Films en muziek downloaden met Vuze Azureus

Films en muziek downloaden met Vuze Azureus Vuze, een van de gratis downloadprogramma's. Het werkt snel en is heel overzichtelijk. Ook heeft u geen last van virussen. Kortom, het is een geweldig programma waarmee je gratis alle films snel, makkelijk en met Nederlandse ondertitels kunt downloaden.

Download Vuze

Hieronder wordt in stappen beschreven hoe je Vuze moet downloaden:
 • Klik hier om Vuze te downloaden.
 • Klik rechts op download vuze, hierop verschijnt er een schermpje, waarbij u op opslaan moet drukken. Vervolgens klikt u weer op opslaan.
 • Nu moet u ongeveer 2 minuten wachten totdat hij klaar is met downloaden. Vervolgens klikt u op uitvoeren.
 • Hierop opent zich het instaleer scherm. Nu klikt u telkens op volgende totdat hij begint met instaleren.
 • Na de instalatie start u de computer opnieuw op.

Aan het werk

Nu het programma Vuze is geïnstalleerd wordt hieronder beschreven hoe je een film download:
 • Open het programma Vuze.
 • Ga naar ww.isohunt.com.
 • Type bovenaan bij de zoekbalk de naam van de film in welke u wilt downloaden (Tip! Zet NL achter de naam van de film, hierdoor wordt er gezocht naar films met Nederlandse ondertiteling)
 • Er komt nu een lijst tevoorschijn met een aantal files welke u kunt downloaden. Achter de naam van de film staat een S en een L. Dit betekent het aantal Seeders en Leechers. De film zal het snelste gedownload worden wanneer u degene kiest met de meeste Seeders en Leechers.
 • Klik het gekozen bestand aan en klik vervolgens op 'download torrent'.
 • Nu komt er onderaan het scherm een pop up tevoorschijn waarop staat openen of opslaan als. Klik op openen en kies daarna het programma Vuze uit om het bestand in te openen.
 • Nu zal Vuze beginnen met het downloaden van de film. Als u wilt zien hoe ver hij is, dan klikt u links bij My Libary op Downloading.
 • Wanneer de download voltooid is, kunt u hem bekijken. Dit doet u door op My Libary te klikken en rechts bovenaan op play te drukken.

De film branden

Als u de gekozen wilt branden, dan staat hieronder beschreven hoe dat moet:
 • Kies een brandprogramma (bijvoorbeeld: Nero of Deepburner).
 • Selecteer de gedownloade film (deze kunt u vinden onder mijn documenten - mijn video's - vuze).
 • Selecteer het .avi bestand en brand het op een dvd.

Nu heeft u uw lievelingsfilm op dvd met Nederlandse ondertiteling!

Voor- en nadelen van Vuze:

Voordelen:

 • Downloaden gaat snel
 • Zeer overzichtelijk
 • Geen virussen.

Nadelen:

 • Films staan in een .avi bestand, wat Windows Media Player niet af kan spelen.
 • Wanneer een film nog niet in Nederland in de bioscoop uit is, dan heeft hij een hele slechte kwaliteit.
© 2009 - 2020 Leon14, het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.
Gerelateerde artikelen
Downloaden: het programma Azureus-VuzeDownloaden: het programma Azureus-VuzeAzureus-Vuze is een downloadprogramma om torrents te downloaden. Het programma is zowel bekend onder haar oude naam Azur…
Netflix op je tv met Wii of Wii UHeb jij een Netflix-account? Dan wil je misschien je favoriete series en films niet alleen op je computer kijken, maar o…
Films, muziek en games downloadenFilms, muziek en games downloadenOver de hele wereld downloaden mensen hun muziek, films en games. Het downloaden van films en games word als illegaal be…
Gratis film kijkenGratis film kijkenWie zin heeft om een film te kijken, kan naar de bioscoop gaan. Maar dat wordt al snel duur. En op de televisie is niet…

