InfoNu.nl > Pc en Internet > Diversen > Wees voorzichtig met sites als mijnlekkerstefoto.nl
mijn kijk op

Wees voorzichtig met sites als mijnlekkerstefoto.nl

Wees voorzichtig met sites als mijnlekkerstefoto.nl Op het Internet zijn verschillende sites actief op het gebied van dating. Het gaat of om een relatie te krijgen, een sex-afspraak, swingen, voyeurisme, flirten of een combinatie daarvan. De meeste van die sites lijken er alleen maar op uit te zijn om de deelnemers zoveel mogelijk geld uit de zak te kloppen. Misschien dat het voor sommige mensen werkt, maar ik zou er niet aan beginnen.

Parship en anderen

Op het gebied van sex-dating kun je in Nederland bijvoorbeeld terecht op www.adultfriendfinder.com, www.privesexopname.nl, www.love4us.eu en www.mijnlekkerstefoto.nl. Ongetwijfeld zullen er meer sites zijn. De relatiesites Lexa, Relatieplanet en Parship hebben bij elkaar bijvoorbeeld honderden miljoenen omzet. En er moet vrij veel betaald worden om actief deel te nemen. Gezien de fora op Internet lukt het deelnemers blijkbaar regelmatig via deze datingsites een relatie vinden. De omzet is echter vaak vele malen hoger dan wat het kost om een dergelijke site te onderhouden, de marketinguitgaven meegerekend.

Zo vertelde directeur Olaf Schagen van Parship in de Intermediair van 13 maart 2009 dat zijn site ruim 300.000 betalende Nederlanders ingeschreven heeft staan. Die betalen EUR 180 per jaar. Dat is dus ruim EUR 54 miljoen omzet voor de Nederlandse site alleen. Dat komt aardig overeen met het laatst bekende omzetcijfer van EUR 46 miljoen uit 2007. In Nederland heeft Parship niet meer dan 7 medewerkers op een klein kantoor in een bekend kantorenpark aan de Papendorpseweg in Utrecht. Het matchingproces van Parship is geheel geautomatiseerd. En gezien een groot aantal commentaren verloopt dat niet altijd vlekkeloos. Verder heeft Parship, oorspronkelijk een Duits bedrijf, nog sites in andere landen van Europa. Relatiesites zijn aldus een miljoenenbusiness en niet voor niets zitten er grote investeerders (zoals Marcel Boekhoorn, bekend van de verkoop van Telfort aan KPN) of mediaconcerns achter. Telegraaf Media Groep is bijvoorbeeld voor een groot deel eigenaar van Relatieplanet.

Mijnlekkerstefoto.nl

Al deze sites lokken potentiële klanten met gratis inschrijvingen, maar als je wilt communiceren met andere deelnemers dan moet er worden betaald. Als je eenmaal ingeschreven bent, dan krijg je meestal ook ongevraagde mails om interactie uit te lokken. Vooral bij de sex-datingsites moet je uitkijken. Bij reguliere relatiesites zijn er ook regelmatig positieve recensies te vinden, ondanks de hoge prijs. Maar bij de sex-datingsites is dat niet of nauwelijks het geval. Zo ook bij www.mijnlekkerstefoto.nl.

Zo staan er bij mijnlekkerstefoto.nl ruim 10.000 mannen ingeschreven. Hier tegenover staan zo’n 500 vrouwen en vele nep-accounts. Ook hebben een groot aantal stellen zich ingeschreven. Een aantal foto’s van de veronderstelde nep-accounts zijn ook elders op Internet terug te vinden. Een vrouw uit Belgisch Limburg zie je bijvoorbeeld staan in een setting van een Amerikaanse studentenkamer. De eigenaar van mijnlekkerstefoto.nl is J.P. Nieuwe Media uit Den Helder. Het bedrijf maakt voornamelijk reclame via andere sites op Internet. De werkwijze van mijnlekkerstefoto.nl is vergelijkbaar met een aantal van de eerdergenoemde sex-datingsites.

Verder zal het een mannelijke deelnemer niet of nauwelijks lukken om werkelijk contact te krijgen met een vrouw. Je mag namelijk geen contactinformatie melden in je profiel. Je profiel en fototekst wordt voor plaatsing altijd bekeken door de webmaster, ook bij een verandering. De website waarschuwt om voorzichtig te zijn met het verstrekken van privé gegevens via de website. Er wordt gezegd dat er namelijk geen controle plaatsvindt, maar het heeft er alle schijn van dat dit wel gebeurd.

