InfoNu.nl > Pc en Internet > Tips en tricks > Problemen met Hotmail of Live

Problemen met Hotmail of Live

Problemen met Hotmail of Live Hotmail, MSN of Live; de meest gebuikte e-mailaccounts ter wereld. Alle problemen die zich kunnen voordoen op een rijtje. Sinds 2012 heeft Microsoft het nieuwe outlook.con geïntroduceerd. Ook voor deze e-mailaccounts alle problemen op een rij.

E-mailaccount

De gratis e-mailaccount die Microsoft aanbiedt, kunnen eindigen met hotmail, msn of live. Sinds 2012 is daar Outlook.com bijgekomen. Het maakt bij de probleemoplossingen geen verschil waar het e-mailadres op eindigt: alle vier de accounts worden door dezelfde aanbieder (Microsoft) verstrekt. Waar in dit artikel over Hotmail wordt gesproken kan ook Outlook, Live of Msn worden gelezen.

Hotmail in Outlook problemen

Voorheen kon Hotmail aan Outlook 2003 of 2007 gekoppeld worden, zodat alle e-mailberichten via hotmail gewoon op de pc binnen kwamen. Tegenwoordig heeft u hier de Outlook Connector voor nodig. Sluit Outlook af, download de Outlook Connector en volg de instructies op. Start na voltooien Outlook opnieuw op, en voer uw e-mailadres en wachtwoord in. De berichten worden in een deelvenster weer gegeven. In het menu Outlook Connector klikt u op Een nieuw account toevoegen indien U nog een extra live of hotmail-account wilt toevoegen, dit kan alleen indien Outlook Connector al is geïnstalleerd.

Iemand anders meldt zich op uw msn aan

Wanneer u het vermoeden heeft dat iemand anders zich op uw MSN aanmeldt en u kunt u zelf zonder problemen aanmelden, verander dan uw wachtwoord. Meldt u aan via www.hotmail.com of www.live.nl met uw e-mailadres en wachtwoord. Ga rechtsboven naar opties, kies voor meer opties/ account beheren. Dit kan per aanmeldvenster iets verschillen. Ga naar persoonlijke gegevens bekijken en beheren. Bij wachtwoordgegevens staat achter het wachtwoord, dat gemarkeerd staat met sterretjes (****), de optie wachtwoord wijzigen. Voer het oude wachtwoord in, gevolgd door het nieuwe wachtwoord en klik op OK. Wijzig ook uw geheime vraag, omdat de kans groot is dat iemand anders nog steeds in uw account kan indien ze het antwoord weten. Doorloop dezelfde stappen als hierboven en klik naast de geheime vraag op wijzigen. Klik op OK. Kijk ook even na of het alternatief e-mailadres nog klopt. Het kan zijn dat u geen alternatief e-mailadres en/of geheime vraag heeft, verander alleen datgene wat op u van toepassing is.

Het aanmeldvenster van MSN vertoont mijn e-mailadres en dit wil ik niet.

De nieuwere versies van MSN onthouden het e-mailadres, dit wordt getoond in het aanmeldvenster. Indien u dit niet wilt, klik dan in het aanmeldvenster op Mijn e-mailadres vergeten, er word nu gevraagd of u dit e-mailadres wilt verwijderen. Vink bij het aanmelden het vakje e-mailadres onthouden uit. Het e-mailadres wordt niet opgeslagen wanneer u zich aanmeldt.

PC werkt traag na installeren van MSN

Het kan zijn dat uw besturingssysteem te verouderd is om de nieuwe MSN aan te kunnen; deinstalleer de nieuwe versie en zoek een oudere versie van MSN. U kunt uiteraard ook uw pc updaten: zorg er regelmatig voor dat Windows up to date is.
Soms vertonen twee programma's een conflict met elkaar: onthoudt welke programma's u als laatste geïnstalleerd heeft en verwijder die als eerste totdat het probleem is opgelost. Scan de pc regelmatig op virussen: ook via MSN of email komen virussen makkelijk binnen.

Ik wil MSN, hotmail of Live hacken

Waarom u iemand anders zijn account wilt hacken, zullen we buiten beschouwing laten. Het is net zoiets als iemand anders zijn post ongevraagd openen en dus zeer strafbaar. Er worden diverse programma's op internet aangeboden waarmee u een account zou kunnen hacken. Het enigste wat u met deze programma's bereikt, is dat uw eigen account waarschijnlijk gehackt wordt of virussen binnen haalt op uw pc. Volkomen nutteloos dus. Indien u toch misbruik wilt maken van een andere account, besef dan dat Windows Live tegenwoordig de misbruik-knop heeft toegevoegd aan zijn services.

Aanmelden lukt niet vanwege te vaak foutieve wachtwoorden opgeven.

Indien u te vaak een verkeerd wachtwoord heeft ingevoerd, blokkeert hotmail het account tijdelijk om misbruik tegen te gaan. Na enige tijd word het account weer vrij gegeven en is inloggen weer mogelijk.

Wachtwoord vergeten

Indien u uw wachtwoord bent vergeten, klik dan in het aanmeldvenster op wachtwoord vergeten. Er wordt u gevraagd uw e-mailadres en een aantal tekens over te typen. Vervolgens beantwoord u een aantal vragen zoals uw postcode/ woonplaats. U kunt nu kiezen uit het versturen van een nieuw wachtwoord naar een alternatief e-mailadres, dat u tijdens het aanmaken heeft opgegeven, of het beantwoorden van uw geheime vraag. Indien u geen geheime vraag heeft opgegeven én geen alternatief e-mailadres, wordt de email naar uw account gestuurd waarvan u het wachtwoord bent vergeten. Hier kan u uiteraard niet veel mee. U kunt proberen contact op te nemen met Microsoft, deze stellen u een aantal vragen waarop alleen u het antwoord kan weten, zoals de contactpersonen die in uw account staan en andere gegevens. Het kan een aantal dagen tot weken duren voordat u antwoord heeft en niet iedereen wordt hierbij geholpen.

Alle gegevens zijn verloren gegaan in mijn account

Mist u contactpersonen of e-mailberichten? Dit kan op een storing duiden bij Hotmail zelf, of een ander is u voor geweest en heeft ingelogd op uw account. Wijzig voor de zekerheid uw wachtwoord , geheime vraag en/of alternatief e-mailadres en wacht een aantal dagen af. Indien u uw gegevens niet terug krijgt, neemt u contact op met Microsoft.

E-mailadres veranderen

U kunt uw e-mailadres niet veranderen, wel uw naam die weergegeven wordt. Meldt u aan. Ga rechtsboven naar opties, kies voor meer opties/ account beheren. Dit kan per aanmeldvenster iets verschillen. Ga naar persoonlijke gegevens bekijken en beheren en naar geregistreerde gegevens, U ziet dat u hier verschillende dingen kunt wijzigen zoals uw naam. Wijzig de gegevens en klik op OK.

Account sluiten en controleren

Om het account te sluiten meldt u aan en ga naar opties. (meer opties) Klik op account beheren en daarna op Persoonlijke gegevens bekijken en bewerken. klik onderaan op account sluiten. Voer uw wachtwoord in en klik op JA. Er wordt een melding gemaakt dat binnen enkele dagen alle gegevens verwijderd zullen worden. U ziet nu ook nog een link om Uw Microsoft-account te sluiten. Dit is allemaal afhankelijk van het soort account dat u heeft. Om te controleren of een account gesloten is, stuurt u een email naar het betreffende account. Indien het account gesloten is, krijgt u de email retour met een melding. Wanneer u zich weer binnen 270 dagen aanmeld bij het gesloten account, word het account weer geactiveerd.

Email van Hotmail of Windows Live dat ik alles moet aanpassen

Soms krijgen mensen een email van Hotmail of Windows Live dat ze op een link moeten klikken en hier hun gegevens moeten invullen, waaronder hun wachtwoord. Doen ze dit niet, dan zou hun account geblokkeerd worden. Indien u zo een mail heeft ontvangen, klik niet op de link en geef uw wachtwoord niet op! Medewerkers van Microsoft zullen nooit naar uw wachtwoord vragen. De kans is zeer groot dan kwaadwillenden uw gegevens in hun bezit proberen te krijgen om hier misbruik van te maken.

Kan ik telefonisch contact opnemen met hotmail / live?

Het is niet mogelijk om telefonisch contact op te nemen met het helpcentrum van Windows Live/ Hotmail. Dit heeft twee redenen: ten eerste heeft u te maken met een gratis servive. U betaalt helemaal niks voor het openen van een of meerdere emailaccounts, terwijl u toch gebruik maakt van hun webruimte. Om de kosten zo laag mogelijk te houden, laat men alleen contact via internet toe. Wilt u een emailaccount waarbij u telefonisch contact kan opnemen met een helpdesk, neem dan een betaalde account zoals bij Versatel, Ziggo etc. Bij deze internetproviders krijgt u een internetaansluiting plus emailaccount ter beschikking. Plus het feit dat u ze kunt opbellen. Service kost nou eenmaal geld. Overigens kunnen betalende klanten van Microsoft wel weer hulp krijgen. Voor 72 euro bent u geholpen.

Het tweede feit is dat Windows Live/ Hotmail geen Nederlands concept is. Deze vallen namelijk onder Microsoft. En dat is Amerikaans. De Nederlandse medewerkers van Microsoft kunnen dan ook niks veranderen aan de regels. Het heeft dan ook geen enkele zin om verhaal te gaan halen bij derden, of programma's zoals Kassa in te schakelen. Deze kunnen net zo weinig ermee als u. U heeft pas recht op service als u er ook voor betaald heeft.

Veel mensen vergeten dat ze bij het afsluiten van een gratis emailaccount de gebruiksvoorwaarden geaccepteerd hebben. In de gebruiksvoorwaarden staat vermeld dat er geen garantie onder hun product valt en dat er geen recht is op schadevergoeding.

Andere problemen

Indien er andere problemen optreden of u nog vragen heeft, vermeld u dit aub onderaan dit artikel. Het artikel zal dan indien nodig uitgebreid worden, want problemen zijn er om opgelost te worden!
© 2009 - 2019 Bibiana, het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.
Gerelateerde artikelen
Ziggo: het internet opZiggo: het internet opZiggo is een kabelaanbieder van kabeltelevisie, telefonie en internet. In dit arrikel wordt het internet verder besproke…
E-mail/Hotmail account geblokkeerd/gehackt: wat te doen?E-mail/Hotmail account geblokkeerd/gehackt: wat te doen?Wat te doen wanneer je e-mail of Hotmail- of Gmail-account is geblokkeerd of gehackt? Wanneer er via jouw e-mailaccount…
Een wachtwoord beveiligt uw gegevensEen wachtwoord beveiligt uw gegevensDe meeste internetters denken te licht over het belang van een goed wachtwoord. Indien iemand anders de beschikking krij…
Hoe bescherm je je wachtwoord?Hoe bescherm je je wachtwoord?In je dagelijkse leven gebruik je veel applicaties en programma's waarbij je een wachtwoord nodig hebt om in te loggen.…
Microsoft Outlook – meer dan alleen email!Microsoft Outlook – meer dan alleen email!Veel particulieren en bedrijven werken met Windows en gebruiken Microsoft Office. Dit onder andere voor email beheer dat…

Reageer op het artikel "Problemen met Hotmail of Live"

Plaats een reactie, vraag of opmerking bij dit artikel. Reacties moeten voldoen aan de huisregels van InfoNu.
Meld mij aan voor de tweewekelijkse InfoNu nieuwsbrief
Ik ga akkoord met de privacyverklaring en ben bekend met de inhoud hiervan
Reacties

Anita Moinat, 20-03-2018 16:39 #713
Ik krijg steeds van micro outlook dat ik een folder name conflict heb hoe kan ik dit weg krijgen alvast bedankt

Roelof van Dijken, 15-03-2018 08:12 #712
Hallo meneer/mevrouw,

Ik heb een vraag over hoe ik verwijderde mail uit mijn inbox van februari 2018 weer terug kan krijgen. Want ik ben een aantal email kwijt en die zou ik graag weer terug willen hebben.

Ik hoop dat u een oplossing heeft voor mijn probleem.
Bij voorbaat dank

Mét vriendelijke groet Roelof,

W. Setz, 03-09-2017 21:29 #711
Als ik hotmail heb afgesloten, wordt als ik hotmail in de browser opnieuw aanklik meteen de inbox getoond zonder dat ik aangemeld/ingelogd ben, hoe kan ik dat tegengaan cookies en browsergeschiedenis verwijderen helpt niet!

Jan, 09-08-2017 06:25 #710
Zelfde als #706. Kan niet inloggen op mijn laptop maar wel via the outlook app op mijn smartphone.

Thom, 06-08-2017 08:15 #709
Als ik naar inlogscherm Hotmail ga krijg ik een grijze wolk die in beeld komt en die 'hangt' dan over het inlogveld heen. Ik kan wel gewoon inloggen maar ik vind het vreemd. Wat kan ik daaraan doen?

Willy, 29-05-2017 12:56 #708
Als ik wil inloggen krijg ik dit:Fout tijdens het verbinden met www.live.com. Ongeldig OCSP-ondertekeningscertificaat in OCSP-antwoord. Foutcode: SEC_ERROR_OCSP_INVALID_SIGNING_CERT

De pagina die u wilt bekijken kan niet worden weergegeven, omdat de echtheid van de ontvangen gegevens niet kon worden geverifieerd.
Neem contact op met de website-eigenaars om ze over dit probleem te informeren.
Wie weet een oplossing?

Simon de Goede, 24-05-2017 11:30 #707
De indeling van mijn emails is als volgt:
Links de mappen.
midden: de berichten.
rechts; meestal wat reclame (irritant maar ja).

Nu is de rechterkant gebruikt om al mijn contacten weer te geven, waardoor ik de de (rechter)helft van mijn berichten niet kan zien.

Hoe los ik dat op?

J. Draasma, 23-05-2017 11:33 #706
Hallo,

Ik kan sinds enige tijd niet meer via mijn laptop inloggen op mijn Hotmail account. Hij geeft aan dat er problemen zijn bij het opzoeken van het account. Via de tablet lukt het echter wel.
Enig idee hoe ik het laptop probleem kan oplossen?

Groeten Jannette

Hans van Dijk, 03-05-2017 17:51 #705
Ik heb hetzelfde als K.Kuyl en Bitha. Zou het aan windows 10 liggen?

K. Kuyl, 03-05-2017 12:23 #704
Ook ik heb hetzelfde probleem als Bithja. (zie onderstaand) De kennismakingsmededeling (instellen prioriteit) krijg ik niet weg. Drukken op 'ik snap het' levert geen resultaat op, drukken op het kruisje evenmin. Ook ik krijg bij het inloggen steeds dezelfde melding, hotmailpagina niet actief en thans totaal onbruikbaar.

MVG

Bithja, 03-05-2017 07:23 #703
Ik krijg de kennismakingsmededeling (instellen prioriteit) niet weg. Drukken op begrepen heeft geen resultaat, drukken op het kruisje ook niet. Ik krijg steeds opnieuw dezelfde melding en kan verder hotmail niet gebruiken.

