InfoNu.nl > Pc en Internet > Tutorials > Alles over MSN Hotmail: Account aanmaken + gebruik

Alles over MSN Hotmail: Account aanmaken + gebruik

Alles over MSN Hotmail: Account aanmaken + gebruik Windows Live Hotmail (of voorheen Hotmail) is een gratis e-mailservice waar iedereen een account kan aanmaken. Het is de meest gebruikte e-mailservice ter wereld en kent meer dan tweehonderd miljoen unieke leden!

MSN Hotmail


Informatief/algemeen

Functies

 • Altijd over je mail beschikken: Hotmail is te bekijken vanaf iedere computer met internet.
 • Contacten: Je kan contacten toevoegen waardoor je gemakkelijk gegevens kan uitwisselen.
 • Spam filter: Een krachtige spam filter die ongewenste mail buiten houdt.
 • Bijlagen: Bijlagen versturen (tot tien megabyte)
 • Thema: Hotmail persoonlijker maken door een eigen thema te creëren.

Geschiedenis

In 1997 werd Hotmail door het bedrijf Microsoft gekocht voor maarliefst vierhonderd miljoen euro. Voorheen was de naam van de service HoTMail maar dit veranderde uiteindelijk toch naar Hotmail. Sinds kort wordt Hotmail Windows Live Hotmail genoemd. Tegenwoordig kan je naast mailen meer met je account. Zo kan je chatten en bestanden uit wisselen met andere gebruikers. Door middel van MSN Reporter is het mogelijk om nieuws met andere gebruikers uit te wisselen en de laatste tijd komen er steeds meer functies bij. In het begin gaf Hotmail zijn gebruikers slechts weinig ruimte maar dit veranderde al gauw naar meerdere gigabytes. Tegenwoordig neemt de opslagruimte naar vraag toe.

Concurrentie

De meeste mensen kiezen voor de gratis accounts van Windows Live Hotmail. Ze zijn gewoonweg populairder en beter in het gebruik. Toch heeft ook Hotmail de laatste tijd last van de nodige concurrentie. Zo heb je tegenwoordig ook Yahoo en Gmail. Beide mailservices verhogen en verbeteren alle aspecten waardoor ook Hotmail continu moet verbeteren.

Kritiek

Hotmail heeft door de jaren heen behoorlijk wat kritiek ontvangen. Zo zou de overgang van MSN Hotmail naar Windows Live Hotmail erg zwaar zijn voor de internetverbinding. In 2007 besloot het bedrijf om de e-mail van kleinere mailsservers niet meer te laten ontvangen/verzenden.

e-mailprogramma en POP3
Tegenwoordig is het ook mogelijk om e-mails in een extern programma te ontvangen. Dit kan door middel van het programma Windows Live Mail Destkop. Een voordeel is dat de mail nu in een programma terecht komt en de mails tevens nog vanuit een andere computer te bezoeken zijn.

Werken met Hotmail

Een account aanmaken

Het is erg gemakkelijk om een account aan te maken. Surf hiervoor naar de site van Windows Live Hotmail en druk op de knop nu aanmelden. Vul hier de volgende gegevens in:

 • Windows Live ID: Kies je e-mail adres met als uiteinde @Hotmail of @Live.
 • Wachtwoord: Kies een veilig wachtwoord.
 • Alternatief e-mail adres: Voor als je het wachtwoord vergeten bent.
 • Contact gegevens: Gegevens als de naam, adres, telefoonnummer enzovoort.
 • Tekens: Een laatste controle om te kijken of je geen bot bent.
 • Ik ga akkoord: Accepteer de gebruikersvoorwaarden.

Een mail versturen

Om een mail te versturen moet je de optie nieuw gebruiken. Vervolgens kan je de volgende stappen nagaan:

 • Aan: Vul de e-mail adressen in van de geadresseerden
 • Onderwerp: Schrijf in het kort op waar de mail over gaat.
 • Concept opslaan: De mail opslaan en later versturen.
 • Toevoegen: Een of meerdere bijlagen toevoegen.
 • RTF: De tekst opmaken met scripts.
 • Verzenden: De mail versturen.

Een mail opmaken

Het opmaken van een mail gaat hetzelfde als het opmaken van een document. Hierbij kan je de volgende opties gebruiken:

 • Lettertype veranderen: Zowel de grootte als de soort.
 • Dik drukken, schuin maken of onderstrepen.
 • Rechts/links uitlijnen of centreren.
 • Lijst: Zowel numeriek als met punten.
 • Link: Een of meerdere links toevoegen.
 • Emoticons: Gezichten toevoegen.

Bekende problemen & vragen

Mails van een afzender belanden in de spam folder! Hoe kan dit?

Antwoord:MSN denkt dat deze afzender onveilig is. Gelukkig is er een manier om de berichten als veilig aan te duiden. Ga hiervoor naar de ongewenste mail folder en selecteer de desbetreffende mail. Druk vervolgens op de knop markeren als veilig.

Mag ik meerdere accounts aanmaken?

Antwoord: Ja, momenteel mag je er een onbeperkt aantal aanmaken.

Zijn er kosten verbonden aan het gebruiken van Hotmail?

Antwoord: Nee, Hotmail is gratis en dat zal ook zo blijven. Hotmail verdient veel geld aan de advertentiemarkt en wanneer de service geld zou kosten zouden ze veel klanten verliezen.

Vragen of opmerkingen

Heb je nog vragen of opmerkingen? Dan hoor ik het graag. Wanneer je er niet helemaal uitkomt zal ik het in het deel bekende problemen & vragen behandelen.

© 2009 - 2017 Rakker126, het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.
Gerelateerde artikelen
Windows Vista heeft Windows Mail, een stuk veiligerWindows Vista heeft Windows Mail, een stuk veiligerOutlook Express heet in Windows Vista nu Windows Mail. Ondanks de vergelijkbare basis zijn er nogal wat nuttige verbeter…
E-mail/Hotmail account geblokkeerd/gehackt: wat te doen?E-mail/Hotmail account geblokkeerd/gehackt: wat te doen?Wat te doen wanneer je e-mail of Hotmail- of Gmail-account is geblokkeerd of gehackt? Wanneer er via jouw e-mailaccount…
De voordelen van een e-mailadresDe voordelen van een e-mailadresIn deze tijd is een computer niet meer weg te denken uit de samenleving. Behalve internet is ook e-mail erg belangrijk g…
Zimbra desktop, complete e-mail suite!Zimbra desktop, complete e-mail suite!Zimbra desktop suite is een emailprogramma waarmee meer kan dan enkel emailen. Een kalender, een takenlijst en een adres…
PayPal account aanmaken - Stap voor stap instructiesPayPal account aanmaken - Stap voor stap instructiesEen paypal account aanmaken maakt het mogelijk om online te betalen. Naast je credit card is PayPal een heel handige man…

Reageer op het artikel "Alles over MSN Hotmail: Account aanmaken + gebruik"

Plaats een reactie, vraag of opmerking bij dit artikel. Reacties moeten voldoen aan de huisregels van InfoNu.
Meld mij aan voor de tweewekelijkse InfoNu nieuwsbrief
Reacties

Joop van de Leur, 12-08-2015 00:48 #189
Ik krijg in mijn agenda van hotmail.com geen afspraken meer te zien! Heeft altijd gewerkt. Als ik een afspraak in de agenda plaats zie ik hem niet op die datum bij mijn postvak in, ook niet bij de ongewenste mails! Graag een oplossing hier voor? Weet iemand dat?

Wanda Steintjes, 28-04-2015 10:08 #188
Als ik de emailadressen wil laden om er wat naar toe te sturen, geeft Hotmail aan dat de adressen mogelijk niet goed zijn, maar deze gebruik ik altijd. Hoe kan ik ze toch gebruiken om te verzenden.

Frederiek Reiners, 12-03-2014 22:47 #187
Hallo,

binnenkort vervalt mijn home adres en dus wil ik over naar hotmail. Maar wat ik niet begrijp is, dat je de berichten niet kunt opslaan of exporteren. Dat kon ik bij mijn outlook express van home wel. Lastig want zo weet ik eigenlijk niet hoe ik ermee om moet gaan.

Alvast dank voor een tip
Frederiek Reiners

Johan Nagtegaal, 25-11-2013 11:18 #186
Ik wil graag een aantal e-mailadressen uit mijn bestand verwijderen. Kunt u mij uitleggen hoe?

Ine Biemans, 23-08-2013 11:41 #185
Eerst kon ik mijn totale lijst met contactpersonen in een lange rij overzien en zo nodig achter elkaar de personen aanklikken waaraan ik een e-mail bericht wil sturen. Nu krijg ik bij het openen van de lijst met contactpersonen alleen de lijst met de laatst gebruikte contactpersonen te zien, kan maar 1 persoon aanklikken en moet voor de volgende persoon een beginletter intoetsen. Kan ik dit wijzigen? Kan ik een gebruikershandleiding van hotmail ontvangen?

Pietvankempen, 31-07-2013 19:36 #184
Sinds kort kan ik mijn ingekomen berichten niet meer openen.
Heb de indruk dat het door de te prominente reclame boven het eerste bericht komt.
Wat is hiervoor een oplossing? Of moet ik uitwijken naar een andere account?
groet.
piet

Verheyde Rita, 18-03-2013 13:31 #183
Hotmail is vernieuwd, ik vind niet alle contactpersonen terug om mail door te sturen.

Marianne, 15-03-2013 10:44 #182
Mijn account bij hotmail is vorig jaar gehackt. Ik heb een nieuw email adres aangemaakt en nu weet ik niet of het gehackte email adres nog bestaat of dat ik nog actie moet ondernemen om dit te verwijderen en waar?

L. Beurskens, 10-03-2013 23:44 #181
Ik heb een tweede hotmailadres aangemaakt maar kan het niet openen. Ik kom steeds vanzelf in mijn eerste hotmailadres.

Gup, 27-01-2013 20:53 #180
Ik heb een tweede hotmail account aangemaakt, nu kan ik het account niet openen, tekst zeg dat de account niet bestaat! Hoe kan ik deze account gebruiken?

Engelinde, 07-01-2013 11:46 #179
Ik krijg steeds als ik bij msn messenger inlog een uitnodiging (venstertje)op mijn msn messenger om een voor mij onbekend contactpersoon toe te voegen… kan ik daar probleemloos op NEE klikken en blokken, want ik vermoed dat het een spammer is?

Angela, 04-01-2013 15:50 #178
Als ik een email verzend, wil ik graag een leesbevestiging ontvangen. Hoe kan ik dit instellen?

Petra, 27-12-2012 14:10 #177
Ik heb msn weer opnieuw geinstaleerd op mijn computer. maar nu is alles in het engels. is er ook een programma die ik kan download waar door ik deze kan vervangen.mijn instellingen van de computer zijn goed ivm taal en zo

Van Hauwaert Rita, 07-12-2012 21:36 #176
Ik heb altijd dit hotmailadres gehad nu momenteel geraak ik er niet meer op en moet ik een nieuw maken maar al mijn gegevens en e-mailadressen, mappen enz: worden niet mee genomen wat kan ik er aan doen?
graag een antwoord aub
grtz Rita

Ria, 03-10-2012 12:37 #175
Hoe kan ik email adressen verwijderen die in: onlangs gemaild staan? Dus bij het aanmaken van een nieuwe bericht zie je AAN staan en als je daarop klikt dan krijg je een klein scherm met contactpersonen, favorieten en onlangs gemaild. Ik wil dus de email adressen die in onlangs gemaild staan verwijderen. Deze adressen heb ik ooit een keer een email gestuurd en staan niet in mijn contactpersonen lijst.