Snel Wii spellen downloaden en branden!Snel Wii spellen downloaden en branden!Wilt u Wii spellen gratis downloaden en spelen? Juridisch gezien is dat mogelijk, wanneer u zich houdt aan de juridische…
Nintendo DS spellen downloaden en spelenNintendo DS spellen downloaden en spelenTegenwoordig is het mogelijk om DS spellen te downloaden en vervolgens te spelen door middel van een flashkaart. Er zijn…
Bronnen en referenties
 • Inleidingsfoto: Totodu74, Wikimedia Commons (GPL)
 • http://www.tvjoost.nl/films-downloaden-legaal-of-illegaal/

Reageer op het artikel "Films en muziek downloaden met Vuze Azureus"

Plaats een reactie, vraag of opmerking bij dit artikel. Reacties moeten voldoen aan de huisregels van InfoNu.
Meld mij aan voor de tweewekelijkse InfoNu nieuwsbrief
Ik ga akkoord met de privacyverklaring en ben bekend met de inhoud hiervan
Reacties

Elise, 02-06-2012 16:13 #22
Ik heb vuze nu al enkele keren opnieuw geïnstalleerd, omdat ik bij het opstarten geen schermpje krijg waar ik 'ja' op kan klikken (ook niet de eerste keer). Nu kan ik dus enkel trailers downloaden. Hoe zorg ik ervoor dat ik toch films kan downloaden? Of wat deed ik mogelijks verkeerd?

4queen, 04-04-2012 16:50 #21
Hallo,
Ik wil ook graag dowloaden via Vuze. Het probleem is dat wanneer ik Vuze heb gedownload, en ik iets simpels intype als Beyonce er allerlei raren vondsten verschijnen behalve een liedje of een album van haar. Hoe kan dit? Alvast bedankt.

Claire, 28-03-2012 19:42 #20
Hoe kan je vuze op je ipod zetten?

Fien, 22-09-2011 16:43 #19
Ik had vuze op mijn oude computer gedownload en hij deed het super goed, nu heb ik een laptop gekocht en wilde ik het ook hierop downloaden. Alleen nu vind vuze alleen maar muziek/films van hele slechte kwaliteit. en als ik bijv. een beroemde zangeres als Beyonce invul bij zoeken dan vind hij bijna niks.
weet iemand wat ik hieraan kan doen?
groetjes Fien.

Eva, 29-07-2011 21:32 #18
Ik heb vuze 3 keer opnieuw gedownload maar krijg tijdens op opstarten (voor de eeste keer) geen schermpje waarbij ik mogelijk 'ja' aan kan klikken en kan nu alleen maar trailers dowloaden. Wat doe ik verkeerd?

Manal, 09-05-2011 22:36 #17
Hallo ik heb vuze gedownlode maar ik kan geen films downloaden maar alleen trailers heel raar is er soms iets dat ik moet doen of heb ik iets fout gedaan bij de instalatie?
graag wil ik dit weten
groetjes,
manal Reactie infoteur, 23-05-2011
Zoals er al staat, aan het begin krijg je een vraag waar je ja op moet antwoorden anders kan je inderdaad alleen maar trailers downloaden. Installeer hem even opnieuw en antwoord ja, dan is het probleem opgelost.

Mvg,
Leon

Kim, 07-01-2011 18:28 #16
Ik heb Vuze gedownload, maar ik kan geen films vinden. Wat voor instellingen kan ik veranderen dat het wel kan?