Anita, 25-04-2017 09:45 #702
Ik heb sinds vandaag een probleem met de msn pagina zelf. Zodra ik deze intik in m'n adres balk of via Google erop wil geraken gaat dit niet. Althans 1 tel. Je ziet de pagina geladen verschijnen en die sluit zich zelf dan weer. Kan dit aan bepaalde instellingen liggen? Of is dit doordat ze met de site aan het werken zijn? Ik kan gelukkig via een omweg wel m'n mail blijven checken.

MVG

Anita

Cees, 11-04-2017 10:07 #701
Ik kan niet meer inloggen op mijn Hotmail, krijg steeds te lezen dat het mailadres en wachtwoord niet bij elkaar horen terwijl dit tot vorige week altijd goed ging (staan vast). Rara hoe kan dit?

Serrie Hitz, 25-03-2017 08:34 #700
Ik krijg de kennismakingsmelding (instellen prioriteit) niet weg. Drukken op begrepen heeft geen resultaat. Ik krijg steeds maar weer die melding terug en kan dus ook Hotmail niet meer gebruiken. Zeer irritant.

Bep Janssen, 11-03-2017 00:27 #699
Hallo,
bij mijn hotmail krijg ik constant een melding die ik niet weg krijg: "Er zijn problemen met het verbinden van… @hotmail.nl Het verplaatsen en opruimen kan enige tijd duren." Het verzenden en verplaatsen werkt gewoon. Wat kan ik hier aan doen, hoe krijg ik die melding weg?

Elly Broeders van Hoof, 01-02-2017 19:41 #698
Ik kan sinds ca. september 2016 geen live mail op mijn laptop ontvangen. Gelukkig nog wel op mijn iPhone en iPad. Hoe kan ik live mail op mijn laptop ook weer laten binnenkomen?

Mvrgr

EBR

Wilma Hermans, 21-12-2016 10:52 #697
Hoe kan het dat ik de mail maar een maand terug kan kijken?

Harm, 29-11-2016 18:58 #696
Mijn berichten worden niet binnen gehaald op mijn hotmail, hoe kan dit? Ik kan wel verzenden.

Louis, 22-11-2016 13:42 #695
Hallo,

Er is een concept dat steeds terug blijft komen in mijn concepten folder. Dit is ontstaan toen ik een keer een storing had op mijn computer (wilde de mail niet verzenden) en opnieuw op heb moeten starten: weet u hoe ik dit hardnekkige definitief concept weg kan krijgen?

P. Burgers, 19-11-2016 14:48 #694
Als ik in Live mail de ontvangen mails heb weggegooid dan komen ze binnen enkele minuten opnieuw weer binnen, terwijl ik ze al had verwijderd. Wie weet hoe ik dat kan voorkomen anders blijf ik weggooien.

D. van Gorsel, 12-11-2016 17:50 #693
In Windows live mail in Windows 10 worden het aantal leden in mijn groepen niet juist aangegeven. Bestuur van mijn vereniging bij voorbeeld bestaat uit 5 leden maar achter de categorie "bestuur" staat tussen haakjes (17) hoe kan ik dat veranderen in 5?

Rikie Fiet, 07-11-2016 19:27 #692
Ik snap er niets van kan me wel aanmelden in outlook maar niet meer uitloggen. Ik wil graag weten hoe dat kan en het scherm is ook veranderd hoe krijg ik mijn oude scherm terug? Normaal staat je profiel foto er ook bij mij ook niet meer, wil graag info.

Monica Markink, 31-10-2016 10:15 #691
Kan niet inloggen. Email adres staat al ingevuld met nog andere tekst er doorheen. Als ik mijn wachtwoord invoer blijft de pagina met aanmelden hangen.

Cornelis Linda, 23-10-2016 11:14 #690
Onmogelijk om me aan te melden.

Sofie, 23-10-2016 10:59 #689
Goede middag,

Sinds ruim 'n maand moet ik 'n aantal keren de pagina van hotmail.com opnieuw laden om mail te kunnen lezen, sturen etc. Als ik mijn spam-box leeg maak krijg ik regelmatig het woord Tá i.p.v. JA om de spamboxt helemaal te legen. Ik gebruik macbook, heb geen aanpassingen gedaan. Overigens heb ik diverse "gratis" hotmail accounts en ook bij deze accounts heb ik dit probleem.

Wat zou het probleem kunnen zijn?

Ik hoor graag van u,
Met vriendelijke groeten,
Sofie

Senden, 20-10-2016 14:29 #688
Bij blokkeren van ongewenste post krijg ik het meldingsvenster "post verwijderen Tà of annuleren". Is er iets verandert in het meldingsvenster of heb ik een virus en hoe verwijder ik deze? Vroeger stond er in duidelijk Nederlands "post verwijderen Ja of annuleren?"

Serkan, 20-10-2016 13:48 #687
Mijn emailadres werkt opzicht goed maar sommige gevallen wordt het als ongeldig e-mailadres gezien. Wordt niet geaccepteerd, bvb bij de belastingdienst. Wat kan ik doen om dit te voorkomen?

Saelensmarina, 15-10-2016 17:29 #686
Bij het beantwoorden van een mail, duw ik op allen beantwoorden en wat blijkt nu dat al die personen mijn antwoord wel 50 keer krijgen gedurende een aantal dagen. Hoe komt dat en wat kan ik daaraan doen?

Lia, 14-10-2016 14:52 #685
Ik kan geen teksten in mail kopiëren en vervolgens plakken. Dat is voor mij een veelvoorkomende handeling. Ik gebruik outlook. Wat kan ik hieraan doen?

Arjan, 13-10-2016 17:29 #684
Ik kan niet meer inloggen op outlook.com

Helois van Wambeke, 13-10-2016 16:43 #683
Kan geen mails verzenden noch ontvangen met mijn hotmailadres met Windows Life Mail. Hoe kan ik dit verhelpen?

Staut, 08-10-2016 10:14 #682
Waarom kan ik ineens geen mailberichten ontvangen op mijn pc en wel op smartphone?
groetjes

Peter Harms, 24-09-2016 00:27 #681
Ik krijg al een dag lang volgende boodschap op www.live.nl
<h2>Our services aren't available right now</h2><p>We're working to restore all services as soon as possible. Please check back soon.</p>Ref A: 2695F8ECC01A4F659A336635F2917D4B Ref B: 6D5DB9E6E230A8E17C0357A6F54FE2D7 Ref C: Fri Sep 23 15:13:24 2016 PST
Wat kan ik eraan doen om weer bij mijn mail te komen of werken ze er echt aan om het op te lossen? Ik kan nu geen email meer inzien, ontvangen of verzenden.

Willy-Vercammen, 21-09-2016 01:08 #680
Krijg niets meer binnen, hoe kan dat en wat moet ik doen?

J. C. A. Carlquist, 16-09-2016 12:11 #679
Hoe kan ik weer e-mails ontvangen en verzenden op het 'hotmail.com' adres van mijn vrouw?

Petra, 16-09-2016 08:24 #678
Ik kan ook al weken geen mail meer versturen of ontvangen op hotmail. Ik ben zo niet meer bereikbaar en toch heb ik windows live mail al een poosje op mijn pc staan. Server werkt niet meer en nu?

Rouvroye, 05-09-2016 15:53 #677
Ik heb een nieuw e-mailadres toegevoegd aan mijn bestaande account. Als ik wil inloggen zegt hij dat ik eerst mijn email moet goedkeuren. Maar ik kom niet in mijn Postvak van de nieuwe e-mail. Iemand enig idee hoe ik erin kom?

Madeleine, 01-09-2016 20:53 #676
Kan geen mails ontvangen en versturen. Al meer dan 3 weken. Het probleem is synchronisatie. Graag een oplossing.

Hetty, 17-08-2016 07:27 #675
Waarom kan ik geen mail verzenden of ontvangen? Dit is al een paar dagen zo.

vriendelijke groet Hetty

Marja, 16-08-2016 09:08 #674
Sinds zaterdag 13 augustus kan ik in windows live mail geen Hotmail meer ontvangen en verzenden. Heb van alles geprobeerd. Ben nu zover dat de mappen moeten worden gedownload maar krijg dan de melding kan geen verbinding met de server maken en verder staat er de IMAP-opdracht kan niet naar de server worden verzonden, vanwege fouten die geen verband houden met het netwerk. Dit kan bijvoorbeeld wijzen op onvoldoende geheugen op het systeem. Maar ik heb wel voldoende geheugen op het systeem. Wie kan mij hiermee helpen?
Groetjes Marja

Monique Moerland, 15-08-2016 08:23 #673
Bij mijn live-accountant krijg ik ook al een aantal dagen de foutmelding dat ik niks kan verzenden of ontvangen. Wellicht komt dit ook doordat ik nu windows 10 heb. Hoe moet ik dit nu doen? gr. Monique

Diana, 06-08-2016 23:33 #672
Bij het via internet bezoeken van www.live.nl krijg ik al dagen (misschien wel weken) het volgende bericht: "<h2>Our services aren't available right now</h2><p>We're working to restore all services as soon as possible. Please check back soon.</p>Ref A: B9644C585A8E4A2BB947FD17C893AFF5 Ref B: B5A56771C526C9FBA676941722B45067 Ref C: Sat Aug 06 14:29:31 2016 PST"
Ik kan mijn mail nu enkel op mijn mobiele telefoon bekijken. Hoe dit op te lossen?

Hidding, 01-08-2016 19:23 #671
Al mijn Hotmail emails zijn verdwenen! Hoe krijg ik die terug? Ben er heel erg boos over!

Partnair, 18-07-2016 17:56 #670
Hoe verwijder ik de profielfoto in Hotmail? Bij foto bewerken vind ik geen verwijderknop.

Moerman, 04-07-2016 09:46 #669
Krijg sinds kort geen toegang tot mijn ongewenste post, en daar komt (ongewenst) veel post binnen.

Marten Hoff, 22-06-2016 22:48 #668
Ik ben al vele jaren een betalende Microsoft-Hotmail klant. Ik ben onlangs overgegaan van Windows 7 naar Windows 10. Het blijkt dat in Hotmail de mappen Postvak in, Verzonden Items en Verwijderde Items veel minder items bevatten dan vóór de overgang naar Windows 10. In mijn "Account-instellingen van Outlook" staat onder "Synchronisatie-instellingen voor Postvak wijzigen" de synchronisatie-button op AAN. Kan ik deze button op UIT zetten om mijn berichten in de betreffende mappen weer langer te kunnen bewaren? En zo nee, wat moet ik dan in de instellingen wijzigen opdat mijn Hotmail zich weer als vanouds gedraagt m.b.t. archivering?

Ik zie uw antwoord gaarne zo spoedig mogelijk tegemoet.

F. Wolff, 23-05-2016 10:05 #667
Krijg elke keer mail van Microsoft en dan gooi ik hem weg en dan komt die weer terug, wat kan ik hier aan doen?

Tineke, 05-04-2016 18:27 #666
Sinds kort krijg ik steeds van Mail Master mijn verzonden mail terug met de mededeling dat de mail niet verzonden kan worden, tig keer opnieuw de zelfde verzonden mail. Heb de computer met diverse anti virus programma's gescand, er werd geen malware gevonden. Ik maak gebruik van Windows 8.1, en Windows Live Mail. Ik hoop dat iemand mij kan helpen.

M.v.g. Tineke

Jeannette, 18-02-2016 22:40 #665
Hallo,
Ik kan plotseling geen mails meer verzenden omdat mijn gebruikersnaam en/of wachtwoord niet meer zouden kloppen. Ik heb niets veranderd. Enkele maanden geleden had ik hetzelfde probleem, toen heb ik uiteindelijk maar een nieuw wachtwoord aangemaakt. Hoe zou het komen dat ik nu wéér dat probleem heb? Alvast bedankt voor de moeite.

Lieke de Boer, 02-02-2016 21:31 #664
Voor het account Ziggo (peterenlieke) kunnen geen berichten verzonden of ontvangen worden. Er is een time-out opgetreden tijdens de communicatie met de server.

Server: 'pop.ziggo.nl'
Windows Live Mail-fout-id: 0x800CCC19
Protocol: POP3
Poort: 110
Beveiligd(SSL): Nee

Wat is er aan de hand en wat moet ik doen?

Remco, 11-01-2016 15:43 #663
Hoi,

Ik heb onlangs een nieuw hotmail account aangemaakt, voor dat ik hier op mag krijg ik een pop up screen met de volgende tekst: ga naar post vak in om uw account te activeren" echter blokt deze pop up mijn inlog kans.

Als ik uitlog en opnieuw inlog krijg ik het zelfde, heeft iemand enige idee wat ik hier aan kan doen?

Mike, 20-12-2015 11:46 #662
Hallo, ik wil graag inloggen op mijn E-mail adres van @live.nl maar dit account bestaat niet meer. Ik heb dit adres nodig voor een wachtwoord en ik kan hier nu dus niet bij. Op de website waar ik dit wachtwoord voor nodig heb staat dat als mijn email is verwijderd en niemand anders deze email heeft overgenomen ik gewoon weer hetzelfde adres aan kan maken voor mijn wachtwoord. Het probleem nu is dat ik geen @live account meer kan aanmaken en nu dus niet meer bij mijn herstel e-mail kan.

Wat moet ik nu doen?

Hélène, 09-12-2015 11:15 #661
Hoi,
Ik heb windows 10 geïnstalleerd en weer ongedaan gemaakt omdat ik bepaalde zaken niet meer kon doen. Nu werk ik weer onder windows 7. Echter heb ik nu problemen met mijn outlook van msn. Ik kan, als ik een bericht schrijf mijn cursor niet meer gebruiken of bepaalde selecties doen om te kopiëren.

Het werkt wel gewoon in word, of tijdens het schrijven van dit bericht. Heeft u een oplossing voor mij?

Mar, 27-11-2015 16:00 #660
Als ik een mail verstuur staat die al hele tijd standaard 2 keer verstuurd in de map 'verstuurd'.
Sinds een paar dagen staat 1 verstuurd bericht er wel 5 keer in en 1 mail zelfs 10 keer, het varieert nu dus. Wel steeds dezelfde tijd erbij. Wat kan ik hier aan doen?
Vriendelijke groet, Marian

Wil Verbruggen, 19-11-2015 11:48 #659
Hallo,
Als ik een nieuw bericht wil typen en geadresseerden zoek geeft hij die niet meer weer.
Wat kan ik doen zodat ik die weer terug heb? Als ik eerst een nieuw bericht opstelde en de eerste letter intypte kwamen die adressen te voorschijn. Nu niets meer.

Ik hoor graag van jullie wat ik hieraan kan doen.

gr wil

Angelboy, 13-11-2015 19:15 #658
Hey,

Ik kan wanneer ik mijn mails open, deze niet beantwoorden.
Er komt steeds:er is een fout opgetreden, probeer het later opnieuw!
Heb al verschillende malen geprobeerd, zonder resultaat.

Kunnen jullie mij soms helpen aub?

