met bij kan inloggen. Erg problematisch. Hoe kan ik dit oplossen? Ik heb tot op heden altijd ingelogd met mijn vaste wachtwoord, dus daar ligt het niet aan? Hoe kan ik dit oplossen?

Briké Margareta, 27-05-2014 20:29 #89
Ik krijg een bericht dat mijn mail gaat geblokkeerd worden binnen 2 dagen. Wat moet ik doen. Kan ik een code ontvangen zonder dat dit te veel moeite kost? Ik ben in het buitenland en werk met een tablet. Met dank bij voorbaat.

Lala, 22-04-2014 22:34 #88
Ik ben er achter gekomen dat er mensen via een email van mij profielen aan maken. Waar kan ik hier een melding van maken? Ik heb het mail account al verwijderd.

Sandra Swartjes, 03-04-2014 23:58 #87
Hallo ik heb aantal dagen geleden bericht ontvangen van "misschien dat we te beschermend zijn en dat ik binnen 4 dagen via ander email account een code moest krijgen om in te vullen. Dus heb mijn man zijn email ingevoerd en kreeg een 4 cijferige code maar moest een 5 cijferige hebben. Dus hier liep ik vast omdat het telefoonnr wat er van mij stond al jaren niet meer overeen komt en dus niks per sms kon ontvangen. Mijn msn is inmiddels geblokkeerd en baal nu enorm omdat alles via mijn mail gaat. Ik ben helemaal niet handig met computers en weet dus nu niet meer wat te doen. Moet ik een nieuwe mail aanmaken? Ik hoop dat u mij kunt helpen deze weer te openen. Met vriendelijke groet Sandra

Jenny, 23-02-2014 02:53 #86
Ik heb het wachtwoord van mijn emailadres eindelijk kunnen veranderen alleen nu wordt er nogsteeds aangegeven dat er meerdere mensen op mij account zitten en dat ik moet bewijzen dat het mijn account is. Ik heb zoveel mogelijk in gevuld maar het is niet genoeg.
Het tweede is dat mijn facebook en twitter, die ook aan dit emailadres verbonden zijn, ook gehackt zijn en zo mijn wachtwoorden dus niet kan veranderen… Wat kan ik doen?

Myriam, 06-02-2014 16:03 #85
Het is helemaal van de zotte, nergens word ik geholpen om mijn wachtwoord terug te krijgen of te veranderen, want ik moet eerst het telefoon nummer veranderen, want dat is verkeerd. Balen!

Galina, 05-02-2014 18:11 #84
Ik krijg de melding dat er iemand gebruik maakt van mijn account, tracht op mijn account te komen maar krijg bij de vraag via dit email adres.is niet mijn email adres en kan dat niet veranderen en ik vertrouw ook niet die vragen die daarna komen.

Galina

Miou, 02-02-2014 18:35 #83
Ik stuur nu al weken mail naar een vriendin, maar krijg geen antwoord, telefoonwerd gestolen dus geen middel om haar te bereiken. Hoe kan ik nu weten of zij mijn mail adres( in Outlook) eventueel heeft geblokkeerd of in ongewenst heeft geplaatst? haar adres is een Gmail adres.

Aziz, 20-01-2014 21:13 #82
Mijn hotmail is gehackt iemand anders op een andere pc die zit nu op mijn account en er staat Het lijkt erop dat iemand anders je account gebruikt. En ik ben alle dingen vergeten in me account maar ik weet nog wel wat ik waar ik mijn email naar toe stuurde om een account te maken met en spel bijvoorbeeld maa iemand heeft mijn account gehackt en ik hoop dat jullie me kunnen helpen

Hofmans, 16-01-2014 19:20 #81
Mijn Hotmail is gehackt, kan niet meer inloggen, krijg de melding dat iemand anders gebruikt maakt van mijn account. Heb het herstel formulier al verschillende malen ingevuld zonder resultaat. Help mij a.u.b

Nadiya, 31-12-2013 21:38 #80
Mijn hotmail is gehacked kennelijk. Krijg de melding dat iemand anders gebruik maakt van mijn account? Heb het herstel formulier ook al 2 keer ingevuld maar ze vonden dat ik niet genoeg info had opgegeven terwijl ik alles had ingevuld. Help, wat te doen?!

Andre van den Broeck, 29-12-2013 21:18 #79
Hotmail is geblokkeerd. Er wordt mij gevraagd van welk land ik ben, Volledige naam, bankkaart nr., telefoon, adres. Ik vraag mij af of dit allemaal normaal is. Heb ook een email voor de zaak op hotmail en kan deze ook niet openen. Wat nu? Hoe oplossen?
Bedankt, André
P.S. Kan echter niet openen in hotmail als jullie mij iets doorsturen. Wat dan?

Ine, 24-11-2013 23:13 #78
Ik heb een probleem met hotmail. ik verwijder steeds alles uit verzonden items en definitief uit verwijderde items en een week later staan er misschien wel 18.000 emailtjes terug. Wie kan me hierbij helpen/raad geven/oplossen?

