Choozz enquetes invullen voor geld

Choozz is een site waar je enquêtes kunt invullen van verschillende onderwerpen. Maar is dit nou wel zo betrouwbaar? En verdien je er eigenlijk wel wat mee?

Choozz, enquêtes invullen voor geld.

Choozz is ten eerste een hele betrouwbare site, maar je moet niet gaan denken dat je er honderden euro's mee kunt verdienen. Met deze enquête site vul je heel veel soorten enquêtes in waarvoor je punten krijgt. Als je 1000 punten hebt, mag je een waardebon naar keuze uitkiezen van 10 euro. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit een waardebon van de Gamma, de Hema, het Kruidvat en nog veel meer. Je kunt ook kiezen voor een VVV-Bon die je in meerdere winkels kunt uitgeven, of je kiest voor online waardebonnen zoals de Bijenkorf, Bol.com en Zalando. Je krijgt dan via je mail een waardebon van 10 euro met een code.

Choozz is vooral voor jongeren tussen de 16 en 24 jaar.

Wat voor enquêtes en hoeveel enquêtes kun je invullen?

Hoeveel en wat voor enquêtes je kunt invullen, ligt aan je profiel op Choozz. Wanneer je een profiel op Choozz aanmaakt, worden er een aantal persoonlijke gegevens gevraagd. Je leeftijd, wat voor werk je doet, of je een auto bezit, vragen over je uiterlijke verzorging, over je reiservaringen, over computers, internet, telecommunicatie, enzovoort. Om zoveel mogelijk enquêtes in te kunnen vullen is het verstandig deze vragen allemaal te beantwoorden, zodat je profiel ook 100% af is. Dan biedt Choozz je de meeste enquêtes om in te vullen.

Hoeveel enquêtes je per dag in kunt invullen is altijd verschillend. Vaak gaan ze eerst kijken of de enquête wel bij je profiel past. Je krijgt in het begin van de enquête een aantal basisvragen. Als de antwoorden op deze vragen niet aan de criteria van de enquête voldoen, wordt de enquête afgesloten en kun je hem niet invullen. Voldoen ze wel aan de criteria, dan mag je verder met de enquête.

De enquêtes gaan bijvoorbeeld over telefoons, internet, boodschappen doen, kinderen, relaties, familie, seks, zwangerschap, kleding, films, werk, muziek en games.

Na iedere enquête die je hebt ingevuld verdien je een lot in de prijzentrekking, hiermee kun je ieder kwartaal 2.000 euro winnen!

Wat verdien je aan het invullen van de enquêtes?

Wat je aan punten verdient is per enquête verschillend. Voor de meeste enquêtes verdien je 25 of 50 punten, maar er zijn ook enquêtes waar je 75, 100, 150 of zelfs 200 punten voor krijgt. Honderd punten staat gelijk aan 1 euro, 50 punten staat gelijk aan 0,50 cent, enzovoort. Bij 1000 punten ruil je ze in voor een waardebon naar keuze. Je vult je adresgegevens in, kiest een waardebon, en die wordt vervolgens naar je adres verstuurd. De waardebon komt meestal binnen 3 tot 4 werkdagen aan. Als je een online waardebon kiest, ontvang je deze via de mail.

Geïnteresseerd in Choozz?

Vind je het leuk om enquêtes in te vullen en er een beetje mee te verdienen? En vind je het leuk om daar voor beloond te worden? Meld je aan, jouw mening telt bij Choozz! Ga naar de website www.nl.choozz.com om je aan te melden. Zijn er nog mensen in je vriendenkring waarvan je denkt dat ze het leuk vinden om enquêtes in te vullen voor een vergoeding? Vertel over je ervaringen met Choozz.
© 2014 - 2024 Stacey, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Geld verdienen met enquêtes: de beste sitesGeld verdienen met enquêtes: de beste sitesMet het invullen van enquêtes kun je veel geld verdienen. Het is een leuke manier om snel een extra inkomen te verwerven…
Thuiswerk via enquêtes invullen voor geldHet invullen van enquêtes, oftewel vragenlijsten, is een vorm van thuiswerk. Het is voor zowel jong als oud en je hoeft…
Betaald enquêtes invullen als bijbaanBetaald enquêtes invullen als bijbaanWie op zoek is naar een bijbaan, tijdelijk werk of een tijdverdrijf dat geld oplevert, is het vast al eens tegengekomen.…
Digitaal studeren: de basisbenodigdhedenDigitaal studeren: de basisbenodigdhedenTegenwoordig zijn we steeds meer afhankelijk van computers, mobiele telefoon en andere vormen van elektronica. Als je op…
Bronnen en referenties
  • www.nl.choozz.com
Reactie

Em, 14-07-2016
Ik krijg maar 20 punten per onderzoek terwijl ik van anderen verneem dat zij 90 punten voor hetzelfde onderzoek krijgen. Er wordt dus nogal onderscheid gemaakt. Ik moet 50 vragenlijsten invullen voor een tientje en anderen maar 13. Reactie infoteur, 12-09-2016
Klopt. Dat ligt maar net aan wat ze voor punten ze er voor geven en of je wel of niet in de categorie valt.

Stacey (42 artikelen)
Laatste update: 17-03-2016
Rubriek: Pc en Internet
Subrubriek: Diversen
Bronnen en referenties: 1
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.