Mbg.,

Bmerkies, 29-10-2015 14:50 #657
Ik kan sinds vandaag ook niet meer aanmelden bij outlook, de aanmeld pagina blijft wit, toch krijg ik wel e mails via mijn mobiel.

Mlj, 29-10-2015 10:45 #656
Op onze pc/laptop kunnen we al enige dagen niet meer aanmelden bij outlook. Enig idee hoe we dit kunnen oplossen? Op mobiel en ipad geen problemen.

Marjan Buyle, 28-10-2015 09:16 #655
Met de nieuwe outlook heb ik een probleem om het mailadres van de ontvanger in te typen. Als ik op "naam" klik, verschijnt er een lijst met mijn contactadressen, maar hoe typ ik een 'nieuw' adres in?

Marjolein, 10-10-2015 16:07 #654
LS,
Hoe meer oude e-mail ik verwijder hoe meer oude e- mail ik terug krijg. Bij instellingen staat het wel op verwijderen van de server als je het verwijdert. Hoe kan ik dit stoppen?
Met vriendelijke groet, Marjolein

Pippoo, 10-10-2015 13:28 #653
Hallo.

ik kan niet in me andere mail omdat die geblokkeerd is,
kan ik via telefoonnummer me wachtwoord veranderen alleen die nummer klopt al een tijdje niet meer,
heb ondertussen al een nieuwe gedaan.
en via de vragenlijst kom ik er ook niet omdat die elke x zeg niet goed.
wat moet ik nu doen?
mail is belangrijk alles gaat met loonstroken enzo via mail?
kan iemand me helpen?

Bverhofstad, 02-10-2015 15:28 #652
Outlook
Mijn hotmailadres was gehacked en ik heb het inmiddels teruggeclaimed en het wachtwoord gewijzigd. nu blijkt dat nog steeds alle binnenkomende e-mail wordt doorgestuurd naar een ander e-mail adres. Dat is zo door de hacker geregeld. Hoe zie ik dit mailadres? Hoe kan ik dit stoppen?

Paul, 29-09-2015 22:40 #651
Bovenstaand email adres heb ik zojuist aangemaakt.
Het probleem is dat ik mijn eigen hotmail account niet kan openen. Ik krijg de tekst "het lijkt erop dat iemand uw account probeert te gebruiken" (althans iets van die strekking). Dan kan ik kiezen voor het opsturen van een eenmalige toegangscode naar of mijn telefoonnummer of een ander emailadres. Kies ik voor het eerste, dan vragen ze toch nog om een ander emailadres. Waarom zou dat nodig zijn, als ze toch mijn telefoonnummer hebben om die code naar toe te sturen (per sms).? Dat vertrouw ik dus niet. Vul ik toch een ander emailadres in, dan komt er een vragenlijst, die begint met de geboorteplaats van mijn moeder en dan al snel vraagt om de laatste 4 cijfers van mijn creditcard, dit vertrouwde ik ook niet en ik ben toen ermee gestopt. Zijn die vragen normaal of is er sprake van een criminele activiteit om gegevens van me te achterhalen? Ik moet zeggen dat het wel erg echt lijkt, d.w.z. echt van Microsoft afkomstig, alleen door de inhoud van de vragen vertrouw ik het niet. Maar wat moet ik nu doen om weer toegang te krijgen tot mijn hotmailaccount? Ik ben zeer dankbaar voor alle hulp.

Help, 28-09-2015 22:03 #650
Hallo,

Sinds enkele weken doet mijn mail raar. Hotmail blokkeert uit zichzelf (dus zonder dat ik er van weet) e-mail adressen. ook komen mijn mails niet meer binnen in postvak in maar in verwijderd. hierdoor zie ik mijn mails ook niet binnenkomen en dat is heel erg onhandig. weet iemand waardoor dit komt en is dit op te lossen?

mvg

Doens Andreas, 24-09-2015 03:02 #649
Hallo,
Ik forward e-mails van mijn msn-account naar mijn icloud/iphone account. Het gebeurt heel regelmatig dat ik mijn paswoord terug moet ingeven omdat mijn iphone de email niet meer kan ophalen en dit dan vraagt. Hebben jullie enig idee hoe dit komt? Hackt er iemand mijn account?
Aan mijn iphone ligt het niet, ik had dit voor met versie 5 en nu ook met de 6.

Jh van Haarlem, 31-08-2015 23:30 #648
Hallo heb een probleem, had een oude computer met windows xp, en windows live mail 2009. Nu heb ik een nieuwe computer en heb windows live mail 2012 geïnstalleerd. Maar nu mis ik een hele maand mails, zowel postvak in als verzonden, hoe komt dat? Ook van mijn contactpersonen zijn er maar een paar over. Tevens hoe krijg ik mijn oude scans ook terug, die opgeslagen zijn in windows xp. Wie weet raad?

Marc, 29-08-2015 11:15 #647
Ik kan geen mail meer versturen, bij aanklikken van nieuw verschijnt steeds de melding concept en bij verzenden komen ze terecht in postvak uit, zonder verzonden te worden. Kan iemand mij helpen

Danny, 27-08-2015 20:48 #646
E-mails met een ww of een gebruikersnaam of nieuwe inloggegevens van greenchoice: deze berichten zie ik in mijn scherm, maar zodra ik ze wil openen zijn ze verdwenen. Dus denk ik dat ik gehackt ben. Kan dit en wat kan ik doen. Afsluiten?

Sas, 26-08-2015 23:06 #645
Sinds een paar dagen geen verbinding met live.nl maar wel op de Hotmail.com komen er berichten, kan ze lezen en dat is het. Als ik ergens op aanklik postvak bv dan doet de site live.nl en Hotmail niets meer. Herstel gedaan van de pc maar ook daarna niets, het probleem blijft bestaan.

Annie Grootenboer, 17-08-2015 13:01 #644
Waarom heb ik steeds problemen met het ontvangen en versturen van mijn mails?

Roald, 13-08-2015 19:43 #643
Week geleden heb ik mijn windows geupdate naar windows 10 nu kan mijn Hotmail mail niet meer verzenden en ontvangen.heb grote spijt dat ik naar windows 10 gegaan bent eerst had window 7 altijd goed gedaan nu is het hopeloos gr.

Marleen, 08-08-2015 21:39 #642
Sinds ik Win 10 heb geïnstalleerd heb ik niets anders dan problemen met hotmail/win live/microsoft account. Ik kan al dagen mijn email niet meer ontvangen en niet inloggen, omdat men denkt dat er iemand van mijn account gebruik maakt, Niet op laptop en niet op telefoon. Een verzoek tot herstel wordt steeds geweigerd omdat ik te weinig gegevens zou opgeven. De hulppagina's van MS bieden geen soelaas want je draait steeds in hetzelfde kringetje rond. Ik ben nu zo nijdig dat ik serieus overweeg Microsoft en Windows een schop onder de kont te geven en over te gaan op Apple.

Kamp, 09-07-2015 11:35 #641
Hallo
Ik kan mijn hotmailaccount niet meer openen op een andere computer. Wat kan ik hier aan doen?

M. Haenen, 11-06-2015 00:35 #640
Op mijn hotmail adres weet ik het wachtwoord niet meer en de code wordt gestuurd naar een niet meer bestaand emailadres. Kan ik t email adres waar de code heen gaat wijzigen?

Gin, 09-06-2015 10:57 #639
Hallo,
Ik heb zojuist een nieuw emailadres aangemaakt via hotmail. Nu wil ik naar mijn Postvak In, echter ik krijg onderstaande melding. Er is verder geen mogelijkheid om naar mijn postvak in te gaan dus hoe kan ik dan verifiëren dat dit daadwerkelijk mijn e-mailadres is? Wat doe ik verkeerd? Erg frustrerend dus ik hoop dat iemand mij kan helpen.

" We moeten er zeker van zijn dat… jouw e-mailadres is
Voordat je doorgaat controleer je je Postvak IN op een bericht van het Microsoft-accountteam. Volg de instructies in deze e-mail om de instellingen van je account te voltooien."

Randjana, 28-05-2015 11:01 #638
Hoi,
Ik krijg iedere keer een melding dat mijn e-mailadres ongeldig is terwijl ik jarenlang hetzelfde e-mailadres gebruik. Hoe kan dit?

Kose Hatice, 21-04-2015 23:16 #637
Ik bekeek mijn mails altijd via mijn iphone ik was automatisch aangemeld, maar nadat mijn iphone gestolen is, kan ik niet meer op hotmail omdat ik mijn wachtwoord vergeten heb. een code naar mijn gsm nummer kan ook niet omdat mijn nummer geblokkeerd is?

Lineke Hoepel, 13-04-2015 14:38 #636
Op mijn samsung mobiel heb ik per ongeluk het blokje aangemeld blijven aangevinkt terwijl ik dat niet wil. Hoe kan ik dit weer uitzetten? Op mijn laptop verschijnt overigens niet automatisch gebruikersnaam en wachtwoord. Toch vind ik het geen prettig idee dat dit op mijn telefoon wel gebeurt.
Ik hoop dat iemand mij kan helpen. Alvast hartelijk dank.

Vriendelijke groet,
lineke

B. Venema, 08-04-2015 18:12 #635
Sinds vandaag (08-04-2015) lijkt het er op dat mijn live.nl niet meer doet wat hij al jaren naar grote tevredenheid wel doet
namelijk e-mail ontvangen en verzenden. heden ochtend zag ik nog wel kans een enkel e-mail bericht te ontvangen.
maar nu lukt dat niet meer.
ik dacht dat er een paar postbussen te vol zaten. ik heb het een en ander opgeschoond, zonder resultaat.
ik zou het fijn vinden als ik het probleem kan oplossen.

Nienke, 31-03-2015 18:55 #634
Ik kan na een poging om Skype te installeren op mijn tablet ineens geen berichten meer verzenden vanaf de tablet vanuit hotmail. Ikheb mijn wachtwoord voor hotmail ook veranderd omdat daarom werd gevraagd dat genereerde een heleboel verwarring met verificaties… en veel door mij onbegrepen mailtjes.
Skype installeren heb ik opgegeven maar het zou fijn zijn als alles op mijn tablet weer functioneert wat kan ik verkeerd gedaan hebben? HELP

NIENKE

Petra, 08-03-2015 15:38 #633
Ik kan al een aantal weken op mijn eigen pc mijn mails niet meer openen dan wel nieuwe mails versturen. Erg vervelend uiteraard. Hoe kan ik dit oplossen?

Gertjan, 25-02-2015 14:48 #632
Bij opstarten van outlook.com verschijnt telkens een oud emailbericht, afkomstig van een mij bekend hotmailadres. Het bericht laat zich niet verwijderen of verplaatsen. Druk ik ESC, kom ik in Postvak In. Wanneer ik netjes afsluit en opnieuw aanmeldt vanuit MSN, opent Postvak In. Bij de volgende dag opstarten gebeurt hetzelfde en verschijnt de oude mail weer.

Betsy, 04-02-2015 12:48 #631
Hallo, ik ontvang steeds maar het zelfde msn bericht. Heb het verwijderd, telefoon uit gezet, batterij er uit gehaald' instelling van msn op begin gezet, dan komen er vinkje voor instellingen te staan.wat kan ik nog meer doen?
Bedankt.
Groet
Betsy

G. de Vries, 24-01-2015 12:48 #630
Hallo,
op advies van oulook heb ik mijn wachtwoord veranderd. Dit ging prima maar als ik bij het inloggen mijn a-mail adres in type dan komt automatisch mijn oude wachtwoord te voorschijn, dit is vervelend. Ik kan dit oude wachtwoord niet verwijderen, heb van alles geprobeerd maar het lukt niet. Hoe los je dit op,

groet g. de vries

Anna, 14-01-2015 21:32 #629
Wanneer ik op de laptop van mijn moeder naar de site van Hotmail wil gaan, krijg ik een foutmelding, de webpagina is niet beschikbaar, gesuggereerd wordt dat er geen netwerkverbinding is of dat de fire wall iets tegenhoudt. Aan de verbinding ligt het niet, alle andere webpagina's doen het wel. Waar kan het aan liggen naast de fire wall? Daar hebben wij namelijk niks aan veranderd en eerder kwamen we nog wel gewoon binnen op de site. Wat kan er aan de hand zijn?

Anna Lisztwan, 13-01-2015 15:04 #628
L.s.,

Ik kan me niet aanmelden bij mijn windows live messenger account, als ik verder zoek krijg ik de foutmelding 80072efd.
Helpdesk een mail gestuurd met daarin vermeld wat de problemen zijn, kreeg een mail terug met een "oplossing" maar die mail zit vol mer errors, kan er niks mee dus.

wat kan ik doen?

Annet, 11-01-2015 20:30 #627
Het aanmeldvenster van MSN vertoont mijn e-mailadres en dit wil ik niet. Dit staat hierboven als vraag/opmerking.
Deze vraag heb ik ook. Het hierboven geformuleerde antwoord kan ik niet toepassen, omdat de optie 'niet onthouden' er niet is.
Hij onthoudt namelijk ook alle emailadressen met typfouten er in. Hoe verwijder ik deze 'lijst'.?

Martin, 06-01-2015 10:06 #626
Hoi foppe
Je bent niet de enigste ik kamp er ook al vanaf 1-1 2015 mee. zelfs als ik via msn wil inloggen. Ook de windows site is beperkt te bereiken als je om ondersteuning wilt vragen krij ik ook deze pagina kan niet worden weergegeven. Hotmail is wel toegankelijk op mijn mobiel of tablet maar goed moet ook op laptop toegankelijk zijn.

Martin de Munck, 05-01-2015 16:07 #625
Hou voorkom ik dat iedere keer als ik mijn Windows Live Mail wil openen er ook een scherm verschijnt waarin ik gevraagd wordt naar het wachtwoord van mijn hotmailadres?
Ik wil dus niet dat deze gekoppeld zijn. Maar hoe ontkoppel ik?

Foppe de Jong, 04-01-2015 13:32 #624
All mijn mail wil open krijg ik: Deze pagina kan niet worden weer gegeven.
Waarom/.hoezo en wat is de oplossing?

Mail is al vanaf 01-01 op deze wijze geblokkeerd.

Regard

Foppe

J. P. Beltman, 28-12-2014 16:03 #623
Hoe schakel ik namen controleren uit in hotmail of live mail. Ik heb windows 7 en werk met live mail.

met vriendelijke groet Jan Pieter Beltman

Tamara, 15-12-2014 16:52 #622
Het is al een poos zo dat ik via mijn laptop niet meer in hotmail kan komen.Zodra ik naar die site wil geeft hij 'verbindingsprobleem' aan.(alsof ik geen internet heb) maar de verbinding is prima.Alle andere sites doen het gewoon als normaal.Ik kan wel via mijn telefoon in hotmail dus ik snap het niet meer.Ik hoor heel graag van jullie!

Mr E., 26-11-2014 16:32 #621
Ik krijg sinds kort een raar uitziende Hotmail zowel op Chrome als IE. Maar ik heb geen idee hoe of wat ik heb veranderd dat dit is gebeurd. Het heeft geen HTML uitstraling meer. Wat gaat er mis?