Jenny, 13-11-2013 09:17 #77
Graag wil ik melden dat ik een melding heb ontvangen dat iemand anders gebruik maakt van mijn account, en nu ben ik geblokkeerd. Ik had mijn wachtwoord gewijzigd, en zag in me mailbox dat ik veel postmaster@mail.hotmail.com ontving.
Ik keek erin, en bleek dat ik naar veel mensen een mail heb verstuurd die ik niet eens kent. Blijkbaar geen leuke emails, ik durfde de bijlage niet te openen. Blijkbaar ben ik gehackt, wat moet ik doen. Ik wil nu een klacht indienen, waar kan ik dat doen. Ik probeerde al naar outlook te mailen voor een klacht, maar toen ik zelf postermaster@mail.hotmail. Daarom deze weg.
Help me aub.

Wypie, 08-11-2013 11:35 #76
Ik krijg steeds de melding dat iemand anders gebruik maakt van mijn account en nu kan ik zelf er niet meer op komen. en krijg bij de vraag via dit email adres maar dat is niet de mijne en kan dus niks. dit is nu al zins 6-11 wat moet ik nu

gr wypie

Claudia, 08-11-2013 07:19 #75
Mijn e-mail adres is al een paar dagen geblokkeerd, zelfde verhaal als veel onderstaande.
Ik heb ook al dagen geprobeerd deze te herstellen met de vragen die zij stellen maar tevergeefs deblokkeren ze mijn account niet. Ik vind dit zeer vervelend en ik vind het niet nodig die voorzorg maatregelen.
Als ik wil dat mijn account word geblokkeerd dan neem ik wel contact op hierover.
ALLES staat op mijn mail, loonstroken, roosters van mijn werk (iedere week een nieuwe) inloggevens van sites van mijn werk, en andere belangrijke dingen. Ook ontvang ik facturen en betalingslinken via mijn mail.
En nu ben ik alles kwijt.

Ik wil een officiële klacht indienen hierover.

Rob, 10-10-2013 12:50 #74
Ik krijg de melding dat er iemand gebruik maakt van mijn account, tracht op mijn account te komen maar krijg bij de vraag via dit email adres.is niet mijn email adres en kan dat niet veranderen en ik vertrouw ook niet die vragen die daarna komen.

met vriendelijke groeten Rob

Dado, 04-10-2013 09:48 #73
Hi,
ik zie hier alleen klachten en geen antwoorden.

Ik kan overal inloggen op mijn account behalve op het PC bij mij thuis. Weet iemand iets meer over deze probleem?

MVG
Dado

Sahli, 03-10-2013 13:00 #72
Ik heb mij wachtwoord vergeten wat moet ik doen?

B. Dokkuma, 30-09-2013 14:36 #71
Geblokkeerd mijn mailadres, krijg hierop berichten van trombosedienst en vind dit erg
vervelend, snap niet waar dit voor nodig is!

Renwarin, 30-09-2013 14:16 #70
Ik kan niet op mijn hotmailaccount omdat er een venster tevoorschijn komt met dat ze niet te overbeschermd willen zijn. ze willen een code geven en sturen naar een mail dat niet mijn mail is en ondertussen kan ik mijn mailbox niet openen… hoe kan dit worden opgelost?

Greet Mayen, 27-09-2013 15:12 #69
Ik krijg steeds de foutmelding dat er al iemand op mijn hotmail zit, ik hoor van vrienden/familie dat ik spam doorstuur, hoe krijg ik dit opgelost?
reageer snel.
Het is voor mij erg belangrijk dat ik zo snel mogelijk weer gebruik kan maken van mij hotmailaccount omdat ik ook de mail van docenten doorstuur. Bij het invullen van de lijst wist niet meer welk tv programma ik heb ingevuld toen ze er om vroegen.

Leon, 27-09-2013 08:33 #68
Hey,
mijn Hotmail is afgelopen zondag geblokkeerd dit is ondertussen de 2e keer. de 1e keer dat dit gebeurde liet ik ze mailen naar mijn gmail, maar ik heb een andere gmail aangemaakt dus nu kan k ni naar me gmail laten sturen.

nu heb ik 3 keer een lijst ingevuld, en al de 3 de keren zijn afgewezen door te weinig info… nu ben ik zelfs zover geblokt dat ik niet meer op mijn xbox kan die met een uplay account zit verbonden… want uplay is verbonden met Hotmail.
en op mijn uplay account staan dingen die aardig wat geld waard zijn dus ik wil graag weer overal bij kunnen.

ik weet dat alles een beetje warrig klinkt, maar het gaat er gewoon om: hoe heb ik mijn blokkade op?
Leon