Dure vorm van communicatie

Als je namelijk een bericht stuurt is de basisprijs EUR 1,30, te betalen via iDEAL. Elk bericht kan maximaal 1000 tekens, plus een eventuele foto bevatten. Je kunt ook bundels kopen, namelijk 10 credits voor EUR 10 tot en met 1.000 credits voor EUR 750. Maar laat het nooit zover komen, want het is weggegooid geld. Als je namelijk contactgegevens verstuurd, lijkt het erop dat deze eruit worden gefilterd door de webmaster, zodat je “gedwongen” wordt om via het dure interne communicatiesysteem verder te communiceren.

Veel vrouwen dan wel nep-accounts zullen niet ingaan op verzoeken om via msn en gmail-chat verder te chatten. Zij zullen proberen je op de site te houden. Het lijkt er sterk op dat ze daar voor worden betaald en/of de beheerder die berichtjes zelf schrijft. Je krijgt namelijk vrij snel een reactie terug als je zelf een berichtje hebt gestuurd, ongeacht het tijdstip. Als je niet meer reageert volgen er vaak nog andere berichten. Terwijl een logisch nadenkend persoon liever gratis communiceert (via msn e.d. kan dat ook anoniem) of zorgvuldig zijn berichtjes samenstelt. Maar de berichtjes van de vrouwen zijn vaak in slecht Nederlands geschreven. Aangesloten vrouwen krijgen rond EUR 0,18 per bericht betaald.

Al met al zou ik websites als mijnlekkerstefoto.nl niet bezoeken. Tenzij je het leuk vindt om naar foto’s te kijken, maar veel zie je niet. Wat mij betreft is het pure tijd- en geldverspilling.
© 2009 - 2018 Vrijdenker, het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.
Gerelateerde artikelen
Online dating: ParshipOp zoek naar de ware liefde? Sinds een aantal jaar komen er steeds meer online datingwebsite's op het net. Een van deze…
Datingsites: Beste sites voor online dating in Nederland?Online dating is hot maar het aanbod van van datingsites is zo groot dat het moeilijk is om erachter te komen welke dati…
Leren daten en datingsitesLeren daten en datingsitesVeel alleenstaande mensen op leeftijd willen leren daten. Ze zijn het verleerd en weten niet waar ze mensen kunnen ontmo…
Online Dating Tips voor mannen die een vrouw zoekenOnline Dating Tips voor mannen die een vrouw zoekenMannen die een vrouw zoeken via online dating raken nogal eens ontmoedigd. Voordat je jouw dating profiel op datingsites…
Online Dating: Tips voor een Veilige en Succesvolle ErvaringOnline Dating: Tips voor een Veilige en Succesvolle ErvaringInternet dating is erg populair. Er zijn tegenwoordig veel mensen die een partner zoeken via online dating. De perfecte…

Reageer op het artikel "Wees voorzichtig met sites als mijnlekkerstefoto.nl"

Plaats een reactie, vraag of opmerking bij dit artikel. Reacties moeten voldoen aan de huisregels van InfoNu.
Meld mij aan voor de tweewekelijkse InfoNu nieuwsbrief
Ik ga akkoord met de privacyverklaring en ben bekend met de inhoud hiervan
Reacties

Frank, 09-12-2013 08:37 #24
Een tijdje geleden ook ingeschreven bij flirtbericht en kan velen hier gelijk geven want denk dat het daar al fakers zijn. Je krijgt een berichtje en denkt dat je touche hebt maar is enkel in je dromen. Onlangs een berichtje ontvangen van een knap ogende dame en was veel belovend maar telkens ik om een ontmoeting vroeg verdraaide ze het verhaal en kon telkens niet en altijd kwam er iets tussen. Vandaag heb ik gevraagd om via de gewone mail verder te gaan maar plots verandert de stemming en is za daar na 50 credits te hebben gezeverd nog niet klaar voor. Zij was niet de eerste waar ik mee heb gedatet en jammer genoeg na veel geld kwijt te hebben verspeeld zijn nu pas mijn ogen open gegaan. Mensen, begin er niet aan want dit is echt fake en bedriegerij.

