InfoNu.nl > Pc en Internet > Discussie: Pc en internet

Recente reacties in Pc en internet

Matthias, 23-03-2017 20:45 (Video's bewerken met Windows Movie Maker)
"Nee de bestanden zijn niet verplaatst. Hij herkent de andere bestanden uit die map wel, daarom dat ik het zo raar vind."
Matthias, 21-03-2017 20:32 (Video's bewerken met Windows Movie Maker)
"Een paar weken geleden was ik bezig met het monteren van een filmpje maar moest dit nog voort afwerken. Nu wou ik hier aan voort doen maar krijg sinds een paar dagen de melding dat hij een aantal van de videobestanden niet meer kan open doen omdat de bestanden beschadigd zijn of een indeling hebben die door movie maker gelezen kan worden. Een paar…"
Willem, 12-03-2017 19:32 (Video's bewerken met Windows Movie Maker)
"Ik heb net een filmpje bewerkt die ik met de drone op 1080 full HD heb gemaakt. De film is haarscherp en nu had ik er wat leuks van gemaakt want dat wil vrij eenvoudig met het programma. Maar toen ik het ging bekijken schrok ik van wat er nog over is van de kwaliteit. Doe ik ergens wat niet goed of trekt dit programma de kwaliteit enorm naar bened…"
Silvia Goldenbeld-Steijn, 12-03-2017 10:41 (Wat is Strava en hoe werkt het?)
"Vanmorgen heb ik gerend en strava aangezet. De activiteit is opgenomen, maar die heb ik per ongeluk verwijderd. Kan ik deze activiteit alsnog terugzetten en hoe? Groetjes Silvia"
Bep Janssen, 11-03-2017 00:27 (Problemen met Hotmail of Live)
"Hallo, bij mijn hotmail krijg ik constant een melding die ik niet weg krijg: "Er zijn problemen met het verbinden vanů @hotmail.nl Het verplaatsen en opruimen kan enige tijd duren." Het verzenden en verplaatsen werkt gewoon. Wat kan ik hier aan doen, hoe krijg ik die melding weg?"
De Roo Luc, 10-03-2017 15:49 (Toetsenbord symbolen: leestekens en meer)
"Geachte moet mij aanmelden van uit het buitenland voor mijn pensioen. Heb hier een dossiernummer en identificatiesleutel, maar ze vragen ook een 'captcha ' te kopieren in het invulveld. Mijn vraag is hoe moet ik dit doen? Grt en alvast bedankt Luc"
Sem, 06-03-2017 12:25 (Hoe verwijder je een virus?)
"Is windows defender en windows firewall ook goed?"
Terlouw, 04-03-2017 18:06 (Twee beeldschermen aansluiten op één PC)
"Nadat ik een nieuwe harde schijf heb, kan ik niet meer mee kijken op de tv. Wat kan ik doen?"
Ilse, 02-03-2017 09:39 (Wat kunt u doen als de tekens op uw toetsenbord veranderen?)
"Onlangs werd mijn laptop ge-re-imaged omwille van virus. Sindsdien kan ik zowel met het extra toetsenbord als met de laptop keyboard geen "e" met een trema ofzo typen. Ook een O met " lukt niet meer. Ik heb mijn region instellingen al veranderd naar wat het vroeger was maar nog steeds niets. Staat op English US. Ook de ctrl shift toetsen samen met…"
Mevr Bluemink, 28-02-2017 21:57 (Wat is Strava en hoe werkt het?)
"Ik heb gisteren op mijn iphone de app geinstalleerd van Strava. In de plus had ik gelezen dat het gratis was, maar tot mijn ontsteltenis zag ik dat ik na 30 dagen geld moet betalen. Ik heb de apps verwijderd, maar ik wil geen lidmaatschap met Strava. Hoe kan ik het lidmaatschap ongedaan maken? Vriendelijke groet, H.Bluemink"
Schrijf mee!