Shela Blankendal, 22-09-2013 14:38 #67
Mijnheer/Mevrouw,
Mijn account is sedert vrijdag j.l. geblokkeerd, ik kan niet meer inloggen. Ik kan mijn inbox niet in. Wat kan ik/moet ik doen om dit problem te herstellen? Ik kan geen contact maken met mijn contactpersonen. Ik kan ook niet meer netwerken. Ik kan ook geen nieuwe account meer aanmaken, het lukt gewoon niet. Alle nieuwe pogingen mislukken. Wat is er aan de hand. Ik wil mijn zelfde emaiadres blijven gebruiken. Zelf een nieuwe wachtwoord wordt niet meer geaccepteerd. Geeft u mij dan maar een nieuw wachtwoord. En contact U mij maar op mijn alias vakopleidingscentrum. Shela

Anoniem, 20-09-2013 10:24 #66
Hoe kan ik mijn e-mail/hotmail laten blokkeren? ik ben namelijk op beide accounts dat ik heb gehackt. Graag een snelle reactie.

Tuur, 16-09-2013 21:57 #65
Ik heb bij vriend op pc mijn hotmail bekeken; nu kan hij direct op mijn hotmailaccount, wat niet de bedoeling is; hoe kan ik dit opheffen?

Anoniem, 15-09-2013 20:54 #64
Ik krijg steeds de foutmelding dat er al iemand op mijn hotmail zit, ik hoor van vrienden/familie dat ik spam doorstuur, hoe krijg ik dit opgelost?
reageer snel.

Nathalie, 11-09-2013 11:26 #63
Ik moet heel dringend terug om mijn oude account want mijn baas heeft mij ingeschreven in een cursus en hij heeft de verkeerde hotmailadres gegeven en ik ga daar een antwoord op krijgen of ik mee mag doen? Dus wie kan mij helpen het is echt dringend.

Anoniem, 10-09-2013 12:41 #62
Ik kan al weken niet op mijn hotmailaccount omdat er een venster tevoorschijn komt met dat ze niet te overbeschermd willen zijn. ze willen een code geven en sturen naar een mail dat niet mijn mail is en ondertussen kan ik geen enkele mail openen… hoe geraak ik ervan af… plies dringend hulp gevraagd…

Theo, 08-09-2013 13:56 #61
Mijn Hotmail is geblokkeerd wat ik ook doe vragenlijst invullen, tel nr doorgeven voor code niets werkt. Hotmail, microsoft rampzalige service.

Dennis, 01-09-2013 22:29 #60
Hallo mijn email account is sinds 4 dagen gekraakt. Ik heb het vermoeden dat mijn ex dit heeft gedaan. Want haar account was toen des tijds ingevuld voor als ik het wachtwoord kwijt was. Hoe kan ik weer aan me nieuwe wachtwoord komen? zodat ik me account weer kan gebruiken

Bob van Iterson, 27-08-2013 13:57 #59
Ik kan nog wel inloggen op 1 van mijn 2 hotmailaccounts, rechts bovenin kon ik dan omschakelen naar de ander die ik voor werk gebruik. Deze link is echter totaal verdwenen, zodat ik niet meer in deze inbox kan komen.

Heeft iemand een idee over de oorzaak en/of een oplossing?

BVD Bob

Guy Couwenbergh, 25-08-2013 12:20 #58
Mijn account is gehackt en heb er een nieuw aangevraagd. Om te voorkomen dat mijn oude account zou gebruikt worden zou ik graag dit verwijderen. Is dit mogelijk.

Claudia Koudijs, 09-08-2013 13:39 #57
Sinds gisteren krijg ik de melding dat er iemand anders mijn hotmail gebruikt. Heb al een aantal keren die vragen ingevuld maar iedere keer krijg ik een mail dat ze niet genoeg informatie hebben om te controleren dat het echt om mijn account gaat. Als ik de optie password wijzigen aanklik zie ik een heel ander email adres staan. Hoe krijg ik in hemels naam mijn account nu terug?

Kees Landman, 20-06-2013 10:17 #56
Mijn probleem is dat ik mijn wachtwoord niet meer wist nu heb ik geen berichten en telkens vraagt hij mijn wachtwoord heb alles al geprobeerd maar niets lukt wie weet raad gr kees

Theresa, 10-06-2013 14:38 #55
Ik heb precies hetzelfde probleem als Rik, Ik heb zelfs een dossier nr maar vanaf 13.05 geen enkel reactie meer gekregen erg hoor.

Roland de Jong, 31-05-2013 09:13 #54
Hallo, Mijn email is geblokkeerd en ik heb vanalles gedaan om het weer open te kijgen maar niks lukt. Microsoft is ook niet bereikbaar. Weet iemand hoe ik dit op kan lossen? Heb al een paar keer mijn gegeven ingevuld op hun site en code gekregen, maar het lukt niet.

Rik, 13-05-2013 13:21 #53
Mijn mail is niet gehackt, maar naar de overgang naar outlook kan ik mijn contact personen niet meer terug vinden. hoe kan dit?