Nico, 01-12-2013 14:04 #23
Onlangs kwam ik hier wat negatieve recensies tegen van o.a. Flirtbericht. Zelf was ik daar een paar maanden geleden begonnen om eens rond te kijken voor een leuke ontmoeting. Ik heb met 3 vrouwen intensief contact gehad, best veel geld uitgegeven aan het hele chat gebeuren. Ik kon mij niet voorstellen dat zoiets nep zou kunnen zijn en werd dus vervolgens wat depressief hoe mensen kunnen zijn om je dan zo geld "afhandig"te maken, ik wilde dus stoppen.
Uiteindelijk heb ik boven alle verwachting 2 weken geleden een leuke avond gehad met één van de 3 dames met wie ik in contact was, we hebben nu afgesproken om volgend weekend elkaar weer te treffen. Hoewel het mij best veel geld heeft gekost, daarna wat stress heeft gegeven en ik een nare smaak kreeg van de site heb ik toch gevonden wat ik zocht. Moet zeggen dat het toch eigenlijk wel meevalt en dat het niet zo zwart-wit is zoals ik in andere reacties gelezen heb.

Richard, 26-11-2013 07:51 #22
Mijn ervaring(en) met een site als flirtbericht gaat precies zoals word beschreven in het art, vele berichtjes, flirten en bij het maken van een account krijg je 3 credits (mails te schrijven) en dan wordt het dokken. verzoekjes om verder te gaan via gmail, of zelfs een anonieme weg worden niet op gereageerd. maar gaan ze verder met flirts, afgesproken op het centraal ze moet nog komen. bullshit dus, bomb tha place.

Jerry, 19-11-2013 05:33 #21
Heeft er iemand ervaring, dat er ook wel eens echte serieuze vrouwen tussen zitten? heb zelf overigens eens een nepprofiel aan gemaakt als vrouw en ik had ook een gewoon profiel als man dus. en heb berichtjes gestuurd naar dat vrouwenprofiel en andersom, om te kijken of die vrouw (ik zelf dus) er aan kon verdienen om berichten te versturen, maar ben daar niet achter gekomen. ook de vrouw, ik zelf dus, moest ook betalen om berichten te versturen. bij serieuze vrouwen die een profiel plaatsen, zal het dus wel niet zo gaan dat ze betaald krijgen, maar dat zullen er denk ik zeer weinig zijn. denk zelf dat zeker 95% pure nep is en vooral bij de seks datingssites. daarbij is ook nog een groot risico, dat iemand van een nep-site een positieve reactie naar hier stuurt, van dat het allemaal best wel mee valt, dus zekerheid heb je nooit. nou, zie de reacties wel, gr. jerry.

Johnny95, 03-10-2013 00:45 #20
Ja oke, er is al een hele hoop geschreven over sexdating sites. nu ik wil er dan ook niet veel aan toevoegen, maar een ding weet ik wel dat het allemaal NEP is, en dat ze alleen maar uit zijn om zeer snel rijk te worden. van mannen jong en oud. door die even snel van hun geld af te helpen. kijk vrouwen gaan echt niet op zulke sites zich aanmelden. een meisje of vrouw kan overal sex krijgen, zelfs op iedere hoek van de straat vooral al ze het gratis doet. daar hoeft ze echt geen moeite voor te doen, of op zo'n site te gaan staan. Of ze moet zo lelijk zijn dat er zelfs geen hond op wil. En dan krijgt ze zelfs nog mannen die wat met haar willen, dus blijf er liever allemaal met je vingers vanaf want het brengt echt helemaal niets. het enige wat het opbrengt is dat je, je geld kwijt bent. dat is alles. je ziet mooie foto's van vrouwen die je echt nooit zult krijgen, dus het is een mooie FATA MORGANA en meer niet. dus bezint voor ge begint. AMEN

G. M., 08-09-2013 21:47 #19
Ik ben het ook helemaal zat met deze sites. Ik heb een poosje gechat met een dame op love on line allemaal smoesjes en je geld afhandig maken iedere keer had ze wat anders, dan moest ze werken dan was ze bang of ze kreeg geen vrij. dat is het zelfde met flirtberichten ook nep en die sexprofielen is ook nep en zo zijn er velen mensen. dit is een waarschuwing begin er niet aan. ik ben veel geld kwijt aan deze onzin allemaal eigenlijk moeten ze worden aangegeven bij de toezichthouders op sites. dit soort sites zijn goed voor de tros opgelicht dat word je bij al deze sites. Niet aan beginnen mensen zonder van je geld!

