Live voetbal en meer sporten gratis op je pc kijken!

Live voetbal en meer sporten gratis op je pc kijken! Tegenwoordig worden er geen volledige voetbalwedstrijden op televisie uitgezonden. We moeten het maar doen met een samenvatting van wedstrijden uit eigen land. Wedstrijden uit andere Europese landen krijgen we vaak niet eens te zien. Gelukkig is er het internet, waarmee je bijna alle wedstrijden kan streamen op je computer.

Wat moet ik doen of aanschaffen om gratis voetbal en meer te kijken?

Met deze manier kan je overal waar je bent online naar live voetbal en andere sporten kijken. Je hoeft namelijk helemaal niks te installeren. Ook hoef je niks aan te schaffen om voetbal of andere sporten te kunnen kijken. Het is allemaal gratis te zien. Alle wedstrijden worden gewoon via het internet uitgezonden. Het enige wat je wel nodig hebt is natuurlijk een internetverbinding en waarschijnlijk de laatste update van Adobe Flash Player, maar dit staat in de meeste gevallen al op je computer geïnstalleerd. De sporten worden uitgezonden, in de vorm van streams. Om deze livestreams van voetbal of andere sporten te kijken ga je naar de website van First Row Sports .

Hoe start ik een livestream?

Ga naar de website van First Row Sports . Hier kan je bovenin in de menubalk een sport aanklikken om alleen maar de livestreams van de door jouw geselecteerde sport te zien in de lijst. Vervolgens zoek je in de lijst naar de wedstrijd die je graag zou willen zien. Als je op de wedstrijd klikt krijg je verschillende links te zien; Link 1, Link 2, Link 3 enzovoort. Dit zijn allemaal livestreams van dezelfde wedstrijd, maar ze zijn van een andere aanbieder. Als je op 1 van de weergegeven links klikt, krijg je in een nieuw venster een video frame te zien, waarin je de wedstrijd te zien krijgt. Je moet eerst even wachten tot je alle reclames in de video weg kan klikken. Als ze geladen zijn, kan je de reclames weg klikken door op het kruisje te klikken. Vervolgens kan je, als je dat wilt, de video op fullscreen afspelen door op het icoontje rechtsonder te klikken. Per link kan de gesproken taal verschillend. Als je dus graag een sport wilt kijken met een andere taal moet je gewoon even een andere link uitproberen.

Hoe komt het dat het gratis te zien is?

De livestreams worden aangeboden door gewone mensen, die graag een beeld met andere mensen willen delen. Deze zogenaamde aanbieders sluiten hun televisie op hun computer aan, waarna ze het uitgezonden beeld van de televisie via het internet naar andere mensen toe kunnen streamen. Daarnaast wordt er door de site al geld verdiend aan de vele reclame die je te zien krijgt. Dit zal je misschien wel gemerkt hebben, bij elke link die je aanklikt opent er een reclame in een nieuw venster. Ook zitten er op de pagina's zelf al een heleboel reclame. En als laatste zit er ook nog reclame op het videobeeld zelf, wat je dus sowieso ziet als je 'eronder' moet zijn. Dit is dus een goede plek voor adverteerders om hun reclame neer te zetten. Het is erg irritant al die reclames, maar daar tegenover kan je wel gratis livestreams van voetbal en andere sporten zien.

Andere manier: Livetv.sx

Via deze site kan je ook van vele sporten een gratis livestream bekijken. Op deze manier kun je door de livestreams gratis eredivisie of de formule 1 bekijken. Linksboven in de site staan verschillende blokjes die elk voor een andere sport staan. Wanneer je zo'n blokje aanklikt krijg je een lijst te zien met huidige en opkomende livestreams tot een week vooruit.

Welke sporten kan ik allemaal online kijken?

 • Voetbal (bijna alle competities)
 • American Football
 • Rugby
 • Golf
 • Basketbal
 • IJshockey
 • Boxen
 • Tennis
 • Motorsport
 • Darts
 • Snooker
 • Honkbal
 • Handbal
© 2013 - 2024 Rva03, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
EK voetbal 2021: Nederland-Oostenrijk, live tv en livestreamEK voetbal 2021: Nederland-Oostenrijk, live tv en livestreamOp donderdag 17 juni 2021 speelt Oranje op het EK voetbal tegen Oostenrijk. Deze twee teams zitten in de openingsronde v…
Voetbal 2021: Turkije-Nederland, live op tv en livestreamVoetbal 2021: Turkije-Nederland, live op tv en livestreamIn 2021 speelt het Nederlands elftal twee keer tegen Turkije. Dit zijn een kwalificatiewedstrijden voor het wereldkampio…
Nederland - Noord-Macedonië, live tv & livestream (EK 2021)Nederland - Noord-Macedonië, live tv & livestream (EK 2021)Op maandag 21 juni 2021 speelt Nederland zijn derde poulewedstrijd op het Europees kampioenschap voetbal tegen de Republ…
EK voetbal 2021: België-Finland, live op tv en livestreamEK voetbal 2021: België-Finland, live op tv en livestreamOp 21 juni 2021 speelt België zijn derde wedstrijd in de poulefase van het EK voetbal. De tegenstander is Finland. Dit d…

AceStream - gratis voetbal kijken!AceStream is een streamingplayer die het mogelijk maakt om online aangeboden streams af te spelen op je computer of lapt…
Gratis films kijken + Online TV kijken (Sopcast uitleg)De laatste jaren kijken steeds meer mensen televisie via het internet. Gratis online tv kijken kan gedaan worden met div…
Bronnen en referenties
 • www.firstrowsports.eu
 • Livetv.sx/en/
Reacties

Gerrit van de Haar, 18-06-2014
Wij wonen in Canada en willen weten of het mogelijk is om een uitgezonden wedstrijd later of nogmaals te kijken.Is het misschien mogelijk om wedstrijden te downloaden misschien?

Thanks. Reactie infoteur, 18-06-2014
Ik geloof niet dat dat via deze website mogelijk is. Wel kunt u met een programma uw scherm opnemen tijdens de wedstrijd, maar de besproken website laat redelijk vaak advertenties in beeld verschijnen, waardoor eigenlijk het hele beeld niet meer zichtbaar is. Deze advertenties zult u zelf weg moeten klikken.

U kunt natuurlijk wel proberen om een wedstrijd na afloop op youtube op te zoeken, aangezien heel veel wedstrijden door mensen worden opgenomen en op youtube worden gezet. Maar ik kan u niet met zekerheid zeggen dat de door u gewenste wedstrijd ook beschikbaar zal zijn.

Geurt Bosch, 09-03-2014
Hoe kan ik gratis eredivisie kijken? Reactie infoteur, 10-03-2014
Dit staat duidelijk in het artikel beschreven. Voor het antwoord zult u dus nog een keer het artikel goed moeten lezen.

Rva03 (42 artikelen)
Laatste update: 05-10-2014
Rubriek: Pc en Internet
Subrubriek: Download
Bronnen en referenties: 2
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.