Azanfour, 22-04-2013 08:23 #52
De echte oorzaak van hacks mis ik hier nog. Vaak wordt er op derde sites om de inloggegevens van je hotmail o.i.d. gevraagd om zo je hotmailcontacten toe te voegen aan die desbetreffende dienst. Zo komen ze aan je wachtwoord. Wil je contactpersonen toevoegen aan je derde dienst, doe dat dan handmatig.

Als er e-mails verzonden worden vanuit jouw adres verander je wachtwoord dan, 9 van de 10 keer los je het zo op.
Heb je geen toegang meer en je kunt het niet middels de herstelfunctie terug krijgen, zul je telefonisch contact moeten opnemen met microsoft.

S. de Wit, 17-04-2013 14:44 #51
Ik had ook een geblokkeerd account door gebruik van iemand anders. Kunt een code opvragen en dan staat er op telefoonnummer veel sterretjes en dan nog 2 cijfers. Enter gedrukt en toen ging mijn telefoon. Opgenomen, was een computerstem met code, ingevuld en de eerste keer lukte het niet, nogmaals gedaan en toen moest ik mijn wachtwoord aanpassen en yes het is gelukt. Na al deze negatieve ervaringen is het goed om te melden dat het mij gelukt is. Yoeheeee.

Fianne, 15-04-2013 19:43 #50
Beste sdr fotografie,
heb je al een oplossing? Want ik heb het zelfde probleem. Maar als ik op het werk probeer in te loggen, lukt het wel. Dus denk ik dat het aan de laptop ligt. Maar ik heb geen instellingen veranderd… help! Gr Fianne

Sdr Fotografie, 13-04-2013 10:04 #49
Ook ik kan sinds gisteren niet meer inloggen op outlouk word iedere keer terug gestuurd naar inlog pagina. ik vind dit zeeer vervelend op zijn zachts uitgedrukt! want zo kan ik mijn klanten niet meer benaderen.

SDR Fotografie (Stephanie )

Jip, 26-03-2013 11:10 #48
Ik ben mijn wachtwoord kwijt van mijn hotmail account.

Na zoveel keer het account-herstel formulier in te vullen, nog steeds geen toegang. Net gebeld met 020 - 500 1500 en dan niet naar de online services door gedrukt maar naar technische ondersteuning. Die konden me wel helpen en zeiden dat het formulier account-herstel automatisch verwerkt wordt en soms dus het ook niet op pakt.

Nu zal het live team contact met me opnemen binnen 5 werkdagen.

Prima,

Jip

Jasmijn, 13-03-2013 10:53 #47
Hallo,

Sinds de migratie naar outlook, kan ik mijn hotmail niet meer in. Diverse keren al de vragenlijst ingevuld, maar steeds is het te weinig info om mij te herkennen. Er staan genoeg belangrijke dingen erop die ik niet kwijt mag zijn. Hoe kan dit zo snel mogelijk opgelost worden, aangezien ik nu ook niks kan ontvangen. HELLUPPP!

Groetjes Jasmijn

Koen, 01-03-2013 11:36 #46
Ik heb al heel vaak aangevraagd voor een nieuwe wachtwoord, maar elke keer zeggen ze dat ik het niet ben. Heb dit account al meer dan 10 jaar. Kunnen ze mij nu een keer helpen en wel mijn wachtwoord geven? Al mijn belangrijke mails zitten erin en ben gehackt.

MVG. koen

Barbara, 11-02-2013 23:09 #45
Mijn hotmail is afgelopen week gehackt… En er zijn uit mijn naam behoorlijk bedreigende mails gestuurd. Hoe kan ik het IP adres achterhalen van de uit mijn naam verstuurde Hotmail berichten?
Ben er gewoon ziek van!

Hb, 26-01-2013 22:00 #44
Mijn hotmail doet het niet, maar ik ben wel de eigenaar ik krijg steeds een bericht dat de gevulde gegevens niet voldoende zijn, omdat ik en op mijn telefoon aangemeld was en op de computer en hierdoor is mijn beide hotmails geblokkeerdd wat kan ik nou doen ik heb mijn hotmail echt nodigggg kunt u mij hiermee helpen.
heb mijn hotmail zo spoed mogelijk nodig.

Cs, 25-01-2013 15:35 #43
Mijn hotmail account is ook geblokkeerd. Kan er niet meer op vragen lijst ingevuld en dan word er gezegt onvoldoende informatie! Ik heb me account nodig!

Gerbert, 23-01-2013 16:19 #42
Het lijkt erop dat iemand anders je account gebruikt
Om jou—en alleen jou—weer toegang tot… hotmail.com te kunnen bieden, moeten we controleren of het jouw e-mailadres is.

Hier het zelfde probleem kan, heb al meerdere keren geprobeerd het account wat ik al meer dan 12 jaar heb te herstellen, maar het werkt nooit.