Gummy, 25-05-2013 10:50 #18
Flirtbericht bedriegt de mensen. Van zodra je een onbetalend medium (zonder torenhoge berichtkosten dus) voorstelt, vindt de dame in kwestie onmiddellijk dat je te snel gaat. Het zijn niet meer of niet minder dan ordinaire oplichters. Blijf ervan weg.

J. Lambert, 14-05-2013 14:59 #17
Ik heb de laatste 12 maanden heel veel ervaring opgedaan en ben tot de ontdekking gekomen dat de meeste zogenaamde spannende flirt- en datingsites allemaal nep zijn. Bijna alle profielen zijn fake en de daarin opgenomen foto's komen allemaal van verre buitenlandse oorden. Vaak zijn het fotomodellen of zelfs porno-actrices (heb er zelf met eentje intensief contact gehad toen ik nog naïef en onwetend was). Ik adviseer alle goedwillende mannen die op zoek zijn naar 'n leuke vlotte meid eerst heel terughoudend en kritisch te zijn. Vraag eerst naar 'n recente gezichtsfoto. Als je die niet krijgt vanwege allerlei smoezen direct stoppen met dat profiel en is het zeer waarschijnlijk dat alle andere profielen ook nep zijn, dus verwijder dan meteen je eigen profiel. Komt er wel 'n duidelijke foto zet die dan op Google via Reverse Image Search. Google zoekt dan wereldwijd via diverse kenmerken naar die foto en je krijgt dan vaak 'n hele lijst met meldingen van websites waar die foto is teruggevonden. Zo heb je 'n goed middel om fake-foto's te traceren en heb je die bewuste website meteen ontmaskerd. Verwijder je profiel dan meteen van die site. Ik zou graag in contact komen met mensen die behalve de reeds genoemde adviezen nog meer hints en tips hebben om deze oplichtingspraktijken te laten stoppen.

J. Kuper, 23-04-2013 22:08 #16
Flirtbericht en Bedmaatjes.nl. Eén pot nat.

Het is wel aandoenlijk. Zelfs als je de aanvankelijk bloedgeile dames die zichzelf met naaktfoto's aan je presenteren, confronteert met het feit dat je de boel doorhebt, ondersteund met citaten zoals hieronder, dan spelen ze de gesmoorde onschuld en gaan pruilen tot je credits op zijn.

Heel sneu.

Excite, 11-04-2013 18:06 #15
Is er iemand die bekend is met 'flirtbericht.nl'? Want daar zie ik weinig informatie over. Maar na de website zelf te hebben getest, wil ik iedereen waarschuwen dat het ook een website is dat niet te vertrouwen is. Zodra je het gesprek via een ander medium wilt laten lopen(waar er geen kosten aan verbonden is), dan vinden de dames dat je te snel gaat enz… allemaal smoesjes om je aan het lijntje te houden. Geloof ook niet in de zielige verhalen van hun verleden, dat ze daarom moeite hebben met iemand vertrouwen bijv.

Je bent gewaarschuwd :-)

Ik Ja, 17-05-2012 04:27 #14
Ik zou zeggen. Geef helemaal geen geld uit aan al deze sites. Je betaalt letterlijk om aan het lijntje gehouden te worden.
Deze sites hebben allemaal mensen, soms zelfs heren die antwoord geven op jouw berichten. Begin er dus nooit aan. Het is letterlijk weggegooid geld. Zoek gewoon liever een date ergens in de buurt. Ik heb er ervaring mee en ik weet dus heel veel. DOE HET NIET. Bespaar dat geld, want je ontmoet heus niemand. Je kan alleen maar genieten van de foto en de leuke en spannende berichten. Verder echt niets!

Stefano, 18-10-2011 15:25 #13
Sta zelf een tijdje op Flirtplaats.eu en kreeg al snel door dat het de grootste onzin is. Ik zette een heel sumier profiel op en kreeg reacties "Ik zie dat je ook van kinky houdt", "Ik vindt je profiel te gek" (als je van minimalisme houdt misschien?). Zette een keer een foto van een oude, dikke, kale man, liet m'n leeftijd op 45 jr staan en kreeg reacties van meiden van 25 jaar "We hebben meerdere matches, oa onze leeftijd"? Geldklopperij waar ik gelukkig nog niet in ben getrapt en ook niet in ga trappen. Maar het heeft wel enige amusementswaarde moet ik zeggen, want anders was ik al uitgeschreven bij deze site.