Denise, 25-11-2014 08:09 #620
Het lukt me niet meer om overal met mijn eigen emailadres in te loggen. er heeft een verandering plaatsgevonden om/
Help ons je account te beschermen
Je moet een beveiligingscode gebruiken om je identiteit te bevestigen. Hoe wil je deze code ontvangen?
SMS naar ‎********44
Om te bevestigen dat dit je telefoonnummer is, voer je de laatste vier cijfers inclusief 44 in en klik je op Code verzenden om de code te ontvangen.
of E-mail naar…

Ik geef dan mijn telnummer door: dat ging eerst heel snel, nu ben ik al 2 dagen aan het wachten op een reactie en kan dus niet via deze computer in mijn hotmail. ik zou de hele beveiligingscyclus willen stopzetten, vind het niet nodig.
kun je me helpen?
groet en dank denise

Gs, 22-11-2014 17:13 #619
Ik wil bij een nieuwe pc mijn gmail account opgeven, maar krijg de melding: Iemand heeft te vaak een verkeerd wachtwoord voor dit account ingevoerd. Om je te beschermen hebben we je account geblokkeerd. Probeer het later nog een keer. Dit bericht kreeg ik 24 uur terug en nu krijg ik nog steeds dit bericht, hoelang gaat het nog duren voordat ik het account kan installeren op die PC? Op tablet en gsm is het account nog gewoon werkende.

John Kuijper, 08-11-2014 16:56 #618
Windows Live Mail vraagt steeds "afzender toestaan" als het mijn eigen e-mailadres betreft. Wat kan ik hieraan doen?

S., 04-11-2014 10:04 #617
Ik kan me niet meer aanmelden. Ik heb een 2stapsverificatie en ik krijg steeds de melding "code kan niet verzonden worden. probeer het opnieuw". Als ik het via de sms probeer krijg ik wel de melding "code verzonden" maar ik ontvang geen code. Ik kan dus niet meer in mijn e-mail. Ik gebruik deze ook voor sollicitaties dus dit is heel vervelend.

J. A. van Loon, 31-10-2014 08:56 #616
Als ik e-mail berichten stuur en/of ontvang van/naar verschillenden e-mailadressen, staan er soms een aantal bij elkaar met een streep ertussen. Dat wil ik niet omdat ik bang ben dat een ander ook de e-mail kan lezen die niet voor hem/haar bestemd is. Hoe kan ik elke e-mail apart zetten? Dus niet, als ik een e-mail bericht lees, ook (met een streep ertussen) de andere e-mail, die eronder staat, kan lezen.

E., 29-10-2014 12:32 #615
Ik wil mijn huidige Hotmail adres wijzigen, zodat hier geen mails meer op binnenkomen. Maar ik heb een hoop mails opgeslagen onder dit mail adres/account. Kan ik mijn mappen met mails bewaren, maar evengoed het mail adres veranderen? Zo ja, hoe verander ik het huidige mail adres? Of zijn de mappen eenvoudig over te zetten naar een geheel nieuw account? Alvast bedankt voor de hulp.

Monique, 26-10-2014 17:34 #614
Ik krijg al een tijdje geen mail meer binnen op mijn mobiel, en nu kan ik via de pc helemaal niets meer, hij geeft aan webpagina bestaat niet meer! ik doe alles met mn hotmail ik ben een paar maanden geleden (gedwongen) overgegaan op de outlook en kon mn mailadres gewoon aanhouden en nu?

Liz, 21-10-2014 22:51 #613
Mijn inlog wordt in het Spaans weergegeven. Hoe kan ik dit weer in het Nederlands krijgen?

Aloys Friedrich, 21-10-2014 22:46 #612
Ik heb vandaag mijn live mail ge-updated van de 2011 versie naar de 2012 versie.
Emails verzonden aan gmail.accounts komen aan maar emails aan hotmailadressen worden aangemerkt als verzonden maar komen niet aan.
Kunt u me zeggen waar dat aan ligt en wat te doen?

Met vriendelijke groet,
Aloys Friedrich

De Ritter, 21-10-2014 12:21 #611
Sinds vorige week kan ik niet meer inloggen. groen balkje maar een wit scherm, kan wel op een andere pc inloggen.
Ik zie ook dat meerdere mensen dit probleem hebben. Heeft iemand een oplossing?

Jes, 21-10-2014 10:42 #610
Sinds enkele dagen kan ook ik niet meer inloggen bij Hotmail. Het adres balkje wordt groen etc. maar het scherm blijft wit! Ik kan wel via mijn telefoon inloggen. Wat is de oplossing?

M&m, 19-10-2014 19:19 #609
Sinds enkele dagen kan ik niet meer inloggen bij Hotmail. Adresbalkje wordt groen en het scherm blijft wit. Elders kan ik wel inloggen. Hoe oplossen?

Tar, 19-10-2014 11:41 #608
Sinds 15 oktober kan ik niet meer inloggen bij Hotmail. Adresbalkje wordt groen en het scherm wit. Ik kan niet eens mijn mailadres en wachtwoord intikken. Op mijn werk kan ik wel inloggen. Wat is het probleem?

Rachel, 15-10-2014 14:57 #607
Probleemm! Heb net een nieuwe email aders aan gemaakt. Microsoft-accountteam zegt: Voordat je doorgaat. controleer je je Postvak IN op een bericht van het Microsoft-accountteam. Volg de instructies in deze e-mail om de instellingen van je account te voltooien. Maar ik kan niet mijn mijn nieuwe Postvak IN/? en wat nu?

Ashley, 12-10-2014 11:14 #606
Ik heb op mijn laptop wel toegang tot internet, maar op een of andere manier kan ik geen verbinding maken met outlook.com, Wat is het probleem?

Caroline Spaans, 02-10-2014 17:27 #605
Probleem,
hallo allemaal, hoop dat iemand mij kan helpen ik kan niet meer in mijn mail. Als ik wil inloggen wordt er gezegd dat iemand anders misschien mijn account gebruikt maar het mail adres dat dan tevoorschijn komt is van mijn echtgenoot. Ik moet dan een code invoeren ook die heb ik niet… hoor graag van jullie hoe ik dit moet oplossen, zodat ik snel weer gewoon in mijn mailbox kan.
Grtjes Caroline

Mieke, 21-09-2014 12:39 #604
Vroeger verschenen de ontvangers na 1 letter al tevoorschijn als ik een nieuwe email wilde versturen.
op de een of andere manier is dit gestopt maar is erg onhandig nu, moet steeds naar personen gaan om
een email adres te vinden.
hoe kan ik dit herstellen?

Albert, 21-09-2014 10:36 #603
Het is al diverse malen voorgekomen dat ik snel een mail wilde laten sturen vanuit mijn mailadres door mij of mijnmedewerkers die mijn wachtwoord kennen… dan verschijnt er een bericht in de trant… we willen niet overbeveiligen… bla bla en moet ik via een ander mailadres kijken naar een code die mmicrosoft heeft gesturrd en dan weer terug… enz kent u dat… heel frustrerend en tijd verlies… willen dan ook nog een tel. Hebben.
Wat is dit voor een flauwekul?

B. Nauta, 19-09-2014 12:50 #602
Ik kreeg een mail die voor een geheel ander emailadres bedoeld was. Het adres wijkt geheel af van het mijne. Het betrof een uitnodiging van een ziekenhuis voor een bijscholing. Moet ik mij bezorgd maken hierover vwb veiligheid en privacy. En hoe kan dit?

Ria Spierings, 17-09-2014 12:49 #601
Ik kom niet meer in mijn agenda/personen/ als ik aangemeld ben in mijn Live mailbox.
Wat kan ik daaraan doen?

Xavier, 08-09-2014 21:15 #600
Mijn alternatieve email-adres is vervallen. Nu is mijn wachtwoord gehackt. Graag wil ik mijn wachtwoord wijzigen maar krijg dus geen code om dit te doen. Een zeer vervelende situatie want er worden mailtjes gestuurd naar personen waar ik al jaren geen contact mee heb. Hoe kom ik uit deze situatie. Wil mijn vervallen alternatieve email vervangen door een andere. Help

Yvonne, 03-09-2014 11:29 #599
Mijn alternatief e-mailadres is al jaren vervallen. Met de nieuwe beveiligingsacties van Hotmail moet ik een code vinden die alleen maar naar dat oude alternatieve e-mailadres verzonden kan worden. Ik heb mijn Hotmail nodig voor mijn werk. Hoe kan ik mijn vervallen alternatief e-mailadres vervangen voor een nieuw?

Serena, 27-08-2014 05:18 #598
Hallo,

Ik zie al een tijdje bij mijn recente activiteiten dat iemand zich aanmeld op mijn email.
Het IP-adres komt vanuit Amsterdam omgeving en zelfs uit Engeland, en ik woon in provincie Limburg.
Ik heb zelfs geprobeerd om mijn wachtwoord te veranderen, maar nog steeds zie ik dat er iemand op mijn e-mail aanmeld in die omgevingen.
Wat kan ik hieraan doen?

Marjolijn, 25-08-2014 19:47 #597
De beveiliging werkt wel erg goed kom nu na een nieuw wachtwoord en code, die blijkt ik te vaak te hebben op gevraagd en ingevoerd helemaal niet in mijn Hotmail kan, krijg de boodschap kom over een week terug. wie weet hoelang het kan duren voordat de Hotmail weer kan worden geopend? Of hij in de toekomst nog wel geopend kan worden?

Zerha, 24-08-2014 14:39 #596
Nu de nieuwe beveiliging van Hotmail/ outlook account erg actief is, kan ik niet meer via de laptop op mijn Hotmailaccount.
Probleem; er wordt gevraagd om de code in te voeren die per sms wordt verzonden naar mijn mobiel nummer. Pas als deze code ingevoerd is, kan men verder. Maar deze code wordt naar mijn oude mobiele nummer gestuurd en ik zie geen mogelijkheid/ optie om mijn telefoonnummer te wijzigen. Erg onhandig! Wie kan mij hierbij helpen?

MVG

Arend, 24-08-2014 12:04 #595
Vraag: mijn mails komen niet aan bij de geadresseerde. Kan wel ontvangen. De berichten staan wel in de map verzonden, maar niets komt aan. de adressen zijn gecontroleerd. hoe kan ik dit oplossen

Mario, 12-08-2014 15:29 #594
Ik heb de laatste week ook problemen met consulteren van emails.
1. Ik zie ze wel maar kan max. 1 à 2 effectief lezen.
Daarna kan ik niets meer ondernemen behalve live/outlook afsluiten. Inloggen in m'n account is geen probleem. Maar ik moet wel dringend m'n mails kunnen lezen.
2. Bij consulteren van Accountinstellingen staan er ook voortdurend cirkels met een pijltje. ( cookies) en krijg deze moeilijk weg.

Wat is hier gebeurd? Graag dringend feedback aub.

Kevin Huijgens, 11-08-2014 15:39 #593
Ik heb sinds kort problemen met het toevoegen van bijlages bij windows live mail. als ik een bijlage aanklik omdat ik die wil toevoegen krijg ik blauw scherm en start mijn pc opnieuw op. wat kan ik hier aan doen of is dit niet te fixen?

Joke Schep, 03-08-2014 19:07 #592
Ik ondervind sinds afgelopen week problemen, heb updates uitgevoerd op mijn pc, maar kan nu wel inloggen bij live/outlook.nl, en dan slaat het programma vast? De e-mails komen wel binnen, maar erop klikken kan niet. Wat kan ik hier aan doen?

Annabel, 03-08-2014 09:10 #591
Ik plaats dit eigenlijk namens mijn moeder, maar heel handig hotmail heeft bedacht dat ze haar beide e-mail adressen tegelijk moet verifiëren. Dit betekend dus dat ze dit niet kan doen want ja ze heeft voor die accounts telkens het andere e-mail adres opgegeven. We hebben al contact gezocht met microsoft die beloven om binnen 24 uur te antwoorden maar tot nu toe nog steeds niet en het is nu bijna 3 dagen geleden. Ik snap dat ze willen controleren maar dit is wel een hele domme actie als je het mij vraagt!

Rinus, 02-08-2014 13:26 #590
Ik krijg de melding van uw postvak heeft de max groote bereikt niet weg in outlook 2013, heb via internet de prullebak en overige mail verwijdert maar de melding op de comp blijft terugkomen.

Janneke Plomp, 29-07-2014 11:12 #589
Ik kan niet al mijn mail ontvangen. Slechts een zeer beperkt aantal wel. Mails aan mijzelf komen niet binnen, Hotmail geeft wel aan datzelfde zijn verzonden.

Henny van der Lee, 27-07-2014 19:36 #588
Een half getypt bericht in Windows Live Mail springt na een paar woorden gelijk in de map Concepten. Heel vervelend. Hoe los ik dit op?
Graag uw advies, want dit werkt niet prettig.

K. van der Kleij, 25-07-2014 11:53 #587
Als ik me via hotmail.com aanmeld, heb ik het volgende probleem:

Ik krijg een mail van b.v. mevrouw A. Als ik die mail 'beantwoord' komt er bij AAN mijn eigen e-mailadres te staan,
niet die van mevrouw A.
Het gekke is dat ik dit probleem maar met 1 contactpersoon heb, dus alleen met mevrouw A. Ik heb al een keer geprobeerd haar te verwijderen en opnieuw toe te voegen, maar dit heeft het probleem niet verholpen.
Als ik via Live Mail mijn post bekijk, heb ik dit probleem niet.

Hoe kan ik dit oplossen?

Ronald, 17-07-2014 22:05 #586
Beste meneer / mevrouw,

Telkens krijgen zowel mijn moeder als mijn zusjes die allen een apart e-mail account hebben een melding omtrent de beveiliging. Het gaat dan om een code. Klopt het dat een ieder dus eigenlijk twee e-mailadressen nodig heeft in verband met de verificatie?

Het is heel hinderlijk want mijn moeder en mijn zusjes kunnen niet optimaal gebruik meer maken van hun e-mail. Is dit in te stellen, zodat die vraag niet meer terug komt en we weer normaal gebruik kunnen maken van email?

Gaarne uw hulp.
Met vriendelijke groet,
Ronald

Rens, 14-07-2014 09:32 #585
Ze vragen mijn oude nummer om mijn account van de security af te halen maar dat nummer gebruik ik nu niet meer maar ze vragen dus een code die ze alleen naar dat nummer sturen. ik heb al geprobeerd dat nummer te veranderen maar ze sturen nog steeds alleen naar mijn oude nummer. wat moet ik nu doen?

Henriette, 25-06-2014 16:37 #584
Ik kreeg een bijlage van iemand opgestuurd, en daar heb ik op geantwoord, en zo zijn er een paar mail heen en weer gegaan. Maar nu kan zit er geen bijlage meer bij in de mail. Hoe krijg ik die terug?

