Gratis iTunes Store account zonder creditcard

De iTunes Store is een handige online winkel van Apple die ingebouwd is bij Itunes. Hier kun je gratis Podcast, Video's en Spelletjes downloaden voor onder andere de iPhone en iPod Touch. Veel dingen moet je voor betalen, maar er zijn ook een paar gratis dingen te verkrijgen. Helaas heb je wel een creditcard nodig om een account aan te maken en niet iedereen heeft dat. Hier leer je hoe je een account aan kunt maken zonder creditcard.

Wat is iTunes Store?

iTunes Store is een mediadienst die bij iTunes zit ingebouwd. Hier kun je tegen betaling nummers, albums, video's, gesproken boeken, films en tv-programma's kopen. Ook zijn er veel gratis bestanden te krijgen waaronder filmpjes, veel spellen en programma's voor de iPhone en iPod Touch. Het handigste van de iTunes store is dat je hiermee al je muziek van een albumplaatje kunt voorzien, ook de muziek die je niet van iTunes afhaalt. Hierdoor kun je door al je albumhoezen heenbladeren in 'Cover Flow', ingebouwd in iTunes en de meeste iPods, wat een prachtig effect heeft.

Hoe kun je een account aanmaken?

Creditcard

Als je een creditcard hebt open je iTunes en klik je rechtsbovenin op 'Log in'. Dan klik je op 'Nieuw account aanmaken' en nadat je akkoord bent gegaan met de gebruikersvoorwaarden klik je op 'Akkoord'. Vervolgens vul je het formulier in met je gebruikersgegevens en druk je op 'Ga door'. In het volgende scherm geef je je creditcardgegevens en je factuuradres en druk je op 'Gereed', en dan heb je een account!

Mac of AOL

Als je een Mac- of AOL-account (America Online) hebt kun je die gebruiken om in te loggen en hoef je geen account meer aan te maken.

Zonder Creditcard

  • Open iTunes en ga naar de iStore.
  • Verander onderin je land in United States.
  • Klik vervolgens op 'Redeem' bij Quick Links, aan de rechterkant.

Vervolgens heb je een code nodig. Deze code kun je onder andere vinden op een iTunes giftcard, waar je een klein bedrag voor moet betalen. Het handigste is om een site te zoeken waar je een gratis code krijgt waarmee je een klein aantal nummers kunt downloaden. Als je op google zoekt met bijvoorbeeld de volgende zoekwoorden:'free itunes code' zul je sites vinden met soortgelijke acties.

  • Tik de code over in het Redeem scherm in iTunes.
  • Je moet nu een Apple ID invoeren, maar dit kun je overslaan.
  • Klik op 'Create account'
  • Klik tweemaal op 'Continue'
  • Zoek nu op www.hotels.com een willekeurig hotel in een rustige staat van Amerika en vul deze gegevens correct in in iTunes.
  • Bij de betalingsoptie zie je nu de volgende optie 'None' , die je moet aanklikken.
  • Klik nu op 'Continue'
Gefeliciteerd, je hebt een iTunes Store Account! Let erop, je kunt alleen gratis dingen downloaden!
© 2008 - 2024 Sanpaulo, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Handleiding Spirit-Jailbreak iPhone - iPadHandleiding Spirit-Jailbreak iPhone - iPadEen hacker die onder de naam Comex werkt heeft een jailbreak uitgebracht voor OS versies 3.1.2, 3.1.3 en 3.2 dat draait…
Basis uitleg over iTunesBasis uitleg over iTunesItunes is een muziekprogramma van Apple. Je kan hiermee je muziek beheren, ordenen en overzetten op je iPod. Het gebruik…
Wat is iTunes Match?IPhone-fabrikant Apple lanceerde onlangs zijn muziekdienst iTunes Match. Wat is dit voor een dienst?
Zo beluister je podcasts op een Android smartphone of tabletZo beluister je podcasts op een Android smartphone of tabletPodcasts worden steeds populairder. De meeste podcasts worden echter beluisterd via iTunes. Android telefoons zoals de S…

Problemen met de cd- en dvd-branderIedereen die het regelmatig gebruikt, heeft er wel eens last van. Een cd- of dvd-brander die een cd niet wilt pakken. He…
De Insert knop op uw computer uitschakelenDe Insert knop op uw computer uitschakelenBij het typen op het toetsenbord van uw computer kan het gebeuren dat u per ongeluk de Insert knop inschakelt. Druk type…
Reactie

Serdar E., 14-10-2008
Eyh ik heb helemaal geen free itunes code kunnen vinden en heb ook geen account nu.
zou je me kunnen helpen.
alvast bedankt.
mvg, serdar e. Reactie infoteur, 14-10-2008
Beste Serdar E.
Dat klopt, de actie is helaas afgelopen. Je kunt proberen op internet te zoeken naar andere codes zoals: free redeem code.

Succes ;)

Sanpaulo (29 artikelen)
Laatste update: 10-10-2008
Rubriek: Pc en Internet
Subrubriek: Tips en tricks
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.