Wil, 25-08-2011 13:05 #12
Ook ik ben dr ingetuind (geweest). Degene waar ik mee mailde vertelde me smorgens dat ze smiddags moest werken, maar om 4 uur was ze me nog aan het mailen. Door af en toe een foto vanzichzelf mee te sturen proberen ze geloofwaardiger over te komen, maar dan moeten ze zich wel aan hun profiel houden. Groene ogen worden niet bruin op een foto.

Trosinsider, 18-07-2011 22:43 #11
Binnenkort in het programma Tros opgelicht. Ik heb gehoord van een betrouwbare bron binnen Tros dat ze binnenkort over dit bedrijf een programma gaan houden. over mijnlekkerstefoto en celesse. Dus ik ben benieuwd wat er boven water komt. Ik raad iedereen aan te kijken.

Marinus, 29-04-2011 00:16 #10
Ben sinds een paar uur lid van de site Norri.nl ook zo'n site, de beloven gratis dating, maar op het moment dat je een berichtje wil sturen moet je betalen via de telefoon. €1,30 per bericht.

Ik voelde nattigheid toen ik benaderd werd door het meisje met dezelfde foto als die in de banner stond op facebook waar reclame werd gemaakt. Gelukkig heb ik een goed grafisch geheugen!

Toen heb ik even lekker zitten 'whois'-en en ontdekt dat het dus ook van jpnieuwemedia.nl was.

Erg jammer, 'Wipneus' zoals ze zich noemt is een mooie meid, maar waarschijnlijk nep, helaas. En ik een hele leuke jongen, dus voor mij geen zorgen, ik ga hier echt geen geld voor betalen :)

Na een flirtbericht voerde ze het contact op door een puzzelige vraag te stellen, ik ga ervan uit dat ze op deze manier willen proberen om mij een betaald berichtje terug te laten sturen.

Ain't gonna happen, ik hoop dat er niet teveel mensen in- trappen.
- Marinus

Annoniem, 21-03-2011 18:11 #9
Een vriendin van mij heeft onlangs een "bijbaantje" gehad.
Ze moest "berichten plaatsen en gegevens organiseren" voor de oplichtings-website
www.mijnlekkerstefoto.nl

www.mijnlekkerstefoto.nl bestaat voornamelijk uit het betaald verzenden van berichten die
door mensen veelal mannen) worden geplaatst.
De berichten komen automatisch bij betaalde medewerk(st)ers zoals zij terecht.
Ze kreeg daar per verzonden bericht betaald.

Het is echt pure oplichterij.
Ze is er inmiddels mee gestopt, maar als ze "moest werken" kon ze dus op een soort van
beheersconsole bij www.mijnlekkerstefoto.nl inloggen.
De klanten denken dat ze met een eenzame lotgenote te maken hebben,
maar dat is puur gelogen.

Ze krijgt in het beheersconsole willekeurige door betalende klanten verzonden berichten te zien,
en collectief wordt er een complete database bijgehouden waar het persoon van houd, wat zijn
interesses zijn en de complete berichtgeschiedenis. Als ze even niet goed wist wat ze moest zeggen
(hun berichten moest een bepaalde minimale lengte hebben) kon ze hem naar een wat meer
ervaren medewerker doorsturen.

In het console kwam te staan hoe ze bij die persoon zogenaamd heet, wat haar hobby's zijn,
enz. enz. Wanneer ze er iets nieuws bij loog moest ze het profiel aanvullen zodat de
volgende medewerker in de leugen mee kan gaan. Alle medewerkers zien dus wat de ander
bij elkaar heeft lopen liegen, gaandeweg wordt er een compleet profiel van een fictief persoon opgebouwd.

Van tevoren had ze zelfs complete instructies gehad hoe ze contact zoekende mensen in moest
palmen en dus geld uit de zak kloppen.

Vooral omdat het hier veelal eenzame mensen betreft met schijnbaar sowieso al weinig vertrouwen
in de maatschappij is een erg kwalijke zaak die moet stoppen!

Ik kan met deze harde woorden en stelligheid spreken omdat ik het zelf heb gezien.

Pure oplichterij!