Zjors, 21-06-2014 16:53 #583
Ik kan zonder problemen inloggen op mijn hotmail (live) account. maar als ik een e-mail wil aanklikken dan springt hij steeds van het e-mail bericht naar mijn Postvak-In, dan weer naar het bericht dat ik heb aangeklikt, en dan weer terug naar mijn Postvak-In. Soms kan ik zelfs niet uitloggen, doordat hij steeds de pagina moet "herladen". Ook komt er steeds de melding dat ze geen verbinding met hotmail kunnen maken! Kunnen jullie me helpen met dit probleem?

Miguel, 24-05-2014 10:34 #582
Als ik me wil inloggen kom er altijd op van die overbeschermd gedoe, kan die niet annuleren of geen code sturen want het aangegeven e-mail adres bestaat al niet meer en naar andere adressen komen ze niet aan. Hoe kan ik nu dan men mails bekijken?

Marije Hendrikx, 23-05-2014 10:31 #581
Sinds 2 dagen kom ik niet meer in mijn eigen mailaccount. Mijn wachtwoord zou opeens niet meer kloppen. Ik heb alle instructies gevolgd om het wachtwoord te veranderen en na enige uren puzzelen kon ik gisteren weer in mijn account. Ik kon mail ontvangen, maar, zo merkte ik gisteravond, niet versturen.
Sinds vanochtend kom ik opnieuw niet in mijn hotmail- account. Ik ben nu al ruim een uur bezig om dezelfde procedure te volgen, maar er duikt een nieuw probleem op. microsoft vraagt mij naar een alternatief adres waar zij een nieuwe toegangscode kunnen verzenden. In het witte vlak vullen zij zelf een niet bestaand emailadres in, dat ik niet kan verwijderen.
Nu is er niets meer dat lukt en kan ik niets meer ontvangen.
HELP!

Arianne, 02-05-2014 13:01 #580
Hi
ik krijg sinds een paar dagen bij elke email die ik verzend een melding dat ik een code via sms zou krijgen die ik niet krijg of ik moet letters overtypen. dat is bijzonder irritatnt en tijdrovend. hoe kan ik dat aanpassen?
en ik kan ineens niet meer mailen aan een groep mensen. Dank voor je antwoord alvast

Raymond, 25-04-2014 22:42 #579
Hoi marie,

ik had vandaag hetzelfde probleem. Uiteindelijk werkte het weer nadat ik naar msn.com ging, daar op het icoontje van outlook klikte en me vervolgens op die manier had aangemeld. Dan weer uitloggen en vervolgens kun je gewoon weer op de normale manier zoals altijd inloggen via hotmail.com. Hoop voor je dat het op deze manier ook bij jou werkt. succes!

Erna Denissen, 25-04-2014 20:06 #578
Hoi,
Ik heb sinds gisteren hetzelfde probleem als nr 574. Ik heb eens verder gelezen op dit forum maar zoals nr 570 zei heb ik geen update gedaan. Kan er iemand mij / ons met dit probleem helpen aub? Want blijkbaar hebben we allemaal hetzelfde probleem.
Alvast bedankt

Erna

Bart, 25-04-2014 18:08 #577
Ook bij mij,

Wanneer ik me op m'n hotmail wil aanmelden krijg ik na het intikken van m'n wachtwoord enkel een wit scherm. Wat moet ik doen? Wie kan me helpen aub? Ik lees hier allerlei vragen van gebruikers, maar hoe kan ik het eventuele antwoord lezen?

Wat nu?

Marie, 25-04-2014 11:21 #576
Wanneer ik me op m'n hotmail wil aanmelden krijg ik na het intikken van m'n wachtwoord enkel een wit scherm. Wat moet ik doen? Wie kan me helpen aub? Ik lees hier allerlei vragen van gebruikers, maar hoe kan ik het eventuele antwoord lezen?

Hartelijk dank bij voorbaat!

Marie

Ruud Plas, 25-04-2014 08:36 #575
Nadat ik inlog bij hotmail krijg ik alleen een blauwe balk en een wit venster. Dit is alleen op mijn eigen pc, ik kan wel bij hotmail op een andere pc / tablet

Willy, 25-04-2014 08:11 #574
Als ik wil inloggen bij outlook om mijn mail in te kijken, krijg ik een blauwe streep boven in en rechts mijn naam, maar er komt verder niets te zien, geen mails geen postvak in enz. te zien.
Wat kan ik hieraan doen?

Geja, 24-04-2014 20:54 #573
Zie nr. 570, ik krijg bij het inloggen ook alleen maar een wit scherm met net bovenaan de letters outlook. Hoe kan ik mijn mail weer lezen op mijn laptop? Op andere computers en mijn mobiel kan ik de berichten wel lezen.

Gaj, 24-04-2014 09:46 #572
Ik kan geen mail van een ander account doorsturen.
Er kan geen verbinding worden gemaakt met pop3.live.com
De server heeft een fout teruggestuurd: "Connection timed out: There may be a problem with the settings you added. Please contact your other email provider to verify the correct server name and port."
POP-server: pop3.live.comsmtp.live.compop3.live.compop3.live.compop3.live.compop3.live.com--------Overige… Poort: 11014399399511102221
Kan dat verholpen worden? Hoe?

Ruud Plas, 21-04-2014 11:57 #571
Bij verzonden berichten staan alle berichten die ik heb verzonden heel vaak vermeld vanaf januari t/m heden heb ik al 680 pagina's. Hoe kan ik dit verhelpen?

Marije Goosen, 19-04-2014 17:09 #570
Nadat ik inlog bij hotmail krijg ik alleen een wit venster. Dit is gekomen na een update ongeveer een week geleden. Ik heb de update geaccepteerd en daarna kon ik niet meer in hotmail. Het werkt niet om de pagina te verversen. Dit is alleen op mijn eigen pc, ik kan wel bij hotmail op een andere pc en anderen kunnen op mijn pc wel hun hotmail openen.

Ana, 16-04-2014 01:31 #569
Hoi ik krijg sinds gister ineens postmaster delivery faillure terug wanneer ik naar een voor mij bekend emailadres wil mailen. Dit probleem had ik eerst niet, waarom gebeurd dit nu ineens wel… Ik heb als test dezelfde mail naar mezelf gestuurd en die komt wel aan. Ik heb t met 2 verschillende hotmail accounts geprobeerd maar t is bij beide… Hebben jullie hier een antwoord of oplossing voor… tis namelijk heel frustrerend.

Jess, 04-04-2014 09:48 #568
Ik kan mijn mailbox niet openen. Krijg steeds de melding "
Er is een fout opgetreden waardoor we je nu niet kunnen aanmelden. Probeer het later opnieuw." Wat is er hier aan de hand? Dat is sinds gisteren. Via msn kan ik wel al de rest openen, behalve mijn mail.

Cornelie van Uuden, 03-04-2014 10:00 #567
Cornelie: Ik heb een Vista premium. Sinds avond 1 april kan ik niet meer bij mijn e-mail. Op mijn scherm verschijnt Outlook. Wat kan er aan de hand zijn?

Annemee, 15-03-2014 12:06 #566
Iemand stuurde mij een mail en vroeg om ontvangstbevestiging. Ik heb op Ja gedrukt en nu blijft mijn live maar ontvangstbevestigingen versturen. Het rare is wel dat de afzender van de oorspronkelijke mail deze inmiddels honderden ontvangstbevestigingen niet ontvangt, hoe kan ik dit stoppen?

Aire, 11-03-2014 14:06 #565
Hallo,
Ik heb al een week moeite met het openen van mijn e-mails (het lukt met het herstelknop boven op de browser vak) en ik kan zelf helemaal geen e-mails meer versturen, ook de fail's, foto's etc bij plakken lukt niet.
Wat te doen?

Met vriendelijke groeten,
Aire Junolainen

Lieve, 05-03-2014 14:57 #564
Probleem :
sinds een paar dagen haalt mijn Hotmail account heel oude mails terug boven.
mail en berichten die al maandenlang gedelete werden.
om de paar uur moet ik nu mijn inbox en ongewenste mail en masse verwijderen.
totaal staat momenteel op +/- 20000 items

waaraan ligt dit?
hoe kan ik het verhelpen?

graag advies,
lieve

Hillegonda van Kooij, 27-02-2014 17:20 #563
Hoi.

Me hotmail account was gehacked… wachtwoord opnieuw ingesteld.maar ik blijf nu steeds meldingen krijgen.dat ze proberen in te loggen in me hotmail… om de paar sec… zie ik het op me phone verschijnen… wat kan ik hier tegen doen

Gerda Beuger, 23-02-2014 00:14 #562
Ik heb 3 verschillende Skype-accounts (Skype zelf, aanmelden via Facebook en Microsoft-account). Bij Microsoft-account blijft na het aanmelden het rechter gedeelte zonder tekst of foto Bij die andere accounts krijg ik wel foto en de normale tekst te zien. Dit is pas sinds kort! Weet u de oplossing hiervoor?

Brit, 21-02-2014 16:03 #561
Heel vreemd!
Als ik in mijn postvak op een bericht klikt met een foto… verdwijnen er heel veel foto, s naar de prullenbak.
Er staan dan mappen met de naam bestandsmappen.
Snap er niets van hoe dat kan?
Dus elke keer haal ik ze weer terug uit de prullenbak.
Wie kan mij dat op een makkelijke manier uitleggen hoe ik dat kan oplossen.
Brittie

Johan, 09-02-2014 08:34 #560
Hallo, hier thuis hebben we van het ene moment op het andere problemen met "outlook Hotmail. we kunnen onze adressen openen, zien de mails staan en ze komen binnen ook maar verder kunnen we er niets mee doen. geen mails openen, niet beantwoorden enz. niets is veranderd in ons systeem. we hebben 2 hotmailadressen en 2 live adressen. gelukkig werk ik persoonlijk op het adres van mijn provider en die werkt perfect. blijkbaar kan je ook nergens terug voor een oplossing. zoveel reacties kan je lezen maar wat kan er gedaan worden?

Reijntjes, 06-02-2014 20:27 #559
Hallo,

ik heb sinds drie dagen een probleem met hotmail. Ik kan geen mails meer versturen.
Ik krijg de melding dat mijn mailadres niet beschikbaar is! Ik heb dit mailadres al jaren.
Wie o wie kan mij helpen?
Graag wil ik weten wat ik hier aan moet doen. Het hotmail-adres is tevens mijn enige email-adres.

Mieke, 01-02-2014 17:41 #558
Als ik een email verstuur worden er vele kopieën in mijn verzonden box opgeslagen.
Hoe kan ik dit voorkomen?

An, 30-01-2014 22:07 #557
Beste,
sinds kort kunnen we geen email meer versturen of beantwoorden met dit emailadres, ontvangen lukt wel en met andere hotmail-adressen kunnen we nog wel versturen en beantwoorden. Hoe kunnen we dit probleem oplossen? mvg

Katinka Meindert, 28-01-2014 22:08 #556
Vanochtend kon ik nog gewoon op mijn emailadres, vanmiddag ook, maar vanaf vanavond geeft hij opeens aan dat het wachtwoord niet klopt. Als ik klik op "wachtwoord vergeten", krijg ik een scherm waarop ik mijn emailadres moet invullen, bepaalde letter/cijfer code moet overnemen en dan staat er dat er een code naar mijn emailadres wordt gestuurd… Euh. Ik kan mijn emailadres niet openen, dus hoe kom ik bij die code?

Corné, 23-01-2014 15:20 #555
Heb ooit via facebook een profielfoto aan live.nl laten koppelen en die ging mee met uitgaande berichten. nu heb ik de foto van facebook verwijderd maar nog steeds gaat die profielfoto mee met elk bericht. ik krijg em niet weg. wie weet raad?

alvast bedankt,

Corné Mooibroek

Wendy, 17-01-2014 06:49 #554
Sinds 8-1 ontvang ik geen mails meer. Heb al allerlei instellingen nagekeken, maar kan niets vinden. Wat moet ik nu doen?

Monique Noppe, 09-01-2014 15:50 #553
Sinds +/- een paar dagen is er iets met de pc gebeurd. Wellicht virussen geplaatst. Quid?

J. M. Mulder, 02-01-2014 18:44 #552
Sinds ergens begin 2013 zie ik alle inkomende e-mails aan mijn e-mail adres dd.nl ook in de inbox van Hotmail. Zeer hinderlijk. Verkeerde klik gebruikt? Zeer hinderlijk. Hoe op te lossen?

Ingrid Bes, 16-12-2013 09:50 #551
Ik wil mijn hotmail in en krijg bericht dat waarschijnlijk iemand anders mijn account gebruikt. Ik moet mijn account checken en krijg daarvoor info van ib******, maar als ik naar volgende ga gebeurt er niets en kan mijn mappen niet geopend krijgen. Weet iemand wat hier aan de hand is?

Naam Eikens, 12-12-2013 13:56 #550
Ik heb een mobiel en voer mijn code in van mijn modem maar geeft aan verificatie probleem weet niet meer wat ik moet doen. help! alle letters zijn goed met hoofdletter in gevuld, maar op straat waar er internet is werk het.

Gerrit, 12-12-2013 09:59 #549
Ik krijg iedere keer tijdens het werken in mijn email account het vierkante vakje van dat er fouten zijn opgetreden terwijl mijn account gewoon goed werkt. Wat moet ik daar aan doen? Ik ga dan naar taken bekijken en staat er alles is voltooi en vind het hinderlijk.

Met vriendelijke groet,
Ger van de Belt.

Erika, 12-12-2013 07:36 #548
Hallo,

Mijn vraag ik verstuur mijn email maar krijgt mijn mail steeds terug. Wat moet ik daar aan doen?

Mvg Erika

Pascal, 29-11-2013 16:39 #547
Ik heb een paar mails verstuurd, en nu loopt mijn map met verzonden berichten vol met gekopieerde berichten van die mails, terwijl mijn ontvanger maar 1 keer de mail krijgt.
iemand een oplossing?
zou heel fijn.
gr.
pascal

Kenny, 26-11-2013 23:04 #546
Ik heb problemen met mijn Hotmail account. I kan mij perfect aanmelden, naar mijn inbox gaan, maar van de moment dat ik op een mail klik krijg ik de mail zo'n 4 tal seconden te zien en krijg dan telkens: "Internet explorer werkt niet meer" te zien. Iemand enig idee wat dit kan zijn?
Groeten
Kenny

David, 22-11-2013 19:51 #545
Ik zit met een heel vervelend probleem ik heb 2 mails die ik verzonden heb, die zichzelf in mijn "mailbox verzonden berichten" herhalen ik krijg dagelijks 100 keer de zelfde mail in verzonden berichten!
Er moet een probleem op de server van Hotmail zijn kan iemand mij aub helpen.
Groeten
David

Willy, 20-11-2013 14:40 #544
Ineens werkt mijn wachtwoord niet meer bij mijn hotmail account. Dus de procedure doorlopen van wachtwoord vergeten. Krijg een mail met een link om een nieuw wachtwoord in te stellen, maar na 2 dagen blijft telkens de volgende melding komen: Er is een tijdelijk probleem. Er is een tijdelijk probleem met de service. Probeer het opnieuw. Als je deze melding blijft krijgen, probeer het dan later opnieuw.
Dat schiet niet op. Heb geprobeerd de link in een andere browser te openen, zelfde resultaat, ook op een andere computer, ook hetzelfde. Iemand die weet hoe dit is op te lossen want ik kan nog steeds niet op mijn hotmail account komen.