Nico, 12-09-2012 16:02 #174
Hoe kan ik foto's die al jaren in mijn inbox staan van hotmail en waarvan sommige een zelfde nummer bevatten toch transporteren naar een andere harde schijf in mijn computer. Ik krijg dan een waarschuwing dat er al zo een foto met dat zelfde nummer in de map staat. Mag er iets aan dat nummer van de ene foto veranderd worden of zoiets. Diezelfde nummers zijn wel 2 verschillende foto's. Nico

Peter, 22-08-2012 10:48 #173
Hoe verander je lettertype in hotmail?

Iris, 15-08-2012 23:57 #172
Ik heb vandaag een nieuw emailadres aangemaakt, en de 1e letter begint met een hoofdletter. Nu wil ik net weer even checken of ik mail heb, geeft hotmail aan dat het microsoft account onjuist is. Terwijl het ZEKER weten het juiste account is want ik heb het direct na aanmaak opgeschreven dus het kan gewoon niet…
Kan iemand mij hierbij helpen? want ik snap er he-le-maal niets van…

Berg, 14-08-2012 07:43 #171
Mijn vriend wil zijn nieuwe msn naar mij toevoegen dan moet het bij mij het scherm staan zodat ik accepteren aanklikken, maar het staat niet op het scherm hoe kan dat?

Annelies de Lange, 08-08-2012 07:59 #170
Ik heb mijn laptop laten maken en die heb ik nu terug, maar kan ineens niet meer op mijn msn komen en ik kan ook geen nieuw wachtwoord maken. ik weet niet hoe ik dat kan doen.

Tilly, 22-06-2012 13:09 #169
Sinds gisteren is mijn mailbox één grote chaos waar de gekleurde balk is uitgerekt tot meer dan de helft van het scherm en mails en functies over elkaar heen staan zodat ik geen van beide meer kan lezen of gebruiken. Hoe komt dat en wat kan ik eraan doen?

Celia, 11-06-2012 23:28 #168
Hoi, sinds enige tijd geef ik mensen overal mijn email adres door van hotmail, zodat ze me zouden kunnen uitnodigen om te chatten. Deze mensen hebben mij ook uitgenodigd alleen krijg ik hier geen meldingen van dus zie ik ze niet in mijn lijst. Ook als ik hen wil uitnodigen kan msn hun email adres niet vinden. Dit zijn mensen zowel uit nl als uit het buitenland. Hoe kan ik dit oplossen?
Bedankt alvast.

Bosman Werner, 11-06-2012 02:54 #167
Ik heb een acount aangemaakt bij hotmail, mijn tweede! Als ik me wil aanmelden, komt meestal een antwoord zoals: te veel verkeerd wachtwoord en e-mail adres ingebracht. Het is voor een jonge dame die ik heb leren kennen op netlog. Ze heeft me gezegd, dat ze me nog meer foto's en uitleg ging geven. Haar e-mailadres van haar persoonlijk, heeft ze mij ook gegeven, maar ik kan mijn e-mails nergens terug vinden, en dat zijn er toch aardig wat.
Ik zou het erg op prijs stellen dat iemand mij daar mee kan helpen. Ik ben maar een leek op computer, daarom wil ik vragen de eventuele communicatie, zo eenvoudig mogelijk te houden! Bij deze mijn oprechte dank.

Fia J., 07-06-2012 14:00 #166
Hoe verander ik een emailnaam van een persoon in mijn bestaande vriendenlijst?

Kjeld Olsen, 04-06-2012 11:15 #165
Hoe verander je lettertype in hotmail? Ik zie maar 40 % en wil graag standaard alle lettertype groot hebben. Hoe moet dat?

Marieke, 10-05-2012 13:55 #164
Heb een tablet waar ik tot voor gister via msn Hotmail mijn email adres en wachtwoord kon invullen, echter vandaag krijg ik steeds melding van wachtwoord/emailadres klopt niet?
Komt dit vaker voor bij een tablet en hoe kan ik dit oplossen? Marieke

Marchak, 21-04-2012 18:06 #163
Het account van mijn zoon is geblokkeerd omdat hij spam zou verzenden. Nu kan hij een code ontvangen om weer gebruik te maken van zijn mailadres. Deze code kan echter alleen maar naar zijn adres gezonden worden! Heel bijzonder. Graag een oplossing hiervoor.

Silvia, 09-04-2012 12:43 #162
Ik heb een hotmail account aangemaakt maar kan er niet meer op hij zegt steeds wachtwoord fout maar ik weet zeker dat ik het goed in toets? en nu?

Elly Robeerts, 04-04-2012 16:29 #161
L.S. Zelf ben ik altijd tevreden geweest over hotmail tot een jaar geleden. Na het overlijden van mijn echtgenoot heb ik zijn hotmail account afgesloten. Sindsdien krijg ik en met mij vele anderen berichten namens mijn overleden man vanuit dit opgeheven account. U zult begrijpen dat dit behoorlijk vervelend is. Ik durf dit account ook niet meer te openen want anders wordt het weer geactiveerd. Een hotmail account openen is heel gemakkelijk maar afsluiten is blijkbaar een probleem. Wie kan mij helpen en het liefst in het Nederlands.

Helene, 27-03-2012 07:12 #160
Hoe kan het dat als je hotmail wil openen dat hij soms blokkeert? Of ligt dat aan de instelling van mijn pc?

Peter, 22-03-2012 18:47 #159
Als je iemand van je vrienden favoriet hebt gemaakt, kan je ze dan later die status ook weer afnemen?

Bert Berden, 16-03-2012 04:43 #158
Op praktische redenen heb ik meerdere hotmail accounts opgezet.Tot voor een tijd zag ik die verschillende accounts bij het inloggen; dat was best makkelijk want dan hoefde ik alleen maar te kikken, paswoord ingeven en vertrokken. Nu krijg ik dit niet langer meer voor mekaar. Hoe kan ik bij het inlog scherm opnieuw m'n verschillende E-mail accounts zien

Derk, 12-03-2012 17:03 #157
Hallo,
nou ik krijg tegenwoordig heel veel spam/ reclame e-mails en word er echt gek van!
iemand eenig idee hoe ik me ineenx voor all die e-mails af kan melden? want ik meld me vaak af bij dat soort reclame e-mails maar na een tijdje krijg ik ze weer aleen dan van een ander merk zoals nu bijv, heb ik me afgemeld voor gratis ofsoiets en dan krijg ik volgende week gewoon weer e-mails van bijv, aanbiedingen over hotels etc etc. het hangt me echt de keel uit en wil graag ineenx voor elk soort reclame email afgemeld worden, weet iemand wat?

Mrs Loveth, 10-03-2012 11:07 #156
Wij zijn een toonaangevende leverancier van geld lenen diensten. Hebt u behoefte aan financiële middelen en je waren teleurgesteld door de banken. Wij financieren voor hotels in Amerika, Europa en Azië en Australië. Wij kunnen elk type Asset Based Lending. Van kredietlijnen om de orde te kopen; Financiering gegevens Home herfinanciering, Home equity & Home aankoop lening, en Bouw lening, aan SFR, Multi Family, residentiële en commerciële financiering, Warehouse financiering. We bieden ook Secure en Ongedekte leningen voor: Conventionele en persoonlijke leningen aan particulieren, Commercieel termijn leningen voor middelgrote en grote zakelijke ondernemingen, Small Business Administration (SBA) lening voor kleinschalige bedrijven, Angel financiering & start-up zakelijke leningen, investeringen leningen. Tarieven en vergoedingen aangepast aan de risico en leverage. Onze transacties worden gesloten in de kortst mogelijke tijd. Beschikbare middelen, variërend van 5.000 tot 20 miljoen. Geïnteresseerde personen / bedrijven contact met ons opnemen voor meer informatie bij -Lovethloanoffer2002@Live.com

Mw K., 27-02-2012 11:31 #155
Ik krijg regelmatig mails van www.51 en nog wat, maar uit naam van mijn vriendin verstuurd. ook wordt mijn e mail adres regelmatig hiervoor misbruikt. Kan deze site niet worden aangepakt want ik vind dit dus helemaal niet prettig en het is dus echt niet zo veilig als we willen doen geloven.

Sammy, 21-02-2012 12:50 #154
Hoe zorg ik ervoor dat ik een mail adres die nu als 'veilg' staat onveilig te maken en te blokkeren? Ik word onwijs gestalkt door iemand en ik wil absoluut geen mails meer van hem ontvangen, maar hij staat in mijn veilige lijst.

Roland Landuyt, 13-02-2012 23:33 #153
Was wekenlang afgesloten van hotmail.com omdat wachtwoord niet meer aanvaard werd. Nu hersteld, maar geen enkele e-mail noch contactpersonen te vinden.

Yana, 01-02-2012 16:11 #152
Ik snap wel hoe je mails enzo vertuurd.
Alleen weet ik niet hoe je foto's op je hotmail-account kan zetten.
Weet iemand raad?

Mertens Sylvie, 30-01-2012 10:31 #151
Ik heb gisteren bij een vriendien facebook willen installeren met haar hotmail adres, en daar werd gemeld dat dit adres al in gebruik is. Raar maar waar een dame met dezelfde naam en zelfde geboorte datum. Hoe kan dit gebeuren en hoe kunnen we dit oplossen, want blijkbaar ontvangt mijn vriendin niet al haar mails.

Jan-Henri, 09-01-2012 15:23 #150
Hallo, heb al een tijdje een hotmailaccount. Nu wil ik graag een map die in mijn hotmail staat verplaatsen naar mijn bureaublad of in een nieuwe map. Heeft iemand de oplossing? Alvast bedankt!

Raymon Gerards, 09-01-2012 12:16 #149
Ik krijg steeds mailtjes in mijn concepten, en als ik er klik krijg ik te zien dat ik ze zelf verstuur wat niet het geval is. Kunnen dat berichtjes zijn van anderen die onder mijn naam verzonden zijn? Ik krijg steeds meldingen van mensen die zeggen dat ik niet reageer.

Rob, 07-01-2012 12:35 #148
Hoi, wie kan mij helpen? moet een nieuw wachtwoord instellen maar dit lukt al een paar weken niet omdat ik een melding krijg dat er een tijdelijk probleem is met de service!

Irene, 04-01-2012 13:36 #147
Ik heb ff een vraagje ik wil iemand toevoegen bij favoriet maar dat lukt niet terwijl ik wel het goede e-mail adres van die persoon heb en kan zelfs nog geen berichtje naar hem sturen terwijl hij mij wel heeft kunnen toevoegen kunnen jullie mij helpenof zeggen hoe dat kan?

Larissa, 30-12-2011 13:08 #146
Ik had een vraagje ik heb andere emoticons geinstalleerd op het programma msn zelf maar nu kan ik mijn ouder emoticons niet meer gebruiken hoe krigj ik die emoticons weg moet ik dan heel msn verwijderen of hoe moet ik het doen kun je het alsjeblieft sturen

groetjes larissa

Philomene, 29-12-2011 16:24 #145
Ik heb sinds vandaag als ik bij Mozilla inlog een heel langgerekte beeld van mijn hotmail. Kan niets openen, alles staat onder elkaar. Nog nooit gehad. Als ik via Avant Browser of Safari in mijn hotmail ga is het weer normaal. Hoe kan ik dit herstellen. Ik heb via Mozilla al mijn bladwijzers in gebruik.