Vinnie, 10-11-2010 14:33 #15
Je kan wel degelijk films met ondertiteling downloaden. Je zet inhet zoekscherm de naam van de film met daarachter DUTCH. bvb : the american dutch en je klikt op zoeken. Daarna zie je de verschillende torrents die de film aanbiedt. De ondertiteling staat er automatuisch bij

Caro, 12-06-2010 23:27 #14
Ik heb al een paar films gedownload maar zonder nederlandse ondertiteling. Kan ik via Vuze ook ondertiteling downloaden. Of hoe krijg ik ondertitels op deze film? Reactie infoteur, 13-06-2010
Nee, dit kan niet via vuze, wel kun je van een site als www.ondertitel.com ondertitels hebben. Deze kun je dan plaatsen in de map waarin de film zich ook bevind. Als je de film dan opent met vlc mediaplayer, sleep je de ondertiteling in het beeld en staat hij erbij. Let wel op bij het downloaden van de ondertiteling dat je de goede neemt, want er staan meestal per film een stuk of 20-30 verschillende ondertitelingen. Kijk naar de uitgang van de naam van de film, dus het 'bedrijf' waar die gedownload is, zorg ervoor dat deze overeen komen.

Fenke, 01-06-2010 16:32 #13
Bij mij zijn alle films gewoon opgeslagen op D:\Mijn documenten\Azureus Downloads, maar nu wil ik ze naar mijn externe harde schijf, omdat mijn computer bijna vol is. wel wil ik al mijn films nog wel kunnen bekijken met de Vuze player, hoe kan ik dit het beste aanpakken? +Ik zou ook graag willen dat alle volgende films die ik download automatisch op mijn externe schijf komen. waar kan je instellen waar Vuze de films etc opslaat?

Denise, 13-05-2010 13:32 #12
Ik heb geen ondertiteling erbij? kan ik dat aan zetten ergens?

xxdenise

Hoi, 20-04-2010 18:39 #11
Hoe krijg ik er dan nederlandse ondertiteling onder?/ Reactie infoteur, 21-04-2010
Die zit er al bij als je de film download.

Hoi, 20-04-2010 16:50 #10
Is het echt gratis? Reactie infoteur, 21-04-2010
Haha ja het is echt gratis.

Sam, 15-02-2010 18:48 #9
Ik heb een aantal films gedownload. Helaas kan ik er een niet bekijken, film is gewoon gedownload maar ik kan niet op play klikken. Heeft er iemand een tip? En ik gebruik AVG virusscanner maar zodra ik ga downloaden krijg ik allerlei meldingen dat er zich virussen op mijn pc bevinden. Reactie infoteur, 16-02-2010
Je kunt de gedownloade films bekijken met VLC mediaplayer. De virussen komen waarschijnlijk ergens anders vandaan, want alle films die op vuze gedownload kunnen worden, zijn gecontroleerd, en zijn dus virus vrij.

Jeannet, 09-02-2010 15:07 #8
Ik heb al een paar films binnengehaals en ook bekeken op de pc is super alleen kan ze met geen mogelijk heid op een dvd krijgen hoe gaat dit
jeannet Reactie infoteur, 09-02-2010
Je moet dan een programma als nero of deepburner downloaden. Als dit gebeurt is, is het een kwestie van het goeie bestand selecteren en branden maar. Als dit niet werkt, is waarschijniljk je dvd brander kapot.

Angela, 24-01-2010 18:32 #7
Ik snap er niks van, als ik iets wil downloaden dan staat er onvoldoende schijf ruimte. bij alles wat ik wil.
en ik heb alleen java en dat andere niet. en toen ik voor het eerst opstarte kwam er niet z`n vraag waar je ja of nee moet beantwoorden dus krijg ik nu alleen (als het dan wel doet) trailers?
hellpp me.:-) Reactie infoteur, 25-01-2010
Waarschijnlijk is uw harde schijf vol, waardoor het niet mogelijk is om films op uw computer te plaatsen. Ik begrijp niet wat u bedoelt met dat andere niet (VLC-mediaplayer?).
Waarschijnlijk heeft u de ja of nee vraag wel gehad, maar bent u zich daar bij de instalatie niet bewust van geweest. Wanneer u straks wel films gaat downloaden, zou het gewoon moeten werken.