Anke, 13-10-2013 14:12 #543
Ik heb zojuist een nieuw account aangemaakt maar als ik naar mijn mail toega dan verschijnt dat 2 sec. en dan verdwijnt het. Ik kan ook niet meer inloggen op mijn andere mailadressen want iedere keer verschijnt dat nieuwe adres om dan vervolgens meteen te verdwijnen. Dus het resultaat van een nieuw email account aangemaakt te hebben is dat ik nu helemaal niet meer bij mijn mail kan komen.
Weet iemand een oplossing hiervoor?
Alvast hartelijk dank voor de hulp.

Anke Beerens.

Jolanda, 12-10-2013 20:39 #542
Hoe kan het dat er een aantal mails die ik een paar maanden gelden heb ontvangen en verwijderd steeds terug blijven komen. Iedere keer dat ik kijk of er mail is staan ze er weer bij, steeds weer helemaal onderaan, net of ze al die tijd niet geopend zijn. 2 zijn er van een vervend bedrijf dat mij tv via pc beloofde en 1 is er van een familielid. Weet iemand hoe ik definitief van deze mails af kan komen? Ik verwijder ze, ook uit de prullenbak.
Alvast bedankt voor je hulp.
Jolanda

Eric Boer, 08-10-2013 21:45 #541
Al 2 week bezig mijn berichten te open iemand een idee hoe op te lossen. Kan op dit moment geen verbinding maken met Outlook. Probeer het later opnieuw.

Gerrie, 07-10-2013 10:04 #540
Goedemorgen.
Wat is het vreselijk moeilijk om over een bepaald onderdeel van hotmail iets te vinden waar ik een vraag kan stellen. Als ik me aanmeld bij hotmail en andere mensen op mijn laptop dan blijven alle emailadressen in een balk staan. Hoe kan ik mijn laptop zo instellen dat er geen emailadressen onthouden worden en in een balk blijven staan?
Graag een reactie.
Succes, Gerrie

Trudy Kreuter, 23-09-2013 21:52 #539
Ik heb een bericht gehad dat mijn account van hotmail binnen 6 dagen gesloten zou worden als ik niet reageer per sms of telefoon waarop een code verstrekt zou worden. ik heb dit gedaan ben ik slachtoffer geworden van een hacker of was dit wel echt? ik voel me heel dom nu termeer daar ik eerst online ben gaan opzoeken of het oke was. ik kon toen weer wel inloggen op mijn hotmail.

Els, 23-09-2013 11:44 #538
Sinds vanmorgen krijg ik een wit scherm te zien als ik hotmail probeer te openen. Ik heb systeemherstel geprobeerd maar krijg daarna de melding dat het systeemherstel niet gelukt is vanwege een onbekende fout, wat moet ik nu doen?

Jim, 03-09-2013 11:58 #537
Beste infoteur,

U beweert:
"Soms krijgen mensen een email van Hotmail of Windows Live dat ze op een link moeten klikken en hier hun gegevens moeten invullen, waaronder hun wachtwoord. Doen ze dit niet, dan zou hun account geblokkeerd worden. Indien u zo een mail heeft ontvangen, klik niet op de link en geef uw wachtwoord niet op! Medewerkers van Microsoft zullen nooit naar uw wachtwoord vragen. De kans is zeer groot dan kwaadwillenden uw gegevens in hun bezit proberen te krijgen om hier misbruik van te maken."

Dat is nogal verwarrend omdat ik onlangs na het inloggen op een pagina terechtkwam waarbij om een verificatie wordt verzocht via een door het account team te versturen email. Daar staat tevens een link naar een pagina met uitleg:
http://windows.microsoft.com/nl-NL/windows-live/account-security-password-information

Het is buitengewoon frustrerend om van hen een code te ontvangen, deze in te vullen, en vervolgens geconfronteerd te worden met de mededeling : ''Deze code werkt niet. Controleer de code en probeer het opnieuw.'

Een herhaling van zetten geeft hetzelfde resultaat.

Wanneer ik daarnaast naar 'Instellingen' bij mijn account ga staat in de rubriek 'wachtwoord en beveiligingsgegevens' een link 'beveiligingsgegevens bewerken' met als toelichting:
"Dankzij deze beveiligingsgegevens kun je altijd toegang tot je account krijgen, zelfs als je je wachtwoord vergeet. Deze gegevens en je instellingen voor verificatie in twee stappen kun je beheren op de pagina met beveiligingsgegevens."

Dan kom ik dus opnieuw uit bij datzelfde inlog-verificatie-code scherm dat bij mij om de een of andere reden niet werkt… :(

Ik zit dus in een doodlopende loop, en aangezien het account support forum per september is opgeheven heb ik nog maar 1 optie. Het ondersteuningsformulier invullen:

http://windows.microsoft.com/nl-nl/windows-live/get-support?selectedproduct=Windows%20Live%20ID&selectedissue=I%20am%20having%20problems%20receiving%20or%20using%20security%20code&Mkt=nl-nl&productKey=wolmain

Ik heb daar nu dus het ondersteuningsformulier ingevuld en hoop dat het gaat helpen want ik begrijp werkelijk niet wat het probleem is noch waar dit voor nodig is.
Ik dreig een heel archief kwijt te raken en moet al woekeren met tijd. Ik durf nu ook niet meer uit te loggen. :( Ik heb wel een bevestiging van ontvangst gekregen en de mededeling dat ik binnen 24 uur bericht ontvang. Hopelijk snappen zij wat er aan de hand is want ik sta perplex en met lege handen. Ik doe toch niets verkeerd?
Wanneer u suggesties heeft hoor ik dat graag!

Met vr. groet, jim

Karin, 30-08-2013 12:48 #536
Heeft iemand al antwoord op het probleem met de code voor inloggen? Ik zit met het zelfde probleem en over een paar dagen wordt anders het account geblokkeerd…

Alice van T. Hof, 30-08-2013 12:26 #535
Ik kan sinds 30-8-2013 mijn Hotmail live.nl niet meer openen.
Kan iemand mij helpen?

Moniquereclame, 18-08-2013 09:14 #534
Ik probeer al vele malen om huidig account te sluiten. Krijg bij enelaatste stap continue de melding dat jullie server niet beschikbaar is. Dit blijkt al zeer lange tijd. Is dit een manier voor jullie om het aantal accounts fictief hoog te houden? Ik wil er toch van af. Hoe kan ik dat doen?

Jessica Berben, 09-08-2013 11:57 #533
Bij het inloggen vragen ze een code in te voeren, echter deze code willen ze versturen naar een foutief e-mail adres. Ik kan deze niet wijzigen. Ik heb enkel 2 keuzes, namelijk of het foute e-mail adres of opgeven dat deze e-mail niet meer bestaat. Wat moet ik doen, help?

Mike de Ferm, 05-08-2013 17:10 #532
Ik verwijderde een map met ontvangen mails op mijn hotmail adres. Kan ik deze nog ergens terugvinden?

Yvonne, 24-07-2013 15:47 #531
Kan niet meer aanmelden bij hotmail. Wordt gevraagd ter bescherming een extra code in te voeren. Nu wordt die code naar mijn email gestuurd waar ik dus niet in kan. Hoe dit op te lossen?

Angela, 22-07-2013 22:31 #530
Uitloggen en weer opnieuw inloggen met ander account lukt niet met live hotmail
Hoe zet ik dit uit?


Helppp

Mw F. Stavast, 17-07-2013 15:22 #529
Sinds hotmail "in outlook" werkt, lukt het me vaak niet om "allen beantwoorden" te laten werken.

Martin, 08-07-2013 23:14 #528
Al 1.5 week bezig om mijn berichten open te krijgen, kan wel inloggen maar krijg geen mail open of verstuurd. Krijg de melding "Kan op dit moment geen verbinding maken met Outlook. Probeer het later opnieuw." Dan doe je de server test, en ja natuurlijk de status van de is server is goed volgens hun pfff. Wat een amateurs daar bij Outlook!

Petra, 04-07-2013 13:56 #527
Ik krijg sinds vanochtend deze foutmelding: Er is een fout opgetreden waardoor we je nu niet kunnen aanmelden. Probeer het later opnieuw. Ik heb van alles geprobeerd. opnieuw installeren, cookies verwijderen. slilverlight opnieuw geïnstalleerd. Het lukt niet. Ik kom niet meer op mijn account. Emails komen nog wel binnen. Zie ik op mijn Iphone. Maar ik kan ook hier er niet meer bij. Ben echt radeloos want ik moet antwoorden op de emailtjes. Wie kan mij helpen?

Shelly Vervaet, 27-06-2013 10:57 #526
Waar kan ik tercht voor mijn probleem? Ik kan mijn hotmail niet meer openen. Er komt telkens error en dit op mijn beide email adressen.

Graag jullie hulp.

Ikke, 24-06-2013 14:38 #525
In het weekend mijn Hotmail op mijn nieuwe mobiel geinstalleerd maar nu komt de weergavenaam die ik dus ook gebruik op mijn pc niet zichtbaar te staan bij de ontvanger. De benaming voor het apestaartje wordt nu genoemd. Terwijl er op mijn mobiel toch iets anders staat! Hoe kan ik dit oplossen?

Jacobs Eric, 21-06-2013 10:31 #524
Kan geen mails meer ontvangen. Versturen geeft ook problemen.
Er verschijnt : "server heeft fout geretourneerd. Time out van de verbinding met de server 'pop3.live.com' via poort 995"

Wat betekent dit allemaal? Heb geregeld problemen van dezelfde aard. ben een ontevreden gebruiker!

Villegas Chr, 15-06-2013 06:24 #523
Sinds 2 dagen kan ik geen bericht meer aanmaken of op een binnengekomen bericht antwoorden!?

Pijl, 14-06-2013 18:28 #522
Kan helemaal geen berichten verzenden. Het rondje wat draait als je een bericht verstuurt, blijft draaien. Reactie infoteur, 15-06-2013
Kijk eens bij verzonden berichten, waarschijnlijk is hij wel verzonden.

Patrycja, 14-06-2013 16:28 #521
Ik kan geen bijlage meer toevoegen. Ik krijg de volgende opmerking: De instelling is nog niet klaar. Probeer het nog een keer.
Hoe kan ik dit oplossen?

Carla Bruinsma, 04-06-2013 22:16 #520
Ik zie hier keer op keer het probleem dat ik ook heb, kan namelijk geen mails meer lezen, maar zie nergens een antwoord, of hoe ik dat kan oplossen, ergens halverwege staat door uw infoteur als antwoord geschreven, zie bij het antwoord dat is gegeven? help mij, heb er ondertussen meer als 500 mailtjes staan, die ik niet kan lezen, beantwoorden, verwijderen enz enz.

Peter Swofs, 24-05-2013 13:14 #519
Ik heb Vista op mijn PC. Als ik Hotmail wil inloggen begint er van alles te knipperen en krijg ik vervolgens de mededeling van Hotmail, dat er een fout is opgetreden en dat ik het later nog eens moet proberen. Op mijn andere PC's heb ik dit probleem niet (Windows XP en Apple). Hoe los ik dit op?

Wijkaatje, 20-05-2013 11:28 #518
Sinds Hotmail verandert is naar outlook en wil het openen dan krijg ik de foutmelding dat mijn internet explorer niet werkt. Kan helemaal geen mail lezen zo. Waarom moet er altijd maar van alles en nog wat verandert worden?

Niet een tevreden klant

J. Messersmid, 17-05-2013 09:38 #517
Sinds Outlook zie ik geen tijd meer wanneer het bericht naar je verzonden is.
Is het misschien mogelijk dat in te stellen?

Fjm Engel, 07-05-2013 10:31 #516
Sinds een week heb ik problemen met outlook.com kan outlook wel openen komt ook de tekst van de bovenste mail in beeld maar wat ik hierna ook aanvink reageert er niets meer ook niet verzonden en verwijderde items reageren niet blijf dezelfde tekst in beeld houden van eerste mail en zie boven op blauwe balk puntjes lopen hoe kan dit wat heb ik verkeerd gedaan wie helpt mij?

J. Everaars, 27-04-2013 21:35 #515
Ik wil mijn Hotmail/Outlook.com openen maar krijg de melding dat ik eerst in mijn browser moet melden dat ik cookies toesta. Hoe moet ik dat dan doen? Eerder kwam ik normaal in mijn mail.

A. Hartkamp, 19-04-2013 10:56 #514
Hoe krijg ik mijn email weer werkend? kan niet meer inloggen :-(

Sandor van den Berg, 17-04-2013 22:06 #513
Ik kan niet meer inloggen. Wat een prutswerk. Ik kan belangrijke E-mail nu niet lezen. Groet, een boze klant.

Raddy, 17-04-2013 19:59 #512
Elke keer als ik een bijlage wil openen krijg ik de melding virisscan mislukt en kan dan niks meer met de bijlage. Ik heb mijn viruscanner er af gehaald om te kijken of het probleem was opgelost. Helaas bleef het probleem bestaan. Weet u misschien wat de oorzaak is? Wachtende op uw antwoord verblijf ik, …

Vriendelijke groeten Raddy Jansen.

H. van de Meent, 17-04-2013 09:15 #511
Op mijn i-pad is het wachtwoord onjuist van hotmail-account"live". Kunt u mij raad geven, heb al van alles geprobeerd, weet het niet meer.
Met vriendelijke groet,

H.van de Meent.
Op mijn pc doet hij het wel, daar is alles goed.

A. Pennings, 16-04-2013 14:36 #510
Sinds mijn hotmail is veranderd in outlook kan ik geen heel emailbericht meer uitprinten, hij pakt namelijk altijd maar een pagina waar er meerdere pagina's voor nodig zijn. hoe kan ik dat veranderen? groetjes.

Joel, 16-04-2013 04:16 #509
Als ik een bijlage wil uploaden krijg ik de foutmelding dat internet explorer niet meer werkt. Deze foutmelding heb ik sinds Hotmail is aangepast naar Outlook.

Peter, 15-04-2013 13:08 #508
Ik word knetter gek van outlook kan er meer niet in als wel. krijg dan steeds te lezen geen verbinding met outlook. kijk na of u aangesloten bent of wel het goede hebt in getoetst. nou dat is allemaal goed, dus waarom nog steeds geen normaal iets. ik word er echt knetter gek van.

Roos, 14-04-2013 10:55 #507
Mijn hotmail.com is automatisch overgezet naar outlook.com. Helaas kan ik mijn mails niet meer openen op mijn laptop. Op een vaste computer lukt dit wel. En ja, ik werk met IE 8 en windows 7 en de laatste updates van de andere vereiste programma's. Hoe kan ik het probleem oplossen? Alvast bedankt voor de reactie! Roos

Sonja, 04-04-2013 14:09 #506
Krijg sinds 30-3 geen mail meer binnen kan ook niet meer verzenden krijg foutmelding kan geen verbinding maken heb al van alles geprobeerd wie kan mij helpen.