Brigitte, 22-01-2013 09:56 #41
Slechte zaak, zonder dat je wat gedaan hebt wordt je mail geblokkeerd en de vraag is of je het ooit nog terugkrijgt.

Michiel, 21-01-2013 23:58 #40
Vind het ook schandalig. Mijne ligt er nu ook uit, heb me mail adres nodig zitten gegevens op die ik snel moet printen en bevestigingsbrieven en dergelijke. Dit gaat me geld kosten als ze het niet herstellen. Mijn eerste formulier wordt niet geaccepteerd, ondanks alle info klopt wel heb ik de afgelopen jaren diverse woonadressen gehad. Misschien dat die niet meer kloppen en hoe moet ik weten wie ik allemaal voor het laatst ge-maild heb laat staan daar ook nog eens de mailadressen van te weten schandalig, persoonlijke vragen moeten voldoende zijn zoals ik ze opgegen heb, onvoldoende info, heb alles al opgegeven wat in mijn geheugen gegrift staat. Tijd voor mijn rechtsbijstandverzekering, zet er gewoon een advocaat op, dat mij mijn privacy wordt afgenomen als dit niet snel verholpen wordt.

Karlijn, 21-01-2013 10:41 #39
Dit is echt verschrikkelijk ik heb het zelfde probleem als de rest hier! Ik heb geprobeerd mijn account te herstellen had ik te weinig info en nu doet dit formulier het helemaal niet! En ik heb mijn hotmail adres echt dringend nodig! Heeft iemand een telefoonnummer die ik kan bellen?

Viviane, 16-01-2013 11:04 #38
Ik heb net een melding gedaan bij E-crime van het FOD. Ik vind het niet normaal dat er gegevens worden opgevraagd van creditcards. Deze heb ik uiteraard ook niet doorgegeven.
Met een goed beveiligde pc is het dus nog steeds mogelijk om gehackt te worden.

Lommelen Marcel, 13-01-2013 14:06 #37
Ik dacht dat met het invullen van de gegevens alles terug in orde werd gebracht, niet dus, ze laten ons als hotmail gebruiker gewoon in de kou staan.Andere zeggen tegen
mij blijf bij hotmail weg en ga langs telenet, geen probleem als je zoiets aan de hand hebt, een telefoontje en de zaak is terug in orde.
mijn account is ook al een 3tal weken geblokkeerd en heb al vanalles geprobeerd
zonder enig succes, proficiat hotmail en microsoft, computer de toekomst van vele
problemen in plaats van gemak dank u geleerde heren.

Tom van Mierlo, 13-01-2013 10:51 #36
Ook ik kan niet meer inloggen. nu heb ik de vragenlijst ingevuld. krijg steeds bericht terug dat er onvoldoende info is terwijl ik toch bijna alle vragen heb ingevuld. wat kan ik nog doen om mijn account terug te krijgen?

Tom van Mierlo

Baeyens Brent, 05-01-2013 22:47 #35
Mijn hotmail heeft hetzelfde voor. Ik zit al één maand zonder hotmail, ik heb alles al gedaan wat jullie hebben gezegd, maar het helpt helemaal niet!.Wie kan me helpen? Ik heb super dringend mijn hotmail nodig! Maar ik denk dat ik ook niet geholpen zal worden net als de rest

S. S., 03-01-2013 14:04 #34
Kan iemand mij vertellen wat er aan de hand is? ik zit al 2 weken zonder hotmail? Mijn account is geblokkeerd, omdat er een verdacht was/is die 't misbruik maakt… mijn account. Ok, maar ik heb geprobeerd een nieuwe e-mailadres te maken, en ik kreeg te horen we sturen je een e-mail naar deze e-mail de (nieuwe) adres. maar dat zeggen ze hele tijd, en ik ontvang niks? BTW waar kan ik jullie bellen? waarom hebben jullie alleen maar 0900 nummer? want dat kost mij veel geld om dit nummer te bellen.

Marijn, 02-01-2013 14:05 #33
Mijn hotmail account is ook gehackt, na verschillende verzoeken verstuurd te hebben waar ik best veel vragen kon beantwoorden krijg ik steeds dezelfde monotone mail dat er niet genoeg gegevens ingevuld zijn… Terwijl bijna alles ingevuld is… hoe en wat moet ik doen om dit op te lossen? want die verzoeken invullen heeft in mijn ogen weinig nut… iemand?

Gerrit, 02-01-2013 13:19 #32
Mijn hotmail is waarschijnlijk gehackt. Wat moet ik doen? Ik kan mijn hotmail niet openen.

à Bruins, 28-12-2012 15:03 #31
Ook mijn account is gehackt. 3x een aanvraag ingediend om de blokkering op te heffen.
Dit is niet gelukt, ondanks dat ik veel informatie kon geven over mijn laatste contacten op De mail. Ook had ik zelf mappen aangemaakt, maar gaf volgens MS te weinig informatie. Onzin natuurlijk.Er word w.s. helemaal niets uitgezocht. Qua internet gebruik ben je gewoon bij AF. Bijna alles is gekoppeld aan je emailadres
Krijg zolangzamerhand het idee en gevoel dat ik gegijzeld word door MS.
MS neem ons eens sérieux en help ons eens ipv kant en klare nietszeggende briefjes te sturen.

