Bol.com kortingscode voor online aankopen vinden

Bol.com kortingscode voor online aankopen vinden Extra korting op online aankopen bij Bol.com kun je verkrijgen door het invoeren van een kortingscode of kortingscoupon die je op gemakkelijke wijze via internet kunt vinden. Want wie wil nu niet een code voor gratis verzenden van Bol.com of een tweede game voor de helft van de prijs? Op diverse plekken op internet kun je kortingscodes vinden waarmee je een leuk voordeeltje verkrijgt. In sommige gevallen kunnen de voordelen erg groot zijn, bijvoorbeeld wanneer je een kortingscode hebt voor tot wel 20% korting op je bestelling.

Kortingscodes Bol.com


Met voordeel online shoppen

Wanneer je via internet een product gaat aanschaffen kijk je natuurlijk waar je dit het goedkoopst kunt doen. Meestal vergelijk je dan de prijzen die de verschillende webwinkels vragen voor hun producten. Maar heb je er ook al eens aan gedacht dat het goed mogelijk is om op andere manieren de prijs van producten omlaag te brengen? Dit kun je bijvoorbeeld doen door het ingeven van kortingscodes waardoor je een bepaald kortingspercentage krijgt, er een vast bedrag af gaat, je geen verzendkosten of bezorgkosten hoeft te betalen of nog een ander leuk voordeel.

Hoe kom je aan kortingscodes en coupons?

Er zijn verschillende websites die zich hebben gespecialiseerd in het vinden van websites die werken met codes en coupons om korting te verkrijgen. Op deze websites publiceren mensen de codes die voor hen goed werkten en delen deze zo met de rest van de wereld. Je zou wel gek zijn als je hier geen gebruik van maakt.

Voorbeelden van dergelijke websites zijn Acties.nl, Mijnkorting.nl en Deals.be. Zij hebben altijd de nieuwste kortingscodes voor Bol.com online staan. Anderen zijn ook zeer gemakkelijk via een zoekmachine te vinden. Het idee is zeer simpel. Op de website vul je in een zoekbalk de naam in van de internetwinkel waar je van plan bent een product te kopen. Wanneer deze winkel bekend is, dan kom je terecht bij een overzicht van alle bekende en beschikbare kortingscoupons en codes van deze webwinkel. Je ziet er bovendien bij staan in hoeveel procent van de gevallen er daadwerkelijk resultaat is behaald met het gebruiken van de code. Wanneer je er zelf een hebt uitgeprobeerd kun je ook je commentaar achterlaten. Wanneer je een code hebt gevonden die bij jou aankoop past kopieer je de code en plak je deze in de daarvoor bestemde balk van de betalingspagina van de webwinkel. Zo heb je binnen enkele klikken een leuke korting binnengesleept.

Betrouwbaarheid websites met kortingscodes

Op de genoemde website is een onderscheid gemaakt tussen betrouwbare en onbetrouwbare codes. De onbetrouwbare codes hebben hun effectiviteit in minder dan 50% van de gevallen bewezen. Wellicht zijn deze codes verouderd of werken ze alleen voor specifieke producten. Probeer daarom eerst de codes met een zo mogelijke beoordeling. Als je er één hebt gebruikt kun je daarna ook vaak zelf een beoordeling achterlaten en zo andere mensen helpen met het vinden van echt werkende kortingscodes.

Via sommige websites kun je ook op de hoogte worden gehouden van het verschijnen van nieuwe coupons. Zodra iemand een code heeft toegevoegd aan de webpagina, dan ontvang je een notificatie per e-mail. Heel handig als je net even zit te wachten op dat ene voordeeltje bij je aankoop.

Let erop dat echt hele grote kortingen niet realistisch zijn. 50% korting op je volledige rekening is bijvoorbeeld niet erg realistisch. Veel bruikbare kortingscodes geven je 5, 10 of 20% korting en vaak is dit beperkt tot een product uit een bepaalde categorie zoals DVD's, boeken of verzorgingsproducten. Maak je geen gebruik van Bol.com Select dan kan ook een code voor gratis verzending aantrekkelijk zijn.

Oppassen voor oplichting

Niet alle websites die dit soort diensten aanbieden zijn betrouwbaar. Sommige websites willen graag dat je doorklikt daar een bepaalde website die naar later blijkt niet gevuld is met de code waarnaar je op zoek bent, maar naar ongewenste reclame. Een verkapte vorm van spammen dus. Je kunt van te voren checken of dit het geval is door met je muis op de code te gaan staan. Je ziet dan in de statusbalk onderaan je scherm de link waar je naartoe doorverwezen wordt op het moment dat je klikt. Lijkt dit niet te zijn waar je naar op zoek bent, neem dan het zekere voor het onzekere en klik niet. Voor je het weet werk je mee aan verborgen spam of heb je een virus te pakken als je computer daar niet voldoende tegen is beveiligd.

Soms bestaat bij mensen nog weleens de angst dat ze door het activeren van een kortingscode bepaalde rechten die verbonden zijn aan hun koopovereenkomst verliezen, zoals het kunnen ruilen of retourneren van een product dat toch niet helemaal voldoet aan je wensen. Dit kan soms gegrond zijn, lees daarom in de voorwaarden van de website altijd goed na wat de gevolgen zijn van het kopen met korting, en kom later niet voor vervelende verrassingen te staan.
© 2010 - 2024 Dessal, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
H&M kortingscodesH&M kortingscodesH&M biedt regelmatig kortingscodes aan waarmee je korting krijgt op je aankopen in de winkel of in de webwinkel. Korting…
Kortingscodes: Bespaar geld bij diverse online shopsKortingscodes: Bespaar geld bij diverse online shopsEen kortingscode is een digitale waardebon waarmee je op verschillende manieren kunt profiteren tijdens het online winke…
Kortingscodes: bespaar geld op je aankopenKortingscodes: bespaar geld op je aankopenWil je grote korting krijgen op je aankopen bij Primark, H&M, Zara of andere modeketens? Heel eenvoudig kan je online ko…
Wehkamp online webshopWehkamp online webshopHet online warenhuis Wehkamp is één van de grootste en meest complete webwinkels van Nederland. Mode, lifestyle, huishou…

Wake on lan functie installerenWake on lan functie installeren lijkt moeilijk echter dat het is niet. Redenen waarom het niet lukt zijn vaak simpele di…
De wereld van SpamDe wereld van SpamSPAM is ongevraagde e-mail: e-mail waar je niet om gevraagd hebt. Met deze mail wordt vaak geprobeert iets te verkopen.…
Dessal (1.118 artikelen)
Laatste update: 17-03-2020
Rubriek: Pc en Internet
Subrubriek: Tips en tricks
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.