Geert Brouwer, 03-04-2013 09:48 #505
Ik krijg deze melding wanneer ik een email wil versturen:
Controleer je account. Er is ongebruikelijke activiteit waargenomen in je Outlook-account. Uit veiligheidsoverwegingen is je account tijdelijk geblokkeerd

Ook zie ik in mijn map verzonden, mails staan die niet door mij zijn verzonden. Wat kan ik hier nu tegen doen? Ik gebruik mijn mail ook zakelijk, dus kan niet zomaar even een ander hotmail account nemen.

John Freekenhorst, 02-04-2013 22:21 #504
Ik kan geen bijlagen meer verzenden vanuit Hotmail, als ik op bijlagen klik volgt er geen geen reactie ook verschijnt het bekende handje niet als ik op bijlagen ga staan met de cursor.

Sarah, 28-03-2013 10:50 #503
Als ik een bestand wil toevoegen in een mail, geeft die aan dat het bestand kennelijk leeg is of er een fout in zit. Wat moet ik nu doen. Dit geeft die aan met alle type soorten bestanden.

Conny Lemmens, 23-03-2013 19:42 #502
Mijn vriend heeft toevallig mijn account van kontich verwijderd.ik heb nog een voor edegem ook, omdat wij op 2 adressen wonen.Nu is mijn vraag, kan ik de e-mails van kontich ergens anders op de computer terugvinden.

dank bij voorbaat
conny

Harry de Leeuw, 17-03-2013 13:45 #501
Hoe kan ik chatbericht wissen bij de nieuwe outlook die in de plaats is gekomen van Hotmail?

Floor, 15-03-2013 18:42 #500
Ik heb laatst 2 nieuwe hotmail accounts aangemaakt, en kon er in. In beide gevallen kon ik na afmelden, er voor de 2e keer aanmelden, NIET meer in. Hoe kan dit en kan ik er zo snel mogelijk een oplossing voor krijgen, het heeft haast!

Lucie, 14-03-2013 16:05 #499
Kan sinds gisteren mijn e-mail niet openen. Staat; indien dit probleem zich blijft voordoen meldt dit dan bij Microsoft. Kan geen contact maken.

Miranda, 14-03-2013 13:58 #498
Ik kan sinds vanmorgen geen e-mails meer versturen naar één van mijn contactpersonen, krijg het bericht direct terug. In het bericht staat dan een vakje met geblokkeerd. Hoe krijg ik dit hersteld? Ik kan wel naar mijn andere contactpersonen mails versturen.

Nicky, 10-03-2013 17:42 #497
Ik ontvang op mijn emailadres mailtjes die voor een ander meisje bestemd zijn maar wel aan mijn emailadres zijn gericht, soms hebben er ook van te voren conservaties plaatsgevonden terwijl ik absoluut geen email heb verzonden.
Verder ontvang ik enkele mailtjes niet dus ik neem aan dat die ergens anders belanden.
Ik heb de vorige keer ook al dit probleem aangekaart en toen werd er gezegd dat dit niet kon maar het gebeurt wel degelijk dus hoe kan ik dit veranderen?

Sani, 10-03-2013 12:01 #496
Geachte,
Er is te vaak foutieve code ingetoetst en ik kan niet aanmelden. Wat kan ik doen.? Het gaat over live.com

Jan Roelof, 05-03-2013 15:50 #495
Elke keer als ik mijn hotmail of mijn facebook pagina wil openen moet ik mijn emailadres en wachtwoord invullen. Dit is sinds een paar dagen zo. Wie heeft hier een oplossing voor?

Groet,
Jan Roelof

Joyce, 05-03-2013 13:25 #494
Sinds ik skype heb geinstaleerd {geen idee of dat ermee te maken heeft} ziet de tab bestanden en foto's e.d. mijn cursor niet meer, en dus kan ik geen bestanden meer toevoegen aan mijn mailtjes, ook facebook laat me alleen losse foto's uploaden maar geen album, {ook geen idee of dat er mee te maken heeft} heeft iemand een idee wat te doen of wat het kan zijn, ik heb al adobe flash player gedeinstaleerd en op nieuw de laatste versie geinstalleerd, nu weet ik t niet meer, wie wel?
Alvast bedankt! gr Joyce

Hans, 04-03-2013 13:24 #493
Kan Hotmail niet openen via snelkoppeling.
Wel via google.

Bij voorbaat dank
Hans

Ineke Reijnders, 25-02-2013 20:00 #492
Ik heb vanaf vanmiddag geen hotmail. Wat is er mis?

Linda Verstappen, 18-02-2013 15:14 #491
Ik heb een mail bestand naar iemand gestuurd die per ongeluk veel te groot was en nu blijft er maar een melding komen met een bijna groene balk dat pc maar bezig blijft met versturen van een mail wat niet gaat lukken. Kan ik dit verwijderen of heeft u een andere oplossing? Reactie infoteur, 18-02-2013
De e-mail kunt u gewoon verwijderen, hij wordt dan niet meer verzonden.

Marco, 08-02-2013 11:05 #490
Ik kan de email berichten niet openen, tevens is de opstelling van de pagina veranderd.
Namelijk is de tekst in blauw en de berichten staan onder. Weet iemand dit probleem op te lossen?

Mvg Marco

Ludo Vorsselmans, 07-02-2013 16:00 #489
Reeds meer dan een week is het onmogelijk om een bijlage te uploaden bij een e-mail. Telkens krijg ik een bericht dat hotmail niet het volledige bestand doorkreeg en dat ik later maar opnieuw moet proberen. Na meer dan een week lukt het nog steeds niet. Mijn man gebruikt dezelfde internetverbinding met een ander e-mailadres en heeft geen problemen. Kunt u dit probleem oplossen?

Har, 06-02-2013 15:50 #488
Sinds ik Windows 8 heb geïnstalleerd kan ik, als ik mijn pc opstart, zonder meer in mijn mail. Hoef daarbij geen wachtwoord meer in te geven. Wijzigen van het wachtwoord lost het probleem niet op. Hoe kan ik mijn mail weer beschermd krijgen mbv een verplicht in te voeren wachtwoord bij het openen?

Kan iemand mij dat vertellen?

Manu, 05-02-2013 20:21 #487
Op de laptop gaat hotmail niet meer open… telkens krijg je een nieuwe lege login pagina. raar. want op vast pc lukt het wel…

weet iemand een oplossing?

Helmi Kros, 04-02-2013 20:59 #486
Ik kan mijn account openen maar niet mijn mails. Wat ik ook probeer ik kan mijn mail niet openen en dus ook niet lezen. Wat kan ik hier aan doen?

Deja, 01-02-2013 16:12 #485
Ik kan niet meer inloggen op 1 van mijn emailadressen.
Ik moet mijn ww opnieuw invullen en krijd dan de melding dat mijn wachtwoord bij de server gewijzigd is.

Hoe los ik dit op?

Bea, 25-01-2013 12:20 #484
Sinds outlook kan ik mijn mails niet meer openen. Ook om nieuwe adressen in een groep of categorie toe te voegen lijkt niet simpel. Wat een ellende!

Jenny Rodriguez, 24-01-2013 10:42 #483
Hallo,

ik heb per ongeluk mijn accountnaam gewijzigd en wil het nu terug wijzigen maar het lukt niet. Nu is mijn oude emailadres een submap in mijn inbox. Hoe krijg ik dit als hoofdmap?
Heeft iemand een oplossing voor mij?
Groet,
Jenny

Masterbob, 22-01-2013 11:00 #482
De webpagina kan niet geopend worden. Wat kan ik doen?

Winden, 17-01-2013 10:07 #481
Wij hebben 2 mail adressen. Ik zie in het ene bericht dat iemand ons ook naar het andere adres heeft gemaild maar wij hebben die mail niet ontvangen. Het zijn beide hotmail accounts. Hoe kan dit?

Pie Vde Vrede, 15-01-2013 12:01 #480
Goedendag, Ik kocht een W8 tablet van iemand, de computer was op fabrieksinstellingen teruggezet. Nu wil ik een account registreren, dat lukt, maar de bevestiging ervan niet. Ik krijg steeds de vraag een e-mail te laten sturen, maar email-app blijft blank, bij het vragen om de bevestigingsemail krijg ik de opm: er kan geen email worden gemaakt, probeer het later nog eens! (Mogelijk staat de account van de oorspr. eigenaar in de weg?).

Annelieke, 13-01-2013 15:43 #479
Ik heb sinds gisteren het vreemde fenomeen bij mijn @live.nl e-mailadres dat er automatisch lege berichten in mijn Conceptenmap worden geplaatst. Ik heb mijn wachtwoord al veranderd, maar het probleem blijft bestaan. Zijn er meer mensen die dit hebben?

Hannekemoerdijk, 10-01-2013 10:29 #478
Sinds gisteren problemen met live.nl als ik wil openen op het bureaublad.
Melding : kan webpagina niet vinden of, reageert niet.
Is dit te verhelpen?

mvg
Hanneke

Ab Zandbergen, 06-01-2013 12:36 #477
Ook ik heb de laatste maanden constant problemen met het typen van berichtjes.
Gaat erg traag en steeds vallen er letters weg en moet ik later gaan corrigeren.
Ik constateer dat meerderen dit probleem melden maar nog steeds geen oplossing gezien. Waar ligt dit aan en wat hieraan te doen?

Redgy van Sante, 30-12-2012 20:29 #476
Geachte,
Ik heb namelijk het probleem dat iedere maal als ik een mail beantwoordt heb komt hij bij de eerste mail te staan.
Ik vind dat persoonlijk niet handig en gemakkelijk.
Is het mogelijk dit te veranderen in de instellingen ergens.
Alvast bedankt.

Mvg,

Redgy Van Sante

Lilian, 30-12-2012 14:11 #475
Bij mij ook dit probleem: Sinds kort problemen bij het opstellen van een nieuw bericht/mail. Als ik een bericht type vallen er steeds letters weg of werkt de spatiebalk niet. Bijzonder irritant, moet constant corrigeren en zo duurt een eenvoudig mailtje bijzonder lang. Hoe kan ik dit oplossen?

André Smit, 29-12-2012 22:33 #474
Krijg nu al 2 dagen bij het aanklikken in de startpagina naar hotmail in het scherm te zien lege pagina en ook bij sign in kan hij de hotmail pagina niet vinden.
wat kan hierbij de oorzaak zijn?

Britt, 20-12-2012 14:38 #473
Ik heb hetzelfde probleem als G. en Helga Hermans. Is hier een oplossing voor?
Als je dit wil oplossen moet je je gsmnr geven waarnaartoe dan een code word gestuurd. Ik ontvang deze code maar niet. En als je het op een andere manier probeert, moet je gegevens doorgeven die ik helemaal niet heb, zoals livebox nr, creditcardnr, …?
Ik zou graag mijn mails terug willen raadplegen.

L. van Dorst, 20-12-2012 14:30 #472
Waarom kan ik windows live mail geen nieuw account meer toevoegen van hotmail, live of MSN? Komt dit omdat de aangeboden server https is i.p.v de bestaande http? Hoe is dit op te lossen voor mij?

G., 20-12-2012 13:15 #471
Als ik in wil loggen krijg ik de mededeling dat er iemand anders mijn account gebruikt! Hoe moet ik dit oplossen!

Helga Hermans, 20-12-2012 11:59 #470
Als ik wil inloggen krijg ik volgend bericht: uw microsoft-account lijkt gebruikt te worden door iemand anders. Hoe moet ik dit oplossen?

Hanneke van Zundert, 19-12-2012 21:07 #469
Ik kan niet meer inloggen op mijn hotmail accout. Als ik op aanmelden druk begint de pagina zich te refreshen en moet ik mijn email en wachtwoord invullen. Mijn zoon kan ook niet inloggen. Als ik het probleem bij microsoft wil aangeven kan dat niet omdat het dan ook ingelogd moet zijn. help

Bert, 11-12-2012 21:47 #468
Letters vallen weg bij het opstellen van een bericht, erg lastig. Eigenlijk onbruikbaar zo!

Frans, 11-12-2012 16:07 #467
Laatste tijd veel problemen met het opstellen van een bericht. Er vallen constant letters weg en de spatie weigert vaak. dit lijkt steeds erger te worden. Eigenlijk is er niet meer mee te werken.
Ontzettend balen want zomaar overschakelen naar een ander e-mailadres is geen kleinigheid als je 2000 folders hebt laten drukken en vermeldingen hebt gedaan op de eigen website. Is dit nog op te lossen?

Karin, 10-12-2012 09:43 #466
Sinds kort problemen bij het opstellen van een nieuw bericht/mail. Als ik een bericht type vallen er steeds letters weg of werkt de spatiebalk niet. Bijzonder irritant, moet constant corrigeren en zo duurt een eenvoudig mailtje bijzonder lang. Hoe kan ik dit oplossen?

Omer, 05-12-2012 12:31 #465
Ik kan bij mijn pc niet aangemeld blijven. Ik moet iedere keer opnieuw intypen emailadres en wachtwoord, maar wat is het probleem dat ik niet aangemeld blijf?

Anna, 03-12-2012 20:28 #464
Ik kan mijn emails openen maar als ik een email wil beantwoorden loopt heel mijn hotmail vast en ik heb belangrijke emails te versturen.
Kan iemand me helpen?

Remy, 22-11-2012 10:32 #463
Op 8-11-12 heb ik dezelfde klacht gerapporteerd als Alex #457. (woorden die niet meer gevormd worden en letters die wegvallen) Helaas geen antwoord en ook mijn reactie is niet geplaatst, maar het probleem bestaat nog steeds! Hoe kom ik hier vanaf?
BVD en ik hoop op een spoedige en blijvende oplossing.
m vr groet, remy

Mieke Cremers, 21-11-2012 12:45 #462
Ik heb problemen met de lijst van contactpersonen. Bestaande e-mailadressen kan ik niet wijzigen en geen nieuwe invoeren. Krijg al zeker 4 weken de melding: later opnieuw proberen. Wat te doen?

Ank, 21-11-2012 12:06 #461
Ook ik heb hetzelfde probleem als Hanneke (01-11-2012) en Leonie (19-11-2012)
Is hier al een oplossing voor?

Leonie, 19-11-2012 20:01 #460
Ik heb hetzelfde probleem als Hanneke (01-11-2012) sinds vrijdag op mijn laptop, mijn laptop loopt constant vast als ik ingelogd ben, ik kan geen nieuwe mails verzenden en ook geen mails openen (terwijl er wel nieuwe binnenkomen). Op mijn telefoon werkt dit wel gewoon. Ik hoop op een oplossing!

Kees de Waal, 13-11-2012 12:11 #459
Ik heb tijdens het wissen van div. e-mail accounts van mijn oude laptop waarschijnlijk wat teveel gewist, want mijn adresboek bevat alleen nog maar adressen die van Facebook afkomstig zijn. Weet u hoe ik mijn oude e-mailadressen weer kan terug krijgen. Via mijn smartphone kan ik er nog wel bij.
mvg.