Martine, 22-12-2012 16:14 #30
Enkele dagen geleden kreeg ik te horen dat er via mijn email-adres een rare mail werd verzonden. Ik heb helemaal geen email verzonden, maar begreep onmiddellijk dat mijn mailadres werd gekraakt door onbekenden. Waarom en met welk doel? Ik gebruik mijn mail toch enkel om met vrienden in contact te blijven. Indien ik een mail krijg van een door mij onbekende afzender verwijder ik die onmiddellijk in de prullenmand zonder hem te openen. Ik zou graag mijn mail-adres behouden en terug aan de praat krijgen. Hoe moet ik dit doen? De site met de uitleg om je e-mailaccount te deblokkeren kan mij niet helpen. Het lukt mij niet mijn account in orde te krijgen. Wie kan mij helpen? Hoe kan ik voorkomen dat onbekenden opnieuw mijn mailaccount kraken? Dit gedrag is ergerlijk en voelt aan alsof er bij jou werd ingebroken.

Nellie Kennis, 19-12-2012 14:16 #29
Mijn hotmail is waarschijnlijk gehackt. Wat moet ik doen? Ik kan mijn hotmail niet openen.

Chad, 17-12-2012 21:36 #28
Fijn om te weten dat er meer mensen zijn met dit probleem. Ik ben een gamer en dus staat al mijn info op mijn hotmail acc en die ben ik dus kwijt zelfde reden als die van jullie!
Ik wil mn acc gewoon terug. Hotmail fix dit!

Ik, 17-12-2012 13:22 #27
Ik vertrouw het zelfs niet om al die persoonlijke informatie even door te geven, wie zegt dat ook die site niet gehacked is?

Siri, 31-10-2012 11:18 #26
Ik heb iemand kunnen spreken van Microsoft. Hij vertelt je kan alleen via internet terug krijgen. Ik heb nu 2 account die geblokkeerd zijn. Ze kunnen me niet helpen via telefoon anders schenden ze privacy blabla. Ik word gek van dit. Alle belangrijke mail en mail adressen ben ik kwijt. Jaren geen problemen gehad tot nu. Dit is heel slecht! Ik heb geen woorden voor. Microsoft moet dit veranderen want als zo door gaat raad ik niemand en dan ook echt niemand hotmail meer aan. Service is te slecht voor woorden. Ik kan helaas geen goed woordje meer over hotmail zeggen! Doe wat aan Microsoft!

Suzie, 23-10-2012 17:51 #25
Mijn account is nu 5 dagen geblokkeerd. Twee maanden geleden was hij ook al geblokkeerd. Toen was het nog gelukt om mijn account te verifiëren. Maar nu na de 2e blokkade krijg ik geen toegang meer tot mijn hotmail. Ik heb al 6 keer een aanvraag met mijn gegevens ingediend waarbij ze vragen naar wie ik als laatste mails heb gestuurd met de onderwerpen erbij. Ze vragen ook welke wachtwoorden ik voorheen allemaal heb gebruikt. Het is eigenlijk wel onzin. Mijn vader zou deze informatie echt niet meer herinneren. Voor mij was het al te moeilijk. Gelukkig stonden er nog wat mailtjes op mijn iphone. Toch, is het mij niet gelukt om mijn account terug te krijgen. Ik heb ze proberen te bellen maar krijg alleen computer voice aan de lijn. Echt slecht!

F. Z., 19-10-2012 13:05 #24
Ook ik ben sinds deze week geblokkeerd! Ongelofelijk! gebeld met microsoft, maar kreeg een apparaat, formulier paar keer ingevuld en krijg te horen dat ze nog steeds niet zeker weten dat ik het wel echt ben. ONGELOFELIJK! Ik heb alles staan op mn account! Ik ga ervan uit dat het niet meer wordt verholpen, Echt totaal geen goed woord meer over ze, op naar een andere mailprovider, echt vervelend is dit.

Ellen, 08-10-2012 00:56 #23
Hallo,
Bij opvallend veel mensen is het Hotmail account geblokkeerd! Die van mij dus ook :-(
Wie kan ons helpen?

Pieter Bas, 03-10-2012 19:06 #22
Ook ik ben geblokkeerd deze week met de melding dat iemand anders bezig is op mijn account adress. Heb vervolgens een berg vragen ingevuld zoals de naam van ons huisdier, maar ook vragen waar ik absoluut geen kant mee op kan zoals bank, kreditkaart nummers etc dingen waar niemand iets mee te maken heeft. Intussen kan ik mijn mails niet meer lezen, ben al mijn mail adressen kwijt dus dik de klos. Hotmail, dit moet toch anders kunnen.