Minnie, 28-12-2011 10:33 #144
Hallo Monique; ik had dit onlangs ook voor… je mailaccount is gehacked, om dit op te lossen kun je eerst proberen je wachtwoord te herstellen, dit doe je hier https://account.live.com/password/reset
als dit niet lukt dan kan je verder op die pagina door een andere keuze aan te vinken, en wordt er een mail naar Microsoft gestuurd, die je dan via een alternatief mailadres antwoord geeft via een link waar je naartoe moet… volg de instructies en vul de vragenlijst in (5mailadressen uit je hotmail, 5 subjecten, 5 mappen die je zelf hebt aangemaakt) ik ben er alvast mee geholpen, en wijzig je mail-paswoord en geheime vraag, het vraagt wat moeite maar komt terug in orde succes minnie

Berg Monique, 26-12-2011 11:13 #143
Ik ben al verscheidene jaren aangemeld op MSN hotmail Messenger, maar kan helaas er niet meer op geraken, mijn wachtwoord of e-mail adres wordt niet meer aanvaard.Niemand kan me helpen, en nu?Ik kan niet meer aan mijn mailtjes.Kan me iemand helpen?

A. Velder, 21-12-2011 22:46 #142
Ik had een vraagje over mijn messenger contactpersonen. ik heb een aantal geblokkeerd en nu wil ik ze terug. helaas kan ik ze niet in één keer terug krijgen. is dit wel mogelijk (ze allemaal in één keer terug krijgen)?

alvast bedankt voor de moeite.
mvg, A. Velder.

Leo Wubben, 20-12-2011 15:31 #141
Ik heb meerdere hotmail accounts en meerdere andere accounts. Hoe kan het dat als ik vanaf een bepaald ander e-mail adres een mail verstuur deze wel aankomt bij 2 hotmail accounts maar niet bij de derde zonder dat er een foutmelding terugkomt?

Bianca, 15-12-2011 13:02 #140
Mijn account is geblokkeerd. Ik heb inmiddels 2 keer een nieuwe account aangemaakt zodat er een code toegestuurd zou worden (waar je ook nog eens 24 uur op moet wachten) maar als ik bij deze nieuw aangemaakte accounts probeer in te loggen geeft hij aan dat deze Live id niet bestaat. Ik kan nu dus niet bij de code om in mijn mail te komen. Help, ik kan nu dus al 2 dagen niet in mijn mail en heb dringend info nodig uit mijn mail. Ik ben al uren bezig om het op te lossen en het werkt dus nog steeds niet. Wordt er niet goed van! Kan iemand me z.s.m. helpen?

Esther, 08-12-2011 07:52 #139
Ik heb een nieuw account aangemaakt 2 inmiddels zelfs maar ik kan hem niet gebruiken
hij zegt dat het mailadres niet bestaat. opnieuw geprobeerd maar dan is het maildres in gebruik. vraag ik een nieuw wachtwoord aan dan bestaat het id weer niet? help ik wordt gek

Elodie, 07-12-2011 21:20 #138
Hallo mijn vriendin heeft een email adres op hotmail maar ze zou een nieuwen willen maken ( beetje deftige naam :p )
kan ze gwn haar oude adres veranderen in een nieuwen of moet ze van heel begin beginen?
alvast merci

Robert Brinkman, 04-12-2011 15:09 #137
Ik heb een virus op mn hotmail, het verstuurd berichten zonder dat ik iets doe. Om van dit probleem af te komen moet ik nu mijn wachtwoord van hotmail veranderen. Hierbij heb ik een code nodig wat moet worden opgevraagd bij hotmail. Aangezien ik al erg lang gebruik maak van hotmail, staat er nog een heel oud e- mailadres (r.j.brinkman@wanadoo.nl) van mij geregistreerd bij hotmail waar de code naartoe verzonden wordt. Aangezien deze e mailadres niet meer in gebruik is, kan ik ook niet een ander e-mailadres opgeven. Wat nu te doen?

Ronald van Eerten, 27-11-2011 15:01 #136
Ooit een email adres aangemaakt r.vaneerten@hotmail.com. Die zou ik, naast r.vaneerten@gmail.com willen gaan gebruiken. Maaer, ik krijg de melding als ik asl ik dat mail adres wil toevoegen dat deze al in gebruik is. Maar ik kan er niet meer inloggen, dan krijg ik de melding dat er geen account is onder deze naam.

Kortom, wat te doen?

vriendelijke groet

Ronald

Amy, 20-11-2011 16:00 #135
Hallo, ik heb een vraag omtrent die msn startpagina bij het afmelden. Ik wil er vanaf wat moet ik daarvoor doen? Dus als ik afmeld van hotmail dan zie ik allerlei nieuwtjes over Hollywood enzo, ik wil er vanaf, wat moet ik doen?

Patricia Smeets, 20-11-2011 13:10 #134
Ik ben al van donderdag 17-11 met hotmail bezig. Mijn account is geblokkeerd omdat iemand onrechtmatig gebruik ervan gemaakt zou hebben. Ik hen alle procedures al diverse keren opgevolgd, overal contact gezocht, maar er is nog steeds niets gebeurd. Ik krijg via het bovengenoemde adres wel leuke mails en wat ik moet doen, maar kom dan weer bij af. Of als we de gestuurde link aanklikken krijgen we de melding dat er tijdelijke problemen met de service zijn en dat we het opnieuw moeten proberen. Dus weer terug bij start. met als gevolg dat ik nog steeds niet in mijn account kan. Hoe kan ik direct contact krijgen zodat mijn probleem opgelost wordt?

Jac, 19-11-2011 20:50 #133
Ik heb per ongeluk mijn hotmail inbox gewist deze avond. Kan ik deze mailtjes nog terug krijgen?

Eline, 04-11-2011 10:48 #132
Ik heb een probleem met mijn msn. Ik heb een nieuw hotmail adres aangemaakt op die te vervangen van mijn oude hotmail adres. Op die oude staat mijn msn, maar als ik op msn met mijn nieuwe wil inloggen zegt hij dat mijn wachtwoord niet klopt. Hoe maak ik met mijn nieuwe hotmail msn aan?
Ik hoop dat je dit kunt oplossen

Manon Jourdan, 24-10-2011 16:16 #131
Ik heb aanmeld problemen bij hotmail, als ik inlog bij messenger en vervolgens vanuit hier mijn e-mail wil openen, krijg ik de melding: Het opgegeven e-mailadres of wachtwoord is onjuist. Probeer het opnieuw. Als ik dan mijn e-mail adres intyp en mijn wachtwoord kan ik wel inloggen, maar dan kom ik op een pagina waar ik mijn account gegevens moet wijzigen. Dit heb ik geprobeerd maar mijn oude mobiele nummer staat hier nog in en deze krijg ik niet verwijderd.

Ik heb mijn wachtwoord herstel gegevens al gemarkeerd voor verwijdering drie dagen geleden, maar mijn oude nummer blijft staan. Wat is er aan de hand en hoe zorg ik er voor dat mijn hotmail weer naar behoren werkt?

M. de Groot, 12-10-2011 16:49 #130
Hallo luitjes, ik heb een account, die ik wil opzeggen, maar er staan tig mails in die ik wil bewaren naar een nieuw account, kan dit en hoe doe ik dat, moet dat voor elke mail handmatig(een voor een)of kan dat met een foefje dat ze er in een keer in mijn nieuwe account kan transporteren.

M.V.G. M. de Groot

Bianca, 11-10-2011 14:15 #129
Hallo,

Ik heb foto's toegestuurd gekregen via mijn hotmail account waar ik niet zo blij mee ben… Nu kan ik ze wel verwijderen van mijn inbox maar als ik mij aanmeld blijken die foto's nog steeds te staan! Hoe haal ik die weg?

Bianca

Jean, 09-10-2011 17:21 #128
Ik wil een paar oude email adressen wissen maar weet niet hoe… lukt voor geen meter


dank voor uw support

E. van Hooff, 04-10-2011 22:02 #127
Ik heb reeds een account, heb het idee dat het gehackt is. Ik ben vervolgens aan de gang gegaan dit te melden, een nieuw wachtwoord aan gaan vragen, maar ditalles mislukt de hele tijd. Ik word echt helemaal gek! Nu wil ik eigenlijk gewoon een nieuw account aanmaken, maar ik heb heel veel archief-materiaal (mails) opgeslagen die ik mee wil nemen. Hoe moet ik dit doen of is dit überhaupt mogelijk?

I. Cinjee, 03-10-2011 11:51 #126
Na een weeklang spam vanaf mijn account naar onbekende, wat ik merkte, kan ik nergens meer op, ben geblokkeerd en alles wat ik heb geprobeert lukt niet, heb alle stappen ondernomen en zelfs een nieuwe account aangemaakt, meerdere zelfs en daar krijg ik dan na 1 keer het ww niet meer in, zit nu ruim een week zonder hotmail en niemand kan me helpen!

Marion, 27-09-2011 13:03 #125
Ik heb een nieuwe live email account aangemaakt, en wil mijn oude verwijderen. Nu staan daar wat mappen met e-mails die ik wil bewaren, is het mogelijk deze over te zetten naar mijn nieuwe account? zonder alles te moeten kopieeren of een voor een door te sturen?

Arnout, 23-09-2011 12:06 #124
Op de één of andere manier worden er vanuit mijn email allemaal mailtjes verstuurd naar iedereen in mijn adreslijst. Kan iemand mij vertellen hoe ik hier vanaf kom?

Lia Kolderman, 19-09-2011 14:07 #123
Sinds zaterdag kan ik niet meer in mijjn hotmail komen. Wel messenger. Dan staat er: help us fight spam en dan moet je tekens invoeren. Die kan ik niet zien er staat dus helemaal niets, ook audiobestand heb ik al geprobeerd maar ik hoor ook niets. Hoop dat u mij kunt helpen.

Sanne, 14-09-2011 20:15 #122
Ik probeer via mijn hotmail in te loggen, maar krijg de boodschap dat deze (tijdelijk) is geblokkeerd. Heb een aantal vragen moeten beantwoorden (welke mappen had ik, naar wie heb ik voor het laatst een e-mail gestuurd en met welke onderwerpen). Hier zou ik reactie op krijgen van hotmail.com. Echter niks gehad. Ik wil graag mijn e-mail terug want er staan allerlei belangrijke e-mails! Die heb ik nodig. Wie kan mij a.s.a.p. helpen?!

Tom, 12-09-2011 18:58 #121
Ik heb namelijk een vraagje? Als ik mij wil aanmelden bij hotmail en ik toets al mij eerste letter in dan krijg ik mij e-mail adres er al in, nu is mij vraag hoe kan ik dit verhelpen dat ik dit niet meer ga krijgen.

Yvonne, 08-09-2011 16:43 #120
Ik wil voor mijn vriend vanuit mijn p.c. een live.nl webmailadres maken. Ik kom niet bij de juiste plaats geklikt. Eerst kom ik steeds in mijn ' live' -eigen mailbox terecht, en ik kan maar niet bij de klik komen, waarmee ik vers en al, een nieuw account kan aanmaken. Kunt u mij die link sturen, zonder dat ik daarmee in mijn eigen live-mailbox terecht kom en ik dus een nieuw mailadres Live kan aanmaken? Dank!

Aaron, 30-08-2011 19:39 #119
Ik zou graag mijn e-mailadres veranderen zonder al mijn contacten en bewaarde mails te verliezen, maar ik vind maar niet hoe het moet :( kunnen jullie mij helpen.

Jeffrey Lipman, 26-08-2011 18:20 #118
Beste mensen,

Kan ik op 1 of andere manier ook mijn lijst krijgen met al m`n msn/ email adressen erin zodat ik kan zien hoeveel en welke ik er heb?

Nel, 21-08-2011 23:08 #117
Ik heb per ongeluk mijn contactpersonen uit msn verwijderd, hoe krijg ik die weer terug zonder dat ik iedereen opnieuw moet uitnodigen?

Ricardo, 21-08-2011 17:34 #116
Als ik op postvak in druk zie ik windows live mail plaats van hotmail hoe moet ik dat veranderen

Greta, 21-08-2011 02:07 #115
Ik heb per ongeluk mijn mails gewist en ik zou ze graag terug willen hebben. Wat moet ik doen?

