Photofiltre Nederlands downloaden

Photofiltre is een programma waarmee u foto's kunt bewerken. Iedereen kan er gebruik van maken. Het programma is niet moeilijk te gebruiken en meestal gratis. Veel mensen die foto's maken komen het probleem tegen dat een foto te donker of te licht is. Of er staan objecten op die er helemaal niet op hoeven, daarvoor zijn er programma's om foto's te bewerken. In dit artikel staat uitgelegd wat Photofiltre is, hoe u Photofiltre download en hoe u Photofiltre in de Nederlandse taal kunt veranderen.

Wat is Photofiltre precies?

Photofiltre is een programma om foto's te bewerken. Veel mensen maken foto's van allerlei belangrijke en vaak leuke momenten, tegenwoordig bijna allemaal via een digitale camera. De foto's worden op de computer gezet en u kunt dan gaan selecteren welke het afdrukken of bewaren waard zijn. Maar wat nu als u een prachtige foto heeft met net in de hoek een storend punt of een foto die net te licht of te donker is uitgevallen? Dan kunt u een programma zoals Photofiltre gebruiken. U kunt gemakkelijk stukken uit de foto knippen, de foto bijsnijden, een andere kleur geven of lichter en donkerder maken. Behalve dat kunt u met Photofiltre nog veel meer, tekst op uw foto's zetten, de foto op andere manieren weergeven of een hele collage maken.

Photofiltre is eigenlijk net zoiets als Photoshop alleen dan ontbreken er wat functies die Photoshop wel heeft, Photofiltre is de basis van het fotobewerken. Photofiltre is makkelijk in gebruik en erg leuk om te doen als u het in de vingers heeft. U kunt met Photofiltre gebruik maken van simpele functies zoals het donkerder en lichter maken van uw foto's, maar u kunt ook objecten uit de foto knippen en op een andere achtergrond plakken. (Bijvoorbeeld uzelf op de achtergrond van een mooie blauwe zee en een lekker zonnetje.)

Downloaden van gratis Photofiltre:

Voordat u aan de slag kan met Photofiltre zal u het programma moeten downloaden van internet. Er zijn vele sites waar u photofiltre van kunt downloaden. De officiele webite is www.photofiltre.com. U kunt daar doorlinken naar de gratis downloads van photofiltre op de website: http://photofiltre.free.fr

Op de website kunt u kiezen voor Engels of Frans. Kies Engels en ga naar downloads. Kies daar voor photofiltre 6.4.0, dit is een gratis blijvende versie.

Na het downloaden zult u zien dat het programma Engelstalig is. Dit gaat u nu naar Nederlands veranderen aangezien voor de meeste mensen de Nederlandse taal makkelijker is.

Photofiltre in het Nederlands:

Ga weer naar de website waar u de gratis versie van Photofiltre heeft afgehaald. Ga weer naar downloads en scroll naar beneden. Daar staat language files for Photofiltre. U kiest daar Nederlands en sla deze op op een plaats waar u het bestand kan terugvinden.

Ga naar het opgeslagen document (TranslationNL) dit is een ZIP bestand. Open dit bestand en knip of kopiëer hier het TranslationNL.plg bestand uit.

Ga vervolgens op zoek naar de plaats waar het programma Photofiltre staat opgeslagen. De meeste computers hebben dit op de C schijf onder Program Files staan. Als u de map Photofiltre heeft gevonden, kunt u deze openen. U plakt dan het bestand TranslationNL.plg in deze map. Vervolgens zie u ook het Engelse bestand nog staan: TranslationEN.plg, deze verwijdert u.

Sluit vervolgens alle mappen af en open Photofiltre opnieuw. U ziet dan dat Photofiltre Nederlands is geworden.

Photofiltre studio X

Behalve de gratis versie van Photofiltre heeft Photofiltre ook het programma Photofiltre Studio X. Dit programma is wat uitgebreider dan het programma Photofiltre zelf en heeft een testversie van 30 dagen. Daarna zult u voor dit programma moeten betalen. Dit programma is zeker aan te raden als u veel gebruik maakt van het bewerken van foto's.

Photofiltre studio X is op de website www.photofiltre.com te downloaden.
© 2010 - 2024 Dobel, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Fotobewerkingsprogramma downloadenFotobewerkingsprogramma downloadenEr zijn op internet een groot aantal programma's gratis te downloaden waarmee u uw foto's te bewerken. Veel mensen gebru…
Gimp, open source beeldbewerking Linux (fotoshoppen)Gimp, open source beeldbewerking Linux (fotoshoppen)Wie foto's wil bewerken kan voor een duur fotoshop programma kiezen of gewoon voor Gimp. Gimp is de meest volwassen grat…
Gratis een video of filmpje bewerkenGratis een video of filmpje bewerkenWanneer je zelf een filmpje hebt gemaakt, bijvoorbeeld met de videocamera, kan het leuk zijn om deze te bewerken. Je kun…
Een HEMA fotoalbum makenEen HEMA fotoalbum makenMet de online fotoalbums van de HEMA kun je heel gemakkelijk via je computer een echt fotoalbum maken en bestellen. Het…

Waarom wordt Microsoft Office zoveel gebruikt?Waarom wordt Microsoft Office zoveel gebruikt?Al jarenlang is Microsoft Office het meest gebruikte programma in het bedrijfsleven. Maar waarom is dit programma nu eig…
Software voor de ComputerSoftware voor de ComputerSoftware, u hoort het woord vast weleens vallen als u in aanraking komt met de computer. Maar wat is Software nou eigenl…
Bronnen en referenties
  • Photofilte.com
Dobel (155 artikelen)
Gepubliceerd: 18-11-2010
Rubriek: Pc en Internet
Subrubriek: Software
Bronnen en referenties: 1
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.