Daan, 02-01-2010 21:33 #6
Ik wil nog even inhaken op de vraag van Chi. Waar kan ik zien of ik gedeelde download heb uitstaan. Bij mij duurt het downloaden nl ook erg lang (2-3 dagen). Reactie infoteur, 02-01-2010
Het is zoals ik al bij de reactie van Chi zei, het duurt bij minder bekende films, waarbij dus ook minder leechers zijn, altijd langer. Echter 2-3 dagen is wel aan de lange kant.

Om bestanden delen aan te zetten doet u het volgende:
-Ga naar gereedschappen --> klik op configuratie --> klik op delen.
-Selecteer nu bij Protocol voor gedeelde bronnen Decentralised.

Als u deze stappen heeft ondernomen zal het sneller gaan.

Laurens, 22-12-2009 14:43 #5
Hoe kan je de films afspelen die je gedownload hebt want ik heb al verschillende progammas geprobeert Reactie infoteur, 22-12-2009
Dit kan met VLC media player of gewoon met vuze zelf.

Mvg,
Léon Zuidervaart (schrijver artikel)

Laura, 29-11-2009 18:25 #4
Ik wil films downloaden maar als ik een titel intik krijg ik alleen allemaal vreemde dingen maar niet de film zelf, ik heb dit met meerdere titel's geprobeerd maar het wil echt niet lukken. Kan iemand me hier mee helpen? Reactie infoteur, 02-01-2010
Dit is zeer vreemd, weet u zeker dat u aan het begin ja en niet nee in hebt gedrukt. Wanneer u dit wel heeft gedaan, zit er niets anders op dan Vuze opnieuw te installeren en hopen dat het probleem hierna is opgelost.

Een andere mogelijkheid zou kunnen zijn dat uw internetverbinding dit op de een of andere manier blokkeerd.

Lance, 21-10-2009 14:58 #3
Ik heb het gedownload maar als ik dn een film wil downloaden staat er dt ik de usenext aplicatie moet downloaden of zoiets kan iemand dt uitleggen?
alvast bedankt

Esra, 19-08-2009 19:33 #2
Ik perongeluk in het begin op 'ja' gedrukt i.p.v. nee… (Er zal zich de eerste keer dat u Vuze opstart een schermpje openen, hierbij moet u op ja klikken. Doet u dit niet, dan kunt u alleen maar trailers downloaden.) Hoe kan ik dit herstellen? Reactie infoteur, 26-08-2009
Ik denk dat u bedoelt dat u op nee heeft gedrukt i.p.v. ja. Dit is niet te herstellen zonder Vuze volledig van uw computer te verwijderen en opnieuw te installeren.

Mvg,
Léon Zuidervaart (schrijver artikel)

Chi, 17-07-2009 12:02 #1
Hoe kan het dat het downloaden via Vuze of ieder ander programma bij mij vreselijk lang duurt. Dagen/weken bedoel ik hiermee. Dan breek ik het altijd maar af.
Wie heeft hier een oplossing voor.
Mijn dank is groot. Reactie infoteur, 17-07-2009
Het zou kunnen zijn dat jij gedownloaden films delen hebt uitgeschakeld, hierdoor zullen anderen hun films ook minder (en dus langzamer) met jou delen. Een andere reden kan zijn dat jij zeer onbekende en per dag weinig gedowloaden films download. Dat betekend dat er minder mensen zijn van wie jij die film van hun computer kunt downloaden! Tevens is het niet heel erg vreemd dat zo'n onbekende film een dag duurt, maar een week is wel erg lang.

Films die op het moment van dowloaden in de bioscoop draaien, zullen wel binnen 1 of 2 uurtjes gedownload zijn.

Mvg,
Léon Zuidervaart (schrijver artikel)

Infoteur: Leon14
Laatste update: 19-09-2013
Rubriek: Pc en Internet
Subrubriek: Download
Bronnen en referenties: 2
Reacties: 22
Schrijf mee!