InfoNu.nl > Pc en Internet > Discussie: Pc en internet

Recente reacties in Pc en internet

Erick, 19-09-2019 14:50 (Wat is WeChat en wat kunt u ermee?)
"Kan ik met een prepaid kaart ook gebruikmaken van de Wechat-app?"
Annie van Es, 28-08-2019 11:44 (Veel voorkomende problemen met opmaak in Microsoft Word)
"Geachte Heer/Mevrouw Iedere keer is het voor mij een teleurstelling, dat wanneer ik voor mijn werk schilderen op canvas afbeeldingen op Word zet, dat bij de tweede plaatsing, de eerste verdwijnt. Hoe kan ik nu de af te drukken afbeeldingen toch op het zelfde blad houden. Gaarne uw reactie. Hoogachtend, Mevrouw A.P.van Es."
Patty, 24-08-2019 15:44 (Blokkeren en deblokkeren van personen, profielen in Facebook)
"Als ik iemand geblokt heb, en ik verwijder hem op fb, is hij dan nog steeds geblokt?"
Ilse de Graauw, 20-08-2019 16:05 (Blokkeren en deblokkeren van personen, profielen in Facebook)
"Ik ben geblokkeerd door een man, kan hem ook niet meer vinden via een vriendin van mij via haar Facebook, hoe kan dit?"
Gezienus, 20-08-2019 08:34 (Wat is Strava en hoe werkt het?)
"Ik krijg steeds de melding Strava is weer hersteld na een probleem en heeft de registratie hervat. maar geeft geen registratie aan van de gereden route."
Ron, 10-08-2019 19:00 (Facebook-account gehackt of meekijker herkennen!)
"Zeker 1x per dag word er geprobeerd om via mijn account in te loggen. natuurlijk lukt dat niet, maar ik krijg wel een melding van facebook dat ze mijn pagina hebben geblokkeerd ik moet dan via een andere laptop waar ik heel af en toe mee op facebook gaat inloggen, vervolgens een nieuw wachtwoord aanmaken, en div: vragen beantwoorden dan kan ik we…"
G. Apon, 09-08-2019 19:36 (VoipBuster, bel ook gratis naar vaste nummers!)
"Ik heb reeds een account bij Voip buster, en nog een plus saldo van enige euro hierop. Als gevolg van een crash op mijn PC, is inmiddels een andere besturing geïnstalleerd: Linux. Mijn vraag is of voipbuster ook op de PC met de nieuwe besturing geïnstalleerd kan worden? De mij beschikbare info vermeldt deze mogelijkheid niet. Graag uw reactie"
Peter Terra, 26-07-2019 15:18 (E-mail/Hotmail account geblokkeerd/gehackt: wat te doen?)
"Geachte dames en heren, Mijn hotmail is vandaag geblokkeerd nadat "men" vreemde dingen had geconstateerd en ik moet bewijzen dat ik eigenaar ben van mijn eigen hotmailadres, waar ook de tekst van mijn boek staat. Van groot belang dat de blokkade wordt opgeheven. Al dagen doe ik pogingen om Microsoft hiervan te overtuigen, maar mij wordt medegede…"
Maria, 26-07-2019 10:30 (E-mail/Hotmail account geblokkeerd/gehackt: wat te doen?)
"Geachte heer, mevrouw, Mijn account is om een onbekende reden geblokkeerd. IK heb nu al meerdere malen mijn gegevens ingevuld, maar tot op heden is het nog steeds niet om mijn account te activeren. Kan ik niet contact opnemen met een medewerker zodat mijn account alsnog wordt gedeactiveerd. Groet, T.Maria"
David Yen, 15-07-2019 11:26 (E-mail/Hotmail account geblokkeerd/gehackt: wat te doen?)
"Geachte heer, mevrouw, Sinds een week geleden is mijn outlook account geblokkeerd wegens veiligheidsredenen, ik heb al meerdere keren mijn gegevens ingevuld met ook mijn backup account ingevuld maar ik krijg telkens een mail terug dat het niet is gelukt op mijn account op te hebben. Wat zou ik kunnen doen? Groetjes David Yen"
Schrijf mee!