Detective, 10-10-2010 15:14 #8
Deze site waar hier over wordt geschreven was mij niet bekend. Tot ik wat onderzoek ging doen over de nieuwste variant:norri.nl
Norri lijkt op een gewone contact website zonder erotisch "tintje" ook al herken je wel snel de foute types aan sommige foto's. Over norri is nog niets te vinden op het net en ik kwam er via een advertentie op facebook die de nadruk legt op leuk en gezellig, niks ranzigs verder. Door het bestuderen van de headers van een mail van norri kwam ik op: ded79.zylon.net en na dat te hebben onderzocht vond ik ook info over mijnlekkerstefoto.nl. Hetzelfde systeem en dezelfde oplichting. Ook na een paar dagen als gratis lid te observeren zie je dat er geen nieuwe dames bij komen maar wel veel nieuwe heren. Zie ook verder de reactie van Irene.

Bert, 27-09-2010 18:21 #7
Duidelijk nep: Toen ik later mijn eigen profiel bekeek bleek mijn tekst veranderd te zijn in: "ik ontvang graag een berichtje van je!"

De Sjaak, 18-08-2010 16:58 #6
Had ik dit eerder geweten, dan had ik niet meer dan 200 euro kwijt geraakt. Ben er dus net achter dat de vrouw waarmee ik berichten uitwisselde, nja die op de foto staat blijkt een 1 of ander americaans webcam model te zijn… is er geen manier om een rechtzaak tegen die site te beginnen? Reactie infoteur, 02-09-2010
Ik denk het niet. Je wordt nergens toe verplicht. Maar het blijft oplichterij.

Vrijdenker (infoteur), 23-05-2010 13:48 #5
Kennelijk wordt Britt Vermeer dus betaald.

Jessica, 20-05-2010 18:14 #4
Deze sites is echt nep! Zoals irene al zegt die vrouwen krijgen betaalt 0,17 en 0,19 voor gestuurde bericht. Na 23.00 krijg je namenlijk iets extra. Trap er dus inderdaad niet in!

Irene, 12-03-2010 17:28 #3
Deze site is echt nep. Ik kan het weten want ik heb er voor gewerkt. Mannen betalen 1,30 per verstonden bericht. De vrouwen die de emails beantwoorden krijgen tussen de 0,17 en 019 eurocent per bericht. Trap er dus niet in heren. Het is zonde van je geld

Peter, 24-02-2010 10:38 #2
En wederom hetzelfde: er wordt gewaarschuwd en wat is de eerste reactie: "o wat jammer van al die negativiteit, nou ik heb er goeie ervaringen mee hoor." Yeah right. Volgens mij worden sites als deze, wakende ogen op het web dat vol met rottigheid zit, gemonitord door de "bad guys". Als er iets staat dat de heren niet bevalt, wordt er een reactie gepost om mensen in verwarring te brengen. Britt Vermeer is waarschijnlijk gewoon een medewerker van J.P. Nieuwe Media. Laat u niet van de wijs brengen en houdt u ver van vage datingsites!

Britt Vermeer, 08-01-2010 13:40 #1
Wat jammer dat er zoveel negatiefs is over contact sites als hierboven omschrijven, zo is de lol er al af om contact te hebben met mensen.
Terwijl het juist zo leuk kan zijn eens in een andere vijver te vissen. Ik vond mijn werkgever zelfs op mijnlekkerstefoto na een leuk gesprek over mijn baan die niet helemaal leuk was kreeg ik werk in de gehandicaptensector, beter kon niet voor mij! en heb er een paar meer zeer leuke contacten op gedaan, ik was niet op zoek naar een relatie of sexdate maar was nieuwsgierig en schreef me in, Eerst kreeg ik wat ranzige reacties maar al snel vond ik een paar zeer leuke mannen om mee te kletsen. Heb nu regelmatig een leuke lunch of wat ander contact:-p dus het kan ook zeer positieve dingen brengen, heb er zelfs een vriendin gevonden. Groet Britt Reactie infoteur, 13-03-2010
Britt, leuk verhaal, maar ik geloof er niet van.

Infoteur: Vrijdenker
Laatste update: 13-03-2010
Rubriek: Pc en Internet
Subrubriek: Diversen
Reacties: 24
Mijn kijk op…
Deze rubriek bevat artikelen welke naast objectieve informatie ook een mening en/of ervaring beschrijven.
Schrijf mee!