Maak inkomsten met een website, blog + 13 andere online tips

Maak inkomsten met een website, blog + 13 andere online tips Tegenwoordig zijn er veel manieren om goed en snel geld te verdienen op internet. Of je nou gaat verdienen met een website, een dienst aanbiedt of je competenties als schrijven of beoordelen laat spreken, bijna alles is mogelijk om wat bij te verdienen. Voor sommigen is internet zelfs de primaire bron van inkomsten. Dit artikel behandelt verschillende manieren om geld te verdienen op internet.

Internetverdienen: genereer inkomsten uit een website, blog, tweedehands artikelen of een hobby

Veel mensen zijn op zoek naar manieren om geld te verdienen op het internet. Gelukkig zijn er veel vormen waarop dat kan, met verschillende beloningen. Zelfs met basiskennis van computers en internet zijn veel van deze manieren mogelijk, dus het is bijna voor iedereen weggelegd! Bekijk hieronder de verschillende vormen van internetverdienen.

Haal inkomsten uit tweedehands websites, met domeinhandel of kunst

Verkoop spullen op marktplaats en/of eBay. Vaak zijn er genoeg bieders te vinden die de (ongebruikte) spullen van je willen overnemen.

Slimme bedenkers van namen voor sites kunnen veel geld verdienen met de verkoop van sites. Deze mensen kopen een domeinnaam en proberen deze via veilingen weer te verkopen aan belangstellende bedrijven of particulieren. Ook het opkopen van domeinnamen, het opknappen van deze sites en het doorverkopen ervan kan lucratief zijn. Op sedo.com zijn veel veilingen te vinden van sites. Op deze manier is er goed geld te verdienen met websites.

Voor kunstzinnigen, hobbyisten en zakelijk ingestelde knutselaars zijn er ook genoeg manieren te vinden om producten te promoten en verkopen. Op sites als Etsy.com en Artfire.com is het mogelijk om zelfgemaakte artikelen te verkopen. Je krijgt daar als het ware een eigen webshop en bent zeker van belangstellende bezoekers en kunst/mode-liefhebbers. Wanneer de producten beroemder worden kunnen er veel inkomsten uit voort komen.

Internetverdienen met een hobby of talent: tips voor snel geld verdienen

Wanneer schrijven, ontwerpen of programmeren een hobby van je is kan je hier geld mee verdienen. Part-time schrijvers, ontwerpers en programmeurs worden veel gezocht. Voor goede designers is er bijvoorbeeld 99designs.com waar vergoedingen worden gegeven voor logo design, website design, app-design (gsm), iconen of button-design, t-shirt design en meer.

Lesgeven via Skype is ook een optie. Met goede beheersing van talen of bijvoorbeeld wiskunde kun je vak bijles geven, ook via Skype. Wanneer lesgeven een hobby is kan het dus een goede vorm van snel internetverdienen worden.

Voor fotografen zijn er genoeg sites te vinden waar men gemaakte foto's op kan zetten. Vaak kunnen hier ook verdiensten mee gegenereerd worden aangezien het gebruik van zo'n foto een kleine vergoeding vereist. Een voorbeeld is istockphoto.com.

Mensen die goed met taal zijn kunnen advertenties op sites als marktplaats en eBay nakijken. Bij storende fouten of onduidelijke advertenties is het een mogelijkheid om de adverteerder te benaderen en een voorstel voor herschrijven te doen. Vraag iets als 1% of 2% vergoeding voor het geleverde werk.

Veel mensen verdienen ook geld door het ontwikkelen van websites. Bied kleine/middelgrote bedrijven aan om een (verbeterde) site te verzorgen. Ook al ben je niet bekend met de programmeertalen, je kan alsnog een plan bedenken en bijvoorbeeld het design verzorgen. Het programmeren kan je vervolgens uitbesteden.

Bij andere hobby's of talenten gelden deze tips ook. Ga na waar je goed in bent en vraag jezelf af hoeveel je anderen kunt leren op dat gebied. Doe wat research en vind de geschikte manier om deze kennis via internet te verspreiden.

