InfoNu.nl > Pc en Internet > Discussie: Pc en internet

Recente reacties in Pc en internet

Engelbertink, 19-10-2017 18:38 (Wat is Strava en hoe werkt het?)
"Sinds ik de telefoon heb gebruikt in de auto als tomtom in Google maps, registreert de telefoon de juiste afgelegde kilometers niet meer, soms wel, meestal niet. Ik heb bij het phonehouse in Denekamp en de KPN in Oldenzaal de app opnieuw laten installeren, echter zonder resultaat. Hebt u een oplossing?"
Berry Dingjan, 19-10-2017 14:41 (Toetsenbord symbolen: leestekens en meer)
"Mijn vraag is: waar vind ik een halfrond liggend ‘streepje’ wat vaak in een mailadres tussen voor- en achternaam wordt gebruikt?"
Mirjam Koetjesmelker, 17-10-2017 12:14 (Wat zijn emoticons in online correspondentie?)
"Hallo. Ik heb een vraag, zijn er ook sneltoetsen voor emoticons op het toetsenbord? Daarnaast vroeg ik mezelf af waar mensen het over hebben als ze het hebben over "de escape-toets". Wat is dit en waar zit deze op het toetsenbord? Dat was was het wel. ik hoop dat jullie me kunnen helpen en dat het een niet al te domme vraag is."
Vera de Weyer, 13-10-2017 23:20 (Facebook: account maken, gebruik en meer)
"Ik kan me nergens meer aanmelden op mijn Facebook, ik heb een account maar ik heb een tweecertificatiecode om me terug aan te melden, bij de eerste code lukt het maar dan wordt er een tweede code via sms gestuurd maar deze kan ik niet meer ontvangen want mijn gsm is stuk, hoe krijg ik dat in godsnaam opgelost en wat moet of kan ik doen om me anders…"
Aad Dekker, 13-10-2017 14:23 (Incredimail, een veelzijdig en goed e-mail programma)
"Hij valt wel eens weg met het gratis progamma. Ook het opstarten lukt niet altijd. Graag een oplossing daarvoor. Vr gr Aad Dekker"
, 09-10-2017 15:45 (Oorzaken van hikken, vastlopers en crashes van je computer)
"Mijn accu is nu stuk en heb sindsdien problemen met het opstarten, duurt wel 5 minuten en is daarna heel traag. Heb hem nu gewoon aan de stroom. Dit is denk ik toeval dat dit samenvalt met de accu? wie het weet mag het zeggen."
Femme, 03-10-2017 22:31 (Catfish: een nepaccount ontmaskeren op internet)
"Ik ben dus ook opgelicht, belogen, nu wil ik erachter komen wie de echte man op de foto is. Ik denk dat zijn foto wordt gebruikt door anderen, dus hij is ook slachtoffer."
Joost van Rooijen, 03-10-2017 17:01 (Facebook-account gehackt of meekijker herkennen!)
"HELP! Mijn fb is gehacked maar zodra ik alles afmeld en een nieuw paswoord aanmaak, wordt er gewoon meteen weer vanaf een andere locatie aangemeld. Hoe kan ik dit tegen gaan?"
Don Q. Shot, 01-10-2017 23:27 (Blokkeren en deblokkeren van personen, profielen in Facebook)
"Op facebook heb ik per ongeluk een pagina gerapporteerd en dat wil ik graag terug gedraaid hebben maar kan dat nergens terug vinden! ik kan namelijk niet meer chatten hierdoor en dat was niet de bedoeling… wie o wie weet hier raad mee aangezien fb nergens op reageert…"
Mieke, 01-10-2017 19:25 (Hoe kun je een gehackte computer of browser herstellen?)
"Wat doen als je het opstartwachtwoord van je PC niet meer kent?"
Schrijf mee!