Angry Birds: locaties van de Golden Eggs (nr. 1-27)

Angry Birds: locaties van de Golden Eggs (nr. 1-27) Het vinden van Golden Eggs in het populaire spel Angry Birds stelt je in staat om bonuslevels te spelen. Tijdens het uitspelen van het spel zul je al een aantal van deze gouden eieren zijn tegengekomen maar het is onbegonnen werk om te proberen ze allemaal zonder hulp zelf te vinden. Veel handiger is een overzicht van de locaties van alle Golden Eggs. Het gaat hier om de versie voor de smartphone. Voor PC of Mac zijn soms andere instructies van toepassing.

Locaties eerste 27 Golden Eggs


Vind alle gouden eieren

Je hebt Angry Birds pas echt uitgespeeld wanneer je naast het uitspelen van alle levels met drie sterren er ook in geslaagd bent alle Golden Eggs te vinden en de bijbehorende bonus levels hebt uitgespeeld. Maar dan moet je die eieren natuurlijk wel kunnen vinden en dat is vaak nog niet eenvoudig. Om je te helpen bij die laatste eieren waar je de locatie maar niet van kunt achterhalen hier een overzicht dat je helpt om het spel uit te spelen.

Golden Egg # 1: vraagteken

Zet een willekeurig level op pauze en klik op het vraagteken. Als je de witte vogel al beschikbaar hebt dan vind je het ei op de instructiepagina.

Golden Egg # 2: Mighty Hoax Level 5-19

Het tweede ei vind je in de rechter bovenhoek boven het laatste gebouwtje. Om het te raken moet je een van de gele vogels gebruiken of geluk hebben met een witte vogel.

Golden Egg # 3: Poached Eggs level 2-2

Maak de strandbal kapot!

Golden Egg # 4: Poached Eggs

Het vierde ei krijg je door alle Poached Eggs levels uit te spelen met drie sterren.

Golden Egg # 5: credits

Wanneer je bij het begin scherm op de i klikt krijg je de aftiteling van het spel te zien. Kijk deze helemaal af en je vindt het gouden ei onder een witte vogel aan het einde.

Golden Egg # 6: Poached Eggs level 1-8

Klik op de schatkist in dit level. Mogelijk moet je het meerdere keren proberen.

Golden Egg # 7: Mighty Hoax

Zoals bij ei 4 is het ook hier de bedoeling om alle levels uit te spelen met drie sterren, maar dan die uit Mighty Hoax.

Golden Egg # 8: zonnetje

Klik in het begin scherm twee maal op het zonnetje onder de levels voor het achtste Golden Egg.

Golden Egg # 9: Mighty Hoax level 4-7

Wanneer je in dit level 'uit-zoomed' zie je het ei op de helling aan de rechterkant van je scherm. Je hebt een gele vogel nodig om het te raken.

Golden Egg # 10: Danger Above level 6-14

Voor dit ei moet je de gele ballon onder het boomhuisje kapot schieten. Probeer een gele vogel te laten afketsen of gebruik een groene boomerang vogel.

Golden Egg # 11: Danger Above

In het beginscherm van Danger Above moet je helemaal naar links scrollen tot je niet meer verder kan. Je ziet het ei vervolgens verstopt aan de rechterkant naast de laatste levels.

Golden Egg # 12: Danger Above

Completeer alle levels van Danger Above met drie sterren.

Golden Egg # 13: Danger Above level 8-15

Het dertiende ei vind je onder het platform waar vandaan je de vogels afschiet. Om het te raken gebruik je een boomerang vogel of laat je een gele vogel van de trampoline afketsen.

Golden Egg # 14: The Big Setup level 9-14

Wanneer je ver uitzoomt kun je ei aan rechterkant zien onder een bouwvakkershelm. Je kunt het raken met een boomerang vogel.

Golden Egg # 15: The Big Setup level 10-13

Het vijftiende Golden Egg verkrijg je door de eend onder de brug kapot te maken.