Geld verdienen met enquêtes, advertenties, affiliate marketing of Youtube®

Er is geld te verdienen op websites door het invullen van online enquêtes. Ideaal voor mensen die graag hun mening geven of producten willen beoordelen. Google 'online enquêtes' en er zijn genoeg sites die tevoorschijn komen. Deelname is over het algemeen gratis. Vaak spaar je punten die ingewisseld kunnen worden voor echt geld. Als je even niks te doen hebt op internet is het invullen van enquêtes soms een leuke bezigheid. De invuller zit tegelijk geld te verdienen op de website.

Voor mensen die in het bezit zijn van een eigen website is het een mogelijkheid om Adsense op hun site te plaatsen. Google Adsense zet dan toepasselijke advertenties op de gekozen posities van een site, zo kan de eigenaar van de website inkomsten krijgen door zijn website.

Het promoten van artikelen op je eigen site en van elke aankoop die op de site worden gedaan een percentage krijgen is mogelijk. Dit wordt ook wel affiliate marketing genoemd. Hiervoor is het wel van belang dat de site regelmatig bezoekers krijgt.

Veel mensen hebben wel iets te zeggen of hebben ergens verstand van. Tegenwoordig worden deze verhalen, meningen en dergelijke vaak op blogs gezet. Wanneer ze dit ook nog eens aantrekkelijk kunnen verwoorden op internet, is de blog een mogelijk succes. Geld verdienen met een blog is goed mogelijk. Bekijk de bovenstaande tips nog eens en bepaal waar de blog over gaat. Soms is een blog de primaire bron van inkomsten op een website. Op die manier verdient de eigenaar snel op internet.

Zelfs je eigen 'zender' bij Youtube behoort tot te mogelijkheden. Begin je eigen youtube kanaal of zender en verdien met Adsense dat advertenties bij de video's plaatst. Wordt het een informatieve (video)blog, een met grappen of misschien wel een dagelijkse blog?

Via Adsense is ook vaak geld te verdienen op zelfgemaakte startpagina's. Wanneer mensen veel van iets afweten of gemotiveerd zijn over een onderwerp veel (links) te verzamelen, kan een startpagina een uitkomst zijn. Veel startpagina-sites kosten niks om lid te worden. Met een zoekterm als 'startpagina maken' of 'startpagina beginnen' zul je al veel vinden. Let wel op de voorwaarden aangezien soms het aantal MB wordt beperkt (voor het plaatsen van foto's of video's).
© 2012 - 2024 Hvdv, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
100 euro extra per maand verdienen100 euro extra per maand verdienenExtra geld verdienen, wie wil dat nou niet? Met 100 euro extra per maand kun je vaak net wat meer. Je kunt eindelijk gel…
5 tips om geld te verdienen met internet5 tips om geld te verdienen met internetHoe fijn zou het zijn als je met internet geld kunt verdienen. Dat klinkt toch haast te mooi om waar te zijn? Nee, er zi…
Geld verdienen onlineGeld verdienen onlineGeld verdienen online, wie wil dat nou niet? Op het internet zijn meerdere mogelijkheden om geld te verdienen. Zo kun je…
Geld verdienen met artikelenGeld verdienen met artikelenGeld verdienen met artikelen kan heel gemakkelijk werken. Door artikelen te schrijven en deze online te plaatsen, kun je…

Gratis luisterboeken downloaden met torrents - NederlandsGratis luisterboeken downloaden met torrents - NederlandsLees hier hoe je gratis luisterboeken of audioboeken kunt downloaden. Met behulp van legale luisterboeken torrents, maar…
Automatisch tweets plaatsen op TwitterAutomatisch tweets plaatsen op TwitterIn sommige gevallen kan het handig zijn om berichten automatisch op Twitter te plaatsen. Zeker bij zakelijk twitteren zo…
Bronnen en referenties
  • http://freestylemind.com/43-ways-to-start-making-money-right-now
  • http://werkenopinternet.net/
  • http://electronics.howstuffworks.com/how-to-tech/5-ways-to-make-money-on-internet2.htm
Hvdv (19 artikelen)
Laatste update: 27-12-2012
Rubriek: Pc en Internet
Subrubriek: Tips en tricks
Bronnen en referenties: 3
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.