Kees de Waal

Leny van de Donk, 12-11-2012 10:59 #458
Soms komt een mail verzonden door iemand via onsbrabantnet.nl niet aan bij mij, terwijl die bij hem hen wel in de verzondenbox staat

Alex, 08-11-2012 21:13 #457
Sinds kort problemen bij het opstellen van een nieuw bericht/mail. Als ik een bericht type vallen er steeds letters weg of werkt de spatiebalk niet. Bijzonder irritant, moet constant corrigeren en zo duurt een eenvoudig mailtje bijzonder lang. Hoe kan ik dit oplossen?

Vanessa, 08-11-2012 16:15 #456
Beste,
ik heb al een tijd problemen met windows live messenger. Ik kan mijn postvak in -helpdesk en registratie niet openen. Wat moet ik doen?

Levi Barrdak, 06-11-2012 14:56 #455
Hallo,

Ik heb een probleem om bij mijn e-mails te komen. Als ik ingelogd ben kom ik op een tablad waar naar een code wordt gevraagd die ik via sms of via het bellen ontvang, maar de laatste 2 getallen van dat nummer komen niet overeen met die van mij. Hoe kan het ingestelde nummer verander in dat van mij?

Stel u kunt mij helpen, dan zou dat heel fijn zijn.

Mvg,

Levi Bardak.

Hanneke, 01-11-2012 11:20 #454
Ik kan gewoon inloggen, zien dat ik mails heb maar alles waar ik op klik reageert niet. Ik kan dus geen mails openen en dingen verwijderen e.d. Het enige wat ik nog kan is mijn accountgegevens wijzigen en uitloggen enz. Ik heb mn wachtwoord al gewijzigd voor het geval dat, maar dat had geen effect. Iemand hier ervaring mee?

J. Schuurman, 30-10-2012 22:45 #453
Kan van uit mijn hotmail geen mails meer verzenden, hij geeft dan steeds het volgende aan. app.name iexplore.exe appver.8, 0, 6001.18702
modver 5.1.2600.5781 offset:00012 afb
mod name :kernel 32.dll

Hoe los ik dat op?

Jan P., 25-10-2012 13:32 #452
Sinds enige dagen: als ik een bericht aanklik, springt het beeld vaak terug naar postvak in.
Klik ik op een andere map, springt het beeld vaak terug naar postvak in. Iemand enig idee?

S. Kotey, 24-10-2012 18:44 #451
Ik krijg gewoon emails binnen maar kan niets openen om te beantwoorden.
Help!

Konny, 22-10-2012 07:41 #450
Ik kan wel in mijn hotmailadressen komen maar kan mijn postvak in van mijn adressen niet openen. Niet op mijn pc en ook niet bij iemand anders op de pc.

Ineke, 18-10-2012 13:46 #449
Ook ik heb problemen, dacht eerst dat dit lag aan het inloggen op een andere plek, maar naar diverse malen te hebben geprobeerd lukt het niet, krijg ook geen nieuwe of tijdelijk inlogcode ondanks diverse verzoeken, er lastig kan nu geen mail meer bekijken, heb ook een gmail aangemaakt, maar de mails van hotmail kan ik niet meer bekijken. Wie kan mij? Heb er absoluut geen verstand van, werk er dagelijks mee.

Carina, 17-10-2012 09:00 #448
Sluit me bij alle vorige mensen aan; nu weet ik dat het niet aan mijn eigen pc ligt. Ik kreeg ook melding dat ik misschien te weinig geheugen of schijfruimte zou hebben, maar dat is niet aan de orde. Hoop dat het snel wordt opgelost.

Herbert, 16-10-2012 09:47 #447
Mijn vrouw kan sinds gisteren haar @live.nl-account niet meer openen. Ze schijnt 'niet meer te bestaan'. De keuzes die je vervolgens krijgt zijn geen van allen van toepassing. Een nieuw account aanmaken is mooi, maar dan ben je dus alle mail in het oude account kwijt? Zij gebruikt @live.nl ook zakelijk.

Meer mensen die dit hebben & enig idee van oplossing en hoe lang het allemaal gaat duren?

Veerle, 15-10-2012 21:10 #446
Ook problemen vandaag. Kan hotmail openen, maar er is geen enkele email zichtbaar. Postvak in geeft aan dat er 3 nieuwe mails zijn. Niks te zien, behalve als ik "beantwoorden" klik, dan krijg ik de eerste mail te zien. Afwachten?

Cuijpers Patrick, 15-10-2012 20:19 #445
Beste,

Sinds enkele uren kan ik mijn postvak in niet meer openen. Na het ingeven van het paswoord komt er normaal gezien een proper scherm maar deze keer komt er een beeld met een slechte lay-out. Ik kan helemaal niets doen met de icoontjes. Niets verzenden, niet lezen van ontvangen berichten… nada. Wat kan ik hieraan doen?

Groeten,
Patrick

Mireille, 15-10-2012 20:06 #444
Dag Judy,
Hier hetzelfde probleem, compleet ander scherm, kan geen enkele mail openen of verwijderen, altijd zandloper…? Hoop op snelle oplossing!

Monica, 15-10-2012 20:05 #443
Hallo Judy,

Ik heb precies hetzelfde probleem sinds vandaag met mijn hotmail, kan wel inloggen, maar krijg een ander scherm en alles ziet er blauw uit aan de linkerkant ipv zwart en de zandloper blijft maar lopen.

Wat is hier aan de hand en weet iemand hoe lang dit gaat duren?
Hoe kan je hotmail hier op de hoogte van stellen? Reactie infoteur, 16-10-2012
Zie het antwoord dat al eerder is gegeven.

Bernadette, 15-10-2012 20:04 #442
Sinds vandaag kan ik nog wel bij mijn hotmail inloggen maar ook ik kom niet mijn bij mijn inkomende mail of mijn contactpersonen. Net als Judy krijg ik ook een ander scherm. Hoe los ik dit op?

Jeroen, 15-10-2012 19:59 #441
Ik kan sinds vanavond mijn hotmail inbox niet meer bereiken. De paginavormgeving is veranderd en de zandloper blijft eindeloos lopen. Iemand een oplossing?

Jeroen.

Cristina, 15-10-2012 19:52 #440
Ik heb dezelfde probleem als Judy sinds vandaag, wel inloggen maar inbox blijf hangen.

Judy, 15-10-2012 15:34 #439
Ik heb vandaag ook problemen met hotmail, kan wel inloggen maar krijg ander scherm, maar ik kan mijn inkomende mail niet openen, zandloper blijft lopen. Heeft iemand hetzelfde probleem? Reactie infoteur, 15-10-2012
Problemen met hotmail komen vandaag zeer veel voor. Het scherm kan anders van kleur zijn, de indeling kan er ook iets anders uitzien. Niet bij iedere account doet dit probleem zich voor. Even afwachten, het probleem zal vast zo spoedig mogelijk hersteld worden.

Samantha, 10-10-2012 17:31 #438
Ik kan sinds vandaag(10 oktober 2012) mijn email niet meer openen. Hij geeft aan dat er een fout is opgetreden en daardoor niet kan aanmelden. Ik las hier onder dat er meer mensen dit probleem hebben.

Linda Op 't Hof, 09-10-2012 14:29 #437
Ik kan sinds 08-10-2012 mijn mail niet meer openen, al verschillende keren een nieuw wachtwoord ingesteld maar ik krijg steeds dat deze webpagina niet kan worden weergegeven. Heeft iemand een oplossing?

Rianne Jongbloed, 09-10-2012 08:18 #436
Ik kan sinds gisteren opeens mijn postvak van hotmail niet meer openen…verbindingsproblemen. Ik kan wel het postvak van mijn vader op mijn pc openen. Mijn zoon die in een andere plaats woont, kan wel mijn postvak openen. Ik snap er totaal niets van… heb al herstelsysteem gedaan… nieuw wachtwoord gemaakt, maar niets helpt.

Weet er iemand wat ik moet doen?

Bedankt!

Conny, 08-10-2012 18:51 #435
Eerder vandaag en nu weer kan ik de site van hotmail niet openen (tussendoor 1 x wel). Hij geeft aan dat hij de pagina niet kan openen of dat er een fout is opgetreden. Ik kan wel op andere websites. Zijn er op dit moment meerdere mensen die dit probleem hebben?

J. Siemerink, 08-10-2012 08:38 #434
Kan sinds gisteren mijn hotmailaccount niet meer openen. Als ik probeer aan te melden krijg ik de boodschap: Er is een fout opgetreden waardoor we je nu niet kunnen aanmelden. Probeer het later opnieuw. Wat is er aan de hand?

Dolf van Dam, 07-10-2012 23:47 #433
Sinds enkele dagen kan ik een van mijn hotmail-accounts niet meer openen. Na het ingeven van mijn wachtwoord zie ik links onderin het scherm dat er van alles gebeurt, maar na enkele seconden verschijnt steeds de volgende boodschap: Er is een fout opgetreden waardoor we je nu niet kunnen aanmelden. Probeer het later opnieuw. Wat is er aan de hand?

Ria Stomp, 26-09-2012 21:21 #432
Email adres selecteren uit contactpersonen. Als ik een e-mail wil beantwoorden komt het e-mail adres die ik wil beantwoorden in 90 % van de keren niet in het vakje aan. Ook als ik op aan klik krijg ik vaak mijn contactpersonen niet te zien. Weet iemand een oplossing?

Chris, 25-09-2012 15:07 #431
Hopelijk lost het vanzelf op, want als het niet wordt opgelost ben ik heel veel belangrijke berichten verloren.

Klaas, 25-09-2012 14:56 #430
Hier ook zelfde probleem, kan niet inloggen en pagina vernieuwt zich hotmail en msn, zeer vervelend geeft foutcode aan cffff28e kan hier niks vinden op het internet.

Marion, 25-09-2012 14:49 #429
Heb hetzelfde probleem als wendy. Kan idd wel inloggen met een ander e-mail adres maar niet met mijn belangrijkste hotmail.? Als ik me wil aanmelden voor een tijdelijk e-mail adres of wachtwoord wil veranderen staat er "tijdelijk probleem". Wat nu? Of zou het zich vanzelf oplossen?

Chris, 25-09-2012 14:41 #428
Wendy ik heb precies hetzelfde probleem, ik heb 2 hotmails en mijn belangrijkste wilt niet openen, ik log in en het lijkt net of de pagina opnieuw refresht.

Wendy, 25-09-2012 14:28 #427
Ik kan mijn account niet meer openen. Het gekke is wel dat wanneer ik inlog op mijn andere emailadres dat die het wel doet bij Hotmail. Maar de belangrijkste hotmail account dus niet! Er komt geen melding niks. Hij logt gewoon niet in. Iemand dezelfde ervaringen/problemen?

Desiree Cardinaals, 25-09-2012 13:07 #426
Kan mijn mailaccount plotseling niet meer openen. Tijdelijk probleem staat er wanneer ik mezelf opnieuw wil aanmelden. Wat is dat?

L., 20-09-2012 12:14 #425
Als ik een e-mail wil versturen, verschijnen mijn mailadressen van mijn contactpersonen niet automatisch in het beeld. Als ik bij een e-mail op beantwoorden klik, verdwijnt ook het e-mailadres en moet ik het dus zelf ergens opzoeken en intypen. Het verschijnt niet vanzelf. Dit is dezelfde kwestie als Jacqueline, 28-08-2012 11:03 #414 heeft getypt. Kunnen jullie mij helpen?

Joan, 13-09-2012 12:56 #424
Ik heb 3 emailadressen, 1 x @hotmail.com en 2 x @live.nl Geen van de 3 adressen kan in in mijn email komen. Er wordt aangegeven dat er mail is, maar ik kan niet naar postvak in of nieuwe mail verzenden. Hoe kan dat, en hoe lang gaat het probleem duren? Moet met spoed in mijn email.

Vandenborre Rita, 11-09-2012 10:43 #423
Heb serverfout 0x80004005. Hoe kan ik dat verhelpen?

Jan van Hardeveld, 08-09-2012 22:04 #422
Het openen van hotmail gaat heel traag. Daarna kom ik niet in mijn inbox, kan iemand mij vertellen waar dat aan kan liggen?

Ton Sertons, 08-09-2012 13:21 #421
Waarom moet ik elke keer opnieuw inloggen bij Hotmail?
Mijn vrouw logt ook regelmatig in met haar e-mailadres. Komt het daardoor?

D., 06-09-2012 21:21 #420
Als ik een e-mail wil versturen, verschijnen mijn mailadressen van mijn contactpersonen niet automatisch in het beeld. Als ik bij een e-mail op beantwoorden klik, verdwijnt ook het e-mailadres en moet ik het dus zelf ergens opzoeken en intypen. Het verschijnt niet vanzelf. Dit is dezelfde kwestie als Jacqueline, 28-08-2012 11:03 #414 heeft getypt. Kunnen jullie mij helpen?

Joke Schmit, 06-09-2012 20:32 #419
Als ik mijn contactpersonen wil zien krijg ik een leeg scherm? Ook bij een nieuw bericht willen verzenden krijg ik vreemd indeelscherm?

W., 06-09-2012 15:59 #418
Moe word ik er van. Weer problemen met inloggen, al de gehele dag kan ik niet in mijn inbox komen om mijn mail te lezen. Ik heb deze echt nodig. Ik heb al problemen sinds ik de Outlook versie gebruikt heb, die werkte al voor geen meter, dus terug naar Hotmail en ook die geeft sindsdien problemen. Zou heel graag en snel een oplossing willen zien.

Marjo, 06-09-2012 10:13 #417
Sinds een week krijg ik op mijn live en hotmail accounts geen emails meer binnen. Ik weet dat er emails naar mij toe zijn gestuurd, maar er komt niks binnen. Hoe kan dit? Ik hoop dat het antwoord op mijn vraag wel binnenkomt via de mail.

Harie, 04-09-2012 14:58 #416
Heb meerdere hotmail adressen. Bij een daarvan werkt mijn uitgaande email niet meer met mijn contactpersonen dus moet ik alle keren het hele email adres intypen.

M. de Beer, 03-09-2012 14:37 #415
Geachte dames/heren,

als ik naar mijn postvak wil gaan reageert hotmail niet, ook als ik met een vriend wil chatten gaat dat niet. Ik kan gewoon inloggen maar dan heb je het ook gehad. niks werkt meer. msn, email en agenda niet! Hebben jullie een oplossing voor dit probleem?

Jacqueline, 28-08-2012 11:03 #414
Sinds meer dan een week, moet ik bij het verzenden het hele e-mail adres weer zelf typen.
Daarvoor, kon ik de naam typen meteen een keuze maken van het e-mail adres door het dan eenvoudig aan te klikken. Wat kan ik doen om dit te veranderen?

Infoteur: Bibiana
Laatste update: 17-02-2013
Rubriek: Pc en Internet
Subrubriek: Tips en tricks
Reacties: 713
Schrijf mee!