Golden Egg # 16: The Big Setup level 11-15

Links onder het platform waar vandaan je de vogels afschiet zie je het zestiende ei en je kunt het raken door middel van een boomerang vogel.

Golden Egg # 17: The Big Setup level

Wanneer je in dit blok alle levels completeert met drie sterren ontvang je de zeventiende Golden Egg.

Golden Egg # 18: Ham Em High level 12-12

Een van de moeilijkere eieren krijg je te pakken door de troffee die zich tussen de twee stapels juwelen bevindt kapot te maken. Hier hebt je waarschijnlijk diverse pogingen voor nodig!

Golden Egg # 19: Ham Em High level 13-10

Zoom uit en schiet een witte vogel af. Wanneer je op het juiste moment klikt zal je bovenaan het scherm een ei raken.

Golden Egg # 20: Ham Em High level 14-4

Wanneer je uitzoomt zie je het ei aan de rechterkant op de helling. Hiervoor heb je een gele vogel nodig die je hoog moet afschieten en er op het juiste moment op moet klikken.

Golden Egg # 21: Ham Em High

Niet alleen moet je hiervoor alle Ham Em High levels met drie sterren uitspelen, ook moet je alle levels uitspelen die je unlocked door je aan te melden op Facebook.

Golden Egg # 22: Ham Em High level 13-12

Hiervoor moet je een witte bomvogel achterstevoren afschieten en de eibom aan de achterkant van de heuvel laten vallen. Mogelijk moet je op YouTube een filmpje opzoeken om het echt goed te kunnen doen.

Golden Egg # 23: Mine And Dine level 15-12

Ook een lastige. Schiet een gele vogel hoog af en klik op het juiste moment om het Golden Egg bovenop de top te raken.

Golden Egg # 24: Mine And Dine level 16-9

Zoom uit en je ziet het ei bovenop de grot rechts. Gebruik eerst een gele vogel om de stenen weg te slaan die boven de katapult staan. Probeer vervolgens goed te timen met je tweede gele vogel.

Golden Egg # 25: Mine And Dine

Speel wederom alle levels uit deze serie uit met drie sterren.

Golden Egg # 26: Mine And Dine level 17-12

Zoom uit en je ziet een schatkist bovenop de tweede ledge. Deze moet je raken voor het 26ste Golden Egg.

Golden Egg # 27: Birdday Party level 18-6

De laatste van deze serie vind je door met een gele vogel hard naar rechts boven te schieten.
© 2012 - 2024 Dessal, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Angry Birds, een fenomeenAngry Birds, een fenomeenDe bekendste spelletjesapp is Angry Birds. Iedereen die wel eens een spelletje speelt op zijn smartphone of tablet, zal…
Angry Birds: De Film, succesvol spel komt met animatiefilmAngry Birds: De Film, succesvol spel komt met animatiefilmDe Angry Birds zijn wereldwijd bekend geraakt door het succesvolle computerspel. 18 mei 2016 komt Angry Birds: De Film u…
Angry Birds: wat is het en hoe werkt het?Angry Birds: wat is het en hoe werkt het?Angry Birds is een gratis te downloaden game-app. Het spel is geïntroduceerd in 2009 en is in de jaren daarna van grote…
Het succes van Angry BirdsHet succes van Angry BirdsHoe kan een spelletje zon groot succes worden in een korte periode? Het spel Angry Birds is al vaker dan een half milja…

Automatisch tweets plaatsen op TwitterAutomatisch tweets plaatsen op TwitterIn sommige gevallen kan het handig zijn om berichten automatisch op Twitter te plaatsen. Zeker bij zakelijk twitteren zo…
Forge of Empires: strategie en doelenForge of Empires: strategie en doelenForge of Empires is een geweldig strategiespel waarbij je steeds verschillende belangen tegen elkaar af moet wegen. Kies…
Bronnen en referenties
  • Inleidingsfoto: Molnar, Pixabay
Dessal (1.118 artikelen)
Laatste update: 12-06-2020
Rubriek: Pc en Internet
Subrubriek: Tips en tricks
Bronnen en referenties: 1
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.