Runescape level 1-99 Magic Guide

Runescape is een spel beheert door Jagex ltd en behoort tot een van de grootste online spellen die er tot nu toe uitgekomen zijn. In Runescape kun je allemaal skills beoefenen. Deze skills worden steeds hoger naarmate je meer xp (experience) verdient. Een van deze skills is Magic. Magic kan gebruikt worden voor heel veel doeleinden in het spel. Het is makelijk voor teleportatie, als vereiste voor Quests en voor het doden van monsters of spelers.

Wat is Magic?

Magic is een skill in Runescape. Met magic krijg je de mogelijkheid met magische krachten allemaal dingen te doen. Voorbeelden hierrvan zijn het doden van monsters en het teleporteren naar verschillende plaatsen. Met Magic kom je al in aanraking op het eerste eiland als je Runescape voor het eerst begint te spelen. Daar moet je een kip doden met Wind Strike voordat je naar het vasteland geteleporteerd wordt.

Waarom Magic?

Waarom Magic trainen? Magic is een van de belangrijkste skills in Runescape. Ervaren spelers gebruiken het dagelijks om snel naar andere plaatsen te komen en om hun tegenstanders te doden of te verzwakken. Verder kan Magic ook nog gebruikt worden voor het enchante van ringen en andere juwelen. Dit geeft ze een boost aan kracht die ze je geven wanneer je ze in het spel draagt. De skillcape van Magic is heel zeldzaam dus iedereen die deze weet te behalen is een echte Skillsmaster.

Magic Guide van level 1-99

Level 1-5

Wanneer je nog totaal geen magic xp hebt vergaard kan je alleen nog maar beginnen met Wind Strike. Dit is de eerste spell van Runescape die je direct kunt beoefenen. De benodigde runes voor Wind Strike zijn Air Runes en Mind Runes. Als je nog kans wilt maken een keer iets te doden is het aangeraden om naar de kippen (chickens) te gaan in de stad Lumbridge. De veren kun je oppakken en verkopen voor ongeveer 10 gold points per stuk.

Level 5-19

Als je liever nog even goedkoop uit wilt zijn en wat geld wilt verdienen kan je de methode van Wind Strikes blijven uitvoeren. Als je iets sneller wilt trainen en al een paar k's verdient hebt is dit de beste manier. Neem de runes mee voor de hoogst mogelijke Strike spell die je al kunt casten en ga vervolgens trainen op wat lagere monsters. Goblins, Chickens, Dummies enzovoort. Blijf dit herhalen totdat je level 19 bereikt hebt.

Level 19-25

Vanaf hier is het tijd voor de Curse Spell. Het is aangeraden hier een Mud Staff of Mystic Mud Staff bij te gebruiken. Dit bespaart je een hoop runes! Neem alle runes mee naar de Magic Dummies in Lumbridge en ga hier Curse op casten totdat je level 25 hebt bereikt. Dit gaat een stuk sneller dan de Strike casts!

Level 25-55

Gefeliciteerd! Je kan nu eindelijk teleporteren. Dit betekent dat je met een spell uit je Magic Book naar bepaalde plaatsen kan reizen zonder dat je er helemaal heen hoeft te lopen! Op level 25 kan je alleen nog maar naar Varrock teleporteren. Wanneer je level 45 bereikt hebt, ga dan naar Camelot teleporteren. Deze manier is wel duurder dan het cursen omdat je hiervoor Law Runes nodig hebt. Deze costen ongeveer 300gp per stuk en vooral lage gelevelde spelers zullen die misschien te duur vinden. Als dat in jouw geval geld, blijf dan bij Cursen. Een Air Staff is hier handig! Dat bespaart je een hoop Air Runes!

Level 55-99

Vanaf level 55 kun je High Alchemy toepassen op bijna alle spullen in Runescape. Als je een hoop geduld hebt en niet een heel groot budget is dit de beste manier om 99 Magic te krijgen. Koop Yew Longbows en Nature Runes. Draag een Fire Staff om alle Fire Runes te besparen die je nodig zult hebben. Van level 55 tot level 99 zul je maarliefst 198k High Alchs moeten uitvoeren om level 99 te halen. Dit betekent dat je nog 98.73% te gaan hebt! Veel succes!

Level 80-99

High Alchemy is een hele slome manier om 99 Magic te halen maar wel een van de voordeligste. Als je meer geld te besteden hebt kun je kiezen voor een aantal andere methodes. Een van deze methodes is het stringen van amulets. Dit kun je doen vanaf level 80 en als je over Lunar Magic's beschikt. Deze methode is extreem snel maar zal je wel zo'n 25M gaan kosten.
© 2009 - 2024 VMusic, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Runescape level 1-99 Runecrafting GuideRunecrafting is een skill die te beoefenen is in het spel Runescape. Met Runecrafting krijg je de mogelijkheid je eigen…
Runescape level 1-99 Cooking GuideRunescape is een spel wat beheert wordt door Jagex ltd. Het belangrijkste aspect van Runescape is het trainen van je ski…
Runescape level 1-99 Fishing GuideRunescape is het grootste gratis online spel wat beheert wordt door Jagex ltd. Een van de belangrijkste doelen in het sp…
Runescape: hoe en wat?Runescape is een computerspel dat voor iedereen te spelen is. Het is een online spel, waardoor je in contact komt met me…

Runescape level 1-99 Ranged GuideRanged is een skill in het spel Runescape. De skill Ranged bied vele mogelijkheden in het spel. Een aantal voorbeelden h…
De goedkoopste laptop kopenDe goedkoopste laptop kopenDe aanschaf van een goedkope laptop betekent niet per definitie dat deze niet aan alle eisen van de gebruiker zal voldoe…
VMusic (131 artikelen)
Laatste update: 01-11-2009
Rubriek: Pc en Internet
Subrubriek: Tips en tricks
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.