Timi, 17-08-2011 13:58 #114
Om spam te vermijden moet ik af en toe tekens invullen, vroeger nooit geen problemen mee gehad tot nu, want ik geef de tekens correct door, krijg een bevestiging dat mijn antwoord goed is en dat ik terug naar mijn bericht moet gaan en op 'verzenden' moet klikken, dan doe ik dit en krijg opnieuw een verzoek om die tekens tegen spam in te vullen en opnieuw en opnieuw? Kan iemand mij helpen aub?

Soes, 10-08-2011 11:47 #113
Ik kan niet meer inloggen terwijl ik mijn wachtwoord ken en ook goed invul. Heb een melding gemaakt bij Hotmail en krijg mijn emailaccount maar niet terug. Weet iemand wat ik kan doen?

Karel, 09-08-2011 11:24 #112
Waar slaat Hotmail de inlognaam op? Ik heb nog al nieuwsgierige huisgenoten, en ik wil dat de inlognaam verwijderd wordt.

Carla, 18-07-2011 10:16 #111
Hallo,

Hoe lang kun je concepten bewaren in de conceptenbox? oftewel worden concepten nooit automatisch verwijderd uit de conceptenbox? Ik hoor het graag!

Ruud, 08-07-2011 10:29 #110
E-mails die verwijderd zijn kun je die nog opvragen? Ik heb een e-mail nodig die per ongeluk is verwijderd. Hoe krijg ik die terug?

Tiny Jongstra, 16-06-2011 09:15 #109
Als ik een bijlage krijg toegestuurd, bijvoorbeeld een Word-document, en ik open dit vanuit mijn hotmail account, ik breng wijzigingen aan, sla deze op en stuur de mail met de bijlage door, dan zijn de wijzigingen verdwenen. Hoe kan dit en hoe is dit te voorkomen?

Elke Groenen, 08-06-2011 22:45 #108
Ik ben de zoveelste met eigenlijk hetzelfde bericht: mijn emailaccount is geblokkeerd. Er werd verschillende keren SPAM mailtjes vanuit mijn emailadres verstuurd, en nu heeft hotmail mijn account geblokkeerd. Ik heb informatie en gegevens doorgegeven, en zou hiermee eigenlijk mijn account terug moeten krijgen. Helaas krijg ik al twee keer het bericht dat de medewerkers mij niet als eigenaar van het account kunnen valideren.
Het duurt nu al bijna een week, en ik heb mijn email hard nodig! Heeft iemand nog een advies/tip? Of weet er iemand of het mogelijk is om een medewerker van hotmail in Nederland te bellen?

S. Lieshoud, 08-06-2011 11:08 #107
Mijn broertje woont tijdelijk in denemarken. Zijn account is geblokkeerd en kan er niet meer in. We hebben vanalles geprobeerd, maar het lukt steeds niet. Hoe kan dit verholpen worden.

A. Oostrik, 28-05-2011 15:40 #106
Hallo
mijn dochter zit aan de andere kant van de wereld en kan haar mail niet openen. deze is geblokkeerd, ander wachtwoord etc. is geprobeerd toch is het voor haar belangrijk dat ze haar email adres weer kan gebruiken. wat te doen?

Fab, 19-05-2011 19:23 #105
Ik heb net een nieuw hotmail account, omdat mijn oude geblokkeerd was. Omdat het herstellen niet direct lukte heb ik een nieuwe account aangemaakt. Nu is mijn account @hotmail.nl mijn moeder vertrouwt dit niet. Is er een groot verschil tussen hotmail.com en hotmail.nl?

Prinesje, 30-04-2011 09:50 #104
Hoe krijg ik mijn gegevens uit het mapje concepten overgeplaats naar een andere emailadress? Hier staan nl belangrijke gegevens in en die wil ik weg hebben uit mijn huidige account, want ik denk dat deze gehackt is etc, ook heb ik erg veel last van spam en zogenaamde emails die zogenaamd vanuit mij worden verzonden.

Guy Deceuninck, 25-04-2011 15:28 #103
Hallo,

ik heb ook een hotmail adres maar ik gebruik deze even niet meer omdat als ik een nieuwe e mail wil zenden en ik bv de letter a in tik, alle namen verschijnen met de letters a die ik ooit gebruikt heb,
hoe kan ik dit verwijderen, deze namen staan niet bij de contactpersonen en zoals bij outlook op de persoon gaan staan en delete helpt niet

kunnen jullie mij helpen zodat ik m'n hotmail weer zonder ergernis kan gebruiken

thanks
guy

Leonie, 22-04-2011 14:21 #102
Ik kan ineens geen mails meer verzenden. Zodra ik dit probeer reageert de computer niet meer en moet ik de pagina verversen. Dit helpt alleen niet. Hoe kan ik dit oplossen?

Lonneke, 12-04-2011 15:38 #101
Ik heb een emoticon gekopieerd van iemand en heb hem opgeslagen met een letter de x, niet zo handig want als ik nu een woord typ met de letter x komt er iedere keer die emoticon te staan hoe kan ik dit veranderen?

S., 10-02-2011 19:57 #100
ONLANGS GEMAILD LIJST VERWIJDEREN: Ga naar je hotmail. Klik rechtsboven "opties". Klik dan op "gevacanceerde privacy" instellingen onder "Hotmail aanpassen". Klik dan op "Alleen suggesties voor contactpersonen" en tenslotte op Opslaan

Stef Roelofsma, 14-01-2011 15:47 #99
Ik ben bij een shantykoor en dat verschijnt in de onderste balk met een poppetje. Helaas geeft deze mogelijkheid geen keuze aan of ik met mijn eigen hotmailaccount of dat van het koor kan aanmelden. Dan moet ik nogal omslachtig te werk gaan. Kon dit voorheen wel, nu dus niet helaas. Is daar een oplossing voor. In principe wil ik de eerste keus voor mijn eigen en als tweede mogelijkheid dat van het koor kunnen inschakelen. Ook lukt het chatten via mijn laptop niet omdat in dat msn venster geen mogelijkheid wordt aangegeven.

Ayse, 11-01-2011 22:13 #98
Ik heb een alternatief e-mailadres ingesteld, maar nu heb ik geen toegang meer tot dit adres. Nu wilde ik dit verwijderen, maar elke keer ik dit probeer stuurt hij een bevestigingsbericht naar het alternatieve e-mailadres. Aangezien ik geen toegang heb kan ik ook niets bevestigen. Hoe kan ik dit alternatieve e-mailadres nu verwijderen?

Marieke, 04-01-2011 12:00 #97
Antwoord op: Waarom slaat hij mijn verzonden berichten niet meer op?
Ik had ook plotseling dat mijn verzonden berichten niet meer opgeslagen werden in hotmail. Na wat zoeken, vond ik waar je het kunt instellen. Hij heeft dit blijkbaar uit zichzelf omgezet. Hoe je die plek kunt vinden:

1) rechts bovenaan: Opties, dan 'meer opties' kiezen
2) onder het kopje 'e-mail schrijven' staat 'verzonden berichten opslaan'
3) deze staat nu uit, je moet het 2e bolletje aanvinken.

Anika, 13-12-2010 17:39 #96
Ik heb sinds een paar dagen mijn msn vernieuwd. Tot mijn grote onsteltenis zie ik bij mijn dochter het telefoonnummer van thuis en haar 06 staan zo ook bij mijn moeder. Alles echt alles heb ik geprobeerd om bij contact gegevens veranderd te krijgen zelfs mijn dochter allemaal 00000 in zitten vullen en dat ze in zuid afrika woont. Maar helaas alles blijf open staan. Ook heb ik alles voor mijzelf gezet zowel bij haar als bij mij. Maar nog blijf alles staan in blauwe letters. Hoe krijg ik dit in vredesnaam weg ivm geheim nummer enz.

Harry, 10-12-2010 19:30 #95
[quote]Door Ella op 22-09-2010

Al mijn contactadressen krijgen een soort reclame, waar in staat dat ik iets gekocht heb, met een emailadres waarop ze moeten klikken. Ben ik nu gehackt of is dat een virus? Heel vervelend, want ik heb contactpersonen, waar ik absoluut niet zulke mails naar toe gestuurd wil hebben (bv mijn baas). Is het beter om mijn e-mailadres te veranderen of wat kan ik daaraan doen?[/quote]

Heeeeeel bekend allemaal en dat is begonnen nadat MSN/Hotmail een nieuwe versie aan ons heeft opgedrongen! Ben wat aan het spitten gegaan in Opties, daar bleek dat er instellingen zijn die door MSN/Hotmail 'open' zijn gezet, en zo ben je makkelijk te vinden op internet!
Een ander irritant iets is dat de verzonden emails niet worden opgeslagen, of als wij het hebben 'aangevinkt' gebeurt het tijdelijk en daarna niet meer!

Mariska, 24-11-2010 23:06 #94
Ik vind het erg jammer dat met de live account als je foto's bij wilt voegen je niet meer alle foto's te zien krijgt (of een heel deel) en je ze alleen maar aan hoeft te vinken, ik vond dit zeer handig!
Dit met de albums dan moet je elke keer die foto's precies weten welke omschrijvingen je hebt.
je krijgt de foto's dus niet meer te zien erg onhandig.

Is het niet mogelijk het te kunnen doen zoals het eerst ging?

Khalid Sultani, 22-11-2010 11:20 #93
Ik kan vanaf bepaalde periode mijn verzonden mailtjes niet meer teruglezen, op één of andere manier komen deze niet meer in mijn verzonden items te staan… Sommige mailtjes nodig als bewijs materiaal.Ik heb ze erg nodig. Hoe kan ik dit aanpassen? en hoe kom aan mijn verzonden berichten?

Khalid Sultani, 22-11-2010 11:20 #92
Ik kan vanaf bepaalde periode mijn verzonden mailtjes niet meer teruglezen, op één of andere manier komen deze niet meer in mijn verzonden items te staan… Sommige mailtjes nodig als bewijs materiaal.Ik heb ze erg nodig. Hoe kan ik dit aanpassen? en hoe kom aan mijn verzonden berichten?

Genara, 15-11-2010 00:21 #91
Ik ben ijn wachtwoord vergeten en het was hrsted. Mijn probleem is dat ik het nog steeds niet weet. Hoe is dat mogelijk? Ik had al jaren een heel goeie wachtwoord en zij (jullie) hebben me gezegd om het te wijzigen, en nu zit ik met deze probleem. Ik kan mijn wachtwoord niet meer herinnereen want het is al meer dan? veranderd. Elke keer moet ik een ander instellen Met mijn eerste wachtword had ik nooit problemen. Vandag moest ik weer door het herstellen proces doorgaan en ik verlies ermee heel veel tijd.Ik moet mijn MSN wachtwoord ge bruiken om in te loggen en niemand kan me ermee helpen. Ik vraag me zelf wat ik nu moet doen. U kunt gerust door mijn geschiedenis gedurende al die ik deze account bezit en zie voor U zelf wat ik bedoel. Ik hoop dat U mij kunt helpen, Mijn dank bij voorbaat.

Genara
Gabi77iela@hotmail.com

Martine, 13-11-2010 12:04 #90
Waarom kan ik mijn verzonden mailtjes niet meer teruglezen… op één of andere manier komen deze niet meer in mijn verzonden items te staan… dit vind ik heel vervelend. Hoe kan ik dit aanpassen?

A., 06-11-2010 01:05 #89
Ik kan me op eens niet meer inloggen op msn ik krijg steeds net als of ik verkeerde w8woord in tik opeens was dat zo want gister avond zat ik er op en morgen in de middag wou ik me aanmelden lukt het opeens niet meer en ik heb echt belangrijke personen op die msn lijst staan en nee ik heb met iets datie me zou willen hacken of zo ik heb ook niets geaccepteerd kan iemand me plz helpen

Blok, 01-11-2010 20:04 #88
Wie kan mij vertellen hoe ik weer bijlagen kan toevoegen in een mail die ik maak in hotmail? Ook foto's toevoegen lukt niet meer. Als ik klik op bijlagen toevoegen of fotos toevoegen gebeurt er niets! What to do?