Anna, 01-10-2012 03:01 #21
Ik ben ook geblokkeerd, dat mijn email gehackt is of dat er spam verstuurd wordt, daar geloof ik helemaal niets van. Niemand van mijn contactpersonen ontvangt vreemde mails van mijn geblokkeerde account. Zelf denk ik dat het om oudere adressen gaat waarvan microsoft weinig tot geen informatie heeft, geen mobiel nummer geen tweede e-mailadres, ook geen creditcardnummer of noem maar op. Oh wat wil microsoft toch graag alles van ons weten, net als google. ALS ER MENSEN ZIJN die wel een telefoonnummer ingevuld hebben en/of een tweede emailadres, dan verneem ik graag of die ook geblokkeerd zijn geweest. Ik hoop dat die mensen de moeite willen nemen om hier een berichtje achter te laten. Ik had alleen de geheime vraag ingevuld en dat was zo'n 20 jaar geleden.

P. J. V. D. Molen, 25-09-2012 15:39 #20
M,

Mijn computer was stuk maar kan ik nu niet op hotmail komen. Wellicht dat kunt u mij helpen?
Bij voor baat dank.

Laura, 28-08-2012 18:02 #19
Toch troostend om te weten dat ik niet de enige ben met dit probleem maar dat er dus heel veel mensen zijn met een geblokkeerd account… Die vragenlijst heb ik al 5 keer ingevuld met geen enkel resultaat. Ben al 2 maanden bezig. Iemand al succes gehad?

M. Plaatsman, 27-08-2012 07:36 #18
Kan sinds ongeveer anderhalve week geen post meer ophalen van dit mailadres. Geeft steeds aan dat er geen bericht wordt gedownload via de server terwijl dit wel gebeurt met mijn overige mailadressen. Niet te ontvangen en ook niet te verwijderen naar prullenbak dit soort berichten. Oplossing?

Sietse, 20-08-2012 09:41 #17
Ik ben als velen hiervoor niet meer in staat me in te loggen op Hotmail. Dit komt doordat het een melding geeft dat mijn account door verschillende mensen gebruikt wordt. Aangezien ik geen telefoonnummer heb ingevuld kan ik alleen door middel van info mijn account terugkrijgen. Dit is niet gelukt, ookal heb ik alle informatie gegeven die ik kon. Hoe kan ik contact opnemen met Hotmail om deze kwestie op te lossen? Of heeft u hier en oplossing voor?

Sarah, 17-08-2012 15:51 #16
Bij mij hetzelfde probleem. Sedert een week is mijn account geblokkeerd, gebruik al jaren dezelfde plots kan ik me niet meer aanmelden. Alle belangrijke mails, enkele foto's enz staan erin. Heb een nieuwe aangemaakt zoals werd aangeraden, ik wil geen nieuw en zou graag terug mn mails kunnen lezen!

Stacey Lenaerts, 15-08-2012 00:08 #15
Hallo ik kan iet meer inloggen ik ben mijn wachtwoord vergeten wat moet ik doen?

Gettoxp, 13-08-2012 14:41 #14
Helemaal niks hiervan werkte en ben al n maand verder

Kim, 13-08-2012 07:08 #13
Geachte lezende,

Vanochtend kreeg ik een melding dat wellicht iemand anders op mijn account ingelogd is.
Daarna kon ik door klikken en moest ik mijn gegevens verder invullen zodat ik een reactie kon krijgen.

Echter vertrouw ik dit totaal niet en kan ik niet meer in mijn hotmail account.

Frans, 09-08-2012 10:11 #12
Geen reactie maar een vraagje

Heb bij Windows live mail mijn contactpersonen per ongeluk verwijderd. Hoe haal ik die terug? Wacht op uw antwoord. Alvast bedankt. Groet Frans

Teun de Boer, 07-08-2012 23:11 #11
Ik zit nu al een week te wachten voor mijn account. Ik heb nooit een telefoonnummer ingevoerd voor mijn hotmail. Toen kreeg ik de vraag aan wie ik emailtjes gestuurd had en welke onderwerpen etc. Ik wacht nu al een week dat is toch niet normaal? Mijn hypotheek etc zit hierin allemaal verwerkt. DIT MOET OPGELOST WORDEN HOE KAN IK DIT DOEN?

Daisy Lefevre, 07-08-2012 08:39 #10
Beste, ik heb sedert verleden week geen toegang meer tot mijn e-mails. Ik heb dringend mijn account terug nodig, alle gegevens staan erop mijn klanten, boekhouding enz.
Ik heb al die vragen info gedaan en krijg dus geen reactie Aub er moet toch iets zijn dat ik kan doen om dit terug te krijgen.

Alvast dank Daisy

Ad Kling, 03-08-2012 10:56 #9
Mijn acc. is geblokkeerd en ben al mijn berichten en contactpersonen kwijt.
Hoe krijg ik die weer terug?