Evert, 21-10-2010 09:58 #87
Soms maak ik gebruik van windows live(hotmail) in die berichten staan vaak koppelingen. Via mijn normale account zijn die koppelingen normaal aan te klikken. Op mijn hotmail worden de koppelingen gepresenteerd als koppeling, doch werken niet. Onderaan mijn scherm verschijnt ook niet het adres van de koppeling. het probleem doet zich zowel bij IE als firefox voor.

Angela, 18-10-2010 10:36 #86
Kan geen msn installeren op me nieuwe laptop? wie help mij

Ron Jeurink, 12-10-2010 06:31 #85
Ik krijg geen afzender meer te zien in Hotmail bij postvak In.Heb van alles al geprobeerd.Wie kan mij helpen?

Maaike, 07-10-2010 19:42 #84
Hoe kan ik email adressen verwijderen die in: onlangs gemaild staan? Dus bij het aanmaken van een nieuwe bericht zie je AAN staan en als je daarop klikt dan krijg je een klein scherm met contactpersonen, favorieten en onlangs gemaild. Ik wil dus de email adressen die in onlangs gemaild staan verwijderen. Deze adressen heb ik ooit een keer een email gestuurd en staan niet in mijn contactpersonen lijst.

Inge, 28-09-2010 20:16 #83
Hallo,
Ik vraag me af hoe het kan dat ik geen mailtjes kan uitprinten die via hotmail binnenkomen.
Kunt u me daarbij helpen?
Af en toe heb ik namelijk de mail nodig als een soort bewijs, maar er komt alleen 1 regel uit de printer, met daarin mijn mailgegevens, en de website waarop ik zit… help!

groet,
ingeborg

Ella, 22-09-2010 13:56 #82
Al mijn contactadressen krijgen een soort reclame, waar in staat dat ik iets gekocht heb, met een emailadres waarop ze moeten klikken. Ben ik nu gehackt of is dat een virus? Heel vervelend, want ik heb contactpersonen, waar ik absoluut niet zulke mails naar toe gestuurd wil hebben (bv mijn baas). Is het beter om mijn e-mailadres te veranderen of wat kan ik daaraan doen?

Roderick, 12-09-2010 15:26 #81
Ik wil graag weten hoe ik mijn hotmail acount kan opzeggen want ik heb hier problemen mee. berichten die ik binnekrijg worden gelijk verplaats naar verwijderderde berichten en dat is niet de bedoeling. dus ik wil graag weten wat ik hier aan kan doen.

Peter, 05-09-2010 09:12 #80
Ik heb een vraag al mijn acounts zijn gehackt en ik weet mijn gegevens niet meer waardoor ik niet meer op al mijn msn en mail kan komen weet u hoe ik al deze gegevens terug kan krijgen er staan namelijk belangrijke mail in mijn mail boxen

Ben Gidding, 04-09-2010 01:05 #79
In 2005 had ik een Hotmailaccount. Toen ik het een maand niet had gecheckt, was het account opgeheven! Hotmail? Waardeloos! Inmiddels zou dat niet meer zo zijn. Zo ja, sinds wanneer is die "verbetering" er dan gekomen? Hierna had ik jarenlang een Yahoo.com account, dat altijd prima beviel, totdat ook dit na lange tijd niet te hebben gebruikt door hun kennelijk werd opgeheven! Waardeloos! Toen had ik een aantal maanden Gmail. Wie dat tegenwoordig niet heeft, is een uitzondering. Ik ben graag een uitzondering, want ik zag nog nooit zo'n warboel als Gmail! Ik weet niet hoe lang gezocht naar de optie mezelf te verwijderen, wat uiteindelijk lukte. Nu heb ik een aantal maanden een Yahoo.co.uk account dat prima bevalt, maar ik houd mijn hart vast wat ik daar verder nog tegenkom dan de beperkingen die je hebt omdat het niet de Pro-versie is die die beperkingen niet heeft, zoals ruimte die je kwijt bent aan een ingebouwd social networking gedeelte of je dat nou gebruikt of niet, die ten koste gaat van ruimte voor je e-mails. Ik hoor graag over ervaringen van anderen.

Sien, 12-08-2010 21:33 #78
Ik heb een vraag, zodra mijn dochter op msn gaat, hangt de laptop binnen 3 minuten vast… zo gaat dit al een paar maanden, dus nu gaat ze maar niet meer op msn, enig idee hoe dit kan.

In, 05-07-2010 22:18 #77
Waar verander ik mijn emailadres?

Chiel van Klaveren, 01-07-2010 22:37 #76
Ik heb een vraag hoe ik een hotmail acount volledig kan opzeggen van mij. Ik heb er inmiddels drie maar wil er twee stoppen.

H. Visser, 23-06-2010 09:21 #75
Als ik een mail beantwoord, komt niet mijn e-mail adres als verzender er op te staan, maar van een ander, die trouwens in mijn adreslijst voorkomt. De ontvanger krijgt dan een heel ander "verzonden door" te zien!

Eli, 20-05-2010 23:53 #74
Hoe kan ik email adressen verwijderen die in : onlangs gemaild staan? Dus bij het aanmaken van een nieuwe bericht zie je AAN staan en als je daarop klikt dan krijg je een klein scherm met contactpersonen, favorieten en onlangs gemaild. Ik wil dus de email adressen die in onlangs gemaild staan verwijderen. Deze adressen heb ik ooit een keer een email gestuurd en staan niet in mijn contactpersonen lijst.
Dit is erg belangrijk voor me, Alvast bedankt, eli Reactie infoteur, 13-06-2010
Succes!

Jolanda, 19-05-2010 22:58 #73
Ook ik heb diverse adressen in mijn "onlangs gemaild" lijst staan, mensen die ik niet eens ken en die niet te verwijderen zijn. Zojuist feedback hierover gegeven op http://feedback.live.com, hopelijk komen ze snel met een oplossing. Hieronder de feedback die ik gegeven heb:

Het lijkt er op dat andere personen gebruik maken van mijn email-adres, in de lijst "Onlangs gemaild" staan diverse personen die ik nooit zelf bewust gemaild heb. Daarnaast krijgen mensen die wel in mijn contactenlijst staan reclame uit mijn naam, terwijl ik dat zelf nooit verstuurd heb. De onbekende adressen in "onlangs gemaild" zijn ook niet te verwijderen, erg irritant! Wellicht is het een idee om op de centrale servers van hotmail de "onlangs gemaild"-lijst voor iedereen leeg te maken. Op windowslivehelp.com zie ik dat meerdere mensen vergelijkbare problemen hebben. Graag een adequate en snelle oplossing hiervoor, bij voorbaat dank. Reactie infoteur, 13-06-2010
Probeer eens het cookie te verwijderen.

Eli, 18-05-2010 16:54 #72
Hoi,
Hoe kan ik emails die in onlangs verstuurd staan verwijderen. Ik heb emails van mensen daar die ik niet heb toegevoegd in mijn contactpersonenlijst. ik wil dat die emails waarnaar ik bijvoorbeeld 1 x maar een email heb gestuurd hebt compleet van mijn account en bij mijn onlangs verstuurd mails weg hebben/verwijderen. maar hoe doe ik dat? Dit is erg belangrijk voor me. Kunt u me aub opweg helpen.
Bedankt en groet, eli

Hannatjuh, 17-05-2010 21:41 #71
Hoi hoi

ik kan mijn msn niet meer opkomen ik denk zelf dat ik gehackt ben
als ik wil inloggen gef hij aan dat mijn gebruikers naam of wachtwoord niet goed is
maar heb mijn gebruikers naam en wachtwoord gewoon goed ingevuld

ik krijg een foutcode 80048823 te zien
ik hoop dat u mij kunt helpen? Reactie infoteur, 13-06-2010
Probeer contact op te nemen met MSN.

Joyce, 17-05-2010 17:44 #70
Heyhey

sinds een tijdje kan ik gene bijlagen meer toevoegen via hotmail, ik kan ze wel ontvangen en openen, maar niet meer toevoegen, daarnaast kan ik in het 'aan' venster wel nog emailadressen typen, maar vult hotmail de adressen niet meer aan als ik alleen e naam weet (eerste deed deze dat wel) ook krijg ik geen contacten lijst meer als ik op 'aan' klik.
hoe kan dit? en hoe kan ik dit oplossen?

groetjes Reactie infoteur, 13-06-2010
Probeer eens een andere browser.

Heleen, 15-05-2010 18:34 #69
Hoe kan ik mijn binnengekomen post van hotmail in verschillende mappen plaatsen? Reactie infoteur, 13-06-2010
Door meerdere mail accounts toe te voegen.

Linda Verwijs, 14-05-2010 23:25 #68
Hoe verwijder ik personen uit onlangs gemaild. Deze staan niet tussen mijn contactpersonen, maar ze komt bij nieuwe mail tervoorschijn als je bij aan een letter typt, zelfs mensen die ik al jaren niet meer in mijn contactpersonen heb, ze ontvngen dus wel van die automatische doorstuurmails van mij, ik wil die mensen er helemaal uit.

Anoniem, 07-05-2010 21:48 #67
Dit komt er dan te staan":


Er wordt een tijdelijk probleem bij de registratie voor Windows Live ID verholpen.
Probeer het opnieuw.
Als deze fout zich blijft voordoen, probeert u het later opnieuw.
OK
Foutcode: 100 : 0x800482de : 2010-05-07T19:50:36 GMT

Anoniem, 07-05-2010 20:50 #66
Hoi! ik wil mijn hotmailadres veranderen enz. gewoon een heel nieuw account. Maar elke keer als ik helemaal klaar ben met alle gegevens enzovoort, moet ik van die tekens overtypen, en volgens hun doe ik dat elke keer niet goed. Na zo'n 5x proberen staat er: Er is 1 of andere fout opgetreden, probeer het later nog een keer… waar slaat dit op? :-( ik probeer het echt al duizend keer! kan u mij daar mee helpen? ik hoop op een spoedige reactie.

Groetjes :-)

Ria, 27-04-2010 12:36 #65
Kan ik mijn pc zo instellen, dat er een seintje te horen (of te zien is), wanneer er "post" binnenkomt? Reactie infoteur, 13-06-2010
Ja, door in te loggen bij MSN.

Anneke Goedemans, 21-04-2010 13:33 #64
Mijn account is waarschijnlijk in Azië gekraakt en nu ontvang ik en anderen in mijn adresboek steeds email met daarin Spam. Ik wil graag mijn wachtwoord veranderen, hoe doe ik dat? Reactie infoteur, 13-06-2010
Bij de instellingen.

Niels, 07-04-2010 23:07 #63
Hoe verwijder ik mailadressen uit de "onlangs gemaild"-lijst? Als ik een beginletter van een naam invul verschijnt een adres dat ik ooit gemaild heb maar niet als contactpersoon heb toegevoegd.

Ine, 30-03-2010 13:47 #62
Hoe maak ik een tweede msn aan en kan mijn eigen msn blijven gebruiken Reactie infoteur, 13-06-2010
Door bij Hotmail een nieuw mailadres te registreren.

Noelle, 24-03-2010 13:09 #61
Hallo, Ik heb het idee dat mijn account "gehackt" is of iets dergelijks. Er werden emails verstuurd vanuit mijn account en dat deed ik niet. Ik kwam er achter omdat ik ineens een hele rits "undelivered" emails had. Nu heb ik mijn wachtwoord veranderd maar krijg nu elke keer weer het verzoek om mijn wachtwoord te wijzigen. Waarschijnlijk die personen die in mijn mail zaten sturen nu dit request. Hoe kom ik hier vanaf? Alvast bedankt.

Helene, 23-03-2010 17:00 #60
Hallo, ik denk dat ik iets heel dom gedaan heb, ik heb me her-aangemeld bij windows live met mijn huidig e-mailadres (ik dacht er iets anders mee te bereiken) en nu zijn al mijn vroegere e-mails en brieven allemaal weg! Kan ik dit nog recupereren? Ean een wanhopig meisje.

Rosette, 23-03-2010 08:23 #59
Na het schikken van 'te verwijderen en te bewaren mails' worden de ingekomen mails nu automatisch, na enkele uren, overgezet naar de verwijderde mails zodanig dat een deel van de mails volledig verloren gegaan zijn. Hoe kan ik dat stoppen? Reactie infoteur, 13-06-2010
Niet meer doen.

Ruud Bos, 21-03-2010 22:22 #58
Ik wil mijn e-mail adres opzeggen en met mijn hotmail adres verder. Later open ik dan weer een nieuw adres. Hoe ga ik te werk bij het verwijderen van dit e-mailadres? Ik kan deze optie nergens vinden?

Willem, 14-03-2010 16:58 #57
Probleem met live messenger. Als ik aan het chatten ben en ik ontvang een bericht dan kan de ik het niet lezen, ik kan het van niemand lezen omdat er dan allemaal vreemde streepjes en tekentjes komen te staan. Wie helpt mij?

Eda, 28-02-2010 15:10 #56
Hallow,
ik heb een hele iritante probleem. Dat is namelijk dat ik niet meer op me hotmail(msn)kan… dit is gebeuerd na gister na dat ik me w8woord heb gewijzigd… ik weet 100% zeker dat ik me nieuwe w8woord en me e-mai adres goed invoer maar alsnog krijg ik een foutmelding met de volgende code:80048823 ik heb van ales geprobeerd… op google gesurft ook op hotmail gezocht naar oplossingen en contactgegevens om het na te vragen bij hotmail… maar het is me maar niet gelukt ben uiteindelijk hier beland.ik ken geen kant meer op ik heb me email adres al jaren lang, met hele belangrijke docuemnten enz… als ik wist dat dit me zou voorkomen zou ik niet eens gaan wagen om me w8woord te wijzigen:(

Ik zit er echt mee… iemad die me kan helpen?
Ik weet ook niet meer wat me geheieme w8woord was.ofwel me ant en land maar de stad niet meer… ik hoop dat iemand mij kan helpen bij deze gegevens van hotmail ofz opsturen? Graag ik w8 op een ant u kunt me emailen bij me tijdelijke nieuwe emai adres edda.k@hotmai.com

ALVAST BEDANKT HOOP VOOR GOEDE TIPS!:) Reactie infoteur, 13-06-2010
Misschien heb je een virus.

Hanna, 27-02-2010 22:15 #55
Ik heb in mijn hotmail account mijn geboortedatum veranderd in 2000 en kan niet meer bij mijn gegevens komen omdat ik nu dus minderjarig ben, tenzij ik een creditcard nummer invul. Ik heb geen credit card en kan de gegevens dus niet invullen. Kunt u mij helpen hoe ik op een andere manier weer bij mijn gegevens kan komen.

Harmsen N. M., 17-02-2010 23:16 #54
Als ik met hotmail "nieuw bericht" selekteer en geef een email-adres op aan wie ik een mail naar wil sturen, laat hij als ik de eerste letter intik, alle adressen zien die ik al eens gemaild. Hoe krijg ik dat weg? Dus : Hoe wis ik de geschiedenislijst bij hotmail van email-adressen die ik eens iets verstuurd heb?

Jerome Rats, 17-02-2010 03:25 #53
Hoi Hoi, ik ben Jerome, en ik wil weer een nieuwe account aanmaken, maar ik krijg telkens de melding dat ik mijn daglimiet heb bereikt, ik probeer dit al dagen, maar krijg telkens het zelfde antwoord, waar ligt dat aan, ik kan toch onbeperkt een account aanmaken, of is er een echt limiet aan verbonden, ik weet het ook niet, ik hoop dat jullie mij hiermee kunnen helpen een goed en correct antwoord op mijn vraag kunt geven, ik hoop dat jullie mij kunnen helpen met mijn probleem op te lossen, ik hoor nog van jullie.

Heleen, 12-02-2010 19:51 #52
Hallo
Hoe kan ik op een andere computer mijn mail openen? Jullie zeggen, dat dat overal ter wereld kan, maar ik kan het niet eens op onze tweede computer thuis. Deze loopt op Windows Vista
Groetjes, Heleen

Peter van Woensel, 04-02-2010 16:26 #51
Hallo ik wil leren msn en ik ben er zo'n 20 uur mee bezig geweest met aanmaken acount kliok en foetsie alles weg en ik als nieuwe vijgezel zit ook pas sinds 4 maanden achter de computter

Gerrit, 28-01-2010 20:00 #50
Hoi
ben gewend veel foto, s te versturen, maar ik nu sinds kort bij hotmail ben snap ik hier dus geen biet van.

ingewikkeld i.v.t. anderen.
wat is nu exact de procedure om dit voor eens en altijd vast te zetten?
Ook meerdere foto, s versturen-optie graag.

en een een dom blond vraagje: hoe zet ik een icoontje naar hotmail ergens neer?

groetjes gerrit

Laura van der Veen, 28-01-2010 17:57 #49
Kan er iemand zo in je account inbreken bij 'live' of 'hotmail'? Mijn vriend zegt dat het bij hem is gebeurd, terwijl ik dacht dat hijzelf 600 accounts, als vrienden' erbij had aangemaakt. Nu zijn de 'zogenaamdem vrienden'verdwenen'. Is het zo onveilig of zijn het leugens van de persoon? Ikzelf heb het nl nog nooit mee geaakt.
Groeten, Laura.

Consuela, 24-01-2010 18:06 #48
Hoi,
Ik kan namelijk niet meer met mijn emailadres inloggen op windows lide messenger maar met ditzelfde adres kan ik wel in hotmail inloggen en mailtjes versturen en ontavngen op mijn laptop.
ik heb geprobeerd met andere emailadressen in te loggen in windows live messenger op dezelfde latop en dat gaat moeiteloos, geen enkel probleem.
maar bij dat ander adres blijft mijn pc elke keer vastzitten en kan ik niets meer met mijn pc, doen, de start button doet het niet zlefs CTRL+ALT+DEL doet het niet meer.
ik moet daarna elkker keer als ik met het desbeteffende emialsdres inlog mn pc handmatig uit zetten omdat het vast loopt>
waaraan kan het liggen en hoe kan ik dit oplossen?
kunt u me aub helpen?

Annelieke, 23-01-2010 10:25 #47
Weet iemand hoe het komt dat er steeds berichten uit mijn map 'verwijderde mail' worden gegooid? Log ik uit met 27 verwijderde berichten… log ik weer in staat er mog maar 8…? Doet hotmail dat?

Debby, 18-01-2010 11:15 #46
Is het mogelijk om gegevens terug te halen en te bekijken, wat je allemaal met die persoon heb gechat / of msn't? Ben erg benieuwd? Dus de geschiedenis wat je eerder met een persoon hebt besproken. Alvast bedankt!

Judith, 17-01-2010 21:36 #45
Hoe kan ik naar al mijn contactpersonen dezelfde mail verzenden. Ik krijg nu een melding dat ik niet zoveel mailtjes in 24 uur kan verzenden. Ik gebruik het alleen voor legitime redenen? Is hier iets aan te doen? Wie kan mij helpen? Reactie infoteur, 13-06-2010
Dat kan idd niet ivm belasting.

Ilke, 04-01-2010 21:23 #44
Hallo
Ik heb net een nieuwe laptop. Wanneer ik nu foto's in een hotmail bericht wil toevoegen, krijg ik de upload tool niet.
op mijn andere laptop werkt de functie wel nog. Hoe kan ik dit in orde brengen?

Alvast bedankt

Manon, 04-01-2010 16:50 #43
Op mijn oude computer kon ik op de inlogsite kiezen tussen de verschillende accounts, met welke ik wil inloggen. Op mijn nieuwe computer met windows vista, kan ik mijn emailnaam en wachtwoord niet opslaan, en moet ik steeds opnieuw alles intikken als ik een ander account heb gebruikt (en zie je dus geen lijstje meer, alleen de laatst gebruikte account). Hoe kan ik dit probleem oplossen?

Ophals Robert, 03-01-2010 17:11 #42
Ik heb de laatste tijd heel wat problemen met msn, valt geregeld uit, wil soms niet open gaan, en als ik hem wil op stand bey zetten, wel… dat kan ik niet meer ik moet hem steeds volledig afsluiten, en nadien teruf opstarten, dat is wel vervelend, ik wil gewoon msn hotmail zoals vroeger, wat moet ik doen?
Robert

Ronald, 02-01-2010 15:51 #41
Ik heb veel fotos op mijn hotmail ontvangen maar hoe kan ik deze naar mijn afbeeldingen kopieren om ze op schijf te branden ik krijg het niet voor elkaar.
Dank

Ro, 23-12-2009 01:38 #40
Ro 21-12-2009

Mijn vrouw klikte op grendel in msn, nu kan er op de pc niet meer gechat, wel op eenn andere pc

hoe zou ik dit kunnen oplossen

dank Reactie infoteur, 13-06-2010
Dan kan hij alleen nog op die pc.

Caroline van Veen, 22-12-2009 10:44 #39
Ik heb net een account aangemaakt voor mijn dochter van 9, maar alles is in het Engels. Hoe kan ik de taal veranderen?
Alvst bedankt voor de reactiet Reactie infoteur, 13-06-2010
Maak een account aan bij de Nederlandse versie of kies taal veranderen.

Seda A., 21-12-2009 15:22 #38
Hoe kan ik de oude versie van msn downloaden? x Reactie infoteur, 13-06-2010
Tik in Google MSN downloaden

Jan Schellekens, 21-12-2009 15:03 #37
Mijnn vriendin heeft een live email en heeft een aan mails in verwijderder items gezet om deze te bewaren. Plotseling waren ze weg. worden deze automatisch verwijderd na een X aantal dagen. En zo ja wie moet ze mailen om deze terug te halen. Ik neem aan dat die nog ergens op een server een aantal jaren worden bewaard.
Indien mogelijk graag u w reactie naar mijn e-mail.
Bedankt
Jan

Adrie Kooijmans, 20-12-2009 11:03 #36
Ik ben eeen beginner en mijn vraag is hoe krijg ik een seintje op mijn buroblad als er een bericht binnen komt.
Dat gaat toch door middel van een geliud of iets anders. Reactie infoteur, 13-06-2010
Met MSN

Bep Rijsbergen, 19-12-2009 15:05 #35
Ik wilde een vraag stellen mijn vrouw heeft een hotmail account en kan er niet meer in,
Zij is heel actief in de wijk waar we wonen en nu kan ze niet meer bij de mailbox komen want ze krijgt een fout melding.
Graag een antwoord hierover want ze kan nu niks meer doen voor de vrijwilligerswerk en om nu een nieuw e-mail adres aan te maken is veel te veel werk want al d'r e-mail adressen staan daar in.
Weet iemand hoe ze dit kan oplossen.
Bij deze alvast bedankt.