Chahid, 29-07-2012 01:03 #8
Mijn acc is ook geblokkeerd ik was diep geschrokken ik kon me MSN niet meer in.ik wil mijn MSN weer terug krijgen want ik heb hem al sinds 2007-2008 en wil niet een nieuwe maken omdat die van mij heel uniek voor mij was

Hennie, 28-07-2012 14:15 #7
Geachte heer/mevrouw,

Mijn zoon heeft het zelfde probleem. Geeft aan dat is is geblokkeerd en als je het wachtwoord wil wijzigen dat zegt tie dat iemand anders em in gebruik heeft. Wat hij ook probeer geen van alle lukt, zelfs niet om een feedback te geven, pakt hij de postcode niet. Wachtwoord wijzigen zeg tie, te vaak geprobeerd, probeer het later nog eens.

Wie kan hem helpen, weet echt niet meer wat hij moet en kan gaan doen. Hij zit met belangrijke emails die hij kan binnen krijgen voor z'n stage.

Alvast bedankt!
Hennie

Dennis, 01-07-2012 18:09 #6
Een vraagje…
mijn adres stuurt steeds emails naar mijn contact personen en ik wil dat het nu eindelijk stopt… de emails komen niet van mij af maar worden wel vanaf mijn emailadres verstuurt
kan me iemand helpen hieermee?
gr Dennis Reactie infoteur, 01-07-2012
Hoe lang is dat al gaande Dennis? Als het sinds kort is dan is de kans groot dat je hotmail account door het Windows Live team geblokkeerd zal worden.

Morgane, 26-06-2012 15:24 #5
Ik heb de oplossing gevonden. Je moet bij hotmail gaan, dan klik je op 'ik denk dat iemand op mijn hotmail zit', dan geef je die code en je e-mailadres in, dan vul je al je informatie in; mappen die je hebt aangemaakt, postcode, e-mail adressen van vrienden, … dan sturen ze je een e-mail naar je nieuw e-mailadres, je gaat naar hotmail & opent de link, nu moet je juist nog je nieuw wachtwoord ingeven en ziezo, je bent je e-mail terug! :)

Morgane, 26-06-2012 15:10 #4
Ik heb via hotmail mijn wachtwoord opnieuw proberen instellen & dan moet je anduiden naar welk e-mail adres ze dat moeten sturen, maar er komt bij mij een onbekend e-mail adres op; le******@hotmail.com. Wat moet ik nu doen?

Lieselot, 25-06-2012 13:34 #3
Beste,

Het vermelde telefoonnummer van Hotmail klopt niet. Kan u het correcte nummer bezorgen aub?
Alvast bedankt voor een snelle reactie.

Mvg,
Lieselot

Joachim, 31-05-2012 11:55 #2
Ik zat nu ook al een tijdje met het probleem dat ik mijn acount was geblokeerd, en de mail die er voor nodig was om het te deblokeren niet meer bestond. ik had toen maar uit wanhoop naar de hotmail service gebeld en toen werd ik toen ik de optie hotmail service koos meteen doorgelinkt naar een site waar ik niks aan had. Dus belde ik opnieuw maar deze keer belde ik met de technische service, deze mensen gaven mij wel de goede informatie. Je moet naar de site: https://account.live.com/ResetPassword.aspx gaan, en daar de middelste optie aanklikken, dan moet je je gegevens invullen en hopen dat je het zo compleet mogelijk hebt ingevuld. Als het goed is krijg je daarna een mailtje met het antwoord om het probleem op te lossen. Ik hoop dat het helpt.

Richard, 21-05-2012 17:06 #1
Ik zit dus helaas in de situatie dat mijn account om nog steeds niet bekende redenen, afgesloten is, . enige wat ik nu al 3 weken in beeld krijg is dat mijn account tijdelijk geblokkeerd is… en ja, ik heb ALLE stappen zeker nu 3 of 4 keer geprobeerd, gedaan. en ja ook via het forum geprobeerd om antwoord en hulp te krijgen, maar nee.
op het zelfde forum hebben ze zelfs gewoon een thread gesloten, "om verdere verwarring te voorkomen"… goede service, MSN… (niet dus)…
enige wat ik mee maak is dat ik van kastje naar de muur gestuurd word en vice versa. ik kan de melding "er is een tijdelijk probleem" als ik mijn paswoord WEER opnieuw in wilde stellen, wel ondertussen dromen…

ik heb geen goed woord meer over voor MSN.
en ergste is. ik kan mijn contacten ook nergens meer terughalen…
dr zijn dus nu mensen, ook buiten NL, die nu totaal niet weten waar ik uithang.

jammer, . verlang weer terug naar ICQ onderhand

greets
Richard

Infoteur: Euromark
Laatste update: 29-06-2012
Rubriek: Pc en Internet
Subrubriek: Communicatie
Special: E-mail
Reacties: 153
Schrijf mee!