Met vriendelijke groet Bertus

Karin, 17-12-2009 09:25 #34
Hai hai,

ik heb zo juist een vraag gesteld, en denk de oplossing gevonden te hebben. ik heb extra geklikt, daarna internetopties, vervolgens lettertype wijzigen… het stond op times. ik heb het gewijzigd, en alles is weer hersteld. hmm oefening baart kunst. rest nog ff uitzoeken hoe ik mijn eigen website kan bouwen.

mvg karin

Karin, 17-12-2009 09:04 #33
Hai hai,

De lettertype op mijn pc is veranderd. het maakt niet uit op welke pagina ik ga, het blijft het zelfde. ik denk dat alles gewijzigd is in verdana of arial. hoe kan ik het weer veranderen. het leest voor mij niet prettig vooral als ik mijn mailtjes leest.

mvg en alvast bedankt

Merel, 09-12-2009 13:12 #32
Hallo!
Is het mogelijk door mij verwijderde berichten (vanaf augustus 2008) terug te halen? Reactie infoteur, 10-12-2009
Alleen als je je verwijderde mails map niet hebt leeggehaald.

Ray, 03-12-2009 17:47 #31
Hallo, hoe kan ik de grijze poppetjes in het windows live hotmail/ live ID account scherm vervangen door een leukere afbeelding. Bedoel de icoontjes in de drukknop waarmee je je e-mailaccount opent. Heb in mijn profiel de afbeelding aangepast wat alleen zichtbaar is als het e-mailacoount geopend wordt. Sluit ik af en ga weer naar windows live zie ik alledrie de e-mailaccount knoppen nog vrolijk saai wezen. Zou leuk zijn als ik dit ook kan veranderen iemand een idee. BvD.

Coresch, 18-11-2009 22:32 #30
Ik had geen andere keus om msn 9.0 te installeren omdat ik met 8.5 niet kon inloggen omdat ik min of meer perse moest updaten naar 9.0. Dus nu heb ik 9.0, kan ik weer inloggen, alleen kan ik via de mail knop in msn niet direct naar me hotmail account gaan. Als ik daarop klik ga ik naar me standaard browser (mozilla firefox) en zie ik gewoon het hotmail inlogscherm. Hoe kan ik dat veranderen dat ik gewoon meteen naar me hotmail account ga?

Nellie Schut, 14-11-2009 12:44 #29
Als ik een email print, krijg ik heel kleine lettertjes. Echt piepklein. In een hoekje van het A4 blad. Onleesbaar. Als ik de mail kopieer naar Word en dan afdruk, gaat het prima. Weet iemand wat ik verkeerd doe of moet er een instelling veranderd worden.:-)

B. van Solinge, 12-11-2009 18:56 #28
Ik heb gelezen dat het goed is om mijn gegevens zoals inlogcode / wachtwoord te wijzigen, maar kan niet vinden hoe en waar ik dit moet doen. Reactie infoteur, 13-11-2009
Dan moet u bij wachtwoord wijzigen kijken. Dit is inderdaad handig aangezien een hacker maarliefst 10.000 accountnamen + wachtwoorden had gevonden.

Saskia, 06-11-2009 15:51 #27
Ik heb een vraagje ivm mail adressen Als ik een nieuwe mail wil verzenden en ik ga naar het vakje naast aan en ik druk bijvoorbeeld op de m dan krijg ik ook mail adressen die ik ooit 1 keer een mailtje heb gestuurd Die mail adressen wil ik verwijderen omdat het vrij irritant is Hoe kan ik dat doen Ik wil alleen maar de mail adressen uit mijn msn bestand terug kunnen zien en niet van mensen die ik verder niet ken Dus alleen die ik zelf toevoeg

Diny Gabriels, 02-11-2009 20:36 #26
Ik krijg op mijn computer geen openingspagina van mijn hotmail account meer en ik weet niet hoe ik die weer terug moet vinden.
Diny Gabriesl Reactie infoteur, 04-11-2009
Gewoon naar de website van Hotmail surfen

Geert, 28-10-2009 16:31 #25
Ik heb heb probleem met live / msn.com
van af het moment dat in een live acount gemaakt heb kan ik niety meer in mijn msn.com mailbox komen
deze 2 acounts zijn verschillend met verschillende w8 woorden dus zou het onmogelijk zijn om met de een de ander te openen
nu kan ik dus niet meer in mijn msn mail omdat live zich steeds opend
ook heb ik ze al gekoppeld maar ook hier zie ik mijn msn mail niet mee terug komen
word dus een beetje ziek van live
niet echt een binnekomen
hoop dat deze ellende verholpen gaat worden anders zal live het veld weer moeten ruimen
groetjes een pissed of gebruiker

Wanda, 23-10-2009 22:58 #24
Ik heb hetzelfde probleem als Leonie gehad en er is wel een oplossing en daar heeft U geen hacker voor nodig. Ik heb contact gezocht met windows live id support en via hen kreeg ik een vragenlijst (op een ander mail-adres) om te bewijzen dat ik de eigenaar van mijn account was. Na de antwoorden terug gestuurd te hebben en bewezen te hebben dat ik de eigenaar was ben ik verder geholpen en heb ik toegang tot mijn account gekregen, alwaar ik een nieuw wachtwoord kon instellen.

Dus het antwoord: helaas is niet het juiste antwoord dat Leonie heeft gekregen! Reactie infoteur, 24-10-2009
Bedankt voor de verbetering, contact opnemen is natuurlijk altijd een mogelijkheid.

Leonie, 19-10-2009 09:28 #23
Hallo,

Enkele dagen geleden heb ik mijn wachtwoord van mijn emailadres veranderd. Ik heb dit nieuwe wachtwoord helaas nergens genoteerd en nu ben ik dit vergeten. Ik heb ook geen geheime vraag ingevuld. Na enkele malen proberen kan ik kiezen voor wachtwoord opnieuw instellen. Dan moet ik een lettercode overtypen en krijg ik de melding dat ze de gegevens naar mijn mailbox doorsturen. Nu is het probleem dat ik daar niet in kan. Is er een manier om mijn wachtwoord op een andere manier te kunnen veranderen? of de gegevens naar een andere mailbox te laten toekomen? Ik zou namelijk graag dit emailadres behouden.

Mvg,
Leonie Reactie infoteur, 22-10-2009
Nee, helaas, tenzij u een goede hacker kent.

Maud Heiligers, 17-10-2009 11:22 #22
Sinds kort kan ik niet meer via de ikoon op het tabblad in mijn MSN hotmail komen.
Ik moet de nieuwe versie dowloaden maar als ik dit doe zegt hij dat het niet lukt.
Wat moet ik doen. Reactie infoteur, 17-10-2009
Wat voor foutmelding wordt er precies weergeven?

Patricia, 14-10-2009 09:46 #21
Hey, vanaf welk jaar hadden de gebruikers hun account met @msn en vanaf welk jaar was het @live?
Ikzelf heb nog een @hotmail. Maar wou weten vanaf welk jaar deze veranderd zijn.
Mvg,
Patricia Reactie infoteur, 14-10-2009
Het is nu ook nog mogelijk om een @hotmail adres aan te maken, het is dus nog niet afgelopen. Zelf heb ik ook nog steeds @hotmail (-;

Sharissa, 11-10-2009 01:01 #20
Mijn CRT monitor is uiteraard niet meer nieuw. Alles is tegenwoordig LCD of Plasma. Maar LCD of Plasma is te fel en te scherp voor mijn ogen, ik kan dat niet verdragen, hoe ik ze ook instel. Vandaar dat ik nog altijd gebruik maak van een CRT. Bij IE7 worden de webpagina's nog gewoon weergegeven in het script waarin ze zijn opgemaakt. IE8 ondersteunt die scripts niet maar heel onhandig via via via kun je het enigszins wel voor elkaar krijgen dat hij nog wat ondersteunt.

Maar omdat dat resultaat helemaal flut is heb ik gekozen voorlopig te draaien op IE7.
Alleen alles wat Microsoft of Windows gerelateerd is wordt dus weergegeven in dat stomme nieuwe lettertype wat het beste leesbaar is op een LCD of Plasma scherm en eigenlijk ongeschikt is voor gebruik bij een CRT monitor.

En je kan het niet aanpassen of wijzigen. Wat Windows, Microsoft programma's betreft zit het hem voornamelijk in de layout, dus weergave van menubalken en knoppen e.d.
En Hotmail is buiten de layout ook het lettertype het probleem. Alle mail die nog in mappen staan en opgemaakt zijn in bijvoorbeeld Arial worden inene allemaal in Verdana en Seqoe IU weergegeven en nergens kun je dit aanpassen. Dus als je iets wilt teruglezen dan moet je je door het onleesbare heen zien te worstelen. Maak ik een nieuwe mail op dan kan ik wel kiezen voor Arial natuurlijk. Maar zodra er op geantwoord wordt door die persoon en ik krijg dat in mijn Postvak IN staat het wederom in Verdana of Seqoe IU weergegeven. Zo stom. Ook dat je dat nergens kunt aanpassen, weergave layout en lettertype.

Maar goed ik dank je voor het meedenken. Het proberen van Firefox is een optie en anders heb ik kennelijk erge pech. Verbeteringen en vernieuwingen zijn prima maar het wordt er tegenwoordig niet gebruiksvriendelijker op. Reactie infoteur, 11-10-2009
Hallo Sharissa,

Bedankt voor de reactie (-; Wanneer Firefox niet bevalt is Google Chrome of Opera natuurlijk ook altijd mogelijk. Daarnaast zijn de LCD schermen van tegenwoordig zo fel zo zwak in te stellen als maar nodig is, ik kan er zo een paar laten zien die erg goedkoop zijn en toch lekker werken.

Ik hoor wel (-;

Sharissa, 09-10-2009 00:57 #19
Ik gebruikte altijd nog IE6 maar omdat steeds meer website deze niet meer ondersteunen heb ik vandaag moeten upgraden naar IE7 omdat ik met IE8 problemen had (layout, lettertype wat vreselijk met lezen is). Helaas is IE7 ook niet geweldig. Het lettertype van de layout is ook verrot om te lezen. Maar goed, nu over het onderwerp. Dit vervelend leesbare lettertype komt ook terug in mijn Hotmail. En nergens kan ik het aanpassen.
Ik gebruik nog een CRT monitor en echt, het is gewoon niet te lezen. Cleartype staat al uit, want als die aan staat is het helemaal erg. Hoe kan ik in Hotmail het lettertype blijvend aanpassen van de layout zowel als de geschreven emailberichten? Dus dat mijn eigen email naar mensen standaard bijvoorbeeld in Arial staan en zo ook bij nalezen in Arial verschijnen en niet elke keer in dat vreselijke lettertype.

Ik weet niet hoe ik dit probleem moet oplossen. Had gepoogd de tip te gebruiken hieronder geschreven op 17-9-09 over terug switchen naar de oude versie van Hotmail. Maar als ik mijn taal op Engels zet kan ik nergens de volgende stap "Switch to M.S.N.Hotmail onder You're using the full version of Windows Live Hotmail" vinden.

Ik hoor graag of jij nog een oplossing voor dit "lettertype, leesbaarheid probleem" weet. Heb er niet alleen last van met hotmail hoor, maar goed daar is dit topic niet voor bedoeld. Offtopic dus, ik vind het *** dat je bij de upgrades van IE en Office 2007 en Windows nu allemaal zo'n standaard stom onleesbaar lettertype voor je kiezen krijgt in de layouts, die je niet kan veranderen. Maar ja, je moet wel upgraden want de oude dingen werken niet meer helaas. Reactie infoteur, 09-10-2009
Hallo Sharissa,

Probeer anders Firefox eens, deze browser ondersteund alle scripten goed. Daarnaast kunt u iedere mail kopiëren naar Word, dan zal het zeker makkelijker te lezen zijn, maar of dat is wat u wilt? Is uw monitor wel nieuw?

Riaandriesse, 03-10-2009 15:46 #18
Ik heb het progamma afbeeldingen versturen via foto's vroeger altijd succesvol gebruikt. Plotseling werkte dat niet meer maar gister kon ik het opnieuw installeren. Ik deed dit op de voorgeschreven wijze, krijg wel een heel bestand maar als ik op afbeeldingen klik, wordt vermeld dat dit bestand leeg is. Terwijl ik met verturen per bladeren in bestand wel succes heb, alleen kan ik dan maar één tegelijk versturen. Gaarne advies Reactie infoteur, 03-10-2009
Dat is inderdaad erg raar! Probeer eens een andere browser (IE, Firefox of Google Chrome) of neem contact op met Microsoft…

Lenie, 29-09-2009 15:30 #17
Ik kan niet meer inloggen… Ik heb altijd standaard mijn emailadres en wachtwoord al ingevuld staan… Ineens krijg ik een melding met Geen geldig ID? Als ik daarna alles precies zo uitvoer als gevraagd met die vervormde letters en cijfers invullen doet het nog niets! Wat moet ik nu doen? Reactie infoteur, 29-09-2009
Heeft u het al eens geprobeerd om het zelf in te voeren? Wellicht een typo? Wanneer u het echt niet meer weet kunt u de speciale vraag beantwoorden, of het wachtwoord naar het alternatieve adres laten sturen. Succes!

L. Verheij, 27-09-2009 09:49 #16
Kan ik ook 2 hotmail acounts aanmaken op de zelfde compuret? Reactie infoteur, 27-09-2009
Ja hoor, dat is compleet legaal. Gewoon uitloggen en aanmaken die hap! Het is zelfs mogelijk om de accounts te koppelen zodat alle mails centraal binnen komen.

Ineke Visser, 22-09-2009 19:48 #15
Ik kan mijn mailbox niet meer openen, terwijl er wel berichten zijn binnen gekomen, hoe moet ik dit oplossen? Reactie infoteur, 23-09-2009
Druk op inbox…

Sharon, 17-09-2009 12:53 #14
Ik heb eergisteren mijn hotmail naar windows live moeten overzetten. Ik vind deze niet fijn om mee te werken. Moet telkens om mijn mails te lezen langs internet gaan. Ik zou de oude versie terug willen. Vond deze veel fijner. Kon dadelijk zien hoeveel mails ik had binnengekregen. Kan ik terug omzetten naar de oude versie? Reactie infoteur, 17-09-2009
Ga naar opties (rechtsboven)

Klik op meer opties, onderaan de lijst

Klik op taal instellen onder hotmail aanpassen

Verander de taal naar Engels

Klik op opslaan

Klik op Switch to M.S.N.Hotmail onder You're
using the full version of Windows Live Hotmail

Klik op Switch back (rechtsonder)
nu moet je 7 vragen beantwoorden (gewoon iets invullen,
maakt niet uit wat) en steeds op next klikken,

Daarna klik je op Click here to go back to Your Hotmail
account.

Ga naar opties (rechtsboven)

klik op lanquage -> Nederlands

Op die manier zal het werken, Nederlanders kunnen het niet maar door de taal te wijzigen denkt het systeem van wel.

Berry, 16-09-2009 00:36 #13
Mijn msn en hotmail zijn weg, als ik probeert om me aan te melden, krijgt ik als antwoordtdat het systeem is veroudert, hoe kan ik dit oplossen? Reactie infoteur, 16-09-2009
Hoe bedoel je weg? Doet het internet het niet meer?

Sanne, 14-09-2009 19:15 #12
Ik heb per ongeluk een mailtje verwijderd die in de ongewenste mail stond. Deze komt dus niet in de map van de verwijderde berichten. Is het mogelijk om dit mailtje toch nog terug te halen? Reactie infoteur, 14-09-2009
Nee, helaas.

Marianne, 06-09-2009 08:15 #11
Heb geprobeerd over te stappen van hotmail naar windows live in de hoop de fotobewerkingstool terug te vinden.
Nu ben ik mijn hele postvak in en mijn adressenbestand kwijt. mijn emailadres was lvanbarschot@hotmail.com en ik wil weer terug naar het oude. Hoe moet ik dat doen? Reactie infoteur, 06-09-2009
Probeer eens in te loggen met de oude, anders is hij jammer genoeg gewoon weg )-;

Joke, 31-08-2009 23:31 #10
Een belangrijke mail aan mij is niet aangekomen en ook niet in de spammap geplaatst. De spammap blijft altijd leeg, ik heb niets aan de instellingen veranderd en het spamfilter uitgeschakeld. De mail van mijn gmailaccount komt ook binnen in windows live mail en ook hiervan wordt niet geplaatst in de spammap. Hoe kan ik dit oplossen?

Alvast bedankt. Reactie infoteur, 02-09-2009
Lijkt mij niet een probleem van Hotmail, geef uw adres nog eens goed door en laat hem wat testmails verzenden. Het is helaas niet mogelijk om mails van andere accounts af te halen.

Free, 27-08-2009 10:18 #9
Hoe stuur je een mail aan al je contacten? Hij doet t wel per alfabetletter, maar ik wil ze in een klap in de adresbalk krijgen Reactie infoteur, 27-08-2009
Plaats alle adressen in een Word document, vervolgens is het iedere keer slechts een kwestie van kopiëren en plakken (-;

Jochem, 18-08-2009 05:10 #8
Ik heb ook een soort gelijk probleem alleen kan ik mijn hele email prograama / Box niet meer in en ook ik heb echt niets aan de software veranderd maar sinds een tijdje kan ik als ik in het startvenster van Msn de mail bovenin aanklik absoluut niet meer in mijn hotmail komen en zie ik onder in de balk waiting for http://co113.col113.mail.live.com/mail/todayllight.aspx?rru=inbox… nou ja enz enz en dat vliegt om de seconde door de balk maar hotmail opent zich mooi niet en ook ik kan maar niet vinden hoe ik dat nou weer moet oplossen zodat ik bij mijn mail kan komen want er komen wel steeds meer mailtjes in van en via kontakten alleen kan IK ze niet openen en lezen. Weet iemand misschien wat ik hier mee kan en of moet doen zodat het weer opgelost is? Alle suggesties zijn welkom. Reactie infoteur, 18-08-2009
Zou u het probleem duidelijker kunnen uitleggen? Het is nu een groot verhaal zonder rode draad…

Suzanne, 07-08-2009 00:03 #7
Ik heb dus ook hetzelfde probleem. Heb ook niks veranderd aan computer of software en kan ook alleen ongecomprimeerde foto's toevoegen. Kon ik voorheen 45 foto's tegelijk opsturen, zijn het er nu nog maar 5. En dan krijg ik ook nog regelmatig delivery failure. Ben niet erg blij met de verandering die ze hebben ingevoerd bij hotmail. Misschien toch maar op zoek naar een ander emailaccount die dit nog wel ondersteunt… Reactie infoteur, 07-08-2009
Probeer Gmail eens.

Hilde, 02-08-2009 05:18 #6
Ik heb hetzelfde probleem als Sip. Ineens krijg ik bij Toevoegen de keuze niet meer om een foto of bestand toe te voegen. Waardoor ook bij mij de foto's ongecomprimeerd worden bijgevoegd. Niks is veranderd aan mijn computer of software! En ik mis dit heel erg, volgens mij is er iets bij hotmail gewijzigd! Reactie infoteur, 07-08-2009
Je hebt gelijk, het is inderdaad veranderd. Dit ligt aan Hotmail en daar kan ik jammer genoeg weinig aan doen.

Sip, 27-07-2009 20:15 #5
Kon tot eind vorige week, als ik in hotmail toevoegen aanklikte, kiezen uit foto of bestand bijvoegen. Deze optie krijg ik niet meer. Bij nu toevoegen aanklikken, kan ik bijv. mijn afbeeldingen openenen en worden de foto's in ongecomprimeerd formaat bijgevoegd. Heeft hotmail deze functie gewijzigd? Op deze manier krijg je (te) grote bestanden bijgevoegd. Reactie infoteur, 27-07-2009
Dat is erg vreemd en vervelend, Sip. Bij mij werkt alles nog naar toebehorenen, is er soms iets bij u verandert? Nieuwe pc, nieuwe browser? In ieder geval is het mogelijk om de afbeeldingen via bijvoorbeeld Paint te comprimeren, op die manier zijn ze toch nog makkelijk opstuurbaar. Laat me maar weten hoe het is gegaan!

Vincent, 23-06-2009 15:02 #4
Als ik iemand een mail stuur staat er als afzender Vincent M.I.Telgen. Dit heb ik ooit zo ingesteld, maar graag wil ik dat veranderen in alleen Vincent. Hoe kan dat? Reactie infoteur, 23-06-2009
Dan heeft u dat bij registratie gedaan, anders kan het systeem dat niet weten. Probeer de instellingen eens te wijzigen.

Imre, 22-04-2009 17:19 #3
Ik heb een domeinnaam, met ook daaraan emailboxen en alliassen gekoppeld. Nu wil ik graag de email die naar imre@mijndomein.nl worden gestuurd in mijn hotmail box terecht komen. Dat heb ik ook ingesteld en dat gebeurd nu ook, maar ik wil ook vanuit hotmail emails kunnen versturen met als afzender imre@mijndomein.nl Echter heb ik hem al zover dat men nu als afzender imre@hotmail.com namens (imre@mijndomein.nl). maar ik wil dat dit imre@hotmail.com weg gaat, en je als afzender dus alleen imre@mijndomein.nl krijgt. Ik zag ook laatst dat hij dat deed, maar hij doet het maar sporadisch en ik wil het graag iedere keer en zeker weten dat ik als afzender alleen imre@mijndomein.nl krijg. Kan iemand mij misschien verder helpen? Reactie infoteur, 22-04-2009
Probeer dit eens:
* Druk op van
* Een e-mail adres toevoegen
Je kan het tevens standaard instellen wanner het adres is toegevoegd. Succes!

E., 21-04-2009 22:36 #2
Vorige week heb ik (helaas) mijn computer opnieuw moeten inrichten, maar sindsdien (ik weet niet wat ik heb aangeklikt) ziet mijn hotmail er anderuit. wat je altijd links in het scherm ziet staat nu in vakjes en ik kan geen thema toevoegen. Ook bij mijnGmail heb ik plotseling streepjes door diverse functietoetsen (bijv, verwijderen en verdere bewooording staat nu een streep erdoor. Als ik in gmail "vorige versie aanklik"staat het weer goed, maar het behoud deze instelling niet. Ik heb dit alleen op mijn computer thuis, dus het zit in een instelling. Ik heb ook internet explorer gereset, maar ook dit is het niet. Reactie infoteur, 22-04-2009
Zorg ervoor dat cookies toegestaan zijn, anders worden de instellingen automatisch vergeten. Ga hiervoor naar internetopties --> beveiliging en zet het beveiligingsniveau wat lager. Zorg er tevens voor dat de instellingen goed worden opgelsagen. DOor de herinrichting zijn de cookies waarschijnlijk verdwenen en die zou dat moeten verhelpen, wanneer u nog problemen ondervindt hoor ik het graag.

Driessen, 20-04-2009 19:57 #1
Wij hebben een account aangemaakt voor de msn nu probeer ik omdat de outllok niet naar behoren functioneerd een mailaccount op hetzelfde adres als msn te krijgen.Maar dit wil niet lukken.
Graag zou ik willen horen hoe ik dit moet doen Reactie infoteur, 20-04-2009
Hallo familie Drissen, Het is niet mogelijk om beide adressen dezelfde naam te geven, dit heeft met uw provider te maken. Deze is vaak @provider en een Hotmail adres @Hotmail. Het is wel mogelijk om de mails zowel in Hotmail als in Outlook te ontvangen (als een soort back-up) Is dat wat u bedoed?
mvg, Alex

Infoteur: Rakker126
Laatste update: 14-04-2009
Rubriek: Pc en Internet
Subrubriek: Tutorials
Reacties: 189
Schrijf mee!